Το αμφιλεγόμενο χαρακτηριστικό της Disney World που επιστρέφει

Η συνάντηση χαρακτήρων στο Disney World μπορεί να είναι μια από τις πιο μαγικές εμπειρίες όλων των διακοπών. Είστε μόνο εσείς, οι αγαπημένοι σας φίλοι της Disney και … ένα ρομπότ;

Παρατήρηση χαρακτήρων Μίκυ Μάους στο θέατρο της πλατείας της πόλης

Πίσω το 2019, η Disney έκανε το ντεμπούτο της με έναν νέο τρόπο λήψης φωτογραφιών σε συναντήσεις και χαιρετισμούς χαρακτήρων. Αντί να έχετε ένα μέλος του PhotoPass Cast που τραβάει φωτογραφίες, υπήρχαν «κρυφές» κάμερες με τεχνολογία AI που θα τραβούσαν τη φωτογραφία σας για εσάς. Αυτό ουσιαστικά μετέτρεψε το meet-and-greets σε μεγάλους φωτογραφικούς θαλάμους! Το χαρακτηριστικό γνώρισε πολλές αντιδράσεις και δεν κράτησε πολύ, καθώς η Disney World έκλεισε λόγω της πανδημίας COVID-19 λίγο μετά την αλλαγή. Τώρα που η Disney World λειτουργεί ξανά – με πολλούς χαρακτήρες να έχουν ήδη επιστρέψει και ακόμη περισσότερους στο δρόμο – αρχίζουμε να βλέπουμε και τις αυτοματοποιημένες κάμερες να επιστρέφουν.

Τι είναι οι αυτοματοποιημένες φωτογραφικές μηχανές PhotoPass;

Η Disney άρχισε να δοκιμάζει αυτοματοποιημένες φωτογραφικές μηχανές PhotoPass το 2018. Αντί να έχει φωτογράφους PhotoPass στις συναντήσεις και τους χαιρετισμούς, υπήρχαν κάμερες κρυμμένες σε ένα διακοσμητικό κουτί ή στον τοίχο που τραβούσαν φωτογραφίες των καλεσμένων.

Αυτοματοποιημένο PhotoPass

Η ταινία έκανε το επίσημο ντεμπούτο της το 2019 και η Disney σχεδίαζε να είναι σε 9 διαφορετικές τοποθεσίες συνάντησης και χαιρετισμού χαρακτήρων. Όταν είδαμε τις κάμερες σε χρήση, υπήρχε ακόμα ένα μέλος του Cast που έδειχνε τους επισκέπτες πού έπρεπε να αναζητήσουν τις φωτογραφίες.

Αυτοματοποιημένο PhotoPass

Οι κάμερες τράβηξαν αρκετές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης των χαρακτήρων, απαθανατίζοντας τόσο ειλικρινείς όσο και ποζεμένες φωτογραφίες. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες θα σάρωναν το τηλέφωνό τους ή το MagicBand στο περίπτερο PhotoPass μέσα στην τοποθεσία συνάντησης και χαιρετισμού, το οποίο θα συνέδεε τις φωτογραφίες με τον λογαριασμό τους στο My Disney Experience και θα τους επέτρεπε να δουν και να κατεβάσουν τις φωτογραφίες.

Αυτοματοποιημένο PhotoPass — θα χρειαστεί να κάνετε σάρωση για να επισυνάψετε τις φωτογραφίες σας στον λογαριασμό σας.

Η ανταπόκριση των επισκεπτών σε αυτή τη νέα δυνατότητα ήταν ανάμεικτη, με πολλούς ανθρώπους να μην είναι ευχαριστημένοι με την αλλαγή.

Γιατί είναι αμφιλεγόμενα;

Το κύριο παράπονο σχετικά με τις αυτοματοποιημένες κάμερες PhotoPass ήταν ότι δεν απαθανάτισαν τη μαγεία των αλληλεπιδράσεων των χαρακτήρων σχεδόν τόσο καλά όσο οι άνθρωποι φωτογράφοι.

PhotoPass

Η κάμερα παραμένει σε ένα σημείο, επομένως δεν μπορεί να πιάσει πολλές γωνίες της συνάντησης και του χαιρετισμού. Και συνήθως δεν άρχιζε να τραβάει φωτογραφίες παρά μερικά δευτερόλεπτα αφότου οι καλεσμένοι πλησίασαν τον χαρακτήρα, πράγμα που σήμαινε ότι η κάμερα μπορεί να χάσει την πρώτη αλληλεπίδραση. Αν το μικρό σας έτρεχε στον Μίκυ Μάους για μια μεγάλη αγκαλιά, η κάμερα πιθανότατα δεν θα ήταν αρκετά γρήγορη για να πιάσει εκείνη τη στιγμή.

Γελοιοποίηση

Και επειδή η κάμερα είναι αυτοματοποιημένη, μπορεί να χάσει και τις πιο ειλικρινείς, διασκεδαστικές στιγμές. Από την εμπειρία μας, ήταν καλύτερο να τραβήξετε φωτογραφίες όπου όλοι είναι ακίνητοι και κοιτάζοντας την κάμερα.

Ο Μίκυ και η Μίνι

Αυτό μπορεί να ήταν ένα πρόβλημα για μεγάλες, ιδιαίτερες στιγμές που οι άνθρωποι θα ήθελαν να τεκμηριωθούν, όπως αν κάποιος έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης και χαιρετισμού. Σε αντίθεση με έναν άνθρωπο φωτογράφο, η κάμερα δεν θα ήξερε ότι η στιγμή ήταν ξεχωριστή και μπορεί να μην πάρει αρκετές φωτογραφίες από το γεγονός.

Είναι τόσο χαριτωμένα

Όταν χρησιμοποιήσαμε τις αυτοματοποιημένες κάμερες, διαπιστώσαμε ότι συνήθως μπορούσατε να λαμβάνετε παραδοσιακές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας με τους χαρακτήρες (όπως αυτές που όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει σε μια ευχετήρια κάρτα διακοπών), αλλά δεν υπάρχουν τόσες πολλές φωτογραφίες τις αλληλεπιδράσεις και τις ειλικρινείς στιγμές.

Γεια σου Minnie!

Αρχικά, οι επισκέπτες ανησυχούσαν επίσης ότι οι φωτογράφοι θα έχαναν τη δουλειά τους λόγω αυτής της αλλαγής. Ωστόσο, η Disney το απάντησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2019, δηλώνοντας ότι υπήρχαν ακόμη πάνω από 100 τοποθεσίες με φωτογράφους PhotoPass στα πάρκα και κανείς δεν θα έχανε τη δουλειά του λόγω της αυτοματοποιημένης αλλαγής κάμερας.

Τι συμβαίνει τώρα με αυτές τις κάμερες;

Τώρα που επιστρέφουν πολλοί χαρακτήρες που συναντώνται και χαιρετίζουν (όπως ο Μίκυ Μάους στο Town Square Theatre, οι Πριγκίπισσες της Disney στο Fairytale Hall, ο Όλαφ στο Celebrity Spotlight και πολλά άλλα), πηγαίναμε για να επισκεφτούμε μερικούς από τους αγαπημένους μας φίλους της Disney.

Θέατρο Πλατείας Πόλης

Σε μια πρόσφατη επίσκεψη στο Town Square Theatre για να συναντήσουμε τον Μίκυ Μάους, είδαμε ότι η αυτοματοποιημένη κάμερα είναι και πάλι στη θέση της και χρησιμοποιείται σε αυτήν την τοποθεσία.

Κουτί φωτογραφιών

Η κάμερα είναι ακόμα στο ράφι, αλλά δεν είναι τόσο «κρυμμένη» όσο πριν. Ένα μέλος του Cast ήταν εκεί για να κατευθύνει τους καλεσμένους να κοιτάξουν την κάμερα.

Τα μέλη του Cast βοηθούν τους επισκέπτες να γνωρίζουν πού να κοιτάξουν

Όπως και πριν, οι επισκέπτες σάρωναν τα MagicBands ή τα τηλέφωνά τους στο κιόσκι του PhotoPass για να συνδέσουν τις φωτογραφίες τους με τον λογαριασμό τους My Disney Experience.

Περίπτερο PhotoPass

Είδαμε επίσης την αυτοματοποιημένη κάμερα να επιστρέφει στο Celebrity Spotlight στα Hollywood Studios της Disney, όπου οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν τον Olaf.

Γεια σου Όλαφ!

Όσο ήμασταν εκεί, ωστόσο, η κάμερα (η οποία είναι «κρυμμένη» σε μια ξαπλώστρα) δεν λειτουργούσε, οπότε ένα μέλος του PhotoPass Cast ήταν εκεί για να τραβήξει φωτογραφίες.

Αυτοματοποιημένη κάμερα

Εντοπίσαμε επίσης τις κάμερες στο Adventurer’s Outpost στο Animal Kingdom της Disney, όπου ο Μίκυ και η Μίνι Μάους υποδέχονται μαζί τους καλεσμένους. Οι κάμερες σε αυτό το σημείο δεν λειτουργούσαν ούτε όταν επισκεφθήκαμε, οπότε ήταν εκεί και ένα μέλος του PhotoPass Cast.

Το φυλάκιο του τυχοδιώκτη

Η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμη εάν θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις αυτοματοποιημένες κάμερες PhotoPass ή εάν αυτές οι κάμερες θα μπορούσαν να έρθουν σύντομα σε περισσότερες τοποθεσίες συνάντησης και χαιρετισμού. Θα παρακολουθούμε και θα σας ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγές!

Το να συναντάς χαρακτήρες σε οποιαδήποτε ηλικία είναι ξεχωριστό!

Μείνετε συντονισμένοι με την AllEars για περισσότερα από τα τελευταία νέα της Disney.

Κάντε κλικ εδώ για μια ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ συναντήσεων και χαιρετισμών χαρακτήρων που είναι προς το παρόν διαθέσιμες στο Disney World.


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα καλύτερα σνακ στο Disney’s Animal Kingdom! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας για να συναντήσετε στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Leave a Comment