Το ΠΡΩΤΟ πράγμα που θέλουν να δουν οι θαυμαστές της Disney από τον Bob Iger

Ο Bob Iger έχει και πάλι τον έλεγχο ως Διευθύνων Σύμβουλος της The Walt Disney Company και Οι θαυμαστές έχουν ΜΕΓΑΛΕΣ προσδοκίες για την επιστροφή του.

©Alberto E. Rodriguez / Getty Images

Έχουμε ακούσει από πολλούς θαυμαστές της Disney για κάθε είδους αλλαγές που ελπίζουν ότι θα συμβούν τώρα που ο Iger επέστρεψε, από την επιστροφή του Magical Express έως τις υψηλότερες αμοιβές για τα μέλη του Cast. Ας ρίξουμε μια ματιά στο το ΠΡΩΤΟ πράγμα που πρέπει να κάνει ο Bob Iger τώρα που είναι για άλλη μια φορά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Disney.

Ρωτήσαμε τους αναγνώστες του DFB «Ποιο είναι το ΠΡΩΤΟ πράγμα που θα θέλατε να δείτε να αλλάζει στη Disney τώρα που ο Bob Iger είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας;» Υπήρχαν πολλές κοινές απαντήσεις και θα αναφέρουμε τις πιο δημοφιλείς εδώ. Αλλά πρώτα, μια αποποίηση ευθύνης.

Αποποίηση ευθυνών

Ο Iger δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ότι κάποια από αυτές τις αλλαγές θα γίνει και Είναι πιθανό να μην αλλάξουν πολλά στα θεματικά πάρκα της Disney. Ο κύριος λόγος για την αποχώρηση του Chapek φαίνεται να είναι οι μεγάλες απώλειες ροής για την Disney+ και ο Iger αναμένεται να αλλάξει τα πράγματα για την εταιρεία σε αυτό το τμήμα. Έτσι, παρά το γεγονός ότι οι βασικές ανησυχίες πολλών οπαδών είναι για τα πάρκα, Το κύριο ζήτημα για τους επενδυτές και το Διοικητικό Συμβούλιο της Disney είναι η κερδοφορία για τις πλατφόρμες ροής.

©Disney

Στην πραγματικότητα, η Disney πρόσφατα χρειαζόταν έσοδα από τα πάρκα τώρα περισσότερο από ποτέ, καθώς η επιτυχία της εταιρείας εκεί ήταν να χρηματοδοτήσει τις απώλειες της υπηρεσίας ροής. Το τμήμα Πάρκων, Εμπειριών και Προϊόντων της Disney αποτελεί πλέον το 62% των λειτουργικών εσόδων για την εταιρεία, πράγμα που σημαίνει ότι το τρέχον σύστημα λειτουργεί αρκετά καλά. Αν και οι ιδέες που σκέφτηκαν οι αναγνώστες μας για την επιστροφή του Iger μπορεί να είναι δημοφιλείς μεταξύ των θαυμαστών της Disney, δεν είναι απαραίτητα εγγυημένα ή ακόμη και πιθανό να συμβούν.

Κεντρικός δρόμος

Ωστόσο, είναι καλό να γνωρίζουμε τι σκέφτονται οι θαυμαστές αυτή τη στιγμή και ο Iger μπορεί να έχει σχέδια να κάνει τουλάχιστον μικρές αλλαγές στα θεματικά πάρκα. Ας βουτήξουμε στις ιδέες!

Αυτό που ελπίζουν οι οπαδοί θα αλλάξει

Στο Facebook, οι αναγνώστες του DFB μας είπαν τι ελπίζουν να αλλάξει τώρα που ο Bob Iger είναι και πάλι υπεύθυνος στη Disney. Να τι είπες!

Αυξήσεις μισθών μελών Cast

Πολλοί θαυμαστές είπαν ότι ελπίζουν ότι το πρώτο πράγμα που αλλάζει είναι αυτό Τα μέλη του Disney World Cast λαμβάνουν αύξηση μισθού. Η αναγνώστρια του DFB Anna είπε: «Ειλικρινά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να δώσει σε όλα τα μέλη του Cast μια αύξηση. Έχουν υποφέρει τα περισσότερα, ακόμη και όταν πρωτοχτύπησε η πανδημία».

Μέλη καστ

Η Σάρα συμφώνησε, λέγοντας: «Προσέχετε τα μέλη του καστ! Δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά για όλους […] που περνούν».

Υπέροχα μέλη του καστ

Ο Iger μοιράστηκε προηγουμένως ότι, όταν έφυγε από τη θέση του CEO της Disney, Μια από τις λύπες του ήταν ότι δεν έδωσε νωρίτερα αυξήσεις αποδοχών στα μέλη του Cast. Σε μια συνέντευξη στο CNN τον Μάρτιο του 2022, ο Iger είπε ότι μετάνιωσε που δεν αύξησε νωρίς τον αρχικό ωρομίσθιο από 10 σε 15 δολάρια. Είπε, «Μας πίεζαν να πάμε στα 15. Υπήρχαν κάποιοι δισταγμοί ως προς αυτό λόγω του κόστους που σχετίζεται με αυτό. Έπρεπε να το είχαμε κάνει αμέσως».

Περισσότερα προνόμια για τους επισκέπτες του Disney World Hotel

Αρκετοί αναγνώστες ζήτησαν επίσης περισσότερα προνόμια για τους επισκέπτες που διαμένουν σε ξενοδοχεία Disney World. Μερικά από αυτά τα προνόμια – όπως το Extra Magic Hours και το Magical Express – καταργήθηκαν ή άλλαξαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Το Disney’s Riviera Resort

Το Extra Magic Hours αντικαταστάθηκε από Πρόωρη είσοδος στο θεματικό πάρκοπου επιτρέπει στους επισκέπτες σε όλα τα ξενοδοχεία της Disney να μπαίνουν στα πάρκα 30 λεπτά νωρίτερα κάθε μέρα, και Διευρυμένο απογευματινό ωράριοτο οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες στα ξενοδοχεία Deluxe Disney να μείνουν μερικές ώρες μετά την ώρα κλεισίματος του πάρκου συγκεκριμένες ημέρες.

Ξενοδοχείο Art of Animation

Ο Ζακ είπε: «Η διαμονή στο ακίνητο είχε τόσα πολλά οφέλη, κάτι που άξιζε περισσότερο την πληρωμή». Και η Τζάκι συμφώνησε ότι τα προνόμια ήταν καλύτερα: Ζήτησε «προνόμια που έπαιρνες ως επισκέπτης του θερέτρου όπως το FastPass και η μαγική ώρα [Extra Magic Hours], όχι μισή ώρα και όχι μόνο για πολυτελή θέρετρα, αλλά μια ολόκληρη ώρα νωρίς ή αργά σε εναλλασσόμενα πάρκα. Και δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες του θέρετρου όπως ήταν.»

Γαλλική συνοικία Port Orleans

Ζήτησε επίσης η Παμ την επιστροφή της πλήρους καθαριότητας στα ξενοδοχεία της Disney: «Καθημερινή καθαριότητα. Φτιαγμένα κρεβάτια και πετσέτες για να επιστρέψετε, μετά από 15 ώρες στα πάρκα.»

Επιστροφή του Disney Dining Plan

Η Τσέλσι είχε μια ευθεία ερώτηση από τον Μπομπ Ίγκερ: “Φέρτε πίσω το πρόγραμμα γεύματος ήδη!!!! Περιμέναμε αρκετά.»

Πουκάμισο Disney Dining Plan

Το Disney Dining Plan (το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες του Disney World να αγοράσουν ένα πακέτο για γεύματα και σνακ μαζί με τις υπόλοιπες διακοπές τους) τέθηκε σε παύση κατά τη διάρκεια του κλεισίματος της πανδημίας COVID-19 και ακόμη δεν έχει επιστρέψει. Ωστόσο, Αυτή είναι μια αλλαγή που πιστεύουμε ότι είναι πιθανό να συμβεί στο εγγύς μέλλον.

Το Disney Dining Plan είναι χρήσιμο!

Η Disney επιβεβαίωσε πέρυσι ότι θα επέστρεφε, και δεδομένου ότι τα περισσότερα εστιατόρια στα πάρκα είναι ανοιχτά τώρα, φαίνεται ότι αυτή η επιστροφή θα μπορούσε να συμβεί σύντομα. Το πρόγραμμα φαγητού είναι ένα κερδοφόρο πρόγραμμα για τη Disney, επομένως πιθανότατα δεν θα περικόψουν τα έσοδα με την επιστροφή του.

Αλλαγές Genie+

ΠΟΛΛΟΙ θαυμαστές ελπίζουν σε αλλαγές ή ακόμα και σε πλήρη κατάργηση του Genie+. Τζίνι+ αντικατέστησε το FastPass+ ως τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να παραλείψουν τις γραμμές σε ορισμένες διαδρομές του Disney World, αλλά σε αντίθεση με το FastPass+, το νέο σύστημα δεν είναι δωρεάν. Πολλοί έχουν επίσης παραπονεθεί ότι είναι πολύ δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε, καθώς πρέπει να κάνετε κράτηση για το Lightning Lanes όλη την ημέρα αντί να κάνετε αυτά τα σχέδια εκ των προτέρων.

Τζίνι της Ντίσνεϋ

Η Κριστίν είπε: «Δώστε πίσω τις γρήγορες πάσες! Δεν θα με πείραζε να πληρώσω για FP, αλλά μισώ το νέο σύστημα — μπερδεμένο κόστος. Απλώς κάντε μια καθορισμένη τιμή.» Η Stacy ήθελε να εξαφανιστεί ολόκληρο το σύστημα:Καταργήστε το Genie Plus ώστε να μπορώ να απολαμβάνω τη μέρα με τα παιδιά μου χωρίς το πρόσωπό μου στο τηλέφωνο».

Χρησιμοποιώντας το Disney Genie+!

Η Maureen είχε την ιδέα να αλλάξει το σύστημα, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε Genie+ και να κάνετε κράτηση για βόλτες πριν ξεκινήσουν οι διακοπές σας. Είπε, «Θα επέτρεπε καλύτερη ξεκούραση και το φαγητό δεν θα αλληλεπικαλύπτονταν». Ο Ζακ εξέφρασε τις απόψεις πολλών θαυμαστών όταν είπε: «Το σύστημα Genie+ πρέπει να αναθεωρηθεί».

Lightning Lane στον Πύργο του Τρόμου

Η Hilary σημείωσε ότι το πραγματικό πρόβλημα κατά τη γνώμη της ήταν το κόστος: «Δεν είμαι αντίθετος σε έναν τύπο συστήματος Genie+. Αλλά το κόστος πρέπει να είναι λίγο χαμηλότερο

Το Genie+ πήρε έως και 29 $ ανά άτομο στο Disney World ©Disney

Παρά τα αιτήματα πολλών θαυμαστών της Disney, φαίνεται απίθανο το Genie+ να φύγει. Πρώτον, αυτό το σύστημα ήταν πιθανό να αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Bob Iger ως Διευθύνων Σύμβουλος, επομένως πιθανότατα συμμετείχε στη δημιουργία του από την πρώτη θέση. Και Το Genie+ ήταν εξαιρετικά κερδοφόρο για τη Disney μέχρι στιγμήςμε περίπου τους μισούς επισκέπτες του Disney World να το αγοράζουν.

Διαστημόπλοιο Earth Lightning Lane

Η Christine McCarthy (CFO της Disney) δήλωσε κατά τη διάρκεια της πρόσκλησης κερδών του 4ου τριμήνου ότι «η συνεχιζόμενη δημοτικότητα των προσφορών premium, συμπεριλαμβανομένων των Genie+ και Lightning Lane» ήταν ο λόγος για την αύξηση της κατά κεφαλήν δαπάνης στα πάρκα και συνέβαλε σημαντικά στα έσοδα του πάρκου. Όσο κι αν δεν θέλετε να το ακούσετε, το Genie+ είναι πιθανό να μείνει εδώ.

Αλλαγές Park Hopper

Μια άλλη αλλαγή που πολλοί θαυμαστές ζήτησαν ήταν η επιστροφή του κανονικού Park Hopping στο Disney World. Προς το παρόν, το Park Hopping επιτρέπεται μόνο μετά τις 14:00.

Είσοδος στο ζωικό βασίλειο

Η Κριστίν είπε:Αφήστε με να παρκάρω το hop όταν θέλω!Και ο Kenneth ζήτησε την επιστροφή του «παλιού συστήματος hopping park, έλα και φύγε όπως θέλεις».

Επιστροφή του Magical Express

Ένα άλλο πλεονέκτημα που έχει φύγει τώρα είναι το λεωφορείο Magical Express μεταξύ των ξενοδοχείων Disney World και του διεθνούς αεροδρομίου του Ορλάντο. Αυτή ήταν μια δωρεάν υπηρεσία, αλλά τώρα οι επισκέπτες πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ποικιλία υπηρεσιών επί πληρωμή για να φτάσουν στο ξενοδοχείο τους στην Disney.

Το Magical Express έχει διακοπεί

Απαντώντας στην ερώτηση για το τι ήθελαν οι θαυμαστές να αλλάξει πρώτα ο Iger, η Jessica είπε, «MAGICAL EXPRESS. Για αγάπη για όλα τα καλά……αν μη τι άλλο!!! Σας παρακαλούμε!! Ναι, παρακαλώ».

Όχι άλλες κρατήσεις για πάσο στάθμευσης

Μια άλλη αλλαγή της εποχής του COVID που έχει κολλήσει είναι το σύστημα κρατήσεων Park Pass, το οποίο απαιτεί από τους επισκέπτες να κάνουν κρατήσεις για συγκεκριμένο πάρκο πριν επισκεφτούν ένα θεματικό πάρκο Disney World. Δεν μπορείτε απλά να μπείτε στο Magic Kingdom με ένα γενικό εισιτήριο για το πάρκο Disney World — πρέπει επίσης να κάνετε κράτηση για το Magic Kingdom πριν μπορέσετε να μπείτε μέσα.

Είσοδος Μαγικό Βασίλειο

Η Dulcie θαυμαστής της Disney είπε: «Απαλλαγείτε από τις κρατήσεις πάρκων για να έχουμε την ελευθερία να ξυπνήσουμε και να επιλέξουμε ένα πάρκο. Δεν θέλουν όλοι προγραμματισμένες διακοπές δευτερόλεπτο».

Πολλοί θαυμαστές συμφώνησαν με την Dulcie, αλλά εξακολουθεί να μην είναι πολύ πιθανό να φύγουν τα πάσο του πάρκου. Αν και το σύστημα ξεκίνησε ως ένας τρόπος για τη Disney να ελέγχει την ικανότητα μετά το κλείσιμο του COVID-19, η εταιρεία εξακολουθεί να συνειδητοποιεί κάθε είδους αποταμίευση και έλεγχος από την απαίτηση των κρατήσεων. Η Disney μπορεί να συγκεντρώσει πολλά δεδομένα από τις κρατήσεις και χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να σχεδιάσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια το επαρκές προσωπικό, τα τρόφιμα και τα εμπορεύματα σε κάθε πάρκο κάθε μέρα.

Πλήθος κόσμου στην EPCOT

Επειδή οι κάρτες του πάρκου επιτρέπουν στα πάρκα της Disney να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά (και κερδοφόρα), είναι πιθανό οι κρατήσεις να παραμείνουν.

Ετήσιο Βιογραφικό Πωλήσεων Pass

Αρκετοί θαυμαστές ζήτησαν να συνεχίσει η Disney World ΕΤΗΣΙΟ ΠΑΣΟ εκπτώσεις. Ο Ζακ είπε, «Φέρτε πίσω τα ετήσια εισιτήρια της WDW» και η Κρίστεν είπε, «Θα ήθελα πολύ να δω τα ετήσια εισιτήρια να πωλούνται ξανά».

Ετήσιο σύμβολο Passholder

Οι περισσότερες από τις πωλήσεις του Disney World Annual Pass βρίσκονται σε παύση για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα, αλλά η επιστροφή τους θα μπορούσε να συμβεί στο εγγύς μέλλον. Η Disney έκανε πρόσφατα μερικές προσαρμογές στο σύστημα (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων αυξήσεων τιμών), οι οποίες φαίνεται να υποδεικνύουν ότι τα πάσο θα επιστρέψουν αν όχι φέτος, κάποια στιγμή το 2023.

Φέρτε πίσω τη «μαγεία»

Τέλος, ένα κοινό θέμα στις απαντήσεις στην ερώτησή μας σχετικά με το τι πρέπει να αλλάξει πρώτα ο Bob Iger ήταν φέρτε πίσω τη «μαγεία της Disney». Πολλοί θαυμαστές πιστεύουν ότι η μαγεία λείπει εδώ και λίγο καιρό, με περισσότερη εστίαση στις αυξήσεις των τιμών και στη μείωση του κόστους.

Άγαλμα συνεργάτη

Ο Στίβεν είπε ότι αυτό μπορεί να μοιάζει με “έμφαση στην επιστροφή στη δημιουργικότητα και την αφήγηση.» Μερικοί ειδικοί είπαν ότι ο Iger είναι γνωστός ως ο «τύπος περιεχομένου», ενώ ο Chapek ήταν περισσότερο ο «οικονομικός τύπος», επομένως αυτή η έμφαση στη δημιουργικότητα μπορεί να είναι μια αλλαγή που θα δούμε σύντομα.

Η πριγκίπισσα Tiana και ο πρίγκιπας Naveen στο Festival of Fantasy Parade στο Disney World

Και πάλι, να έχετε κατά νου ότι Πολλές από αυτές τις αλλαγές στα πάρκα της Disney είναι απίθανο να συμβούν, καθώς η ζήτηση για τα πάρκα εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλή και οι άνθρωποι γενικά φαίνονται πρόθυμοι να πληρώσουν τις υψηλότερες τιμές, ακόμη και με τα μη δημοφιλή στοιχεία όπως το Genie+ και το Park Pass Reservations. Από επιχειρηματική άποψη, τα πάρκα είναι αυτή τη στιγμή πολύ κερδοφόρα και λειτουργούν καλά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να αλλάξει στο μέλλον!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την επιστροφή του Bob Iger στη Disney, ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους συνδέσμους:

Συνεχίστε να ακολουθείτε το DFB για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με όλα τα τελευταία νέα της Disney!

Ο Bob Iger επιστρέφει στη Disney. Εδώ είναι τι μπορεί να αλλάξει (και τι όχι).

Ποιες άλλες αλλαγές ελπίζετε να δείτε στη Disney τώρα που ο Iger επέστρεψε; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Leave a Comment