Το νεότερο Starbucks Cup στο Disney World είναι ΓΕΜΑΤΟ Λεπτομέρειες — Μπορείτε να τις εντοπίσετε όλες;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Ένα από τα πιο δημοφιλή αναμνηστικά στον κόσμο της Disney είναι τα κύπελλα Starbucks ειδικά για το θέρετρο, τα οποία διατίθενται σε διάφορα σχέδια.

Συλλέγετε κύπελλα Disney World Starbucks;

Έχουμε δει αυτά τα κύπελλα να ξεπουλάνε ΓΡΗΓΟΡΑ, τόσο στο Disney World όσο και στο διαδίκτυο, και δεν είναι πάντα εύκολο να τα βρεις στα χέρια σου, ειδικά αν είναι σχέδια για την 50η επέτειο. Ένα από αυτά τα κύπελλα, που έχει τον Μίκυ, όμως, έφτασε επιτέλους στο Disney World.

Μιλάμε για αυτό Starbucks Mickey Tumbler που έχουμε δει στο παρελθόν μόνο στο shopDisney. Οι λεπτομέρειες στο κύπελλο είναι που το κάνουν τόσο διασκεδαστικό!

Νέα ειδοποίηση Starbucks Cup!

Φυσικά πρωταγωνιστής του κυπέλλου είναι ο Μίκυ! Το κύπελλο γράφει επίσης “Walt Disney World”.

Γελοιοποίηση!

Θα βρείτε επίσης εικονίδια πάρκου και αναφορές σε βόλτες σε όλο αυτό. Υπάρχει Διαστημόπλοιο Γη και Figment…

Διαστημόπλοιο Γη

…the Pixar Ball, Alien Swirling Saucers, Πόλεμος των άστρων: Galaxy’s Edge, Star Tours, Tower of Terror, «είναι ένας μικρός κόσμος»…

Τόσες πολλές αναφορές βόλτας

Πανδώρα, Flight of Passage, το Δέντρο της Ζωής, ένας ελέφαντας…

Περισσότερες λεπτομέρειες!

…ένα τσούρο (!!!), Κάστρο της Σταχτοπούτας, Κρουαζιέρα στη Ζούγκλα, ΚΑΙ ένα χοτ ντογκ. Μπά! Είναι πολλές λεπτομέρειες!

ΠΟΛΛΕΣ λεπτομέρειες

Το πίσω μέρος του φλιτζανιού έχει το λογότυπο των Starbucks, φυσικά!

Πίσω

Βρήκαμε αυτό το κύπελλο στο Animal Kingdom της Disney στο Discovery Trading για 27,99 $. Ωστόσο, είναι ακόμα διαθέσιμο στο διαδίκτυο αν θέλετε να το πάρετε!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε αυτό το ποτήρι online!

Ψάχνετε για ακόμα πιο διασκεδαστικά εμπορεύματα Disney Starbucks; Έχουμε μια λίστα με όλα όσα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο αυτήν τη στιγμή. Αν ψάχνετε για εμπορεύματα για την 50η επέτειο, ορίστε κάθε αναμνηστικό 50ης επετείου που μπορείτε να αποκτήσετε και στο διαδίκτυο!

Επίσης, μην ξεχάσετε να δείτε όλες αυτές τις εξαιρετικές προσφορές για το Amazon αυτό το Σαββατοκύριακο!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα αρπάξεις αυτό το ποτήρι; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment