Το πρόβλημα του Disney World που δεν σκέφτεστε — Και πώς να το διορθώσετε

Μπορεί να προκύψουν πολλά απροσδόκητα προβλήματα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο Disney World.

Τραμ προς το Κέντρο Συγκοινωνιών και Εισιτηρίων

Ο καιρός μπορεί να προκαλέσει το κλείσιμο της διαδρομής, να ξεχάσετε τον φορτιστή του τηλεφώνου σας στο ξενοδοχείο ή κάποιος στην ομάδα σας να αρρωστήσει. Πολλά από αυτά τα ζητήματα μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων και να βρείτε λύσεις, με τις οποίες θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε! Θέλουμε λοιπόν να μιλήσουμε άλλο ένα απροσδόκητο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε στο Disney Worldκαι πώς να το χειριστείτε.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στα θεματικά πάρκα, αλλά μερικές φορές μπορεί να έχετε προβλήματα που μόλις φτιάχνετε ΜΕΣΑ τα πάρκα! Ζήσαμε αυτό το ζήτημα σήμερα στο Magic Kingdom.

Ο ρεπόρτερ μας έφτασε στις πύλες στάθμευσης λίγο πριν από τις 9 το πρωί, και ήδη παρατήρησε μια μεγάλη ουρά από αυτοκίνητα που προσπαθούσαν να μπουν στους χώρους στάθμευσης στο Κέντρο Μεταφορών και Εισιτηρίων.

Αυτό δεν προμηνύει καλό

Μπορέσαμε να σταθμεύσουμε αμέσως μετά τις 9 το πρωί, αλλά μετά παρατηρήσαμε ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα – τη γραμμή για τα τραμ! Αυτά τα τραμ θα σας μεταφέρουν από το πάρκινγκ μέχρι το Κέντρο Μεταφορών και Εισιτηρίων, ώστε να μην χρειάζεται να περπατήσετε μακριά. Όμως, όταν είδαμε πόσοι άνθρωποι περίμεναν στην ουρά, αποφασίσαμε να περπατήσουμε γρήγορα.

Γραμμή για το τραμ σήμερα το πρωί

Και, είναι καλό που κάναμε, γιατί ήταν πιο γρήγορο! Έτσι, αποφεύχθηκε 1 πρόβλημα. Στη συνέχεια, όμως, είδαμε ότι το Monorail ήταν κάτω στο Κέντρο Μεταφορών και Εισιτηρίων. Ναι!

Δέος φίλε

Αυτό σημαίνει ότι αντί να μπορούν οι άνθρωποι να επιλέξουν μεταξύ του μονόδρομου ή του πορθμείου για το Magic Kingdom, όλοι έπρεπε να πάρουν το Ferry, το οποίο προκάλεσε μερικές αρκετά μεγάλες ουρές.

Μια μεγάλη γραμμή πορθμείου (χα-χα, πάρτε το)

Αυτό προσέθεσε επίσης τον χρόνο που μας πήρε για να φτάσουμε στο μπροστινό μέρος του Magic Kingdom. Κάναμε σάρωση στο πάρκο λίγα λεπτά πριν τις 10 π.μ. Έτσι, χρειάστηκε περίπου μία ώρα από τη στιγμή που φτάσαμε στο πάρκινγκ για να μπούμε στο πάρκο. Για αναφορά, αυτό μας παίρνει συνήθως περίπου 20-25 λεπτά συνολικά.

Πλήθος εισόδου στο πάρκο Magic Kingdom τον Ιούνιο

ΚΑΙ αυτή ήταν η αναμονή μας χωρίς να περιμένουμε σε εκείνη τη γραμμή του τραμ και χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε από τον έλεγχο αποσκευών στην ασφάλεια. Έτσι, θα ήταν περισσότερο αν κάναμε ένα από αυτά τα πράγματα!

Ασφάλεια

Αυτό μπορεί να είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πισωγύρισμα όταν προσπαθείτε να μπείτε νωρίς στο πάρκο — ειδικά εάν προσπαθείτε να φτάσετε σε μια κράτηση για φαγητό ή σε μια λωρίδα Lightning. Μπορείτε να ξεχάσετε να χτυπάτε τα πλήθη!

Seven Dwarfs Mine Train

Λοιπόν, ποια είναι η λύση; Καλά, αποφεύγοντας αυτή την κατάσταση εξαρχής θα ήταν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τρόπος να το αντιμετωπίσεις. Έτσι, εάν μένετε σε ένα ξενοδοχείο Disney World, υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος για να φτάσετε στο Magic Kingdom. Τα λεωφορεία του θέρετρου σας μεταφέρουν ακριβώς μπροστά στο πάρκο, οπότε δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείτε με το Κέντρο Μεταφορών και Εισιτηρίων. Τα ξενοδοχεία του Disney World που δεν έχουν λεωφορεία για το Magic Kingdom θα έχουν άλλες μορφές μεταφοράς, όπως ένα σκάφος από το ξενοδοχείο σας ή ένα μονοπάτι με τα πόδια.

Σταθμός λεωφορείων Magic Kingdom

Εάν δεν μένετε σε ξενοδοχείο της Disney World, θα μπορούσατε να κάνετε κράτηση για πρωινό νωρίς σε ένα από τα ξενοδοχεία, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρκάρετε στο θέρετρο και να χρησιμοποιήσετε τη μεταφορά τους στα πάρκα. Συνήθως χρειάζεστε κράτηση για φαγητό για να σταθμεύσετε σε ένα ξενοδοχείο Disney World.

Φάτε πρωινό στο Chef Mickey’s πριν πάτε στο Magic Kingdom (μπορείτε να περπατήσετε!)

Θα μπορούσατε επίσης να παρκάρετε στο Disney Springs και να πάρετε το λεωφορείο από εκεί για το Magic Kingdom, το οποίο θα σας τοποθετήσει στο μπροστινό μέρος του πάρκου. Στη συνέχεια, απλά πάρτε το λεωφορείο πίσω στο Disney Springs στο τέλος της ημέρας.

Λεωφορεία Disney Springs

Αλλά, τι γίνεται αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να κάνετε αυτά τα πράγματα; Λοιπόν, θα προτείναμε να φτάσετε στο Magic Kingdom όσο πιο νωρίς μπορείτε. Με αυτόν τον τρόπο, εάν υπάρχει ένα πρόβλημα όπως το να είναι κάτω το Monorail, έχετε περισσότερο χρόνο να το αντιμετωπίσετε και θα χάσετε λιγότερο από τον χρόνο που θα μπορούσατε να ξοδέψετε μέσα στο πάρκο.

Δοκιμάστε και φτάστε εδώ ΝΩΡΙΣ!

Μπορείτε επίσης να περπατήσετε από το Κέντρο Μεταφορών και Εισιτηρίων μέχρι το μπροστινό μέρος του Magic Kingdom ακολουθώντας το μονοπάτι που περνάει από τα πολυνησιακά ξενοδοχεία και τα ξενοδοχεία Grand Floridian. Αλλά, προσέξτε – είναι μια αρκετά μεγάλη βόλτα. Όταν το χαρτογραφήσαμε στα τηλέφωνά μας, είναι σχεδόν 2 μίλια και διαρκεί πάνω από 40 λεπτά. Έτσι, μπορεί να καταλήξει να σας πάρει τον ίδιο χρόνο που θα ξοδέψατε περιμένοντας ένα πλοίο. Επιπλέον, θα περπατάτε πολύ περισσότερο για να ξεκινήσετε τη μέρα σας από ό,τι είχατε σκοπό, ώστε τα πόδια σας να κουράζονται πιο γρήγορα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πεζοδρόμιο προς το Grand Floridian

Υπήρχαν επίσης πολύ μεγάλες ουρές στους θαλάμους εισιτηρίων στο Κέντρο Μεταφορών και Εισιτηρίων, που μπορεί να σας πάρει πολύ χρόνο. Θα προτείναμε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά έγκαιρα, ώστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την αναμονή στην ουρά. Και, εάν έχετε άλλα προβλήματα ή απορίες, θα συνιστούσαμε να προσπαθήσετε να καλέσετε τη Disney εκ των προτέρων, ώστε να μπορείτε να επιλύσετε τα πάντα και απλώς να κάνετε σάρωση στο πάρκο όταν φτάσετε.

Γραμμές εισιτηρίων!

Καταστάσεις όπως αυτή μπορεί να προκύψουν και στα άλλα πάρκα του Disney World, αλλά τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά. Και τα 3 άλλα πάρκα της Disney World έχουν χώρους στάθμευσης που ανεβαίνουν κατευθείαν στην είσοδο του πάρκου. Έτσι, μπορείτε να περπατήσετε κατευθείαν εκεί αν οι γραμμές του τραμ είναι πολύ μεγάλες και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πράγματα όπως το Monorail που είναι κάτω. Ωστόσο, θα συνιστούσαμε να φτάσετε εκεί για να παρκάρετε αρκετά νωρίς, εάν θέλετε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αποφύγετε τα πλήθη!

Περπατήστε δεξιά στην είσοδο!

Τα ζητήματα μεταφοράς μπορεί να είναι πραγματικά μεγάλος πόνος στο Disney World, επομένως βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ΟΛΕΣ τις επιλογές σας πριν από το ταξίδι σας. Υπάρχουν σκάφη, το Monorail, λεωφορεία, το Skyliner και μονοπάτια πεζοπορίας στο Disney World, ενώ υπάρχουν επίσης διαθέσιμες επιλογές κοινής χρήσης, όπως Minnie Vans και Ubers.

Minnie van

Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα νέα και ενημερώσεις της Disney World.

18 μυστικά του κόσμου της Disney που δεν γνωρίζουν ούτε οι ντόπιοι


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποια απροσδόκητα προβλήματα μεταφοράς αντιμετωπίσατε στο Disney World; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment