Το περίπτερο του Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού EPCOT που επιβεβαιώνει εάν δεν έχει χαλάσει… Μην το διορθώσετε

Γεια από το Φεστιβάλ Φαγητού & Κρασιού EPCOT!

Φυλάκιο Αναψυκτηρίου

Τρώγαμε στο φεστιβάλ προσπαθώντας σχεδόν τα πάντα τις τελευταίες ημέρες! Μέχρι στιγμής, έχουμε δοκιμάσει αντικείμενα από περίπτερα όπως Η Γη Τρώει, Τούρτα χωνιούκαι Γεύσεις από τη φωτιά, αλλά μόλις ξεκινάμε. Ας πάμε λοιπόν Φυλάκιο Αναψυκτηρίου για να δείτε τις προσφορές του φεστιβάλ στη συνέχεια!

Μενού

Το Refreshment Outpost είναι ένα από εκείνα τα υποτιμημένα περίπτερα που πρέπει να σας πούμε. Υπάρχει συνήθως ένα μικρότερο μενού σε αυτό το περίπτερο.

Μενού

Φέτος, υπάρχει μόνο το μεμονωμένο προϊόν που επιστρέφει, αλλά εδώ μπορείτε επίσης να το παραλάβετε Κλασικό ποτήρι Corkcicle.

Φαγητό

ο Πικάντικο Githeri Για 4,75 $ είναι πίσω! Αυτό το πιάτο με βάση τα φυτά σερβίρεται με λευκά φασόλια, αρακά περιστεριού, Ben’s Original Quinoa & Ancient Grains Medley και σαλάτα kachumbari. Αυτό το πιάτο σερβιρίστηκε στο περίπτερο τροφίμων της Αφρικής, αλλά έφτασε εδώ πέρυσι. Και ναι, είναι φυτικής προέλευσης!

Είναι πίσω!

Θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα σούπερ γευστικό πιάτο, αλλά θα πρέπει να προειδοποιηθείτε ότι μπορεί να συσκευάσει λίγη θερμότητα — αν και το λάκτισμα του μπαχαρικού δεν ήταν πολύ δυνατό φέτος. (Η παρτίδα σας μπορεί να είναι διαφορετική όμως!)

Yum

Η κινόα ήταν καλα μαγειρεμενοη υφή του καλαμπόκι και λευκά φασόλια ήταν ωραίο, και το κρύα σαλάτα παρείχε ισορροπία στο ζεστό πιάτο. Ήταν ακριβώς αυτό που ήμασταν προσδοκώντας…και ελπίζω!

Αναψυκτικά

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το Refreshment Outpost είναι όπου μπορείτε να πάτε για να παραλάβετε το Ποτήρι φελλού EPCOT Food and Wine Festival Για $32.

Κλασικό ποτήρι CORKCICLE (2021)

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε μη αλκοολούχα και αλκοολούχα ποτά εδώ από το συνηθισμένο μενού του Outpost, μαζί με χοτ ντογκ και Dole Whips. Αλλά αυτή είναι μια ματιά στο συγκεκριμένο μενού του EPCOT Food & Wine!

Συνολικά

Είμαστε συνεχώς ευχαριστημένοι με το Spicy Githeri, καθώς και με τις άλλες προσφορές σε αυτό το περίπτερο, γι’ αυτό σας συνιστούμε να το δοκιμάσετε! Αυτό το περίπτερο είναι ένας μικρός αλλά δυνατός υποψήφιος στο φετινό φεστιβάλ!

Είστε συγκλονισμένοι με όλα όσα προσφέρει το EPCOT Food and Wine Festival; Μην ανησυχείς! Έχουμε έναν εύχρηστο οδηγό που μπορείτε να αγοράσετε που θα σας κάνει να πλοηγηθείτε στο φεστιβάλ σαν επαγγελματίας σε χρόνο μηδέν! Επίσης, δημοσιεύουμε ΟΛΕΣ ΜΑΣ τις κριτικές εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε τι θα φάτε και τι θα πιείτε. Επίσης, φροντίστε να αρπάξετε δωρεάν εκτυπώσιμο με κάθε θάλαμο φαγητού και το μενού του!

Σκοπεύετε να δείτε τη σειρά συναυλιών Eat to the Beat του φεστιβάλ; Μπορείτε να δείτε το πλήρες line-up εδώ. Εάν θέλετε μια εγγυημένη θέση για μια συναυλία, ίσως θελήσετε να εξετάσετε ένα πακέτο φαγητού Eat to the Beats.

Δείτε ΟΛΕΣ τις κριτικές του EPCOT Food & Wine Festival 2022!

Θα εξετάσουμε τα πάντα στο Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού EPCOT, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα!

Εδώ είναι 4 πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το Φεστιβάλ Φαγητού και Κρασιού EPCOT 2022!

Είστε έτοιμοι να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στο Φεστιβάλ Φαγητού και Κρασιού EPCOT 2022;

Παραγγείλετε τον Οδηγό DFB για το 2022 EPCOT Food & Wine Festival e-Book σήμερα! Αυτό Οδηγός 250+ σελίδων To the Festival προσφέρει εμπιστευτικές συμβουλές και συμβουλές, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε για να προγραμματίσετε την καλύτερη επίσκεψή σας στο Φεστιβάλ ποτέ.


Η αγορά σας περιλαμβάνει πολλά μπόνους αντικείμενα επίσης — συμπεριλαμβανομένου του νεότερου αυτού του έτους, ιδεών για σχέδια περιοδειών και α Εκτυπώσιμη λίστα ελέγχου μενού World Showcase Booth να το έχετε μαζί σας καθώς τρώτε σε όλο τον κόσμο!


Παραγγείλετε την έκδοση του 2022 σήμερα! Μην χάσετε ούτε μια στιγμή διασκέδασης!

Χρησιμοποιήστε κωδικό Σεφ στο check-out με έκπτωση 20% στην τιμή κάλυψης!


Θα κατευθυνθείτε στο EPCOT Food and Wine Festival; Πείτε μας τι περιμένεις περισσότερο στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment