Τι νέο υπάρχει στο Animal Kingdom: Pirate and 50th Anniversary EARS

Τζάμπο, όλοι!

Το Δέντρο της Ζωής στο Ζωικό Βασίλειο

Εδώ στο DFB, πηγαίνουμε στα θεματικά πάρκα της Disney World σχεδόν κάθε μέρα, ώστε να μπορούμε να σας ενημερώσουμε για ό,τι νέο υπάρχει όσον αφορά τις κατασκευές, τα εμπορεύματα και φυσικά το ΦΑΓΗΤΟ! Σήμερα, κατευθυνόμαστε στο Animal Kingdom της Disney για να σας φέρουμε όλες τις ενημερώσεις.

Ενημερώσεις Τροφίμων στο Ζωικό Βασίλειο

Zuri’s Sweets Shop

Στο Zuri’s Sweets Shop, είδαμε όχι μία αλλά ΔΥΟ νέες λιχουδιές με θέμα το Orange Bird: Orange Bird Candy Apple

Orange Bird Candy Apple

…και το Μπισκότο Orange Bird Mickey Mouse!

Μπισκότο Orange Bird

Κοιτάξτε, μας αρέσει το Orange Bird όσο και το επόμενο άτομο, αλλά αυτό το μπισκότο είναι λίγο άστοχο. Μπορείτε να πάρετε το μπισκότο για 5,49 $ και η καραμέλα μήλο για 10,99 $.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για το μήλο και το μπισκότο Orange Bird!

Ενημερώσεις εμπορευμάτων του ζωικού βασιλείου

Riverside Depot

Αρχικά, επισκεφτήκαμε το Riverside Depot, όπου εντοπίσαμε ένα νέο απόθεμα αυτού η Λαίδη και ο Αλήτης κούπα που διαθέτει Κυρία από τη μια πλευρά…

Κυρία από τη μια πλευρά

…και ο Τραμπ από την άλλη πλευρά! Μοιράζονται μια μακρά σειρά από μακαρόνια, όπως η εμβληματική σκηνή από την ταινία. Μπορείτε να πάρετε αυτή την κούπα για 19,99 $.

Αλήτης στην άλλη πλευρά

Είδαμε επίσης μερικές νέες καρφίτσες περιορισμένης έκδοσης. Είδαμε το 2022 4η Ιουλίου pin Για 17,99 $ και αυτό Μπαλόνι Μίκυ στην καρφίτσα Main Street Για 19,99 $.

Νέες καρφίτσες!

Ψάχνετε για ένα νέο φλιτζάνι για τον πρωινό σας καφέ; Το είδαμε αυτό Πιλότος Μίκυ Τάμπλερ που δείχνει τον Μίκυ και τη Μίνι με τον Μίκυ πιλότο! Αυτό το ποτήρι είναι 24,99 $.

Πιλότος Μίκυ Τάμπλερ

Είδαμε και μερικές νέες τσάντες, όπως αυτή Μίκυ και Μίνι Τοτ που δείχνει το ζευγάρι να φιλιέται μπροστά από ένα ουράνιο τόξο. είναι 39,99 $.

Μίκυ και Μίνι Τοτ

Και είδαμε αυτό το μπλε Μίκυ Σιντσ Σακ, που είναι ένα σακίδιο πλάτης που αντί να έχει φερμουάρ, τραβάς τα λουράκια να κλείσουν και τσιμπάει στο πάνω μέρος. Δείχνει τον Μίκυ σε πολλές πόζες, συμπεριλαμβανομένης μιας όπου τρώει ένα ποτήρι! Μπορείτε να το αρπάξετε για 24,99 $.

Μίκυ Σιντσ Σακ

Υπήρχε και αυτό Στολίδι Mickey and Minnie 4ης Ιουλίου, που έχουμε ήδη δει στη Disneyland. Είναι ο Μίκυ και η Μίνι που στέκονται μπροστά από το Κάστρο της Σταχτοπούτας, το οποίο είναι στολισμένο με κόκκινο, λευκό και μπλε. Μπορείτε να το αρπάξετε για 24,99 $.

Στολίδι 4ης Ιουλίου

Υπήρχε επίσης αυτό το σύνολο Μαγνήτες Main Street Electrical Paradeπου έχει μαγνήτες από άρματα από την παρέλαση καθώς και το λογότυπο της παρέλασης.

Main Street Electrical Parade Magnets

Το σετ μαγνητών είναι 24,99 $.

Island Mercantile

Μιλώντας για την Main Street Electrical Parade, είδαμε τη συλλογή Main Street Electrical Parade Dooney & Bourke στο Island Mercantile, μαζί με τη νέα Πουκάμισο με κουμπιά Main Street Electrical Parade. Το πουκάμισο είναι σκούρο μπλε με πολύχρωμα κουμπιά και στο μοτίβο, θα παρατηρήσετε άρματα από την παρέλαση. Αυτό το πουκάμισο είναι 59,99 $.

Πουκάμισο με κουμπιά Main Street Electrical Parade

Είδαμε επίσης πολλά νέα στοιχεία που σχετίζονται με το Disney Conservation Fund. Πρώτα, το είδαμε αυτό νόμισμα διατήρησης στην οθόνη που είναι διαθέσιμη για αγορά.

Κέρμα ταμείου διατήρησης

Υπήρχε επίσης μια οθόνη στα μητρώα που έλεγε εάν εσείς δώρισε $25 στο Disney Conservation Fund, θα λάβατε ένα δωρεάν αντίγραφο του The Disney Conservation Fund: Carrying Forward a Conservation Legacy.

Το βιβλίο Disney Conservation Fund

Και επειδή φαίνεται ότι τα εμπορεύματα της Main Street Electrical Parade δεν τελειώνουν ποτέ, είδαμε επίσης αυτό Πουκάμισο Main Street Electrical Parade!

Πουκάμισο Main Street Electrical Parade

Το ένα μισό είναι μαύρο με σκηνές από την παρέλαση και η άλλη πλευρά είναι μπλε με το λογότυπο της παρέλασης! Αυτό το πουκάμισο είναι 36,99 $.

Discovery Trading Company

Στην Discovery Trading Company, εντοπίσαμε πολλούς τύπους τσαντών με την ίδια στάμπα. Είδαμε αυτό το πακέτο Fanny για 29,99 $…

Fanny Pack

…το πακέτο για $34,99…

Φέρω

…και το σακίδιο πλάτης cinch sack για $24,99.

Σάκκος Cinch

Το είδαμε και αυτό Καπέλο Danielle Nicole x Disney Parksπου μας θυμίζει πολύ τη σειρά Disney+ Ιππότης της Σελήνης. Είναι ένα λευκό καπέλο με ένα φεγγάρι και μερικά αστέρια που συνδέονται με μια αλυσίδα. είναι 29,99 $.

Καπέλο Danielle Nicole x Disney Parks

Εδώ εντοπίσαμε και ένα σωρό καρφίτσες! Είδαμε αυτή την καρφίτσα του Ο Μίκυ κρατά μια κάμερα για 9,99 $.

Μίκυ καρφίτσα

Και είδαμε μια άλλη καρφίτσα στο ίδιο στυλ με την καρφίτσα Μίκυ δηλαδή Η Minnie με μερικές τσάντες για ψώνια! Είναι επίσης 9,99 $.

Minnie pin

Βρήκαμε επίσης μερικές καρφίτσες για μια δημοφιλή βόλτα με το Disney World, όχι μόνο μια που βρίσκεται στο Animal Kingdom. Είδαμε τρεις καρφίτσες Tower of Terror: αυτή με Ο Μίκυ και η Μίνι χορεύουν Για $12,99…

Ο Μίκυ και η Μίνι χορεύουν

…αυτό με τη Minnie κάθεται σε έναν παλιό καναπέ 9,99 $

Η Μίνι σε έναν καναπέ

…και αυτό με τον Πλούτωνα για 9,99 $.

Καρφίτσα Πλούτωνα

Είδαμε επίσης μερικά αυτιά που έχουμε δει αλλού στον κόσμο της Disney. Πρώτα ήταν αυτά 50η επέτειος Light-Up Balloon Earsτα οποία είναι 32,86 $. Τα έχουμε δει αυτά το Emporium στο Magic Kingdom, αλλά είναι επίσης διαθέσιμα εδώ!

Αυτιά με μπαλόνι!

Μιλώντας για αυτιά που έχουμε ξαναδεί, η Discovery Trading Company έχει επίσης αυτά Αυτιά πειρατών που είδαμε και στο Emporium στο Magic Kingdom. Επειδή είναι αυτιά Loungefly, είναι λίγο ακριβό 39,99 $ καθε.

Αυτιά πειρατών

Και τέλος για την Discovery Trading Company, είδαμε δύο λούτρινα της 4ης Ιουλίου, ένας Μίκυ…

Μίκυ λούτρινο 4ης ​​Ιουλίου

…και μια Minnie!

Βούτρινο Minnie 4ης Ιουλίου

Έχουμε δει αυτούς τους τύπους τόσο στο Διαδίκτυο όσο και στα πάρκα και είναι διαθέσιμοι 24,99 $.

Το κατάστημα Dino Institute

Στο Dino Institute, είδαμε μερικά νέα πουκάμισα! Το είδαμε αυτό κίτρινο παιδικό πουκάμισο που έχει ένα Triceratops πάνω και λέει «Είμαι κάπως μεγάλη υπόθεση».

Κίτρινο πουκάμισο

Το είδαμε και αυτό πορτοκαλί παιδικό πουκάμισο με Brachiosaurus πάνω που λέει επίσης «Είμαι κάπως μεγάλη υπόθεση».

Πορτοκαλί πουκάμισο

Αυτό το παιδικό πουκάμισο έχει ένα Σκελετός T-Rex πάνω του και λέει “Σαν αφεντικό.”

Σαν αφεντικό

Και είδαμε ένα άλλο πουκάμισο για παιδιά που λατρεύουν τα dinos, επίσης! Κάθε παιδικό πουκάμισο ήταν 19,99 $.

Εγώ καρδιά δεινόσαυρους

Υπήρχε και αυτό onesie που, όπως και το παιδικό πουκάμισο του ίδιου σχεδίου, έχει ένα Triceratops και λέει «Είμαι κάπως μεγάλη υπόθεση». Το onesie είναι επίσης 19,99 $.

Onesie

Από τα νέα πουκάμισα δεν έμειναν έξω ούτε οι μεγάλοι! Το εντοπίσαμε αυτό καινούργιο πουκάμισο για ενήλικες που έχει τρία Raptors πάνω του.

Πουκάμισο για ενήλικες

Το πουκάμισο για ενήλικες είναι 24,99 $.

Windtraders

Και τέλος, ερχόμαστε στους Windtraders στην Πανδώρα. Είδαμε μερικά νέα αντικείμενα εδώ, συμπεριλαμβανομένων δύο νέων μαγνητών! Το είδαμε αυτό μαγνήτης που μοιάζει με banshee από το Flight of Passage. είναι 9,99 $.

Μαγνήτης Banshee

Το είδαμε και αυτό μαγνήτης που έχει Na’vi River Journey πάνω του. Είναι επίσης 9,99 $.

Na’vi River Journey Magnet

Υπάρχει και αυτό ολογραφική καρτ ποστάλ για 3,49 $ που δείχνει την Πανδώρα τη νύχτα.

Ολογραφική καρτ ποστάλ

Και στον εορτασμό της πέμπτης επετείου της Pandora — The World of Avatar in Animal Kingdom, είδαμε το περιορισμένης έκδοσης επετειακό MagicBand! είναι 39,99 $.

5η Επετειακή MagicBand

Και τελικά το είδαμε αυτό στολίδι banshee που ανάβει κιόλας!

Στολίδι Banshee

είναι 26,99 $.

Και αυτό είναι το νέο στο Animal Kingdom. Για ακόμη περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με το τι συμβαίνει στα πάρκα του Disney World, ρίξτε μια ματιά στις πέντε αλλαγές που έρχονται στο Disney World τον Ιούλιο.

EPCOT

Ο Ιούνιος μας έφερε πολλά νέα στο Disney World, όπως τα μενού του Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού, πληροφορίες για το νέο θέμα του Splash Mountain και πολλά άλλα, οπότε φροντίστε να ενημερωθείτε για αυτές τις ενημερώσεις του Disney World. Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για όλα τα τελευταία νέα και πληροφορίες της Disney!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε 9 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την Disney World τον Ιούλιο!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining e-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα να κάνετε στο Animal Kingdom; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment