Το απροσδόκητο πράγμα που οι άνθρωποι πληρώνουν ένα “Premium” για να μπορούν να κάνουν στο Disney World

Τι πιστεύετε ότι η Disney World είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ στο να κάνει; Δημιουργήστε τροφές σε σχήμα Μίκυ; Δημιουργήστε βόλτες που θα σας συνεπάρουν; Παρέχετε στους τουρίστες μια καθηλωτική εμπειρία;

Monorail σε EPCOT

Στα μάτια σας, μπορεί να υπάρχουν αρκετά πράγματα στα οποία η Disney World είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ, αλλά τώρα έχουμε ένα ακόμη που ίσως θέλετε να προσθέσετε στη λίστα — και μπορεί να μην είναι κάτι που περιμένετε.

Οχι πολύ καιρό πριν, Ο Chuck Marohn, ο ιδρυτής και πρόεδρος των Strong Towns, καλωσόρισε πίσω Jason Slaughter, ο παραγωγός του Not Just Bikesστο podcast του Strong Towns.

Το Strong Towns είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός υπεράσπισης που «αναλύει τις αποτυχίες του μεταπολεμικού αναπτυξιακού προτύπου της Βόρειας Αμερικής, ενώ παρέχει στους πολίτες τη γνώση και τα εργαλεία για να αρχίσουν να κάνουν τα μέρη μας καλύτερα σήμερα». Το Not Just Bikes είναι ένα κανάλι στο YouTube που συζητά τον πολεοδομικό σχεδιασμό και τις πόλεις για περπάτημα. Τι σχέση έχει λοιπόν η Disney με αυτό;

Μεταφορά

Λοιπόν, σε ένα πρόσφατο podcast, αυτοί οι δύο οικοδεσπότες έθιξαν μια σειρά από θέματα που αφορούν το τι κάνει λάθος η Αμερική κατά την κατασκευή της διαμετακόμισης.

Σε ένα σημείο του podcast, οι οικοδεσπότες συζήτησαν πού βρίσκεται η καλύτερη διαμετακόμιση της μεσαίας τάξης στις ΗΠΑ Όσον αφορά τη διέλευση της μεσαίας τάξης, ο Marohn όρισε ότι ως μεταφορές που η τυπική ή πάνω από τυπική οικογένεια μέσου εισοδήματος «θα οδηγούσε ευχαρίστως και θα ένιωθε χαρούμενη και χαρούμενη κάνοντας το».

Η απάντηση που προτείνει ο Chuck Marohn; Είναι ένα μέρος που δεν θα περίμενε κανείς… Disney World.

Μεταφορά με λεωφορείο στο Disney World

Ο Marohn επεσήμανε ότι ένα βασικό πράγμα είναι αυτό Η Disney έχει μια ποικιλία από επιλογές μεταφοράς — βάρκες, μονόδρομοι, λεωφορεία και άλλα. Ένα άλλο βασικό πράγμα είναι ότι αυτές οι επιλογές μεταφοράς έχουν α σχετικά υψηλή συχνότητα, αξιοπιστία και σας αφήνουν ακριβώς στην πόρτα.

Ο Marohn εξήγησε: «Οι άνθρωποι που, υπό κανονικές συνθήκες, θα περιφρονούσαν, θα πολεμούσαν και θα υποτιμούσαν τους τύπους επενδύσεων που το προσφέρουν, πληρώστε… τρελά χρηματικά ποσά για να πάτε να ζήσετε για μια εβδομάδα στη Χώρα των Θαυμάτων…όπου μπορούν να πάνε από ένα χώρο διαβίωσης υψηλής πυκνότητας με ανάπτυξη μικτής χρήσης, να επιβιβαστούν σε ένα λεωφορείο, να πάνε σε μια εμπορική περιοχή, να μπουν σε ένα λεωφορείο, να πάνε σε μια περιοχή αναψυχής, και το κάνουν με ευκολία και πληρώνουν ένα ασφάλιστρο για να μπορούν να το κάνουν».

Disney Skyliner

Ο Marohn σημείωσε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι, εν μέρει, το αποτέλεσμα της ανθρώπινης ύπαρξης εξαναγκαστική τροφοδοσία μιας δίαιτας σχεδιαστικού τύπου αυτοπροσανατολισμένου.

Ο Slaughter απάντησε σημειώνοντας ότι όταν πρόκειται για διαμετακομιστικό διάλογο για τη Βόρεια Αμερική, οι άνθρωποι συχνά κάνουν την υπόθεση ότι επειδή ένας τύπος διέλευσης δεν λειτουργεί εκεί που ζουναυτός ο τύπος μεταφοράς απλά δεν λειτουργεί.

Σημείωσε επίσης ότι μερικές φορές υπάρχει α νοοτροπία ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς μπορούν να λειτουργήσουν σε ορισμένα άλλα μέρη (όπως η Ευρώπη) αλλά όχι στις ΗΠΑ ή σε άλλα μέρη. Αυτό συμπυκνώνει την ιδέα του “αυτό είναι εκεί, και αυτό είναι εδώ” – ουσιαστικά ότι τα πράγματα δεν μπορούν να υπάρχουν και στα δύο μέρη. Ο Slaughter σημείωσε ότι στις πραγματικές πόλεις συχνά καταλήγουν σε επιλογές που έχουν γίνει για να γίνουν τα πράγματα «αυτοκινητοκεντρικά» ή όπου η καλή διέλευση και η καλή χρήση γης δεν συνδυάζονται.

Σκάφος Φιλίας

Τα πράγματα στο Disney World μπορεί να φαίνονται πολύ μοναδικά σε σύγκριση με τη δημόσια συγκοινωνία στην πόλη σας. Κάποια μέσα μεταφοράς, όπως το monorail, δεν ήταν εκ των υστέρων σκέψη (όπως μπορεί να είναι σε ορισμένα άλλα μέρη) — ήταν ένα κρίσιμο στοιχείο του αρχικού σχεδιασμού. Και ενώ πράγματα όπως το Skyliner προστέθηκαν στην πραγματικότητα αργότερα, μπορεί σας συνδέει με μέρη με διασκεδαστικό τρόπο που δεν σας αρέσει η δημόσια συγκοινωνία αλλού.

Επιπλέον, υπάρχει το βασικό γεγονός ότι όλα διοικούνται από την Disney. Ενώ οι monorails μπορεί να κολλήσουν και το Skyliner μπορεί να έχει τα προβλήματά του, υπάρχει ένα αίσθημα ασφάλειας και ασφάλειας που πολλοί συνδέουν με την Disney Company και ό,τι αγγίζει. Το να πηδήξεις σε ένα λεωφορείο της Disney που οδηγεί ένα φιλικό μέλος του Cast και γεμάτο με συντρόφους τουρίστες που ταξιδεύουν γύρω από το Πιο Μαγικό Μέρος στη Γη μπορεί να είναι κάτι που δεν θα το σκεφτείς δύο φορές.

Λεωφορείο Disney

Όμως, παρά τα πολλά οφέλη του, Η μεταφορά της Disney δεν είναι τέλεια. Το κλείσιμο μπορεί να προκαλέσει ΜΕΓΑΛΑ αντίγραφα ασφαλείας, μπορεί να σχηματιστούν τεράστιες γραμμές για τη μεταφορά νωρίς το πρωί ή μετά από μεγάλα γεγονότα όπως σόου πυροτεχνημάτων και οι καταιγίδες μπορούν να κλείσουν ολόκληρες μορφές μεταφοράς.

Ακριβώς λόγω της μεταφοράς της Disney μπορεί να είναι αποτελεσματικό, άνετο, ασφαλές και βολικό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα. Απλώς ρωτήστε τους ανθρώπους που έχουν κολλήσει στο Skyliner για ώρες.

Πίστωση: Olivia Crowe

Τι νομίζετε; Πετυχαίνει πραγματικά η Disney World όσον αφορά τη μεταφορά; Είναι η μεταφορά της Disney καλύτερη ή χειρότερη από τη μεταφορά που έχετε στην πόλη σας; Είναι όλο αυτό το αποτέλεσμα της διοχέτευσης των επισκεπτών σε ένα μέρος όπου μπορεί να αισθάνονται όπως αυτοί έχω να χρησιμοποιήσω τη μεταφορά της Disney; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Υπάρχουν πραγματικά πολλά που πρέπει να σκεφτείτε εδώ όσον αφορά τη μεταφορά γενικά και πώς μπορείτε να δείτε τις μεταφορές της Disney σε σύγκριση με αυτές της πόλης σας.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το podcast παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.

,

Για να μάθετε περισσότερα για ΟΛΕΣ τις μορφές μεταφοράς της Disney World, κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ εδώ για να διαβάσετε σχετικά με τα απροσδόκητα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε όταν βρίσκεστε στο Skyliner στο Disney World ή μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να μάθετε για το πρόβλημα μεταφοράς της Disney που δεν σκέφτεστε (και πώς να το διορθώσετε).

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα της Disney.

Το πιο ακριβό θεματικό πάρκο στον κόσμο βρίσκεται στη Φλόριντα…αλλά ΔΕΝ είναι η Disney World

,


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τη μεταφορά της Disney; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment