Τι νέο υπάρχει στο EPCOT: Το MagicBand+ είναι ΕΔΩ

Επιστρέψαμε στο EPCOT και έχουμε νέα!

Διαστημόπλοιο Γη στο EPCOT

Το 2022 EPCOT Food & Wine Festival είναι σε πλήρη εξέλιξη και μόλις κυκλοφόρησε ένα πολυαναμενόμενο προϊόν — έχουμε μια ΠΛΗΡΗΣ αναφορά για το πώς λειτουργεί στο EPCOT! Ελάτε μαζί μας για να μάθετε όλα τα πρόσφατα νέα της EPCOT.

Ενημερώσεις κατασκευής EPCOT

Η κατασκευή βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στο Mitsukoshi στο Japan Pavilion. Η περιοχή εμπειρίας μαργαριταριών συνεχίζει να είναι κενό και ανενεργό

Χωρίς μαργαριτάρια ακόμα

…και ένα μαύρος μουσαμάς τοίχος καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του καταστήματος, εκτός από ένα φυτό που τοποθετείται μπροστά του. Θα παρακολουθούμε την πρόοδο της κατασκευής, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις!

Κατασκευή Mitsukoshi

Στο περίπτερο της Οδύσσειας, έχει ανεγερθεί σκηνή. Αποκλείστηκε κατά την επίσκεψή μας, αλλά η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τον σκοπό αυτού του σταδίου.

Νέα σκηνή στο Odyssey Pavilion

Και στο Land Pavilion, μία από τις κυλιόμενες σκάλες συνεχίζει να είναι κάτω. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε τις σκάλες (ακριβώς δίπλα στην κυλιόμενη σκάλα) ή να μπείτε σε ένα ασανσέρ κοντά.

Η κυλιόμενη σκάλα Land είναι ακόμα κάτω

Ας πάμε για ψώνια!

Ενημερώσεις εμπορευμάτων EPCOT

Κατάστημα Δημιουργιών

Το εντοπίσαμε αυτό Κούπα Hunny Winnie the Pooh στο Creations Shop για 19,99 $.

Hunny Mug

Ας κάνουμε ένα ταξίδι στους Pin Traders.

Pin Traders

Στο Pin Traders, υπήρξε ένα νέο Συλλογή Mystery Pin με γάτες και σκύλους της Disney (και Stitch) για 24,99 $.

Συλλογή Mystery Pin

Και έτσι! Το MagicBand+ έφτασε (θα ασχοληθούμε περισσότερο με αυτό σε λίγο). Βρήκαμε αυτό Να είστε ευτυχισμένοι MagicBand+ Για 44,99 $, μαζί με μερικά άλλα σχέδια. Αν θέλετε ένα MagicBand+ με απλό χρώμα, μπορείτε να περιμένετε να ξοδέψετε 34,99 $.

MagicBand+

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα σχέδια του MagicBand+ εδώ και μερικά από αυτά είναι επίσης διαθέσιμα προς πώληση στο διαδίκτυο!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλα τα σχέδια του MagicBand+ στο Disney World και στο διαδίκτυο.

Διάφορες ενημερώσεις EPCOT

Εντάξει, τι είναι λοιπόν το MagicBand+; Αυτές οι μπάντες είναι η επόμενη γενιά των MagicBands, με κανονικές λειτουργίες MagicBand συν νέα χαρακτηριστικά όπως απτικά, φώτα και άλλα. Ξεκινούν στο $34,99 το καθένα έτσι δεν είναι ακριβώς φθηνά και πρέπει να φορτίζετε το συγκρότημα σας αρκετά συχνά για να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες.

MagicBand+

Το MagicBand+ προσφέρει στους χρήστες μια σειρά από διαδραστικά προνόμια στο Disney World, όπως η ικανότητα να παίζει α παιχνίδι στο Star Wars: Galaxy’s Edge, παρακολουθώ συγχρονισμένα φώτα με νυχτερινά πυροτεχνήματα, και ακόμη και αλληλεπιδρούν με το χρυσά αγάλματα 50ης επετείου. Όταν κουνάτε το MagicBand+ σας σε ένα άγαλμα 50ης επετείου, ακούτε μια φράση ή ένα τραγούδι και κάθε άγαλμα είναι διαφορετικό.

Να είσαι χαρούμενος!

Επισκεφθήκαμε το EPCOT για να δούμε πώς θα αλληλεπιδρούσε το MagicBand+ με το νυχτερινό θεαματικό Harmonious, και είδαμε πώς λειτουργούν τα χαρακτηριστικά με τα πυροτεχνήματα! Βασικά, το το χρώμα και η δόνηση της μπάντας άλλαξαν με κάθε σκηνή, και φαινόταν να είναι περισσότεροι συγχρονίζεται με τη μουσική και τα βίντεο παρά τα πυροτεχνήματα. Παρατηρήσαμε ελαφριά μοτίβα όπως χρώματα ουράνιου τόξου για να ταιριάζουν με τα χρώματα στις σκηνές.

MagicBand+ και Harmonious

ο ο συγχρονισμός φάνηκε εκτός λειτουργίας σε μερικές σκηνές αλλά κατά τα άλλα ταίριαζε καλά. Και ενώ ήταν διασκεδαστικό, ήταν ήταν επίσης λίγο περίεργο να κρατάμε ψηλά τον καρπό μας αντί να παρακολουθούμε την εκπομπή, επομένως δεν είμαστε σίγουροι πόσο συχνά θα χρησιμοποιούσαμε πραγματικά αυτήν τη δυνατότητα. Τα παιδιά μάλλον θα το απολάμβαναν αλλά δεν θα αγοράζαμε το MagicBand+ μόνο για αυτό.

Αρμονικό και MagicBand+

Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για την εμπειρία μας παρακάτω και μην ξεχάσετε να ανατρέξετε στον αναλυτικό οδηγό μας για τη χρήση του MagicBand+, εάν ελπίζετε να αποκτήσετε ένα για τον εαυτό σας.

Δείτε πώς αλληλεπιδρά το MagicBand+ με το Harmonious στο EPCOT!

Και αυτά είναι όλα τα μεγάλα νέα της EPCOT! Συνεχίστε να ακολουθείτε μαζί μας καθώς σας μεταφέρουμε όλα τα τελευταία νέα και ενημερώσεις από κάθε πάρκο Disney World και μην ξεχάσετε να ελέγξετε ξανά για όλα τα νέα σας στην Disney!

Είναι πιο ακριβό φέτος το φεστιβάλ EPCOT Food & Wine; Κάνουμε τα μαθηματικά.Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Επισκεφθήκατε πρόσφατα το EPCOT; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment