Τι συμβαίνει με το υδάτινο πάρκο Blizzard Beach της Disney World; Αυτές είναι οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις

Γνωρίζατε ότι εκτός από τα τέσσερα θεματικά πάρκα της, η Disney διαθέτει και δύο υδάτινα πάρκα;

Cross Country Creek Lazy River στην παραλία Blizzard

Το Typhoon Lagoon και το Blizzard Beach είναι τα 2 υδάτινα πάρκα της Disney και το καθένα προσφέρει πολλές τσουλήθρες, πισίνες και μοναδικά θέματα. Το Blizzard Beach άνοιξε ξανά το 2021 ως μέρος της σταδιακής επαναλειτουργίας του Disney World, αλλά το Typhoon Lagoon παρέμεινε κλειστό εκείνη την εποχή. Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, το Typhoon Lagoon τελικά άνοιξε ξανά, ακριβώς την ώρα που έπρεπε να κλείσει η παραλία Blizzard. Ήταν μήνες πριν και από τότε, Δεν έχουμε πάρει καμία πληροφορία για το πότε το υδάτινο πάρκο θα ανοίξει ξανά για δουλειά. Αυτό θέτει το ερώτημα: τι συμβαίνει με την παραλία Blizzard; Είμαστε εδώ για να το απαντήσουμε.

Αρχικά, θέλουμε να επισημάνουμε ότι Δεν είναι ασυνήθιστο τα υδάτινα πάρκα να κλείνουν εποχιακά. Τα βλέπουμε συχνά κλειστά τους χειμερινούς μήνες (γιατί ποιος θέλει πραγματικά να πάει σε υδάτινο πάρκο τον χειμώνα;!) ώστε να υποβληθούν σε συντήρηση και ανακαίνιση. Ωστόσο, το Τα πάρκα λειτουργούν συνήθως και τα δύο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όταν η ζήτηση για υδάτινα πάρκα είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Βρισκόμαστε πλέον σχεδόν στα μισά του Αυγούστου και το Blizzard Beach δεν έχει ανοίξει ακόμα, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στο τι συμβαίνει.

Παραλία Blizzard

Υπάρχουν ακόμη κατασκευαστικοί γερανοί στο υδάτινο πάρκο, όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το Tweet από το @bioreconstruct. Στην επάνω δεξιά γωνία, μπορείτε να δείτε έναν μεγάλο γερανό που πιθανώς ετοιμάζεται να πλησιάσει λίγο πιο κοντά και να εργαστεί σε πράγματα βαθύτερα στο πάρκο όπου άλλοι γερανοί δεν θα μπορούσαν να φτάσουν.

Έχουμε δει επίσης κάποια πρόοδο! Τον Ιούνιο, το Teamboat Springs, μια οικογενειακή νεροτσουλήθρα, καλύφθηκε με σκαλωσιές καθώς αντικαθιστώνταν τμήματα της τσουλήθρας.

Αλλά τώρα, το σκαλωσιές έχουν αφαιρεθεί από τη διαδρομή καθώς η αντικατάσταση έχει ολοκληρωθεί και η κατασκευή προχωρά σε άλλους χώρους του πάρκου.

ο μεγάλος γερανός βρίσκεται αυτή τη στιγμή κοντά στο Runoff Rapids, που είναι μια συλλογή από νεροτσουλήθρες. Η θέση του γερανού θα μπορούσε να σημαίνει ότι η κατασκευή έρχεται σε αυτήν την περιοχή του πάρκου δίπλα, ή τουλάχιστον κάπου εκεί κοντά.

Η Disney έχει παραμείνει κλειστή για το τι ακριβώς συμβαίνει στην παραλία Blizzard και καμία ημερομηνία επαναλειτουργίας δεν αναφέρεται στη σελίδα Blizzard Beach στον ιστότοπο της Disney World.

Η κορυφή πέφτει στην παραλία Blizzard της Disney

Ορισμένες άδειες που κατατέθηκαν πρόσφατα δείχνουν ότι οι κατασκευαστικές εργασίες εξακολουθούν να γίνονται ενεργά εδώ. Προηγουμένως, είχε κατατεθεί μια άδεια για εργασία σε μια διεύθυνση που φαίνεται να είναι για τον κόλπο Melt-Away, μια από τις περιοχές έλξης στην παραλία Blizzard. Η άδεια ήταν για «γενική κατασκευή», κάτι που δεν μας δίνει πολλά όσον αφορά τις λεπτομέρειες. Αλλά έχει ένα ημερομηνία λήξης που ορίζεται ως 21/7/2023. Αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η εργασία (τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα) θα μπορούσε να διαρκέσει για πολύ καιρό.

Κατατέθηκε επίσης μια άλλη άδεια. Αυτή η άδεια προσδιορίζει ότι πρέπει να “εγκατάσταση στοιχείων εμφάνισης” και η διεύθυνση που αναφέρεται φαίνεται να είναι για το Tikes Peak (άλλος χώρος έλξης στην παραλία Blizzard). Και πάλι, η “εγκατάσταση στοιχείων εμφάνισης” δεν μας δίνει πολλές λεπτομέρειες, αλλά δείχνει ότι η εργασία συνεχίζεται. Δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης για αυτό, που σημαίνει ότι θα κατατεθεί αυτόματα 1 έτος από την ημερομηνία εγγραφής — η οποία ήταν τον Μάιο του 2022.

Toboggan Racers

Ο κόσμος της Disney Το ημερολόγιο ωρών στάθμευσης είναι διαθέσιμο επί του παρόντος μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου, αλλά δεν αναφέρονται ώρες στάθμευσης για το Blizzard Beach σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ημέρες. Έτσι, προς το παρόν, τουλάχιστον το Blizzard Beach παραμένει κλειστό, αφήνοντας τους θαυμαστές της Disney να αναρωτιούνται πότε επιτέλους θα ανοίξει ξανά.

Εν τω μεταξύ, αν ψάχνετε τρόπους να παραμείνετε ψύχραιμοι στο Disney World, μπορείτε ακόμα να κατευθυνθείτε στο Typhoon Lagoon, για υδαρή διασκέδαση. Μπορείτε επίσης να παρευρεθείτε στο H2O Glow Nights, ένα πάρτι εκτός ωραρίου στο Typhoon Lagoon που θα σας επιτρέψει να βρίσκεστε στο πάρκο αφού κλείσει τη μέρα και να ζήσετε το υδάτινο πάρκο τη νύχτα. Αυτή η εκδήλωση είναι διαθέσιμη μόνο για το καλοκαίρι, επομένως η τελευταία σας ευκαιρία να το ζήσετε είναι στις 27 Αυγούστου.

Πάρτι Typhoon Lagoon H2O Glow Nights

Θα παρακολουθούμε την κατασκευή και την ανακαίνιση της Blizzard Beach, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για ό,τι πιο πρόσφατο!

Κάντε κλικ εδώ για τον απόλυτο οδηγό καλοκαιρινής επιβίωσης του Disney World

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Έχετε πάει ποτέ σε υδάτινο πάρκο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment