Τι πρέπει να γνωρίζετε για τον ΝΕΟ Τερματικό Σταθμό στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο

Γνωρίζατε ότι ένα ολοκαίνουργιο τερματικό έρχεται σύντομα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο;

@NewsGuyGreg στο Twitter

Ναι! Το τερματικό θα ανοίξει τον Σεπτέμβριο και θα διαθέτει μια σειρά από νέα καταστήματα, εστιατόρια, τεχνολογία και πολλά άλλα. Δεδομένου ότι το άνοιγμα έρχεται τόσο σύντομα, σκεφτήκαμε ότι θα σας δώσουμε μια μικρή ανανέωση για όλα όσα μπορείτε να περιμένετε μέσα στο νέο Terminal C!

Αεροπορικές εταιρείες

Ας ξεκινήσουμε ίσως με το πιο σημαντικό πράγμα: ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε προς και από το νέο τερματικό σταθμό! Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι 11 αεροπορικές εταιρείες θα μεταφερθούν στον τερματικό σταθμό C.

@MCO μέσω Twitter

Οι αεροπορικές εταιρείες που μετακινούνται στον τερματικό σταθμό είναι η Aer Lingus, η Azul Airlines, η Breeze Airways, η British Airways, η Caribbean Airlines, η Emirates, η GOL Airlines, η Iceland Air, η JetBlue Airways, η Lufthansa και η Norse Atlantic.

©JetBlue Airways

Έτσι, θα έχετε πολλές διεθνείς επιλογές για να διαλέξετε από αυτό το νέο τερματικό!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ: Πρώτη ματιά στο εσωτερικό του νέου τερματικού σταθμού στο διεθνές αεροδρόμιο του Ορλάντο

Εστιατόρια

Υπάρχουν πολλά νέα εστιατόρια που έρχονται στο Terminal C, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων γνωστών από την Disney Springs! Πρώτον, θα υπάρχει μια δεύτερη τοποθεσία του Wine Bar George στον τερματικό σταθμό.

@caskandlarder μέσω Instagram

Ναι, το ίδιο εστιατόριο που γνωρίζουμε και αγαπάμε που σερβίρει μπουκιές τυριού mac ‘n’ και αλλαντικά θα βρίσκεται τώρα στο αεροδρόμιο. Δεν ξέρουμε αν θα έχει το ίδιο μενού με αυτό του Disney World!

@caskandlarder μέσω Instagram

Θα δούμε επίσης μια νέα ιδέα για φαγητό από τον Chef Art Smith, ο οποίος μας έφερε στο Homecomin’ στο Disney Springs. Θα ονομάζεται Sunshine Diner και θα βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο του concourse.

@caskandlarder μέσω Instagram

Είναι μέρος του «ονείρου του σεφ να αναζωογονήσει το μεγάλο αμερικανικό δείπνο» και μοιάζει με έναν φωτεινό χώρο με περίπτερα, τραπέζια, μπαρ και σταθμό «grab and go».

@caskandlarder μέσω Instagram

Ένα άλλο σημείο που έρχεται στο νέο τερματικό είναι το Provisions by Cask & Larder. Αυτό είναι ένα δεύτερο σημείο για το εστιατόριο που έχει ήδη θέση στο αεροδρόμιο. Και, στην πραγματικότητα ανήκει στην ομάδα πίσω από το Polite Pig στο Disney Springs!

©Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο | Τερματικό C concept art

Ακολουθεί μια πλήρης λίστα με τα εστιατόρια που γνωρίζουμε ότι έρχονται στο νέο τερματικό:

 • Starbucks
 • Τσικ-φιλ-Α
 • Της θείας Άννας
 • Cinnabon
 • Barnie’s Coffee & Tea Co.
 • Προμήθειες από την Cask & Larder
@caskandlarder μέσω Instagram
 • Cucina & Co.
 • Wine Bar George
 • Orange County Brewers
 • PGA Tour Grill
 • Olde Hearth Bread Co.
@caskandlarder μέσω Instagram
 • Sunshine Diner από τον Chef Art Smith
 • Cask & Larder Public House
 • Ακατέργαστος χυμός
 • Orlando Brewing Bar & Bites
@caskandlarder μέσω Instagram

Και, στην πραγματικότητα, υπάρχει μια έκθεση εργασίας συμβαίνει για μερικά από αυτά τα νέα εστιατόρια! Ο Cask and Larder δημοσίευσε στο Instagram ότι η έκθεση εργασίας διεξάγεται στις 19 Αυγούστου στο Hilton Garden Inn στη διεύθυνση 7300 Augusta National Drive στο Ορλάντο.

@caskandlarder μέσω Instagram

Είπαν ότι προσλαμβάνουν για πολλές θέσεις, όπως μάγειρες, οικοδεσπότες, εκθέσεις, διακομιστές, μπάρμαν και πολλά άλλα.

Ανακοινώθηκε το χρονοδιάγραμμα έναρξης για τον τερματικό σταθμό C στο διεθνές αεροδρόμιο του Ορλάντο

Προμήθεια

Υπάρχουν επίσης μερικά συναρπαστικά καταστήματα που έρχονται στο νέο τερματικό. Υπάρχει ήδη ένα κατάστημα της Disney στο αεροδρόμιο, αλλά μια άλλη τοποθεσία θα έρθει στο Terminal C!

Το Magic of Disney Store στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο

Και, το ίδιο ισχύει και για το κατάστημα Universal Orlando — θα υπάρχει άλλη τοποθεσία στο νέο τερματικό.

Κατάστημα Universal Orlando

Τα καταστήματα αυτά θα βρίσκονται στην περιοχή «Palm Court» του νέου Τερματικού Σταθμού Γ του αεροδρομίου, ο οποίος θα αποτελεί παρελθόν από την ασφάλεια.

Ρίξτε μια ματιά στον ΝΕΟ Τερματικό Σταθμό που έρχεται σύντομα στο αεροδρόμιο του Ορλάντο!

Τεχνολογία

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα για το νέο τερματικό είναι όλη η καινοτόμος τεχνολογία που έρχεται σε αυτό. Θα υπάρξει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα αποσκευών που θα μπορούσε να σας μεταφέρει τις αποσκευές σας πιο γρήγορα!

@NewsGuyGreg στο Twitter

Αυτό το νέο υπερσύγχρονο σύστημα παρακολούθησης αποσκευών θα έχει «αποτελεσματική παρακολούθηση και ταχεία παραλαβή αποσκευών». (Orlando Business Journal) Το σύστημα αποσκευών θα χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) για την παρακολούθηση των αποσκευών των ταξιδιωτών.

Τερματικός σταθμός C © Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Το Spectrum News 13 παρουσιάζει τον Γκρεγκ Άντζελ στο Twitter είπε ότι η MCO «ταουτ Οι διεθνείς επιβάτες θα δουν ηλιοφάνεια και θα έχουν τις αποσκευές τους ακόμη και πριν περάσουν από το Τελωνείο.Το αεροδρόμιο του Ορλάντο θα είναι ένα από τα πρώτα που θα χρησιμοποιήσει αυτή τη νέα τεχνολογία. Το σύστημα RFID θα παρακολουθεί τις «αποσκευές σε πραγματικό χρόνο και είναι ταχύτερα από τα συμβατικά συστήματα μεταφοράς αποσκευών.σύμφωνα με το WFTV 9.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για αυτό το σύστημα αποσκευών!

Λάβαμε επίσης ένα περίγραμμα της άλλης νέας τεχνολογίας που έρχεται στον τερματικό σταθμό από ένα δελτίο τύπου του διεθνούς αεροδρομίου του Ορλάντο. Να τι έρχεται:

 • 100% αυτοματοποιημένες λωρίδες ελέγχου στο σημείο ελέγχου TSA.
 • Στο TSA, οι κάδοι αποσκευών θα τοποθετηθούν σε έναν ιμάντα μεταφοράς που κινείται συνεχώς, ώστε να υπάρχουν λιγότερα εφεδρικά.
 • 100% αναγνώριση προσώπου για διεθνείς αφίξεις και αναχωρήσεις.
Νέο τερματικό
 • Σύστημα χειρισμού αποσκευών Tote με τεχνολογία αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) τελευταίας τεχνολογίας για αποτελεσματική παρακολούθηση και ταχεία παραλαβή αποσκευών.
 • Κάθε παραδοτέα αποσκευή θα μεταφέρεται στον δικό της κίτρινο κάδο και θα επισημαίνεται με έναν ιχνηλάτη, ώστε οι επιβάτες να μπορούν να βλέπουν ακριβώς πού βρίσκεται η αποσκευή τους. Οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να παραδώσουν τις παραδοτέες αποσκευές τους νωρίτερα.
 • Η παραλαβή αποσκευών θα είναι πιο κοντά στο σημείο αποβίβασης των επιβατών, ώστε να μπορούν απλώς να πάρουν τις αποσκευές τους και να φύγουν.
@NewsGuyGreg στο Twitter
 • Εικονικά συστήματα ελέγχου ράμπας που εμφανίζουν με ακρίβεια τις λειτουργίες του αεροσκάφους σε video walls, παρέχοντας στους ελεγκτές πλήρη, ανεμπόδιστη ορατότητα της κυκλοφορίας του αεροδρομίου.
 • Διαδραστικά ψηφιακά μέσα μεγάλης κλίμακας ως μέρος μιας ευφάνταστης οπτικής εμπειρίας, σχεδιασμένης με γνώμονα την «Εμπειρία του Ορλάντο».
 • Ένα από τα πρώτα αεροδρόμια της Βόρειας Αμερικής που εγκατέστησε ένα Παθητικό Οπτικό Δίκτυο (PON), χρησιμοποιώντας τεχνολογία οπτικών ινών για τη δημιουργία ενός συστήματος πληροφορικής υψηλής ταχύτητας, με προστασία του μέλλοντος, ενεργειακά αποδοτικό.
© Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο
 • Ο πρώτος πλήρως ενσωματωμένος τερματικός σταθμός αεροδρομίου πολλαπλών μέσων στις ΗΠΑ για σιδηροδρομικές-αεροπορικές-εδάφους μεταφορές.
 • Οθόνες ψηφιακών μέσων, όπως μια τριώροφη αναρτημένη οθόνη που ονομάζεται “The Portal”, η οποία θα προβάλλει πράγματα όπως η ιστορία της Disney.
 • Οθόνες ύψους 33 ποδιών που ονομάζονται “Windows on Orlando” που θα εμφανίζουν πράγματα όπως η εκτόξευση πυραύλων.
© Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Όλη αυτή η τεχνολογία ακούγεται αρκετά συναρπαστική! Ανυπομονούμε να το δούμε σε δράση όταν ανοίξει το νέο τερματικό στις 19 Σεπτεμβρίου 2022. Η όλη διαδικασία ανοίγματος θα διαρκέσει περίπου 2 εβδομάδες.

Θα είμαστε σίγουροι ότι θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε άλλα συναρπαστικά πράγματα έρχονται στο αεροδρόμιο! Και, μπορείτε να λάβετε ενημέρωση για πράγματα όπως το τρένο Brightline στο αεροδρόμιο εδώ.

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Μείνετε συντονισμένοι στο All Ears για περισσότερα ταξιδιωτικά νέα και ενημερώσεις!

Κανείς δεν σας προειδοποιεί για αυτό το θέμα μεταφορών της Disney World (αλλά θα το κάνουμε)

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Συνήθως πετάτε ή οδηγείτε στο Ορλάντο; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment