Τι ήθελαν να ακούσουν οι θαυμαστές στο D23 Expo…Αλλά δεν το έκαναν

Συνεχίζουμε να αναρρώνουμε από όλα τα νέα ανεμοστρόβιλου που ακούσαμε στο 2022 D23 Expo.

Μοντέλο Te Fiti — Ταξίδι του νερού

Από ανακοινώσεις ταινιών και σειρών μέχρι ενημερώσεις και λεπτομέρειες για τα έργα Disney Parks, αποκαλύφθηκαν ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες. Όμως, έλειπαν και αρκετά πράγματα από τις ανακοινώσεις και πολλοί καλεσμένοι το πρόσεχαν. Θέλαμε να μάθουμε τι θαυμαστές της Disney ήθελε να ακούσει στη φετινή D23 Expo αλλά δεν το έκανε, γι’ αυτό ρωτήσαμε τους αναγνώστες μας!

Ενώ η Disney έκανε πολλές ανακοινώσεις στην έκθεση D23 Expo, υπήρχαν αρκετές ενημερώσεις που ελπίζαμε να ακούσουμε αλλά τελικά δεν το έκαναν. Πηγαίναμε στο Facebook και ρωτήσαμε τους αναγνώστες μας…

Τι ήταν κάτι που ΕΛΠΙΖΑΤΕ να ακούσετε για την έκθεση D23 Expo αλλά δεν το κάνατε;

Πρόγραμμα τραπεζαρίας της Disney

Η Disney ανακοίνωσε ότι το Disney Plan θα επέστρεφε στο Disney World πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, χωρίς να δοθούν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα ή πληροφορίες. Εξαιτίας αυτού, πολλοί επισκέπτες περίμεναν ένα ενημέρωση σχετικά με μια επίσημη ημερομηνία που το Πρόγραμμα Τραπεζαρίας θα επιστρέψει στα πάρκα.

Μια λαμπρή δημιουργία

Οι αναγνώστες μας επανέλαβαν αυτό το συναίσθημα, με πολλούς να απαντούν ότι φαινόταν ότι η Disney έπρεπε να μας είχε δώσει νέα για το αν σχεδίαζαν ακόμη να επαναφέρουν το σχέδιο ή όχι. Εφόσον η Disney επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι το Πρόγραμμα Δείπνου θα επέστρεφε κάποια στιγμή, ελπίζουμε και ανυπομονούμε ότι θα ακούσουμε κάποιο είδος ενημέρωσης τους επόμενους μήνες.

Δείτε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα φαγητού της Disney εδώ

40η επέτειος EPCOT

Το Magic Kingdom δεν είναι το μόνο πάρκο της Disney World που γιορτάζει μια επέτειο, όπως Η EPCOT κλείνει τα 40 την 1η Οκτωβρίου! Αλλά δυστυχώς, Η Disney έχει παραμείνει σιωπηλή για κάθε είδους σχέδια ή γιορτές έρχονται στο πάρκο. Πολλοί καλεσμένοι ήλπιζαν ότι το Μοάνα η έλξη θα είχε ολοκληρωθεί μέχρι τότε, ή ίσως ακόμη και η ανακαίνιση του Διαστημόπλοιου Γη.

EPCOT

Οι αναγνώστες μας βρήκαν περίεργο αυτό τίποτα δεν αναφέρθηκε για τα σχέδια για αυτή τη γιορτή ή τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε. Και λαμβάνοντας υπόψη ότι η 40ή επέτειος της EPCOT απέχει λιγότερο από ένα μήνα, Πολλοί από τους αναγνώστες μας ήταν σίγουροι ότι η Disney θα ανακοίνωνε κάτι για τις γιορτές. Προς το παρόν, θα πρέπει απλώς να περιμένουμε μέχρι να κυκλοφορήσει η 1η Οκτωβρίου.

Δείτε μια κλεφτή ματιά στο EPCOT 40th Anniversary Merchandise

Ετήσιες κάρτες Disney World

ο Πρόγραμμα ετήσιου εισιτηρίου της Disney World έχει περάσει από το στρίψιμο τα τελευταία χρόνια, με πλήρη επισκευή του συστήματος μετά την επαναλειτουργία των πάρκων. Οι επισκέπτες ήταν ενθουσιασμένοι που τελικά μπορούσαν να αγοράσουν νέα ετήσια εισιτήρια ή να ανανεώσουν τα προηγούμενά τους και στη συνέχεια δύο μήνες αργότερα η Disney διέκοψε τις πωλήσεις νέων καρτών (εκτός από τη βαθμίδα Pixie Dust).

Ετήσια Κάρτα Διαβατών

Οι πωλήσεις New Annual Pass εξακολουθούν να έχουν ανασταλεί (εκτός από το Pixie Dust) και οι αναγνώστες μας ήταν ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι η Disney επρόκειτο να κάνει κάποιο είδος ανακοίνωσης για το πότε θα ξαναρχίσουν οι πωλήσεις του Annual Pass. Όμως, δεν έγιναν τέτοιες ανακοινώσεις. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Bob Chapek σχολίασε πρόσφατα τα Annual Passesκοινοποιώντας ότι η εταιρεία πρέπει να «βεβαιωθείτε ότι όχι μόνο λαμβάνουμε υπόψη τις ανάγκες των σούπερ θαυμαστών μας, αλλά λαμβάνουμε υπόψη τις ανάγκες όλων όσοι ταξιδεύουν από όλη τη χώρα μία φορά κάθε πέντε χρόνια.Με βάση αυτό, δεν ακούγεται ότι η εταιρεία βιάζεται να συνεχίσει τις πωλήσεις αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα για τα σχόλια του Annual Pass του Bob Chapek εδώ

Main Street Electrical Parade στο Magic Kingdom

Ενώ το μάθαμε νέα νυχτερινά θεάματα θα έρχονταν στη Disneylandκαι Το Harmonious στο EPCOT θα αντικατασταθείπολλά από οι αναγνώστες μας ήλπιζαν ότι μια διαφορετική νυχτερινή εμπειρία θα επέστρεφε στον κόσμο της Disney ως μέρος της 50ης επετείου της — της Ηλεκτρικής Παρέλασης της Main Street!

Main Street Electrical Parade στη Disneyland

Αυτή η αγαπημένη νυχτερινή παρέλαση μόλις τελείωσε το πιο πρόσφατο πέρασμά της στη Disneyland και από όσο γνωρίζουμε δεν έχει τίποτα άλλο γραμμένο στο ημερολόγιό της. Οι αναγνώστες μας απογοητεύτηκαν όταν η Disney δεν έκανε καμία ένδειξη ότι θα μπορούσαμε να περιμένουμε ότι αυτή η παρέλαση θα κυλήσει στην Main Street των ΗΠΑ στο Magic Kingdom.

Διαβάστε περισσότερα για τη ΝΕΑ εκπομπή που έρχεται στο EPCOT

Ημερομηνίες έναρξης

Με τόσα κατασκευαστικά έργα και ανακαινίσεις που πραγματοποιούνται σε όλα τα πάρκα, Πολλοί θαυμαστές ήλπιζαν ότι η Disney θα μας έριχνε ένα κόκαλο και θα αποκάλυπτε κάποιες πραγματικές, συγκεκριμένες ημερομηνίες έναρξης. Αλλά δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη πραγματικά. Μάθαμε ότι το TRON θα ανοίξει στο Magic Kingdom την άνοιξη του 2023 και το EPCOT’s Μοάνα αξιοθέατο αργότερα την ίδια χρονιά, αλλά τίποτα δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα.

Κατασκευή TRON

Οι αναγνώστες μας ήλπιζαν ακόμη και να ακούσουν την ημερομηνία έναρξης του Woody’s Roundup Rodeo BBQ εστιατόριο στο Hollywood Studios (το οποίο πρόκειται να ανοίξει αργότερα φέτος) ή η επιστροφή του Fantasmic! πολύ, αλλά η μαμά είναι ο λόγος για αυτά τα έργα επίσης. Η Disney επιβεβαίωσε μάλιστα ότι το Fantasmic! Οι πρόβες των μελών του Cast άρχισαν και ακόμα δεν μοιράστηκαν ημερομηνία έναρξης!

Κατασκευή αξιοθέατου Moana.

Προσέχουμε για περισσότερες ενημερώσεις και νέα από την Disney, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στη συζήτηση, φροντίστε να κάνετε like και να μας ακολουθήσετε στο Facebook!

Ακόμα, προσπαθείτε να ενημερωθείτε για όλα τα νέα που χάσατε από την έκθεση D23 Expo; Δείτε όλα όσα έρχονται στο σύμπαν της Walt Disney Company μέχρι το 2024 εδώ. Μπορείτε επίσης να δείτε τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ νέα που μπορεί να χάσατε εδώ. Για να δείτε κάθε ενημέρωση και αλλαγή που ανακοινώθηκε στην Έκθεση, κάντε κλικ εδώ.

Δείτε ΟΛΕΣ τις ανακοινώσεις που έγιναν στην έκθεση D23 Expo εδώ!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Τι περιμένατε να ακούσετε στην έκθεση D23 Expo φέτος; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment