Το ΝΕΟ Toy Story Land Store άνοιξε στο Disney World — Πηγαίνετε μέσα μαζί μας!

Μερικές τεράστιες ΑΛΛΑΓΕΣ έρχονται στο Disney World.

Toy Story Land

Η κατασκευή συνεχίζεται στο EPCOT για το αξιοθέατο Moana, το σουβέρ TRON δοκιμάζεται στο Magic Kingdom και ένα νέο εστιατόριο έρχεται στο Toy Story Land. Αλλά τώρα ένα κομμάτι της ατελείωτης κατασκευής του Disney World έχει τελειώσει και ένα ΝΕΟ κατάστημα είναι ανοιχτό στο Toy Story Land!

Εδώ και πολύ καιρό παρακολουθούμε την κατασκευή στο κατάστημα δώρων στην έξοδο του Toy Story Mania στα Hollywood Studios της Disney. Το κατάστημα ήταν κλειστό εδώ και αρκετό καιρό και μετά ακούσαμε ότι ένα νέο κατάστημα θα εμφανιζόταν στο Toy Story Land.

Toy Story Mania

Πρόσφατα εντοπίσαμε μερικές νέες τοιχογραφίες κοντά στο κατάστημα που παρουσίαζαν το “Jessie’s Trading Post” λογότυπο, επιβεβαιώνοντας ότι αυτό το νέο κατάστημα θα βρίσκεται εκεί που ήταν κάποτε το παλιό κατάστημα δώρων.

Jessie’s Trading Post

Και τώρα Το Trading Post της Jessie είναι ΑΝΟΙΚΤΟ!

Καλως ΗΡΘΑΤΕ!

Θέλετε να έρθετε μέσα μαζί μας; Πάμε!

Σύμφωνα με το παρασκήνιο, «Ο Άντι ανακάλυψε το σετ παιχνιδιού Jessie’s Trading Post κρυμμένο στη σοφίτακαι το φέρνει στον κάτω όροφο για να στήσει ένα μαγαζί—γεμάτο από τα πιο όμορφα παιχνίδια και τα καλύτερα αναμνηστικά διαλεγμένα από την πιο ριζοσπαστική, πιο κομψή καουμπόισσα».

Είναι ανοιχτό!

Σε όλο το κατάστημα, θα βρείτε κάθε λογής νεύμα προς το Η ιστορία των παιχνιδιών franchise και χαρακτήρες, καθώς και ΠΟΛΛΑ Η ιστορία των παιχνιδιών εμπορεύματα!

Φροντίστε να κοιτάξετε ψηλά όταν είσαι εδώ γιατί υπάρχουν κάθε είδους λεπτομέρειες στο ταβάνι.

Ουάου!

Σε μια περιοχή, θα δείτε μερικές εικόνες της Jessie και λεπτομέρειες για το ότι είναι η καουμπόισσα που κάνει yodeling!

Τζέσυ!

Υπάρχουν επίσης μέρη του καταστήματος που παρουσιάζουν το “Trailblazin’ Tack” μαζί με εμπορεύματα της Buzz Lightyear, ειδικά πολλά είδη με θέμα το νέο Ετος φωτός ταινία.

Εμπορεύματα

Σύμφωνα με τους Cast Member με τους οποίους μιλήσαμε, η μεγαλύτερη αλλαγή εδώ είναι ότι το κατάστημα έχει ξαναγίνει (προφανώς!) και ότι κάθε ενότητα είναι πλέον αφιερωμένη σε έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Σύμφωνα με ένα μέλος του Cast, ένα από τα νεότερα αντικείμενα που θα βρείτε εδώ είναι το Φυτό “Snake in my Boot”.μαζί με μερικά από τα Ετος φωτός εμπόρευμα (που έχουμε ήδη δει αλλού στα πάρκα).

Υπάρχει ένα φίδι στη μπότα μου!

Σε άλλο σημείο του καταστήματος, θα δείτε μερικούς πράσινους εξωγήινους στο ταβάνι…

Πράσινοι εξωγήινοι!

…με πολλά παιχνίδια και άλλα αντικείμενα από κάτω.

Περισσότερα εμπορεύματα

Έχετε το νου σας για αυτό το Critter Chow – θα χρειαστείτε κάτι για να ταΐσετε αυτά τα πλάσματα! Θα βρείτε επίσης μερικούς κάκτους και σημάδια παντού, με θέμα τους χαρακτήρες της ταινίας.

Τόσες πολλές λεπτομέρειες

Είτε είστε περισσότερο φύλακας του διαστήματος είτε άτομο που αναζητά περιπέτεια στην άγρια ​​δύση, υπάρχουν πολλά να διαλέξετε!

Υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε

Ακόμη και ο Zurg αποκτά το δικό του μικρό σημάδι, πάνω από τα παιχνίδια με θέμα, φυσικά. Επιπλέον, θα βρείτε καρφίτσες και πολλά άλλα.

Zurg!

Σε ένα τμήμα του καταστήματος, θα βρείτε εικόνες του Bullsye στο ταβάνι, μαζί με ένα ταμείο κάτω από την πινακίδα που λέει «In Hamm We Trust».

Ταμίες

Εάν είστε α Η ιστορία των παιχνιδιών θαυμαστής, πιστεύουμε ότι θα μπορούσατε πιθανώς να περάσετε αρκετό χρόνο εδώ απλά θαυμάζοντας όλες τις λεπτομέρειες! Φαίνεται ότι ένα από τα πλάσματα κέρδισε τον «υπάλληλο του μήνα» και είναι αυτός ένας ανάποδα κρυμμένος Μίκυ;

Υπάλληλος του μήνα?!

Ακολουθεί μια γρήγορη παρουσίαση καθενός από τις ενότητες εμπορευμάτων στο κατάστημα. Υπάρχουν περιοχές με παιχνίδια με θέμα τους εξωγήινους…

Εξωγήινοι

…Βόμβος…

Βόμβος

…Βασιλιάς…

Βασιλιάς

…Σκίνδυνος σκύλος…

Σκοπιανός

…Ο Forky και κάποιοι άλλοι φίλοι…

Forky and Friends

…Ζουργκ…

Zurg

Ετος φωτός (η νέα ταινία)…

Περισσότερα Buzz

…ακόμα περισσότερο έτος φωτός…

Ακόμα περισσότερο

…Ξυλώδης…

Ξυλώδης

…και η Τζέσυ.

Τζέσυ

Επιπλέον, θα βρείτε εμπορικά σταντ με καραμέλα…

Σνακ!

…κι αλλα.

Περισσότερα αντικείμενα

Κάντε μια πλήρη περιήγηση στο κατάστημα μαζί μας παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο!

Καθώς βγαίνετε από τη διαδρομή Toy Story Mania τώρα, τα πράγματα φαίνονται σαν να έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα.

Έξοδος από αυτόν τον τρόπο!

Θα περάσετε από το έργο τέχνης του Γούντι…

Αντίο Γούντι!

…και περισσότερα από το παραδοσιακό μονοπάτι εξόδου.

Ωρα να φύγω!

Φροντίστε να ψάξετε για όλα αυτά τα παιχνίδια καθώς περπατάτε!

Τόσο διασκεδαστικό!

Λάβετε υπόψη σας ότι ορισμένες κατασκευές συνεχίζονται ακόμα στο Toy Story Land, επομένως θα περάσετε κάποιες κατασκευές που είναι ακόμα σε εξέλιξη για αυτά τα έργα.

Τοίχοι κατασκευής

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες για ψώνια στο Toy Story Land, έχουμε την αίσθηση ότι οι θαυμαστές θα χαρούν να ανοίξουν ξανά αυτό το κατάστημα και να ξαναχρησιμοποιηθούν ως η εμπορική θέση της Jessie!

Περίπτερο Toy Story Land

Θα παρακολουθούμε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που γίνονται σε όλο τον κόσμο της Disney και θα σας ενημερώσουμε για όσα βρίσκουμε.

Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε μια ενημερωμένη ματιά στην κατασκευή του TRON και κάντε κλικ εδώ για να δείτε μερικές από τις αλλαγές που έρχονται στο πιο εντυπωσιακό εστιατόριο του Disney World!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μερικές ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ κατασκευής από το BoardWalk της Disney


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Πώς σας φαίνεται αυτό το νέο μέρος; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment