Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ αξιοθέατο του μαγικού βασιλείου, σύμφωνα με εσάς!

Ήρθε η ώρα!

μαγικό βασίλειο

Σας ανατέθηκε με ένα πολύ δύσκολος ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: αποφασίστε ποιο αξιοθέατο στο Magic Kingdom είναι το καλύτερο. Θα ήταν ένα σκοτεινή βόλτα, όπως η πτήση του Πήτερ Παν; Ή α κλασική βόλτα, όπως “είναι ένας μικρός κόσμος;” Ισως ένα συναρπαστική βόλτα, όπως το Space Mountain; Ενδεχομένως ακόμη και α προβολή, όπως το Enchanted Tiki Room; Η επιλογή ήταν στο χέρι σας και τελικά…αποφασίσατε ποια βόλτα στο Magic Kingdom είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!

4 γύροι ψηφοφορίας μας έφερε σε αυτήν ακριβώς τη στιγμή — το τελική αναμέτρηση μεταξύ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ Επαυλη και Big Thunder Mountain Railroad! Προφανώς, αυτά είναι δύο πολύ διαφορετικό αξιοθέατα (αν και και τα δύο επικεντρώνονται σε στοιχειωμένα θέματα). ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ Επαυλη είναι ένα σκοτεινή βόλταόπου οι επισκέπτες μπαίνουν στο “Doom Buggies” και παρακολουθούν ως φαντάσματα υλοποιώ ακριβώς μπροστά στα μάτια τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ Επαυλη

Και φυσικά, Big Thunder Mountain Railroad είναι ένα συναρπαστική βόλτα που δρομολογεί τους επισκέπτες μέσω α στοιχειωμένο χρυσωρυχείοκαι τα παίρνει πάνω στο η πιο τρελή βόλτα στην ερημιά!

Η πιο άγρια ​​βόλτα στην ερημιά!

Ψηφίσατε για να αποφασίσετε ποιο από τα δύο είναι καλύτερη βόλτα στο Magic Kingdom, και διάλεξες…ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΕΠΑΥΛΗ! Εάν ψηφίσατε για το Big Thunder Mountain, μην ανησυχείτε πολύ για αυτό. Αυτή ήταν μια πολύ κοντινή ψηφοφορία. Σαν…αδικαιολόγητα κοντά.

50/50!

Μιλήστε για α διχαστική ψήφος. ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ Επαυλη μετά βίας έβγαλε τη νίκη με μόνο 122 ακόμη ψήφοι από τον Big Thunder Mountain Railroad. Αλλά ακόμα, Το Haunted Mansion είναι ο νικητής μας!

ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ Επαυλη

Ευχαριστώ όλους όσους ψήφισαν! Φροντίστε να ακολουθήσετε το Instagram μας (@disneyfoodblog), όπως μπορείτε να δείτε περισσότερα από αυτό στο μέλλον! Για να δείτε τις ταξινομήσεις μας για το Magic Kingdom, δείτε την ανάρτησή μας εδώ! Ή, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την ανάρτηση για τον απόλυτο οδηγό για το Magic Kingdom το 2022!

Prince Charming Regal Carrousel

Και, όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία νέα της Disney!

Ο απόλυτος οδηγός για τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ θέσεις σε ΚΑΘΕ Βόλτα Magic Kingdom


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για να εξοικονομήσετε 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

έτοιμα προς αγορά-κουμπί
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Πρέπει να κάνουμε μια αναμέτρηση έλξης για τα άλλα πάρκα του Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment