Τι κρύβεται στο Disney’s Teased Coco, Encanto, Moana, Zooptopia και Villains Lands

Αν θα λάτρευες περιοχές με θέμα Coco, Encanto, ή ακόμη και Ζωοτοπία ή οι κακοί της Disney που θα προστεθούν στα θεματικά πάρκα του Disney World, ίσως να είστε τυχεροί!

Η έκθεση D23 Expo τελείωσε!

Κατά τη διάρκεια της 2022 D23 Expoορισμένα στελέχη της Disney συζήτησαν μερικές ιδέες για το Blue Sky που επεξεργάζονται για τα πάρκα. Αυτά είναι πράγματα που θα μπορούσε ελάτε στα πάρκα — γνωστό και ως ΔΕΝ έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα και θα μπορούσαν να αλλάξουν ουσιαστικά (ή να μην κατασκευαστούν ποτέ), αλλά είναι πράγματα πάνω στα οποία εργάζεται η Disney. Κυρίως, συζήτησαν α δυνητικός Μοάνα και/ή Ζωοτοπία εκ νέου θέμα για το DinoLand USA στο Animal Kingdom Park της Disney και νέα Coco, Encantoκαι χώροι με θέμα τους κακούς της Disney πέρα ​​από το Big Thunder Mountain Railroad στο Magic Kingdom. Αν έχετε δει το concept art, μπορεί να είστε ήδη ενθουσιασμένοι με αυτές τις δυνατότητες, αλλά βγάλαμε το μικροσκόπιό μας και τώρα τονίζουμε τις λεπτομέρειες σε αυτά που ΔΕΝ προσέξατε ΠΟΤΕ!

Αποποίηση ευθύνης Blue Sky

Πριν βουτήξουμε στο concept art, θέλουμε να σημειώσουμε, ξανά, ότι αυτές είναι ιδέες του Blue Sky. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης και έχουν πειράξει (δεν επιβεβαιώθηκε) μόνο για τα πάρκα.

Η Disney τα περιέγραψε ως “πρώιμες εξερευνήσεις εννοιών για Dinoland Η.Π.Α.», «πιθανές ευκαιρίες επέκτασης…στο Magic Kingdom Park» και «Δημιουργικές ιδέες «τι θα γινόταν αν». Με άλλα λόγια, πάρτε όλα αυτά με λίγο αλάτι. Αυτό που βλέπετε σε αυτό το concept art μπορεί να μην γίνει ποτέ ή μπορεί να έρθει στα πάρκα με μια πολύ διαφορετική μορφή.

©Disney

Ο Josh D’Amaro, ο Πρόεδρος των Disney Parks, Experiences, and Products είπε, “Δεν είμαστε εδώ πάνω να ονειροπολούμε. Είναι σημαντικό για μένα να ξέρεις ότι αυτά τα πράγματα… είναι πολύ αληθινά». Έτσι, ενώ βρίσκονται στα πρώτα στάδια της εργασίας σε αυτά τα έργα, ο D’Amaro φαίνεται να δείχνει ότι λαμβάνουν πραγματικά σοβαρά αυτές τις ιδέες.

Τι ακριβώς αποκαλύπτει λοιπόν η τέχνη της έννοιας; Λοιπόν, μεγεθύναμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κοντά και έχουμε μερικές σκέψεις!

Αποποίηση ευθύνης DFB

Εξετάσαμε προσεκτικά αυτό το concept art — πολύ προσεκτικά — φορέσαμε τα γυαλιά μας και κάναμε μεγέθυνση. Εξετάσαμε μερικά στιγμιότυπα ταινιών και βρήκαμε ακόμη και μερικές παράξενα συνδεδεμένες αναρτήσεις της Disney από το 2019 και το 2018. Μπορεί να έχουμε ενσωματώσει αυτό το GIF . 😂

Always Sunny Reaction GIF

Αλλά τα πράγματα μπορεί να φαίνονται διαφορετικά σε διαφορετικούς ανθρώπους, και η τέχνη της έννοιας είναι ακριβώς αυτή… μια έννοια. Πάρτε λοιπόν τη δική μας συζήτηση παρακάτω με ένα άλλο κόκκο αλατιού. Μοιραζόμαστε αυτό που βλέπουμε και αυτό που έχουμε νομίζω εμείς μπορεί ίσως δείτε στο concept art, αλλά καμία από τις μικρές λεπτομέρειες δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Disney.

Επέκταση του μαγικού βασιλείου

Ακολουθεί μια πλήρης ματιά στο concept art για την πιθανή επέκταση του Magic Kingdom, που θα μπορούσε να φέρει εδάφη με θέμα Coco, Encanto, και οι κακοί της Disney πέρα ​​από τον Big Thunder Mountain Railroad.

Πιθανή επέκταση γης στο Magic Kingdom

Ξεκινώντας από το κατώτατο σημείο του concept art, φαίνεται ότι μεταφερόμαστε στην πόλη Santa Cecilia από Κακάο. Υπάρχει ένα σιντριβάνι στο κάτω κέντρο της τέχνης, με μερικούς ανθρώπους να κάνουν βόλτες σε μια κεντρική περιοχή μπροστά του και σπίτια να το περιβάλλουν.

Φαίνεται επίσης ότι υπάρχει ένα καλυμμένη περιοχή, σαν κιόσκιστον επάνω χώρο αυτής της μικρής πλατείας.

Μια ματιά στο κάτω μέρος της εννοιολογικής τέχνης

Όλη αυτή η περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του κιόσκι, μοιάζει να θυμίζει το Σκηνή Mariachi Plaza κοντά στην αρχή της ταινίας.

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες εδώ. Θα μπορούσαν να υπάρχουν συναντήσεις και χαιρετισμοί κρυμμένοι σε μερικούς από αυτούς τους χώρους, καταστήματα εμπορευμάτων στα κτίρια που περιβάλλουν την πλατεία, ίσως ένα εστιατόριο ή ακόμα και κάποιο είδος ζωντανής παράστασης στην πλατεία μέσα σε αυτό το κιόσκι.

©Disney

Προχωρώντας πέρα ​​από αυτό το διάστημα, προς την επάνω αριστερή πλευρά, βλέπουμε α γρασίδι με ανοδική κλίση και μερικά διαφορετικά κτίρια και αντικείμενα.

Μια πιο προσεκτική ματιά

Το μεγάλο κτίριο προς τα πίσω μοιάζει κάπως (αν και όχι πανομοιότυπο) με το τάφος του Ερνέστο ντε λα Κρουζ, ο διάσημος κακός της ταινίας.

Αν ισχύει αυτό, τότε το υπόλοιπο αυτού του χώρου πρασίνου που περιβάλλει αυτό το κτίριο θα μπορούσε να είναι το νεκροταφείο που φαίνεται στην ταινία, το οποίο γίνεται κεντρικό μέρος της ιστορίας του Miguel και ολόκληρου του εορτασμού του Dia de Los Muertos.

©Disney

Η Disney έχει βουτήξει το δάχτυλό της σε νεκροταφεία στο παρελθόν (σε κοιτάμε — Haunted Mansion), οπότε είναι πιθανό αυτό να έχει θέμα το νεκροταφείο της ταινίας. Αυτά τα σκιερά αντικείμενα θα μπορούσαν να είναι επιτύμβιες στήλες, με τα μικρότερα κτίρια να χρησιμεύουν ως μεγαλύτεροι τάφοι. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς θα έκανε η Disney σε αυτόν τον χώρο — ίσως ένας Ernesto de la Cruz να συναντιέται και να χαιρετίζει σε σκελετό; Θα μπορούσε να είναι «πολύ τρομακτικό» ένας χώρος για θαυμαστές που ίσως δεν τους αρέσει να περπατούν στα νεκροταφεία; Θα είναι περισσότερο ένας χώρος στο παρασκήνιο που φαίνεται αλλά δεν έχει περάσει ποτέ; Θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε – αυτό είναι αν αυτός ο χώρος γίνει ποτέ πραγματικά πραγματικότητα, φυσικά.

Στη συνέχεια, πηδάμε στη δεξιά πλευρά του concept art. Από το Κακάο πλατεία, φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει α σειρά κτιρίων/ένας διάδρομος που οδηγεί τελικά τους επισκέπτες στον κόσμο του Encanto.

Θα θέλαμε να δούμε τι θα γίνει αυτό

Το κεντρικό πράγμα που μπορείτε να δείτε εδώ είναι το Casita — το σπίτι των Μαδριγάλων. Κατά τη διάρκεια του D23, ένα στέλεχος της Disney συζήτησε πόσο ωραίο θα ήταν να πάτε ΜΕΣΑ στην Casita, να συναντήσετε τους Μαδριγάλους, να δείτε αυτά τα επικά δωμάτια και ίσως ακόμη και να ανοίξετε τη δική σας πόρτα για να ανακαλύψετε το δώρο σας. Έτσι, αν υπάρχει κάποιο είδος έλξης ή εμπειρίας σε αυτόν τον χώρο, φαίνεται ότι πιθανότατα θα βρίσκεται μέσα στο Casita.

Γύρω του, μπορείτε να δείτε τι μπορεί να είναι μικρότερα κτίρια, αλλά δεν είναι απολύτως σαφές. Ίσως θα υπάρχουν καταστήματα, εστιατόρια ή άλλοι χώροι για καθίσματα/χαιρετισμούς σε κοντινή απόσταση;

Casa Madrigal

Τελικά, Το πίσω μέρος του concept art δείχνει τους κακούς να προσγειωθούν που θα μπορούσαν επίσης να προστεθούν σε αυτόν τον χώρο. Μοιάζει με αυτό το μονοπάτι από το Κακάο Η πλατεία θα μπορούσε να συνδεθεί με μια κεντρική περιοχή που διακλαδίζεται προς τα δεξιά Encanto και κατευθείαν στους κακούς.

Φαίνεται επίσης ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο είδος μεγάλου δομή που μοιάζει με πύλη που σχηματίζει την είσοδο αυτής της γης με θέμα τους κακούς, με μεγάλους θάμνους, δέντρα ή άλλο τοπίο που την εμποδίζει από τις άλλες περιοχές.

Θα μπορούσε να υπάρχει μια πύλη;

Φαίνεται να υπάρχουν μερικά κωδωνοστάσια/κτήρια σε απόσταση, με ένα μεγάλο να ξεπροβάλλει ακριβώς στο κέντρο. Αυτή η πίσω δομή μοιάζει με το κάστρο του Maleficent στο Απαγορευμένο Βουνό.

©Disney

Είναι ενδιαφέρον γιατί το 2019, το Disney Parks Blog κυκλοφόρησε ένα doodle του Maleficent που καταλαμβάνει τα βουνά της Disney. Σε εκείνη την ανάρτηση, μοιράστηκαν ένα απόσπασμα από την καλλιτέχνιδα Ashley Taylor, η οποία είπε, «Ο Maleficent κατοικεί στα Απαγορευμένα Βουνά…Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς αυτήν και τους λάτρεις της να προσπαθούν να καταλάβουν όλα τα βουνά στο Magic Kingdom Park.» Χμμμμμ… λαμβάνοντας υπόψη ότι η περιοχή της θα βρισκόταν ενδεχομένως πίσω από ένα από τα πιο εμβληματικά βουνά του πάρκου, το Thunder Mountain, όλα αυτά φαίνονται πολύ ενδιαφέρων!

The Disney Doodle ©Disney

Η υπόλοιπη περιοχή φαίνεται να είναι απλώς τυλιγμένη σε μια πράσινη ομίχλη, με κάποιο είδος στροβιλιζόμενου σχηματισμού στο κάτω μέρος κοντά στο Casa Madrigal.

Μια άλλη ματιά

Στο μακρινό βάθος, υπάρχει πιθανώς μια φιγούρα που μοιάζει λίγο με το Chernabog από Ιδιότροπη μουσική φαντασία.

Τσερναμπόγκ;

Είναι ενδιαφέρον ότι το 2018 η Disney κυκλοφόρησε επίσης ένα doodle που φανταζόταν τι θα συνέβαινε αν ο Chernabog έκανε εάν επισκεπτόταν τον Disney World. Ο καλλιτέχνης το φαντάστηκε αυτό Ο Chernabog μπορεί να θέλει να αναζητήσει ένα ψηλό πλεονέκτημα όπως το… Big Thunder Mountain Railroad!

©Disney

Σοβαρά, υπάρχει πάρα πολύ σύμπτωση εδώ!

DinoLand ΗΠΑ

Στη συνέχεια, ας δούμε την τέχνη του νέου θέματος της DinoLand USA. Αυτό το concept art αποκαλύπτει στην πραγματικότητα ΠΟΛΛΑ περισσότερα από ό,τι η τέχνη του Magic Kingdom.

ΟΥΑΟΥ!

Ξεκινώντας από κάτω αριστερά, μπορείτε να δείτε α μονοπάτι γύρω από μια μεγάλη λίμνη/υδάτινη περιοχή. Φαίνεται ότι υπάρχει μια πλατφόρμα που οδηγεί πιθανώς από το διάδρομο προς τον γίγαντα πανί με το σύμβολο της Moana πάνω του. Φαίνεται ότι αυτό στο οποίο περπατάτε προορίζεται να είναι ένα γιγάντιο σκάφος (μπορείτε να δείτε το κάτω μέρος του σκάφους κάτω από αυτήν την πλατφόρμα). Αυτό θα μπορούσε είναι η περιοχή φόρτωσης ή εκφόρτωσης για α βαρκάδα ίσως. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα σκάφος που έρχεται για να ξεφορτώσει πιθανούς επισκέπτες κοντά στην πλατφόρμα και ένα άλλο σκάφος κατευθύνεται (πιθανότατα στην αρχή της διαδρομής) προς ένα διάλειμμα στον καταρράκτη σε απόσταση.

Αυτό που είναι ακόμα πιο συναρπαστικό είναι ότι φαίνεται ότι αυτό είναι ένα βόλτα με βάρκα με ΣΤΑΓΟΝΑ! Στα αριστερά, μπορείτε να δείτε βάρκες που κατεβαίνουν από αυτή την πτώση. Πίσω από τη σταγόνα, βλέπετε ένα απέραντο, πράσινο, λοφώδες/ορεινό τοπίο που πιθανότατα καλύπτει όλα τα κτίρια που χρησιμοποιούνται για το εσωτερικό μέρος αυτής της διαδρομής.

Προχωρώντας προς το κέντρο της τέχνης, βλέπουμε πολλά φυλλώματα και α γέφυρα που μεταφέρει τους επισκέπτες σε άλλη περιοχή. Αυτή η περιοχή μοιάζει να έχει μερικά κτίρια με περισσότερες θολωτές στέγες. Αυτά μπορεί να είναι μέρος της ουράς για τη βόλτα, ένα κατάστημα, ένα εστιατόριο ή πολλά άλλα πράγματα.

Επέκταση DinoLand ΗΠΑ

Προχωρώντας προς τα κάτω δεξιά, βλέπουμε α μεγάλο αξιοθέατο και πάλι με θέμα το Moana, δεδομένου των κυκλικών συμβόλων Moana στα πανιά.

Φαίνεται ότι αυτό θα ήταν ένα Βόλτα με spinner τύπου Dumbo. Μπορείτε να δείτε όλα τα οχήματα, μερικά σε διαφορετικά ύψη, να περιφέρονται γύρω από μια κεντρική περιοχή κτιρίου, με νερό να ρέει από πάνω τους (και πιθανώς να πιτσιλίζει τους αναβάτες!) σε ορισμένα σημεία.

©Disney

Δεδομένης της δομής του κτιρίου με τα διάφορα κομμάτια να προεξέχουν σε πολλά σημεία, τα πολλά πανιά και το γενικό χρώμα του καφέ χρώματος, φαίνεται ότι αυτό θα μπορούσε να έχει θέμα την Κακαμόρα!

Αν ένα Kakamora animatronic ή meet-and-greet είναι επίσης στα σκαριά, δεν θα τρελανόμασταν. 😉

©Disney

Το άλλο πιθανό θέμα για το DinoLand USA που συζήτησε η Disney είναι Ζωοτοπία. Αυτό φαίνεται να αντικατοπτρίζεται στην πόλη στο βάθος (μπορείτε να το εντοπίσετε στην τέχνη της ιδέας λίγο πιο κάτω), που μοιάζει με τον ορίζοντα της Zootopia στο κέντρο της πόλης (που απεικονίζεται στο στιγμιότυπο της ταινίας παρακάτω).

©Disney

Φαίνεται ότι υπάρχει ένα κεντρικό μονοπάτι που συνδέει το Μοάνα χώρο προς το Ζωοτοπία ένα, με ένα κτίριο (τον σιδηροδρομικό σταθμό;) στο κέντρο. Φαίνεται επίσης ότι υπάρχουν μερικά τεράστια δέντρα στις πλευρές του κέντρου της πόλης, που ίσως αντιπροσωπεύουν την περιοχή των τροπικών δασών;

Επίσης, είμαστε μόνο εμείς ή κάποιος βλέπει ένα γιγάντιο πράσινο πλάσμα ή δομή στο κεντρικό μονοπάτι που οδηγεί Ζωοτοπία?

Εκεί είναι!

Ίσως είναι οι φοίνικες από αυτή τη σκηνή;

©Disney

Και αυτή είναι μια ανάλυση του concept art που μοιράστηκε η Disney για αυτές τις ιδέες του Blue Sky. Αυτές είναι απλώς οι σκέψεις μας όταν τις εξετάσαμε — αλλά τι πιστεύετε; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια και επισημάνετε μικρές λεπτομέρειες που εντοπίσατε!

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε για περισσότερες λεπτομέρειες και θα σας ενημερώσουμε για ό,τι βρίσκουμε. Για περισσότερα νέα, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε 5 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ειδήσεις από τη μεγαλύτερη εκδήλωση της Disney της χρονιάς ή κάντε κλικ εδώ για να δείτε ΟΛΕΣ τις ημερομηνίες έναρξης που ανακοινώθηκαν για την Disney World και τη Disneyland στην έκθεση D23 Expo.

Είναι πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, σωστά; Έχουμε ένα μικρό διασκεδαστικό διάλειμμα για εσάς τώρα – δείτε όλα τα νέα, διασκεδαστικά γραφικά μπλουζάκια με θέμα την Disney και πολλά άλλα στο κατάστημά μας κάνοντας κλικ εδώ!

Κάντε κλικ εδώ για την ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ της έκθεσης D23 Expo!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Τι λεπτομέρειες εντοπίζετε στις φωτογραφίες; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment