Τι νέο υπάρχει στο EPCOT: Μια ενημερωμένη ματιά στην κατασκευή αξιοθέατου «Moana».

Εάν έχετε πάει πρόσφατα στο EPCOT, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχουν τοίχοι κατασκευής φαινομενικά παντού. Αυτό επειδή αυτό το πάρκο υφίσταται μια ΜΑΖΙΚΗ μεταμόρφωση που θα φέρει νέα αξιοθέατα, εμπειρίες και πολλά άλλα.

Είναι σαν να υπάρχουν παντού τοίχοι κατασκευής!

Μέρη αυτού του μετασχηματισμού έχουν ήδη ολοκληρωθεί, όπως το Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind, και ορισμένα εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως το αξιοθέατο Journey of Water — Εμπνευσμένο από Μοάνα και τους νέους χώρους του φεστιβάλ. Σήμερα, είμαστε κατευθύνομαι στο EPCOT για να σας ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει και να ρίξουμε μια ματιά σε ό,τι νέο υπάρχει!

Ενημερώσεις κατασκευής EPCOT

Κατασκευή αξιοθέατου «Moana».

Αν κάνετε μια βόλτα με το Monorail, μπορείτε να ρίξετε μια υπέροχη ματιά στο τι συμβαίνει πίσω από τους τοίχους της κατασκευής. Πήραμε ένα ενημερωμένη ματιά στην κατασκευή για το Journey of Water — Εμπνευσμένο από Μοάνα. Το ροκ έργο έρχεται, και υπάρχουν σκαλωσιές σε μερικά από αυτά επίσης.

Κατασκευή ‘Moana’

Το Journey of Water θα είναι ένα αξιοθέατο που θα διδάσκει στους επισκέπτες τα πάντα για τον κύκλο του νερού.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το νέο concept art για το Journey of Water — Εμπνευσμένο από το ‘Moana’!

The Seas With Nemo and Friends

Γίνεται και μια μικρή κατασκευή στο The Seas Pavilion. Πρώτον, όταν ήμασταν εκεί πρόσφατα, μια από τις κυλιόμενες σκάλες ήταν σπασμένη. Οι επισκέπτες έπρεπε να πάρουν τις σκάλες ή το ασανσέρ αν κατευθυνόταν προς τα κάτω.

Μία από τις κυλιόμενες σκάλες ήταν σπασμένη.

Ένα από τα εκθέματα στο Seas βρίσκεται επίσης υπό κατασκευή.

Συγχωρέστε το Παγκτόν μας

Η πινακίδα λέει ότι το έκθεμα είναι προσωρινά κλειστό για «προετοιμασία για νέα υδρόβια είδη».

Mitsukoshi

Το Mitsukoshi είναι το μεγάλο κατάστημα που βρίσκεται στο περίπτερο της Ιαπωνίας. Αυτό το κατάστημα είναι αυτή τη στιγμή υφίσταται κάποια κατασκευή στο μπροστινό μέρος του καταστήματος στη δεξιά πλευρά, κοντά στην κύρια είσοδο. Κάποια από αυτή την κατασκευή συνεχίζεται εδώ και αρκετό καιρό.

Κατασκευή Mitsukoshi

Υπάρχει επίσης ένα λίγη κατασκευή στον χώρο ρούχων του καταστήματοςεπισης.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε 10 σημεία στο Disney World που θα είναι ΑΓΝΩΡΙΣΤΑ σε λίγα χρόνια!

Γενικές ενημερώσεις EPCOT

Σε συναρπαστικές ειδήσεις χαρακτήρων, Η Mulan ΚΑΙ ο Li Shang συναντιόντουσαν μαζί στο China Pavilion πρόσφατα.

Ήταν μαζί!

Τους βρήκαμε μαζί μέσα στον χώρο αναμονής Αντανακλάσεις της Κίνας, η παράσταση του περιπτέρου. Ένα μέλος του Cast μας είπε ότι είναι πολύ σπάνιο να τους δεις μαζί.

Κάντε κλικ εδώ για 18 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε τώρα που οι «κανονικές» συναντήσεις-και-χαιρετίσματα χαρακτήρων επιστρέφουν στο Disney World!

Ενημερώσεις εμπορευμάτων EPCOT

Περίπτερο Γαλλίας

Στο περίπτερο της Γαλλίας, εντοπίσαμε αυτό το όμορφο Κούπα Disneyland Paris.

Κούπα Disneyland Paris

Έχει το κάστρο της Disneyland του Παρισιού, με το Tinker Bell και μερικούς πολύτιμους λίθους. Μπορείτε να το αρπάξετε για 24,99 $.

Pin Traders

Είδαμε ένα σωρό νέες καρφίτσες περιορισμένης έκδοσης στο Pin Traders! Πρώτα είναι αυτό το νέο Αμπρα κατάμπρα Συλλογή Mystery Pin. Του 24,99 $ και, φυσικά, ένα μυστήριο, οπότε δεν ξέρετε τι θα πάρετε!

Mystery Pin «Hocus Pocus».

Το είδαμε και αυτό περιορισμένη κυκλοφορία Αμπρα κατάμπρα καρφίτσα. Έχει τις αδερφές Sanderson μέσα σε ένα επτάκτινο αστέρι με έναν κύκλο που τις περιβάλλει που έχει την εικονική τους φράση “Αμόκ!” Αυτή η καρφίτσα είναι 17,99 $.

Καρφίτσα περιορισμένης κυκλοφορίας «Hocus Pocus».

Αν μετράτε αντίστροφα τις μέρες μέχρι το Halloween, τότε μπορεί να χρειαστείτε αυτό Καρφίτσα αντίστροφης μέτρησης για το Halloween είδαμε! Είναι περιορισμένης έκδοσης και έχει μια εικόνα του Ichabod Crane και του Headless Horseman από The Legend of Sleepy Hollow και συνοδεύεται από καβαλέτο που σας επιτρέπει να μετράτε αντίστροφα τις μέρες μέχρι το Halloween! Αυτή η καρφίτσα είναι 29,99 $.

Αντίστροφη μέτρηση για το Halloween

Και τέλος, για νέες καρφίτσες, το είδαμε αυτό Καρφίτσα Haunted Mansion.

Καρφίτσα Haunted Mansion

Αυτή η καρφίτσα είναι λίγο στην πιο ακριβή πλευρά 34,99 $μα είναι απίστευτα λεπτομερείς με εικόνες μερικών από τα πιο διάσημα φαντάσματα που κατοικούν στην έπαυληόπως η Madame Leota, The Bride και The Hatbox Ghost.

Αποστολή: SPACE Cargo Bay

Το Mission: SPACE Cargo Bay είναι το κατάστημα δώρων στο τέλος της διαδρομής Mission: SPACE, και εδώ, βρήκαμε ένα Πόλεμος των άστρων τσάντα.

Τσάντα «Star Wars».

Η τσάντα έχει ένα έμπλαστρο πάνω της δηλαδή μισός Darth Vader με την αρχή του κόσμου «imperial» και μισός Stormtrooper, με το τέλος της λέξης «stormtroopers». είναι 34,99 $.

Θύρα εισόδου

Το τελευταίο μας εμπόρευμα βρέθηκε στο Port of Entry. Είναι ένα Disney World 50th Anniversary Vault Collection Fanny Pack.

Vault Collection fanny pack

Είναι ένα λευκό fanny pack με μπλε λουράκι και κίτρινες λεπτομέρειες. Έχει κίτρινο και μπλε μοτίβο από το Κάστρο της Σταχτοπούτας και συνοδεύεται ακόμη και με αφαιρούμενο τσαντάκι για νομίσματα. είναι 34,99 $.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλα τα εμπορεύματα της Disney World για την 50η επέτειο που μπορείτε να αγοράσετε online αυτήν τη στιγμή!

Αυτό είναι το νέο στην EPCOT! Εάν πρόκειται να κατευθυνθείτε στο EPCOT σύντομα, το Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού διαρκεί από τώρα μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου και το τελευταίο από τα περίπτερα θα ανοίξει αυτόν τον μήνα!

Φεστιβάλ φαγητού και κρασιού EPCOT

Αυτό δεν είναι το μόνο συναρπαστικό πράγμα που συμβαίνει στον κόσμο της Disney — το Χαλοουίν πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary επιστρέφει στο Magic Kingdom για πρώτη φορά από το 2019 την επόμενη εβδομάδα! Θα πάμε στο πάρτι, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για όλες τις τρομακτικές ενημερώσεις.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε 9 λόγους για τους οποίους πρέπει ακόμα να παραλάβετε έναν χάρτη πάρκου!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα για το EPCOT; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment