Το Disney World Hotel που δεν είναι για όλους

Η Disney World έχει ΠΟΛΛΑ διαφορετικά ξενοδοχεία και μερικά από αυτά δεν είναι για όλους.

Το Disney’s Polynesian Village Resort

Στην πραγματικότητα, ορισμένοι επισκέπτες της Disney είχαν μερικές πολύ τρομερές εμπειρίες στα ξενοδοχεία, οι οποίες μπορεί να σας κάνουν να αναρωτηθείτε εάν αξίζουν καν τα ξενοδοχεία εντός του ακινήτου. Μπορεί επίσης να σας κάνει να αναρωτηθείτε εάν αυτά τα ξενοδοχεία θα έπρεπε να υπάρχουν εξαρχής. Έτσι, ρωτήσαμε ένα σωρό θαυμαστές της Disney από ποιο ξενοδοχείο θα απαλλάσσονταν στο Disney World — Ιδού τι είπαν!

Τα All Star Resorts της Disney

Μία από τις πιο δημοφιλείς απαντήσεις ήταν τα All Star Resorts στο Disney World. Αυτά είναι Value Resorts και πολλοί άνθρωποι θα τα ξεφορτωθούν, παρά την “αξία” τους! Ένα άτομο είπε «Είναι απλά τόσο μεγάλα και ο αριθμός των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν πρέπει να μειωθεί τουλάχιστον στο μισό». Μπορεί να είναι αρκετά απασχολημένοι!

All Star Sports

Συγκεκριμένα, το All Star Sports αναφέρθηκε τα περισσότερα από τα 3 All Star ξενοδοχεία. Ένα άτομο είπε, «Όλα τα αστέρια σπορ. Τίποτα μαγικό στον αθλητισμό». Νομίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι θα έλεγαν ότι τα αθλήματα είναι μαγικά, αλλά καταλαβαίνουμε απόλυτα!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την περιήγησή μας στα All Star Sports!

Εντάξει, αυτό είναι λίγο περίεργο! Το Grand Floridian είναι ένα πολυτελές θέρετρο και συχνά θεωρείται το ωραιότερο θέρετρο στην ιδιοκτησία της Disney World και είναι σίγουρα ένα από τα πιο ακριβά. Αλλά, αυτό είναι που κάποιοι έχουν πρόβλημα.

Grand Floridian

Ένας θαυμαστής της Disney είπε «το πιο ακριβό ξενοδοχείο με είσοδο έξω από το δωμάτιο; Και, ο κόσμος εξακολουθεί να το κάνει κράτηση;» Ναι — το καταλαβαίνουμε. Δεν είναι πολύ διασκεδαστικό να περπατάτε από το λόμπι στο δωμάτιό σας στη βροχή όταν πληρώνετε 700 $ τη βραδιά.

Νέα δωμάτια

Όμως, πολλά από τα δωμάτια στο Grand Floridian ανανεώνονται και φαίνονται πανέμορφα, οπότε να το έχετε υπόψη σας!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα ΝΕΑ δωμάτια στο Grand Floridian!

Το Saratoga Springs είναι επίσης ένα πολυτελές θέρετρο και είναι ένα θέρετρο Disney Vacation Club. Λοιπόν, πιστεύετε ότι οι άνθρωποι το λατρεύουν, σωστά; Λανθασμένος. Ένα άτομο είπε «Δεν ξέρω κανέναν που να είναι παθιασμένος με αυτό. Απλώς – υπάρχει.” Ναι, πρέπει να παραδεχτούμε ότι το θέμα δεν μας εκπλήσσει πραγματικά εδώ.

Το θέρετρο Saratoga Springs της Disney

Ένα άτομο είπε ότι δεν θα το ξεφορτωνόταν εντελώς, αλλά θα του έδινε ένα νέο θέμα, λέγοντας ότι «Η γειτνίαση με την Disney Springs θα μπορούσε να εμπνεύσει μια εντελώς νέα κατεύθυνση».

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε γιατί το Saratoga Springs Resort είναι ένα από τα πιο μοναδικά ξενοδοχεία στο Disney World

Και εδώ έχουμε άλλη μια εκπληκτική απάντηση! Το Disney’s Riviera Resort είναι το νεότερο ξενοδοχείο της Disney σε ακίνητο (καλά, εκτός από το ξενοδοχείο Star Wars), οπότε αυτή η απάντηση μας μπέρδεψε λίγο, αλλά πολλοί συμφώνησαν σε αυτό!

Disney’s Riviera Resort

Ένα άτομο είπε ότι είναι «βαρετό και βαρετό» και ένα άλλο είπε «απλώς σήκωσέ το και μετακινήστε το. Δεν ταιριάζει καθόλου στην περιοχή της Caribbean Beach.”

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την περιήγησή μας στο Riviera Resort

Εντάξει, αυτά δεν είναι τεχνικά ξενοδοχεία της Disney World, επειδή ανήκουν στη Marriott, αλλά βρίσκονται στην ιδιοκτησία της Disney και έχουν πολλά από τα ίδια προνόμια με ένα θέρετρο Deluxe. Επίσης, πολλοί άνθρωποι είπαν ότι θα ήθελαν να απαλλαγούν από αυτά τα ξενοδοχεία!

Δελφίνι

Ένα άτομο είπε «Νομίζω ότι ο σχεδιασμός τους είναι φρικτός και καταστρέφει την αίσθηση όταν περνάτε από το BoardWalk και το Yacht and Beach». Αυτά τα κτίρια είναι SUPER αισθητά σε αυτήν την περιοχή, αυτό είναι σίγουρο! Όπως… υπάρχουν γιγάντια ψάρια και κύκνοι πάνω τους.

Καταφύγιο Κύκνου

Ένα άλλο άτομο είπε ότι συγκεκριμένα δεν είναι θαυμαστές του νέου Swan Reserve, λέγοντας ότι «δεν έχει θέμα, μοιάζει με ψηλή άνοδο σε μια μεγάλη πόλη, καθόλου Disney».

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε για το Walt Disney World Swan and Dolphin Food and Wine Classic

Πολλοί άνθρωποι ανέφεραν επίσης το Caribbean Beach Resort της Disney ως ένα από το οποίο θα ήθελαν να απαλλαγούν. Ένα άτομο είπε «Είναι τόσο μεγάλο και μπερδεμένο να κυκλοφορείς. Και όλες οι επιλογές φαγητού είναι απλώς εντάξει.»

Caribbean Beach Resort

Ένας άλλος είπε “αυτό το μέρος χρειάζεται μια σημαντική αναμόρφωση στα δωμάτια!” Λοιπόν, τα Pirate Rooms δεν θα είναι διαθέσιμα το 2023, οπότε μπορεί να έχετε μέρος της επιθυμίας σας!

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε για το πιθανό κλείσιμο των Pirate Rooms στο Disney’s Caribbean Beach Resort

Ένα άλλο θέρετρο Value που αναφέρθηκε ήταν το Disney’s Pop Century Resort. Ένας θαυμαστής της Disney είπε ότι «Δεν έχει πραγματική λογική στο θέμα του. Κάντε το ξανά και κάντε το Art of Animation East, ίσως με θέμα να ταιριάζει με αυτό που κάνουν στο νέο ξενοδοχείο στο Disney Sea στην Ιαπωνία – Peter Pan, Frozen, και Μπλεγμένος

Το Disney’s Pop Century Resort

Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν επίσης αυτό το θέρετρο, καθώς συχνά έρχεται ως το κορυφαίο Value Resort στο Disney World.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεό μας για το Art of Animation vs. Pop Century Resorts

Άλλα ξενοδοχεία

Μερικά άλλα ξενοδοχεία που αναφέρθηκαν πολλές φορές περιελάμβαναν το Disney’s Old Key West Resort, το Disney’s Coronado Springs Resort και το Star Wars Hotel — γνωστό και ως Galactic Starcruiser.

Star Wars Hotel Atrium

Το ξενοδοχείο Star Wars είναι μια εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη στο Disney World και είναι περισσότερο μια κρουαζιέρα στην ξηρά παρά ένα κανονικό ξενοδοχείο. Ορισμένοι θαυμαστές του Star Wars μπορεί να μην συμφωνούν με τη συνολική απόφαση που ελήφθη για το θέμα ή θα μπορούσαν να είναι ενάντια σε αυτό το βαρύ τίμημα!

Star Wars Hotel Atrium

Μια υπέροχη απάντηση που λάβαμε από έναν θαυμαστή της Disney είπε «Ίσως το Hollywood Tower Hotel; Πραγματικά άφησαν αυτό το μέρος να φύγει. Το εξωτερικό δεν έχει επισκευαστεί από τον κεραυνό και το εσωτερικό μοιάζει σαν να μην έχει καθαριστεί εδώ και δεκαετίες. Το μέρος είναι κάπως ανατριχιαστικό. Και μην με βάλετε καν να ξεκινήσω με τα ξεχαρβαλωμένα παλιά ασανσέρ!». Εντάξει, αυτό είναι καταπληκτικό. 😂 Ο Πύργος του Τρόμου ΣΙΓΟΥΡΑ θα χρειαζόταν μια ανακαίνιση για να είναι ένα λειτουργικό ξενοδοχείο, αλλά μας αρέσει ως το τρομακτικό αξιοθέατο που είναι!

Πύργος του Τρόμου

Και τέλος, πολλοί άνθρωποι είπαν επίσης ότι δεν θα ξεφορτωθούν κανένα από τα ξενοδοχεία της Disney World, επειδή το καθένα είναι ελκυστικό με τον δικό του τρόπο και υπάρχει κάτι για τον καθένα.

Καταρράκτης Wilderness Lodge

Και, σίγουρα συμφωνούμε – όλα τα ξενοδοχεία του Disney World είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, επομένως όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις σας. Ορισμένα ξενοδοχεία είναι πιο κοντά στο αγαπημένο σας πάρκο, ενώ άλλα έχουν μια τιμή που λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Και, ορισμένα ξενοδοχεία έχουν επίσης επιπλέον προνόμια.

Yacht & Beach Club Pool

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα ξενοδοχεία του Disney World, μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις μας όπως Τα δωμάτια του ξενοδοχείου Disney που πρέπει να είναι στη λίστα σας, γιατί αξίζει να μένετε σε ένα ξενοδοχείο Disney World και Οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ εμπειρίες ξενοδοχείων Disney World Πάντα.

Μείνετε συντονισμένοι στο All Ears για περισσότερα νέα, ενημερώσεις και πληροφορίες της Disney World.

Γιατί πρέπει να μείνετε σε αυτά τα εντελώς υποτιμημένα ξενοδοχεία Disney World Resort


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε το δωρεάν Cheat Sheet για τα θέρετρα Monorail της Disney: Grand Floridian, Polynesian και Contemporary! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Από ποιο ξενοδοχείο Disney World θα επιλέγατε να απαλλαγείτε; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment