Το πιο τρομακτικό μέρος του σακιδίου πλάτης Tower of Terror Loungefly της Disney δεν είναι η τσάντα…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Θέλετε να μάθετε κάτι που θα σας ανατριχιάσει; Ας περάστε στη Ζώνη του Λυκόφωτος για ένα δευτερόλεπτο.

Πύργος του Τρόμου

Ανάμεσα στη λάμψη και τη λάμψη μιας πολύβουης Disney’s Hollywood Studiosο Πύργος του Τρόμου είναι ένα αστέρι από μόνο του. Αλλά δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το τρομακτικές σταγόνες ή μονότονο “Bellhops” (Μέλη καστ) σε αυτό το αξιοθέατο — nο. Μιλάμε για κάτι πολύ πιο τρομακτικό – ένα σακίδιο πλάτης Tower of Terror που εξαντλήθηκε σε λίγες ώρες.

Καλώς ήρθατε στο δικό μας προσωπικό επεισόδιο του Twilight Zone. Φανταστείτε αυτό: είδαμε αυτό το αξιολάτρευτο Tower of Terror Loungefly Backpack στο shopDisney σήμερα. Έτσι, φυσικά, προσπαθήσαμε να το προσθέσουμε στο καλάθι μας. Και φανταστείτε τη φρίκη μας όταν το είδαμε ήδη εξαντλήθηκε!

©Disney

Τώρα, δεν μπορούμε να προσποιηθούμε ότι είμαστε πολύ έκπληκτος. Απλά κοίτα αυτό το πράγμα. Η τσάντα μοιάζει με την έλξη, με πόρτες ανελκυστήρα που εμφανίζουν το λογότυπο της διαδρομής και ένα μαρκαδόρος στο πάνω μέρος για τα επίπεδα του δαπέδου. Στα παράθυρα, υπάρχει Πλούτωνας, Ντόναλντ, Γκούφυ και Μίκυ — όλοι ντυμένοι σαν Μπελχοπ.

Και όταν ανοίγουν οι πόρτες του ασανσέρ, βλέπεις Μίνι και Μίκυ…στη ζώνη του λυκόφωτος. ΓΚΡΙΖΟΜΑΥΡΟΣ. ΓΚΡΙΖΟΜΑΥΡΟΣ. ΓΚΡΙΖΟΜΑΥΡΟΣ.

©Disney

Ο μαρκαδόρος για τα επίπεδα δαπέδου επίσης λάμπει στο σκοτάδι…

©Disney

…και το πίσω μέρος της τσάντας λέει «Πάρτε ανά πάσα στιγμή».

©Disney

Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για την εξάντληση αυτής της τσάντας, αλλά θα κρατήσουμε τα μάτια μας με αποκορύφωμα για μια ανανέωση. Και, φυσικά, θα σας ενημερώσουμε αν δούμε ξανά αυτή την τσάντα διαθέσιμη στο διαδίκτυο!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την τσάντα Tower of Terror Loungefly στο shopDisney

Εν τω μεταξύ, αν ψάχνετε για πιο τρομακτικά εμπορεύματα, έχουμε άλλη μια προεπισκόπηση των εμπορευμάτων του Halloween του 2022 που έρχονται στα πάρκα. Ή, για περισσότερα αντικείμενα με θέμα μετά από ένα άλλο τρομακτικό αξιοθέατο, δείτε αυτά τα ΝΕΑ αντικείμενα Haunted Mansion!

Αυτιά νύφης

Όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία νέα της Disney!

Δείτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε στοιχειωμένο αρχοντικό

Απόκριες στο Walt Disney World


Πήρες στα χέρια σου αυτή την τσάντα; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment