Τι ΜΗΝ Φοράτε στο Disney World

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.

Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας στο Disney World, είμαστε σίγουροι ότι ένα από τα τελευταία πράγματα που σκέφτεστε είναι αυτό που θα φορέσετε. Όμως, είναι πολύ σημαντικό!

Τι σου αρέσει να φοράς στα πάρκα;

Είτε σου αρέσει να ντύνεσαι είτε να το κρατάς super casual για τα πάρκα, υπάρχουν πράγματα που σίγουρα δεν πρέπει να φοράς. Φυσικά, υπάρχουν πραγματικοί κανόνες για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να φορεθεί, αλλά μιλάμε περισσότερο για προσωπικές εμπειρίες που μας έκαναν να διαγράψουμε ορισμένα είδη ένδυσης. Λοιπόν, ας μιλήσουμε για τι ΔΕΝ πρέπει να φοράτε στο Disney World!

Σαγιονάρες

Μπορεί να πιστεύετε ότι οι σαγιονάρες είναι μια καλή επιλογή αφού βρίσκεστε στη Φλόριντα και ο καιρός είναι συνήθως ζεστός, αλλά θα κάνετε λάθος. Οι σαγιονάρες ΔΕΝ είναι καλή επιλογή όταν περπατάτε μίλια και μίλια όλη την ημέρα στο Disney World!

Flippy δισκέτες

Απλώς δεν έχουν αρκετή υποστήριξη και τα πόδια σας θα κουραστούν πιο γρήγορα. Επίσης, εάν βρέχει ή βραχούν σε μια βόλτα με το νερό, μπορεί να γλιστρήσουν πολύ, κάτι που θα είναι πρόβλημα όταν προσπαθείτε να περπατήσετε γρήγορα μέχρι την κράτηση για φαγητό.

Σαγιονάρες

Ο ιδρώτας και το νερό ενώ φοράτε σαγιονάρες μπορεί επίσης να προκαλέσουν φουσκάλες εάν τις έχετε φορέσει για πολύ. Κατώτατη γραμμή, οι σαγιονάρες είναι καλό να τις κρατάτε ως εφεδρικό παπούτσι για να τις φοράτε αν κουραστείτε από τα άλλα παπούτσια σας, αλλά όχι ως βασικό παπούτσι που σκοπεύετε να φοράτε όλη μέρα.

ΤΟΣΕΣ σαγιονάρες

Αντ ‘αυτού, θα προτείναμε να πάτε με κάτι σαν το Tevas αν θέλετε ακόμα λίγη αναπνοή.

©Amazon

Αυτά έχουν ιμάντες, ώστε να είναι πολύ πιο ασφαλή και έχουν μια αξιοπρεπή υποστήριξη σε σύγκριση με τις περισσότερες σαγιονάρες.

Κάντε κλικ εδώ για να πάρετε μερικά Tevas από την Amazon!

τζιν παντελονι

Τα τζιν δεν ανήκουν στα πάρκα του Disney World, κατά τη γνώμη μας. Με αυτό εννοούμε τζιν παντελόνι, και πολλά τζιν σορτς. Μπορεί να είναι εντάξει, αν περπατάτε στα πάρκα για μερικές ώρες, αλλά αν σκοπεύετε να πάτε από το σχοινί μέχρι το κλείσιμο, μην φοράτε τζιν, φίλοι!

Χαριτωμένο, αλλά όχι για μια μέρα στο πάρκο!

Απλώς δεν είναι αρκετά άνετα για τον καιρό της Φλόριντα. Δεν αναπνέουν και θα σε κάνουν πιο ζεστό από όσο πρέπει. Και, αν βραχούν, είναι εφιάλτης.

Προτιμήστε τζιν σορτς!

Τα τζιν στεγνώνουν για πάντα, οπότε το να τα βρέξετε είτε από μια βόλτα στο νερό είτε από ένα ντους με βροχή-έκπληξη ΔΕΝ θα είναι διασκεδαστικό, υποσχόμαστε. Φορέστε κάτι ευέλικτο, αναπνεύσιμο και άνετο, όπως αθλητικά ρούχα.