Το αγαπημένο σας περίπτερο φαγητού και κρασιού EPCOT θα κυριαρχήσει στη νέα μας βάση; Μάθε τώρα

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά είναι δύσκολο να διαλέξετε ένα αγαπημένο φαγητό σε αυτό Φεστιβάλ φαγητού και κρασιού EPCOT.

Φεστιβάλ φαγητού και κρασιού EPCOT 2021

Ελέγχουμε ΚΑΘΕ περίπτερο, οπότε έχουμε τα αγαπημένα μας σνακ σχεδόν από ΚΑΘΕ περίπτερο, αλλά πώς διαλέγετε ένα περίπτερο από τα άλλα; Λοιπόν, σας προκαλέσαμε να το κάνετε για εμάς, με το δικό μας Πρόκληση EPCOT Food and Wine Booth Bracket Challengeκαι τα αποτελέσματα του 1ου γύρου μπαίνουν!

Αρχικά, σας κάναμε να επιλέξετε ανάμεσα στο αδύνατο: Ιαπωνία εναντίον Κίνας! Η Ιαπωνία φέρνει πάντα μερικά μοναδικά αντικείμενα, όπως το περσινό Shrimp Hot Dog, ενώ η Κίνα παραδοσιακά έχει πλήθος, που σημαίνει ουρές. Πάνω από Το 68% των αναγνωστών μας επέλεξε την Ιαπωνία, όμως! Η Κίνα πήρε μόνο το 32% των ψήφων σας.

Ιαπωνία εναντίον Κίνας

Επόμενο είναι Άλπεις εναντίον Γερμανίας. Τώρα, αγαπάμε τις Άλπεις, επειδή το ΤΥΡΙ, αλλά η Γερμανία έχει αυτό το Schinkennudeln, το οποίο είναι βασικά ένα γερμανικό μακαρόνι και τυρί. ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Αλλά Το 61% των αναγνωστών μας επέλεξε τη Γερμανίαμε τις Άλπεις να συγκεντρώνουν μόλις το 39% των ψήφων.

Άλπεις εναντίον Γερμανίας

Λοιπόν, τι ψηφίσατε όταν κάναμε pitt Βραζιλία εναντίον Μεξικού? Η Βραζιλία έχει αυτό το νόστιμο τραγανό χοιρινό ψωμί με κοιλιά και τυρί, αλλά το Μεξικό ήταν το αγαπημένο των επισκεπτών (οι γραμμές στο περίπτερο του Μεξικού σε όλο το φεστιβάλ το αποδεικνύουν). Δεν είναι λοιπόν μεγάλη έκπληξη Το Μεξικό κέρδισε αυτόν τον διαγωνισμό με 71% των ψήφων — Η Βραζιλία πήρε μόνο 29%.

Βραζιλία εναντίον Μεξικού

Εντάξει, αυτό μπορεί να ήταν δύσκολο γιατί συνειδητοποιούμε ότι υπάρχουν επισκέπτες που δεν το συνειδητοποιούν Αναψυκτήριο και Φυλάκιο Αναψυκτηρίου είναι δύο διαφορετικές τοποθεσίες. Αλλά το Refreshment Port το φέρνει συνήθως με το πουτίνι, ενώ το Refreshment Outpost συνήθως φέρνει ένα πιάτο (και μερικές φορές Dole Whip). Αυτό ήταν κοντά, αλλά Το Refreshment Outpost ξεπέρασε τον ανταγωνισμό με 51% των ψήφωνενώ το Αναψυκτήριο πήρε 49%.

Αναψυκτήριο εναντίον Φυλάκιο Αναψυκτικών

Επόμενο είναι Appleseed Orchard εναντίον Shimmering Sips. Το Appleseed Orchard έχει να κάνει με φρέσκα σνακ και ποτά μήλου, ενώ το Shimmering Sips σερβίρει το αφρώδη! Το Shimmering Sips παίρνει το έπαθλο σε αυτόν τον γύρο με 53%ενώ το Shimmering Sips βρίσκεται στο 47%.

Appleseed Orchard εναντίον Shimmering Sips

Ο επόμενος διαγωνισμός είναι μεταξύ Flavors From Fire και The Swanky Saucy Swine. Το μόνο που λέμε είναι ότι είμαστε λάτρεις του πιάτου Corned Beef στο Flavors of Fire, αλλά το The Swanky Saucy Swine σερβίρει γεύσεις χοιρινού μπάρμπεκιου. Όταν μετρήσαμε τις ψήφους, Το 65% των αναγνωστών μας επέλεξε το Flavors From Fireενώ το 35% επέλεξε το The Swanky Saucy Swine.

Flavors From Fire εναντίον The Swanky Saucy Swine

Το επόμενο ήταν επίσης δύσκολο: βάλαμε pit Γαλλία εναντίον Ιταλίας. Αλήθεια, πώς τολμάμε να σας ζητήσουμε να επιλέξετε ανάμεσα στη γαλλική και την ιταλική; Αλλά το κάναμε και εσύ σκίστηκες. Ωστόσο, Η Ιταλία ήρθε πρώτη με το 53% των ψήφων σαςενώ η Γαλλία πήρε 47%.

Γαλλία εναντίον Ιταλίας

Επόμενο είναι Καναδάς εναντίον Βελγίου. Πιστεύουμε ότι η Cheese Soup στον Καναδά επηρέασε την ψηφοφορία εδώ, γιατί Ο Καναδάς κέρδισε με 63% των ψήφωνενώ το Βέλγιο πήρε 37%.

Καναδάς εναντίον Βελγίου

Εντάξει, το καταλάβαμε, είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενθουσιασμένοι με ένα νέο περίπτερο φαγητού αφιερωμένο σε τίποτα άλλο εκτός από τηγανητές πατάτες. Γιατί όταν σου ζητήσαμε να διαλέξεις μεταξύ Το Earth Eats και το νέο Fry Basket, Το Fry Basket κέρδισε με το επιβλητικό 78% της ψήφου σαςενώ η Earth Eats μόλις πήρε 22%.

Η Earth Eats εναντίον του Fry Basket

Ήταν άλλο ένα χωρίς περιεχόμενο όταν σας ζητήσαμε να επιλέξετε μεταξύ Αυστραλία και Κένυα. Ο ξεκάθαρος νικητής εδώ ήταν Αυστραλία με το 73% της ψήφου σαςενώ η Κένυα πήρε 27%.

Αυστραλία εναντίον Κένυας

Επόμενο είναι Mac & Eats εναντίον The Noodle Exchange — εντάξει, λοιπόν σε βάλαμε να διαλέξεις ζυμαρικά εναντίον ζυμαρικών. Στο τέλος, Η Mac & Eats κέρδισε με 63% των ψήφων, ενώ το Noodle Exchange πήρε μόνο 37%. Mac & Cheese ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ.

Mac & Eats. εναντίον του Noodle Exchange

Όταν σας ζητήσαμε να διαλέξετε μεταξύ India and The Tangierine Cafe: Flavors of Medinaεπιλέξατε συντριπτικά Tangierine Cafe με 61% των ψήφων. Η Ινδία έλαβε μόνο το 39%.

Ινδία εναντίον Tangierine Cafe: Flavors of Medina

Είχατε ξεκάθαρα την κορυφαία επιλογή σας όταν σας ζητήσαμε να διαλέξετε Χαβάη και παράκτια φαγητά. Η Χαβάη κέρδισε με τεράστια διαφορά με το 78% των ψήφων σας. Η Coast Eats έλαβε 22%.

Hawaii vs. Coast Eats

Επόμενο είναι Στάση κέικ Brew-Wing εναντίον Funnel. Σχεδόν δεν είναι δίκαιο, επειδή τα κέικ με χωνί είναι τα αγαπημένα των θαυμαστών, και τα ειδικά κέικ με χωνί που έχουμε δει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ είναι πολύ καλά. Αλλά ναι, Το Funnel Cake Stand κέρδισε με το 58% της ψήφου σαςενώ η Brew Wing πήρε 42%.

Στάση κέικ Brew-Wing εναντίον Funnel

Στον διαγωνισμό μεταξύ Λυκίσκος και κριθάρι και Ιρλανδίαείχες και ξεκάθαρο νικητή. Η Ιρλανδία κερδίζει με το επιβλητικό 72% των ψήφων, ενώ ο Λυκίσκος και το Κριθάρι πήραν μόνο 28%. Στοιχηματίζουμε ότι το Shake του Guinness Bailey, έτσι δεν είναι;

Λυκίσκος και Κριθάρι εναντίον Ιρλανδίας

Τι αποφάσισες λοιπόν στο Ελλάδα εναντίον Ισπανίας απόφαση? Ενώ είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του ισπανικού αλλαντικού, αγαπάμε επίσης τη σπανακόπιτα από την Ελλάδα. Εσύ, όμως, ψήφισες Νικήτρια η Ελλάδα με 57% των ψήφωνενώ η Ισπανία πήρε 43%.

Ελλάδα εναντίον Ισπανίας

Ορίστε, λοιπόν, οι νικητές του Γύρου 1 για το βραχίονα EPCOT Food and Wine Food Booth. Φροντίστε να ακολουθήστε μας στο Instagram και παρακολουθήστε τις ιστορίες μας για να ψηφίσετε στον επόμενο γύρο! Τα αγαπημένα σας θα κάνουν το κόψιμο; Θα μάθουμε!

Σκοπεύετε να παρακολουθήσετε το φετινό Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού EPCOT; Έχουμε μια πλήρη λίστα με όλα τα περίπτερα ΚΑΙ τα μενού εδώ, καθώς και μια δωρεάν εκτύπωση, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα φαγητά που θέλετε να δοκιμάσετε. Μπορείτε επίσης τώρα να κατεβάσετε το ηλεκτρονικό μας βιβλίο EPCOT Food and Wine Guide που σίγουρα θα σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στο φεστιβάλ σαν επαγγελματίας.

Χρειάζεστε ακόμα περισσότερες συμβουλές και κόλπα για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φεστιβάλ; Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να κάνετε ΠΡΙΝ φτάσετε στο EPCOT, καθώς και μερικές από τις καλύτερες συμβουλές μας!

Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα νέα της Disney!

Εδώ είναι 7 απλές αλήθειες που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρετε για το Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού EPCOT 2022

Είστε έτοιμοι να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στο Φεστιβάλ Φαγητού και Κρασιού EPCOT 2022;

Παραγγείλετε τον Οδηγό DFB για το 2022 EPCOT Food & Wine Festival e-Book σήμερα! Αυτό Οδηγός 250+ σελίδων To the Festival προσφέρει εμπιστευτικές συμβουλές και συμβουλές, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε για να προγραμματίσετε την καλύτερη επίσκεψή σας στο Φεστιβάλ ποτέ.


Η αγορά σας περιλαμβάνει πολλά μπόνους αντικείμενα επίσης — συμπεριλαμβανομένου του νεότερου αυτού του έτους, ιδεών για σχέδια περιοδειών και α Εκτυπώσιμη λίστα ελέγχου μενού World Showcase Booth να το έχετε μαζί σας καθώς τρώτε σε όλο τον κόσμο!


Παραγγείλετε την έκδοση του 2022 σήμερα! Μην χάσετε ούτε μια στιγμή διασκέδασης!

Χρησιμοποιήστε κωδικό Σεφ στο check-out με έκπτωση 20% στην τιμή κάλυψης!

Θα παρευρεθείτε φέτος στο EPCOT Food and Wine Festival; Ποιο περίπτερο πιστεύετε ότι θα κερδίσει την παρένθεση μας; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment