Το μυστικό μας για εξοικονόμηση 1.000 $ στις διακοπές της Disney!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Καταλαβαίνουμε. Η Disney είναι ΑΚΡΙΒΗ! Για ορισμένες οικογένειες, αυτό είναι ένα ταξίδι μια φορά στη ζωή που αφιέρωσαν πολύ χρόνο και ενέργεια εξοικονόμηση Για. Τι κι αν σας το λέγαμε θα μπορούσες να σώσεις οπουδήποτε από $500-$1.000 με αυτό απλή αλλαγή;

$62 το άτομο; Πολύ πλούσιος για το αίμα μου!

Εκτός από εισιτήρια διαμονής και πάρκου, το επόμενο πιο ακριβά μέρος κάθε διακοπών είναι το φαγητό. Αν σχεδιάζετε τρώγοντας έξω για κάθε γεύμα ενώ επισκέπτεστε το Disney World, αυτό μπορεί να προστεθεί γρήγορα! Μια τετραμελής οικογένεια θα μπορούσε εύκολα συσσωρεύουν χρεώσεις αθροίζοντας πάνω από 1.000 $ μόνο για ένα ταξίδι πέντε ημερών (και αυτό είναι μόνο μετρώντας μεσημεριανό και βραδινό!).

Ο ευκολότερος τρόπος για να περικοπές δαπανών όταν πρόκειται για τα γεύματα είναι δίπλα μαγειρεύοντας το δικό σας. Ενώ ο μέσος όρος Γεύμα της Disney θα σας κοστίσει 26 $ ανά άτομο, η αγορά ειδών παντοπωλείου και το μαγείρεμα κατά μέσο όρο είναι περίπου 4 $ ανά γεύμα ανά άτομο! Διαβάστε παρακάτω για τις συμβουλές μας και πώς μπορείτε εξοικονομήστε ακόμα περισσότερα στα παντοπωλεία σας.

Μια πλήρης κουζίνα στο Grand Floridian

Εάν μένετε σε βίλα, σπίτι, διαμέρισμα ή οπουδήποτε αλλού με κουζίνα, είσαι τυχερός! Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα διατροφής νωρίτερα, ώστε να μην αγοράζετε μόνο αντικείμενα θέλοντας και μη. Τότε κάνε ένα ταξίδι για ψώνια στην αρχή των διακοπών σας και είστε έτοιμοι να πάτε. Φροντίστε να έχετε μαζί σας δοχεία αποθήκευσης τροφίμων για τα υπολείμματα καθώς και για οποιαδήποτε γεύματα που θέλετε να φέρετε μαζί σου στα πάρκα. Είστε ευπρόσδεκτοι να φέρετε το δικό σας φαγητό οποιοδήποτε πάρκο Disney Worldαλλά να έχετε κατά νου ότι υπάρχουν δεν υπάρχουν επιλογές για μαγείρεμα ή να ζεστάνετε ξανά το φαγητό σας, γι’ αυτό σας προτείνουμε κολλάει στο κρύο φαγητό και χρησιμοποιώντας μονωμένα δοχεία τροφίμων.

Ακόμα κι αν είσαι διαμονή σε ξενοδοχείο και δεν έχετε πρόσβαση σε κουζίνα που μπορείτε ακόμα ετοιμάστε το δικό σας γεύματα! Οι φούρνοι μικροκυμάτων και τα μίνι ψυγεία είναι στάνταρ στα περισσότερα ξενοδοχεία και αν δεν τα βλέπετε στο δωμάτιό σας, υπάρχει δεν βλάπτει η έρευνα στη ρεσεψιόν για ένα. Προσέξτε τα πιάτα που μπορείτε να ετοιμάσετε χωρίς ηλεκτρική κουζίνα ή φούρνο. Γιαούρτι, γκρανόλα και φρούτα φτιάξτε ένα εύκολο πρωινό και μπορείτε να φέρετε σάντουιτς και σαλάτες στα πάρκα για μεσημεριανό γεύμα!

Τσάντα γεύματος Baloray

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε την Balaray Lunch Bag!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το Bentgo Bowl – Insulated!

Στο έναρξη του ταξιδιού σας όταν είστε έτοιμοι να αγοράσετε είδη παντοπωλείου, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε α υπηρεσία αγορών όπως το Instacart. Εάν ταξιδεύετε στο Ορλάντο και δεν σκοπεύετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο, τα ψώνια παντοπωλείου μπορεί να είναι δύσκολα (με συγχωρείτε κύριε Lyft οδηγό, μην σας πειράζουν όλες οι τσάντες μου!). Επίσης, μπορεί να επισκέπτεστε από περιοχή με διαφορετικά καταστήματα και μπορεί να σας πάρει χρόνο για να καταλάβετε πού βρίσκονται τα πάντα άγνωστο κατάστημα.

Μετά από μια κουραστική μέρα ταξιδιού, ποιος θέλει πραγματικά περάστε μια ώρα ή περισσότερο πηγαίνοντας για ψώνια; Οχι εμείς! Μπορείς επιλέξτε εύκολα όλα τα αντικείμενα χρειάζεστε στο τηλέφωνό σας ή σε άλλη συσκευή, υποβάλετε την παραγγελία σας και αφήστε το Instacart να κάνει όλη τη δουλειά ενώ εσείς βγάλε τα παπούτσια σου και ξεκινήστε τις διακοπές σας!

Υπέροχα φρούτα και λαχανικά!

Το Instacart συνεργάζεται με τόνους καταστημάτων στην περιοχή του Ορλάντο, οπότε σίγουρα θα βρείτε όλα τα αντικείμενα που χρειάζεστε. Εάν υπάρχει ποτέ ένα αντικείμενο που είναι εκτός αποθέματος, ο αγοραστής σας θα το κάνει συνεργαστείτε μαζί σας για να βρείτε κάτι παρόμοιο, ή μπορείτε απλώς να το παραλείψετε και δεν θα χρεωθείτε. Είχαμε εξαιρετικές εμπειρίες μαζί τους. οι αγοραστές είναι βοηθητικός και κρατήστε επαφή μαζί μας για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνουμε όλα όσα χρειαζόμαστε. Υπήρχε μια φορά που είχαμε παραγγείλει ένα αντικείμενο που κατέληξε να είναι εκτός αποθέματος, και ο αγοραστής μας μας έστειλε μήνυμα με φωτογραφίες από τους άλλους τύπους που διατίθενται γύρω από αυτό, ώστε να μπορούμε να διαλέξουμε την ακριβή αντικατάσταση που θέλαμε! Παραδίδουν επίσης σε τόνους θέσεων, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΩΝ Disney θέρετρα και ξενοδοχεία! Υπάρχει πραγματικά κάποιος λόγος να ΜΗΝ τα χρησιμοποιήσεις;

Κάντε ένα πικνίκ στα πάρκα όπως το Chip and Dale!

Αυτή τη στιγμή είναι το Instacart τρέχοντας μερικές προσφορές, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα! Η πρώτη προσφορά δίνει χρήστες για πρώτη φορά Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες 10$ και άνω. Η δεύτερη συμφωνία είναι μια ειδική επιστροφή στο σχολείο, έτσι δεν έχει σημασία αν έχετε παραγγείλει πριν μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε! Οι παραγγελίες από Staples δεν έχουν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 10 $. Μπορεί να αναρωτιέστε τι θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειαστείτε από το Staples, αλλά εάν ο φορτιστής σας πεθάνει ή χρειάζεστε άλλα ηλεκτρονικά αξεσουάρ θα είσαι ευγνώμων για να μπορέσετε να πάρετε αυτό που χρειάζεστε χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από το δωμάτιό σας. Αυτά τα τρέχουν οι εκπτώσεις μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, ώστε να έχετε άφθονο χρόνο για να επωφεληθείτε!

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε με το Instacart!

Τώρα, αυτό σημαίνει ότι πρέπει παραλείψτε τα εστιατόρια της Disney όλοι μαζί? Με κανένα τρόπο! Αλλά από συμπληρωματική με μερικά σπιτικά μαγειρεμένα γεύματα, μπορείτε μειώσει το κόστος του ταξιδιού σας ή βάλτε αυτά τα χρήματα προς κάτι άλλο (όπως η αναβάθμιση του δωματίου σας)!

Ελέγξτε αυτές τις αναρτήσεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της παράδοσης ειδών παντοπωλείου κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο Disney World!

Όταν επιλέγετε τα εστιατόρια σας, φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας πριν την ώρα του. Δείτε όλες τις παρακάτω συμβουλές πριν πάτε!

Χρειάζεστε συμβουλές για το εστιατόριο Disney; Έχουμε ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ


Πιστεύετε ότι το φαγητό της Disney World είναι υπερτιμημένο; Υπάρχουν εστιατόρια που πιστεύετε ότι αξίζουν τα χρήματα; Ακούγεται στα σχόλια παρακάτω!

Leave a Comment