Το απόλυτο πρόγραμμα 1 ημέρας για το EPCOT

Αγοράσατε τα εισιτήριά σας και κάνετε κράτηση για πάσο στάθμευσης, κλείσατε το ξενοδοχείο σας και τώρα είστε έτοιμοι για τις διακοπές σας στο Disney World.

EPCOT

Όμως, το πρόγραμμά σας επιτρέπει μόνο μία ημέρα σε κάθε πάρκο – και θέλετε να το αξιοποιήσετε στο έπακρο! Πότε πρέπει να φτάσετε εκεί; Τι πρέπει να οδηγήσετε πρώτα; Και το πιο σημαντικό από όλα – πού θα φάτε;! Μην ανησυχείτε, σας καλύψαμε το απόλυτο πλάνο μιας ημέρας για το EPCOT!

Έχετε μόνο μια μέρα να περάσετε στο Experimental Prototype Community of Tomorrow, λοιπόν, πώς θα το αντιμετωπίσετε;! Μην φοβάσαι, γιατί έχουμε μαζέψει ένα πρόγραμμα 1 ημέρας για το EPCOT που πιστεύουμε ότι καλύπτει σχεδόν όλα όσα έχει να προσφέρει αυτό το πάρκο.

EPCOT

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε αυτό το πάρτι!

Αποφασίστε πώς θέλετε να προσεγγίσετε τις διαδρομές

Το να πάτε στο Disney World δεν είναι όπως παλιά — χρειάζεται κάποιο προγραμματισμό αυτές τις μέρες. Πρέπει να υπολογίστε ποια θα είναι η στρατηγική σας για να οδηγείτε δημοφιλή αξιοθέατακαι υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε. Τζίνι+ μπορεί να είναι χρήσιμο για την παράκαμψη των γραμμών αναμονής σε δημοφιλείς διαδρομές όπως Remy’s Ratatouille Adventure, Frozen Ever After, Soarin’ και πολλά άλλα για 15 $ ανά ημέρα, ανά άτομο.

Το Disney Genie+ μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα όρια!

Αν θέλετε να οδηγήσετε το νεότερο αξιοθέατο του EPCOT, Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewindμπορείτε να πάτε το Ατομική λωρίδα Lightning διαδρομή και πληρώστε ξεχωριστή χρέωση για να ταξιδέψετε ή μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στην εικονική ουρά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My Disney Experience.

Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τη χρήση του Disney Genie+

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα τρόποι αποφύγετε μερικές μεγάλες ουρές στα πάρκα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε για αυτόμε ρίψη σχοινιού! Αυτό ουσιαστικά σημαίνει απλώς να φτάσετε στο πάρκο ακριβώς όταν ανοίγει (ή ακόμα και λίγα λεπτά πριν). Σας δίνει την ευκαιρία να κατευθυνθείτε σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές πριν το υπόλοιπο πλήθος φτάσει εκεί αργότερα μέσα στην ημέρα!

Ωστόσο, η πτώση με σχοινί μπορεί να είναι πολύ δημοφιλής!

Εάν μένετε σε ξενοδοχείο Disney World Resort ή Disney Springs Area, ίσως μπορείτε να επωφεληθείτε από Πρόωρη είσοδος στο θεματικό πάρκοόπου οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να περάσουν έως και 30 λεπτά νωρίτερα στα πάρκα!

Σημαντικές συμβουλές για την πρώιμη είσοδο στον κόσμο της Disney

Παραγγελία μέσω κινητού στα αγαπημένα σας σημεία γρήγορης εξυπηρέτησης

Παραγγελία μέσω κινητού μπορεί να είναι α σοβαρός σώζοντας χάρη στο Disney World — απλώς κάντε την παραγγελία σας σε τοποθεσίες φαγητού που συμμετέχουν μέσω της εφαρμογής My Disney Experience και, στη συνέχεια, μόλις το φαγητό σας είναι έτοιμο, πηγαίνετε στον πάγκο και παραλάβετε το! Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το EPCOT διαθέτει πέντε διαφορετικές επιλογές παραγγελίας για κινητά: Connections Cafe and Eatery, Karamell Küche, Regal Eagle Smokehouse, Sommerfest και Yorkshire County Fish Shop.

Σταθμοί παραλαβής παραγγελιών μέσω κινητού στο Connections Cafe

Συνιστούμε συνήθως προσπαθώντας να φάτε σε ώρες εκτός αιχμής για να αποφύγετε κάθε είδους βιασύνη για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο — και Τα παράθυρα παραγγελιών για κινητά μπορούν να γεμίσουν γρήγορα σε δημοφιλή εστιατόρια, πολύ. Επαγγελματική συμβουλή: Εάν πιστεύετε ότι θα θέλετε το Regal Eagle Smokehouse (ή οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία παραγγελίας μέσω κινητού) για μεσημεριανό γεύμα, μπορείτε να το παραγγείλετε το πρωί και να το προγραμματίσετε για αργότερα μέσα στην ημέρα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι θα φάτε όποτε θέλετε.

Το Noodle Exchange Spread από το EPCOT Food & Wine Festival

Εάν πηγαίνετε στο EPCOT κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ (που είναι σχεδόν όλη την ώρα), επωφεληθείτε από μερικά από τα σνακ και τα ποτά περιορισμένου χρόνου που διατίθενται στα διάφορα περίπτερα του φεστιβάλ! Με ΔΕΚΑΔΕΣ μέρη για φαγητό στο Disney World, γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να προγραμματίσετε τα γεύματά σας.

Γι’ αυτό γράψαμε το Οδηγός DFB για φαγητό στο Walt Disney World. Έχουμε κριτικές, φωτογραφίες και λεπτομέρειες για κάθε εστιατόριο, όλα σε μία ψηφιακή λήψη – μαζί με ΟΛΕΣ τις καλύτερες συμβουλές και στρατηγικές από δεκαετίες ταξιδιών της Disney World.

Πάρτε τον Οδηγό DFB όπου κι αν πάτε

Έχουμε επίσης έναν ειδικό εκπτωτικό κωδικό για τους αναγνώστες του DFB! Χρησιμοποιήστε το WDW2022 στο ταμείο για έκπτωση 25%.!

ΜΥΣΤΙΚΑ για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την παραγγελία κινητών στο Disney World

Δώστε προσοχή στους χρόνους αναμονής αξιοθέατων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Θυμάστε πώς αναφέραμε ότι πρέπει να προσπαθήσετε να τρώτε σε ώρες εκτός αιχμής; Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει με δύο τρόπους: οι τοποθεσίες εστίασης είναι λιγότερο απασχολημένες τις ώρες εκτός λειτουργίας και όταν όλοι οι άλλοι κάθονται για φαγητό κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, μπορείτε να επωφεληθείτε από πιθανώς μικρότερους χρόνους αναμονής για έλξη.

Η καντίνα Satu’li μπορεί να είναι δημοφιλής!

Αυτό μπορεί επίσης να ισχύει και για άλλες δημοφιλείς εμπειρίες που συγκεντρώνουν πλήθη στο Disney World, όπως παρελάσεις ή πυροτεχνήματα — πολλές φορές μπορείτε να περπατήσετε απευθείας σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές αν παραλείψετε αυτές τις εκδηλώσεις! Απλώς βεβαιωθείτε ότι η ανταλλαγή σας αξίζει τον κόπο, εάν δεν μπορείτε να φύγετε από το Disney World χωρίς να προλάβετε μια παρέλαση ή τα πυροτεχνήματα, αυτό μπορεί να μην είναι καλό σχέδιο.

Ζώντας με την ουρά γης

Εάν προσπαθείτε να χάσετε χρόνο μεταξύ των κρατήσεων ή του επόμενου μεγάλου πράγματος στη λίστα σας, ρίξτε μια ματιά στις «βόλτες πλήρωσης» ή αξιοθέατα με συνήθως χαμηλές αναμονές. Μερικά από τα αγαπημένα μας είναι τα Journey Into Imagination with Figment ή The Seas with Nemo and Friends.

Κατευθυνθείτε σε ένα Φεστιβάλ EPCOT

Ανάλογα με την εποχή του χρόνου που επισκέπτεστε το EPCOT, οι πιθανότητες είναι ότι θα πραγματοποιηθεί ένα φεστιβάλ! Για ορισμένες, να έχετε την ΑΠΟΛΥΤΗ ημέρα EPCOT σημαίνει να τρώτε όσο ικανοποιεί η καρδιά σας καθώς απολαμβάνετε όλους τους διαφορετικούς θαλάμους φαγητού και τους πολιτισμούς που αντιπροσωπεύονται.

2022 EPCOT Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού

Και, παρόλο που υπάρχουν μερικά διαφορετικά φεστιβάλ καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μπορείτε να κάνετε κράτηση νόστιμα φαγητά, λιχουδιές, ειδική ψυχαγωγία, εμπορεύματα και πολλά άλλα σε κάθε ένα.

ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ ψυχαγωγίας που έρχεται στο 2022 EPCOT Festival of the Holidays

Μάθετε κάτι για έναν διαφορετικό πολιτισμό

Μερικά από τα πράγματα που αγαπάμε περισσότερο στο EPCOT είναι όλα τα περίπτερα World Showcase και οι διαφορετικοί πολιτισμοί που εκπροσωπούνται στο πάρκο. Πάρτε μέσα α Mariachi Cobre δείξετε ή μάθετε για Βίκινγκς και Θεοί στη Νορβηγία. Δοκιμάστε τις «τοπικές» κουζίνες και πάρτε μια ιδέα για το πώς μπορεί να είναι να επισκέπτεστε πραγματικά αυτές τις χώρες, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Mariachi Cobre

Όταν τελειώσετε, προχωρήστε στο Mitsukoshi στην Ιαπωνία να βυθιστεί στην ιαπωνική κουλτούρα μέσα από κάθε λογής απίστευτο εμπόρευμα. Υπάρχουν τόσες πολλές απίστευτες λεπτομέρειες και πληροφορίες που περιμένουν να αποκαλυφθούν στην επόμενη επίσκεψή σας.

Το απόλυτο σχέδιο 1 ημέρας για το Magic Kingdom

Γνωρίστε τους χαρακτήρες

Ω, τι είναι αυτό; Ήθελες να γνωρίσεις κάποιους χαρακτήρες όσο είσαι στο EPCOT; Είστε τυχεροί, γιατί σε αυτό το πάρκο υπάρχουν χαρακτήρες που συναντώνται και χαιρετούν. Άννα και Έλσα; Ελεγχος. Ντόναλντ Ντακ σε σομπρέρο; Ελεγχος. Η Χιονάτη, η Τζάσμιν και η Μαίρη Πόπινς; Τριπλός έλεγχος.

Άννα και Έλσα

Και φυσικά, καμία σειρά χαρακτήρων του θεματικού πάρκου της Disney World δεν θα ήταν πλήρης χωρίς το ίδιο το κύριο ποντίκι — Γελοιοποίηση! Θα τον βρεις και μινι το ποντίκι συνάντηση σε αυτό το πάρκο.

ΟΛΟΙ οι χαρακτήρες συναντιούνται και χαιρετούν που επέστρεψαν στην κανονικότητα στο Disney World

Παρακολουθήστε την εκπομπή πυροτεχνημάτων

Τέλος, τερματίστε το ΤΕΛΕΙΟ 1ήμερο ταξίδι σας EPCOT με μουσική, φώτα, φωτιά και πολλά άλλα χάρη στο Αρμονικό — το τρέχον σόου πυροτεχνημάτων της EPCOT. Αυτό το νυχτερινό θεαματικό έκανε το ντεμπούτο του ως μέρος του εορτασμού της 50ης επετείου του Disney World και από τότε διασκεδάζει τους επισκέπτες.

Αρμονικό σε EPCOT

Αλλά, στην έκθεση D23 2022, Η Disney ανακοίνωσε ότι μια νέα παράσταση πυροτεχνημάτων θα έρθει στο EPCOT το 2023 — έτσι φαίνεται ότι θα υπάρχει ένας ΝΕΟΣ τρόπος να τελειώσετε την τέλεια ημέρα σας EPCOT σύντομα!

Διαβάστε περισσότερα για το New Nighttime EPCOT Fireworks Show

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να έχετε την ΑΠΟΛΥΤΗ μέρα στο EPCOT – προς το παρόν! Το πάρκο αυτή τη στιγμή υφίσταται μια τεράστια μεταμόρφωση που θα περιλαμβάνει ένα νέο αξιοθέατο με θέμα το «Moana», έναν νέο χώρο φεστιβάλ και πολλά άλλα.

Παγκόσμια έκθεση στο ηλιοβασίλεμα

Τα παρακολουθούμε όλα, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Το απόλυτο σχέδιο 1 ημέρας για το Magic Kingdom

Πώς αντιμετωπίζετε τις σύντομες επισκέψεις της Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment