Το Animal Kingdom της Disney κλείνει νωρίς 3 ημέρες την επόμενη εβδομάδα

Και κάπως έτσι… άλλη μια εβδομάδα ήρθε και έφυγε στο Disney World!

Disneys Animal Kingdom

Αυτή η εβδομάδα έφερε πολλές αλλαγές στο Disney World. Για παράδειγμα, το Genie+ πήρε ένα μικρό — αλλά σημαντικό! — ενημέρωση που θα σας διευκολύνει να θυμάστε πότε είναι ώρα να κάνετε άλλη επιλογή, η έκπτωση εμπορευμάτων Disney World Annual Passholder αυξήθηκε και η Bibbidi Bobbidi Boutique άνοιξε επιτέλους και πάλι. Καθώς ο Αύγουστος έχει σχεδόν τελειώσει (πιστεύετε πόσο γρήγορα πέρασε;), ο Σεπτέμβριος είναι προ των πυλών, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά σε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ώρες στάθμευσης του Disney World και τη διαθεσιμότητα του Park Pass Reservation την επόμενη εβδομάδα (28/8 -9/3).

Magic Kingdom Park Hours

Ας ξεκινήσουμε με το Magic Kingdom! Επί Στις 28, 29 και 31 Αυγούστου, το Magic Kingdom είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 11 μ.μ.. Επί Στις 30 Αυγούστου, ωστόσο, το πάρκο είναι ανοιχτό από τις 08:00 έως τις 18:00 επειδή το πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween είναι προγραμματισμένο από τις 19:00 έως τις 12:00 εκείνο το βράδυ. Το Magic Kingdom θα έχει επίσης εκτεταμένες βραδινές ώρες για επιλεγμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου Disney World Resort 31 Αυγούστου από τις 23:00-13:00.

©Disney

Επί 1 Σεπτεμβρίου και 3 Σεπτεμβρίου, το Magic Kingdom θα είναι ανοιχτό από τις 09:00 έως τις 11:00.

©Disney

Επί Στις 2 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, το πάρκο θα έχει και πάλι μειωμένο ωράριο από τις 08:00 έως τις 18:00 για το πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween.

Ώρες πάρκου EPCOT

Από 28 Αυγούστου έως 31 Αυγούστου, το EPCOT θα είναι ανοιχτό από τις 8:30 π.μ.-9 μ.μ.. Θα είναι Διευρύνθηκε το βραδινό ωράριο στις 29 Αυγούστου από τις 21:00 έως τις 23:00.

©Disney

Το ωράριο του EPCOT παραμένει το ίδιο για την υπόλοιπη εβδομάδα και το πάρκο θα είναι ανοιχτό από 08:30-21:00 από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου.

©Disney

Υπενθυμίζουμε ότι οι επισκέπτες με εισιτήρια που διαθέτουν το πρόσθετο Park Hopper μπορούν να σταθμεύσουν το hop από τις 14:00 έως ότου το πάρκο κλείνει κάθε μέρα.

Disney’s Hollywood Studios Park Hours

Τα Hollywood Studios της Disney έχουν επίσης τις ίδιες ώρες κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα από τότε που είναι ανοιχτά 8:30 π.μ.-9 μ.μ. από 28 έως 31 Αυγούστου…

©Disney

…και από 1-3 Σεπτεμβρίου επίσης.

©Disney

Τα Hollywood Studios και το EPCOT έχουν τις ίδιες ώρες την επόμενη εβδομάδα, κάτι που θα μπορούσε να είναι επωφελές αν σκοπεύετε να σταθμεύσετε το hop μεταξύ των δύο.

Disney’s Animal Kingdom Park Hours

Και τέλος, φτάνουμε στο Animal Kingdom της Disney. Το Animal Kingdom είναι ανοιχτό από 08:00-20:00 στις 28 Αυγούστουαλλά από 29-31 Αυγούστου, είναι ανοιχτό μόνο από τις 08:00 έως τις 19:00.

©Disney

Η 1η Σεπτεμβρίου είναι το ίδιο με το το πάρκο είναι ανοιχτό μόνο από τις 08:00 έως τις 19:00.

©Disney

Οι ώρες επιστρέφουν στο 08:00-20:00 στις 2 και 3 Σεπτεμβρίουωστόσο.

Διαθεσιμότητα Κράτησης Park Pass

Ας ρίξουμε μια ματιά στη διαθεσιμότητα κρατήσεων Park Pass για την επόμενη εβδομάδα! Για τους κατόχους εισιτηρίων για το θεματικό πάρκο, Όλα τα πάρκα είναι πλήρως διαθέσιμα από τις 18 έως τις 31 Αυγούστου.

©Disney

Το ίδιο ισχύει και για την υπόλοιπη εβδομάδα, με όλα τα πάρκα διαθέσιμα για εισιτήρια θεματικών πάρκων από 1 Σεπτεμβρίου έως 3 Σεπτεμβρίου.

©Disney

Η κατάσταση διαθεσιμότητας του Park Pass Reservation είναι σχεδόν ίδια Επιλέξτε ξενοδοχεία θερέτρουεπισης. Όλα τα πάρκα είναι διαθέσιμα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας…

©Disney

…και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας επίσης.

©Disney

Έτσι, αν δεν έχετε κάνει ακόμα την κράτηση για το Park Pass για την επόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να πάτε! Ας ρίξουμε μια ματιά στη διαθεσιμότητα των ετήσιων εισιτηρίων του Disney World.

Πρώτα είναι το Incredi Pass. ο Το Incredi Pass έχει ανοιχτή διαθεσιμότητα για την επόμενη εβδομάδα (και για πολλές εβδομάδες μετά, επίσης)!

©Disney

ο Το Sorcerer Pass διαθέτει επίσης ανοιχτή διαθεσιμότητα κρατήσεων Park Pass για την επόμενη εβδομάδα.

©Disney

ο Το Pirate Pass είναι ανοιχτό μέχρι το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, όταν οι επισκέπτες με αυτό το πάσο αποκλείονται και δεν μπορώ να πάω στα πάρκα. Αυτό το μπλοκ άουτ οφείλεται στην Εργατική Πρωτομαγιά την επόμενη Δευτέρα και τα άτομα με το Pirate Pass δεν μπορούν να επισκεφθούν τα πάρκα από τις 3 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

©Disney

Και τέλος, έχουμε το Pixie Dust Pass! Οι επισκέπτες που έχουν το Pixie Dust Pass είναι αποκλεισμένοι και δεν μπορούν να επισκεφτούν τα πάρκα τα Σαββατοκύριακα, αλλά Η διαθεσιμότητα τις καθημερινές είναι ανοιχτή την επόμενη εβδομάδα.

©Disney

Και έτσι φαίνεται η διαθεσιμότητα των ωρών στάθμευσης του Disney World και του Park Pass Reservation για την επόμενη εβδομάδα! Εάν πρόκειται να πάτε σύντομα στο Disney World, θα πρέπει να γνωρίζετε τις πρόσφατες αλλαγές που έγιναν στο σύστημα κρατήσεων Park Pass. Είσαι τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση για κρατήσεις πάρκων για περισσότερους από έναν τύπους εισιτηρίων τη φοράκαι ορισμένοι τύποι εισιτηρίων μπορούν να τροποποιήσουν το πάσο στάθμευσης τους χωρίς να χρειάζεται να το ακυρώσετε εντελώς.

μαγικό βασίλειο

Θα είμαστε σε επιφυλακή για οποιεσδήποτε μεγάλες αλλαγές στις ώρες στάθμευσης ή στη διαθεσιμότητα κρατήσεων, αλλά στο μεταξύ, φροντίστε να δείτε τις συμβουλές μας για εξοικονόμηση χρημάτων στο Disney World, καθώς και το ΑΠΟΛΥΤΟ πρόγραμμα εάν έχετε μόνο μία μέρα Μαγικό βασίλειο! Και, φυσικά, μείνετε συντονισμένοι στο DFB για όλα τα τελευταία νέα και πληροφορίες της Disney.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβουλές προγραμματισμού που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζετε πριν από τις επόμενες διακοπές σας στο Disney World!Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα πάτε στο Disney World την επόμενη εβδομάδα; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment