Το Disney Dining Plan και 8 άλλες ΜΕΓΑΛΕΣ ενημερώσεις που λείπουν από την έκθεση D23 Expo

Ναι, το 2022 D23 Expo ήταν γεμάτο με συναρπαστικά έργα…αλλά έλειπαν αρκετές αναμενόμενες ανακοινώσεις.

D23 Expo

Ήμασταν ενθουσιασμένοι που μάθαμε για νέα έργα, όπως το αναθεώρηση του Pacific Wharf στο Disney California Adventure, ο προσθήκη του Παλατιού της Τιάνας στη Ντίσνεϋλαντ, και το δυνατόν νέα εδάφη έρχονται στο Magic Kingdom. Και με χαρά ακούσαμε ενημερώσεις για υπάρχοντα έργα, όπως το αναπαράσταση του Mickey’s Toontown στη Disneyland και TRON Lightcycle Run στο Magic Kingdom. Υπήρχαν όμως πολλά υφιστάμενα και προαναγγελθέντα έργα που δεν αναφέρθηκαν στις προκηρύξεις της εκδήλωσης — ελέγξτε τα.

Πρόγραμμα τραπεζαρίας της Disney

Πολλοί καλεσμένοι χάρηκαν όταν το άκουσαν αυτό Η Disney World σχεδίαζε να επαναφέρει το Disney Dining Plan. Ωστόσο, αυτή η ανακοίνωση έγινε πριν από περισσότερο από ένα χρόνο και η Disney δεν έχει κοινοποιήσει καμία ενημέρωση από τότε.

Γίνετε ο Καλεσμένος μας

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την υπηρεσία, είναι προαγορασμένα σχέδια φαγητού που προστίθενται σε ένα πακέτο διακοπών της Disney (άρα πρέπει να μένετε σε ξενοδοχείο Disney Resort), που σημαίνει το γεύμα σας είναι “ήδη πληρωμένο” όταν κάθεστε να φάτε το γεύμα σας. Ο κόσμος απολάμβανε τη χαλαρή διαδικασία που συνοδεύει την υπηρεσία, γι’ αυτό πολλοί ήταν τόσο χαρούμενοι όταν άκουσαν για την επιστροφή της. Ωστόσο, η Disney δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα οποιαδήποτε νέα πληροφορία σχετικά με το Disney Dining Plan, και δεν αναφέρθηκε ποτέ στην έκθεση D23 Expo. Θα σας ενημερώσουμε εάν η Disney αποκαλύψει ημερομηνία επιστροφής για αυτήν την υπηρεσία.

Δείτε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα φαγητού της Disney εδώ

Φανταστική! στα Hollywood Studios της Disney

Φανταστική! στο Hollywood Studios έχει κλείσει εδώ και αρκετό καιρό, λόγω της εμφάνισης νέα τμήματα, χαρακτήρες, καλλιτέχνες, κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα. Το Fantasmic! Το show over στη Disneyland είχε παρόμοια αναμόρφωση, αλλά άνοιξε ξανά Μάιος 2022.

Φανταστική!

Με οι πρόβες καστ που ξεκινούν τον περασμένο μήνα, Ελπίζαμε ότι η ημερομηνία έναρξης θα αποκαλυφθεί στην έκθεση D23 Expo. Αλλά όχι, δεν μας δόθηκαν νέες λεπτομέρειες. Προς το παρόν, γνωρίζουμε απλώς ότι οι πρόβες είναι σε εξέλιξη και αναμένουμε ότι η ημερομηνία έναρξης θα ανακοινωθεί σύντομα. Θα σας ενημερώσουμε μόλις ανακοινωθούν νέες πληροφορίες.

Δείτε την πιο πρόσφατη ενημέρωση για το Fantasmic!

Walt Disney World Railroad

Εδώ είναι άλλο ένα που πραγματικά ελπίζαμε να ακούσουμε! Το Walt Disney World Railroad στο Magic Kingdom ήταν εκτός λειτουργίας από το 2018όταν έκλεισε λόγω κατασκευής στο TRON: Lightcycle Run.

Σιδηροδρομικό σταθμό

Αφού η Disney ανακοίνωσε ένα χρονοδιάγραμμα έναρξης για το TRON: Lightcycle Run, περιμέναμε να ακολουθήσει μια ενημέρωση για αυτό το έργο. Αλλά τίποτα δεν μοιράστηκε. Πολλοί εικάζουν, ωστόσο, ότι το άνοιγμα του TRON την άνοιξη του 2023 θα φέρει και την επιστροφή του Σιδηροδρόμου. (Το ελπίζουμε σίγουρα!)

Δείτε τι συμβαίνει με το Walt Disney World Railroad

MagicBand+ στο Disneyland Resort

Το MagicBand+ κυκλοφόρησε στο Disney World αυτό το καλοκαίριοπότε περιμέναμε να δούμε τη νέα υπηρεσία εξαγορά του Disneyland Resort λίγο μετά. Η Disney μοιράστηκε επίσης ότι το MagicBand+ θα κυκλοφορούσε στο θέρετρο το 2022…αλλά πλησιάζουμε ήδη στο τέλος του έτους.

MagicBand+ στο Disney World

Και πάλι, ελπίζαμε να ακούσουμε μια ημερομηνία έναρξης για το Disneyland Resort στην εκδήλωση, αλλά δεν αναφέρθηκε ποτέ. Εξακολουθούμε να κρατάμε σταυρωμένα τα δάχτυλά μας ότι θα φτάσει στο θέρετρο το 2022, αλλά θα σας ενημερώσουμε μόλις η Disney δημοσιεύσει νέες πληροφορίες.

Δείτε περισσότερα για την προσθήκη του MagicBand+ στο Disneyland Resort εδώ

«Γεια Disney!» Εκτόξευση

Μια άλλη υπηρεσία που υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε φέτος τόσο στο Disneyland Resort όσο και στο Disney World είναι «Γεια, Disney!» Θα προστεθεί σε δωμάτια στα ξενοδοχεία Disney World και Disneyland Resort, χορήγηση “προσαρμοσμένη φωνητική βοήθεια” στους καλεσμένους.

Γεια, Disney!

Ενώ γνωρίζουμε ότι υποτίθεται ότι θα χτυπήσει στα θέρετρα το 2022, ακόμα δεν έχουμε λάβει ημερομηνία. Και πάλι, δεν αναφέρθηκε στην έκθεση D23 Expo. Με μόνο μερικούς μήνες να απομένουν για το 2022, ελπίζουμε να ανακοινώσουν σύντομα μια ημερομηνία κυκλοφορίας!

Μάθετε περισσότερα για αυτόν τον Φωνητικό Βοηθό εδώ

Ατραξιόν Mary Poppins του Ηνωμένου Βασιλείου Pavilion

Εντάξει, ίσως χρειαστεί να φτάσετε πολύ πίσω στη μνήμη σας για να ανακαλέσετε αυτό το έργο. Στο D23 Expo το 2019η Disney μοιράστηκε ότι το UK Pavilion στο EPCOT θα έπαιρνε ένα Αξιοθέατο της Mary Poppins.

Έννοια τέχνη έλξης Mary Poppins

Fast forward τρία χρόνια, και Δεν έχουν βγει πολλά για αυτό το έργο από τότε. Στην πραγματικότητα, το μόνο που γνωρίζουμε σε αυτό το σημείο, είναι αυτό το έργο είναι «σε αναμονή». Ελπίζαμε να ακούσουμε την Disney να επιβεβαιώνει ότι συμβαίνει ακόμα ή να ανακοινώσουμε κάποιο είδος αναφοράς προόδου, αλλά δεν αναφέρθηκε στην έκθεση D23 Expo. Θα σας ενημερώσουμε εάν υπάρχουν ενημερώσεις σχετικά με αυτό το έργο.

Δείτε την πιο πρόσφατη ενημέρωση σχετικά με το αξιοθέατο της Mary Poppins

Διαστημόπλοιο Γη ανακαίνιση

Ένα άλλο έργο που ανακοινώθηκε στην έκθεση D23 Expo του 2019 είναι αυτή η λίστα. Σωστά, μιλάμε για το διαβόητη ανακαίνιση του Διαστημόπλοιου Γη. Μας είπαν ότι θα έρθει νέες σκηνές, ενημερωμένη τεχνολογία και μια νέα ιστορία!

Transformation of Epcot ©Disney

Μια ημερομηνία κλεισίματος για το Διαστημόπλοιο Γη ανακοινώθηκε μάλιστα ακριβώς πριν κλείσουν τα πάρκα για τον COVID-19. Αλλά, ακριβώς όπως το αξιοθέατο της Mary Poppins, αυτό το έργο έχει τοποθετηθεί στο πλάι. Και δεν αναφέρθηκε ούτε στην έκθεση D23 Expo του 2022, επομένως περιμένουμε με ανυπομονησία μια ενημέρωση για την τύχη και αυτού του έργου.

Δείτε όλα όσα γνωρίζουμε για αυτό το έργο

ΠΑΙΖΩ! Περίπτερο σε EPCOT

ΠΑΙΖΩ! Περίπτερο ανακοινώθηκε ως μέρος της ιστορικός μετασχηματισμός EPCOT, και ορίστηκε να αναλάβει το πρώην Wonders of Live Pavilion. Η Disney μοιράστηκε ότι θα ήταν μια «ψηφιακή μητρόπολη». διαδραστικές εμπειρίες, παιχνίδια, ψυχαγωγία και πρακτικές δραστηριότητες — εικονικές και πραγματικές.

ΠΑΙΖΩ! Pavilion Concept Art ©Disney

Ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει για την 50η επέτειο του Disney World, αλλά αυτό προφανώς δεν συνέβη. ΕΝΑ Η πρόσφατη άδεια που κατατέθηκε από την Disney φαινόταν να είναι για αυτό το έργο, αλλά ακόμα, τίποτα νέο δεν έχει κοινοποιηθεί. Θα σας ενημερώσουμε μόλις η Disney κυκλοφορήσει νέες πληροφορίες για αυτό το περίπτερο!

Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε για το PLAY! Περίπτερο

Ενημέρωση Rodeo BBQ

Ένα άλλο έργο που πρόκειται να ανοίξει το 2022 και δεν έχει ακόμη προσδιορισμένη ημερομηνία έναρξης — Ενημέρωση Rodeo BBQ. Δεν φαίνεται να τρέχει πίσω, ωστόσο, καθώς πρόσφατες άδειες δείχνουν ότι θα ανοίξει νωρίτερα παρά αργότερα.

©Disney

Με αυτό λέγεται, η Disney δεν μοιράστηκε νέα σχετικά με αυτήν την τοποθεσία στην έκθεση D23 Expo, οπότε ακόμα δεν γνωρίζουμε όταν/αν θα ανοίξει ακόμα φέτος. Θα σας κρατάμε ενήμερους μόλις ανακοινωθούν νέες πληροφορίες.

Δείτε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για το Roundup Rodeo BBQ

Και αυτά είναι όλα τα έργα που έλειπαν από το 2022 D23 Expo. Ελπίζουμε να ακούσουμε περισσότερα για αυτά τα έργα σύντομα — ειδικά επειδή τόσα πολλά από αυτά υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσουν φέτος! Όσο περιμένουμε, δείτε μερικές συναρπαστικές ανακοινώσεις που έλαβαν χώρα στην εκδήλωση, όπως το πιθανές εκτάσεις που έρχονται στο Magic Kingdom ή η επιστροφή ενός αγαπημένου σόου πυροτεχνημάτων από τους θαυμαστές στο Disney World.

Και, όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία νέα της Disney!

Δείτε ΚΑΘΕ λεπτομέρεια και αλλάξτε που ανακοίνωσε η Disney στην έκθεση D23 2022


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Για ποιο υπάρχον έργο ελπίζατε να ακούσετε στην έκθεση D23 2022; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment