Το περίεργο αναμνηστικό 10$ της Disney που θα χρησιμοποιήσετε πραγματικά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Πόσες φορές έχετε δει ένα αναμνηστικό της Disney και σκεφτήκατε, “Ουάου, θα μπορούσα πραγματικά να το χρησιμοποιήσω;”

Τόσο πολύ εμπόρευμα!!

Μιλάμε για χρήσιμα αντικείμενα όπως διασκεδαστικές κούπες Disney (πρέπει να πιω καφέ χωρίς κάτι, σωστά;), μακιγιάζ Disney (θα το χρησιμοποιήσετε κι αυτό!), βάλσαμο για τα χείλη και σακίδια πλάτης (ναι, αυτά τα Loungefly είναι ακριβά, αλλά είναι η τέλεια τσάντα πάρκου!). Έτσι, όταν βρίσκουμε ένα χαριτωμένο αντικείμενο της Disney που είναι και διασκεδαστικό ΚΑΙ χρήσιμο, πρέπει να το μοιραστούμε.

Χρησιμοποιείτε βάση τηλεφώνου; Περισσότερο από πιθανό να το κάνετε, αλλά έχετε βρει ποτέ ένα με Πόδια χαρακτήρα Disney? Επειδή μόλις βρήκαμε δύο νέες βάσεις τηλεφώνου στο BoxLunch που είναι και διασκεδαστικά ΚΑΙ μοναδικά. Μπορείτε να πάρετε ένα Βάση τηλεφώνου με πόδια Donald Duck.

©BoxLunch

Κοιτάξτε το – τα πόδια του Ντόναλντ μόλις κρυφοκοιτάγονται εκεί έξω. Μπορείτε να το αρπάξετε τώρα 9,95 $ (συνήθως 12,90 $).

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τη βάση τηλεφώνου με πόδια Donald Duck

Υπάρχει επίσης ένα Βάση τηλεφώνου με πόδια Μίκυ Μάους. Αμάν!!! Εντάξει, δεν μπορούμε ούτε με το πόσο διασκεδαστικά είναι αυτά.

©BoxLunch

Αυτή η βάση τηλεφώνου πωλείται επίσης για 9,95 $ τώρα αμέσως. Οι βάσεις τηλεφώνου είναι χρήσιμες σε πολλές περιπτώσεις — Αυτά είναι επίσης αρκετά μικρά για να χωρέσουν στην τσάντα του πάρκου σας!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τη βάση τηλεφώνου με πόδια Mickey Mouse

Αυτά θα ήταν και διασκεδαστικά δώρα, οπότε φροντίστε να τα ελέγξετε!

Αν ψάχνετε για περισσότερα αναμνηστικά, να το έχετε κατά νου μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε έναν ΤΟΝΟ εμπορευμάτων για την 50η επέτειο της Disney World στο διαδίκτυο. Δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε τι θα αγοράσετε, αλλά μπορείτε να δείτε ΟΛΑ ΟΛΑ είναι διαθέσιμα εδώ.

Αναζητάτε προσφορές στο Amazon για εμπορεύματα Disney; Συγκεντρώσαμε μια λίστα με 6 αντικείμενα που μπορείτε να αγοράσετε σε εξαιρετική τιμή αυτή τη στιγμή!

Ποτέ δεν είναι νωρίς για να αποκλείσετε τις γιορτινές αγορές με αυτές τις 11 προσφορές της Disney!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για να εξοικονομήσετε 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

έτοιμα προς αγορά-κουμπί
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Τι γνώμη έχετε για αυτές τις βάσεις τηλεφώνου; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment