Τελευταίες ενημερώσεις για το Roundup Rodeo BBQ Restaurant στο Disney World

Τι κάνουν μπάρμπεκιου, ροντέο, και Η ιστορία των παιχνιδιών έχουν όλα κοινά;

Γεια σου, συνεργάτη!

Όλοι θα είναι μέρος του επερχόμενου εστιατορίου της Disney, Ενημέρωση Rodeo BBQ! Αυτό το σημείο, που βρίσκεται στο Toy Story Land στα Hollywood Studios της Disney, θα είναι ένα εστιατόριο με επιτραπέζια υπηρεσία μόλις ανοίξει. Τι συμβαίνει λοιπόν τώρα με αυτό το επερχόμενο εστιατόριο και πότε μπορούμε να περιμένουμε να ανοίξει επιτέλους τις πόρτες του και να καλωσορίσει τους επισκέπτες μέσα; Σας δίνουμε όλες τις ενημερώσεις εδώ!

Τι είναι το Roundup Rodeo BBQ;

Roundup Rodeo BBQ είναι ένα νέο εστιατόριο με επιτραπέζια εξυπηρέτηση ερχόμενος στο Toy Story Land (γνωστό και ως πίσω αυλή του Andy) στα Hollywood Studios της Disney.

Rodeo Roundup BBQ ©Disney

Αυτό το εστιατόριο πρόκειται να μεταφέρει τους επισκέπτες σε μια «πρωτογενή γευστική εμπειρία». χώρος παιχνιδιού με θέμα το ροντέο/τραπεζαρία που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Andy. Σύμφωνα με την Disney, ο Andy έχει πάρει μερικά από τα αγαπημένα του παιχνίδια και σετ παιχνιδιού για να δημιουργήσει τη σκηνή με παιχνίδια γουέστερν και άλλα αντικείμενα (όπως μπλοκ, φώτα, χαρτόνια και άλλα) να ενώνονται για να φτιάξουν μια φωτεινή και πολύχρωμη ατμόσφαιρα mash-up. Οι επισκέπτες θα καθίσουν ανάμεσά τους «Σετ παιχνιδιού» μιας δυτικής πόλης και σιδηροδρομικού σταθμού ενώ γίνονται «γιορτές ροντέο».

©Disney

Το έχει πει και η Disney Οι επισκέπτες θα δουν μερικούς από τους αγαπημένους τους φίλους της Pixar μέσα σε αυτό το εστιατόριο — Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη εάν αυτό σημαίνει ότι θα είναι φαγητό με χαρακτήρες ή απλώς ότι το εστιατόριο θα είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες των χαρακτήρων, αλλά η τέχνη του concept κάνει να φαίνεται ότι οι χαρακτήρες θα είναι απλώς στη διακόσμηση.

©Disney Roundup Rodeo BBQ concept art

Το πιο σημαντικό, τι θα υπάρχει για φαγητό; Η Disney ανακοίνωσε ότι αυτό το σημείο θα εξυπηρετήσει μπαρμπεκιου! Μπορείτε να βρείτε ήδη εισιτήρια για μπάρμπεκιου σε άλλα θεματικά πάρκα (όπως στο Flame Tree Barbecue στο Animal Kingdom της Disney ή στο Regal Eagle Smokehouse στο EPCOT), οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τα νέα γεύματα σε αυτό το σημείο.

Πού θα βρίσκεται;

Μπορείτε να εντοπίσετε τους τοίχους κατασκευής για το Roundup Rodeo BBQ μόλις πέρασε την είσοδο του Toy Story land (αν έρχεστε από το τμήμα της λίμνης Echo των Hollywood Studios). Βρίσκεται πριν από την είσοδο του Slinky Dog Dash. Στην πραγματικότητα, αν περιμένετε στην ουρά για αυτό το δημοφιλές σουβέρ, μπορεί να στέκεστε ακριβώς δίπλα στο εργοτάξιο του εστιατορίου.

Roundup Κατασκευή μπάρμπεκιου Rodeo

Η τοποθεσία και οι τοίχοι έχουν κάνει δύσκολη την παρακολούθηση της προόδου της κατασκευής που συμβαίνει στο εσωτερικό. Ωστόσο, το 2020 μπορέσαμε να δούμε το έργο από μια διαφορετική οπτική γωνία χάρη σε έναν πιλότο του Ορλάντο. Τώρα, αν περπατήσετε μέχρι τους τοίχους της κατασκευής, μπορείτε να δείτε κάποια ιδέα τέχνης για το εστιατόριο.

Τοίχος κατασκευής για Rodeo Roundup Barbecue

Το εσωτερικό, επιτραπέζιο εστιατόριο είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στο Toy Story Land, σε μεγάλο βαθμό απλώς και μόνο επειδή αυτή η γη έχει απελπιστική ανάγκη από λίγο κλιματισμό! Με μόλις 1 εσωτερική βόλτα, μερικές βόλτες σε εξωτερικούς χώρους και ένα υπαίθριο εστιατόριο γρήγορης εξυπηρέτησης, οι επισκέπτες χρειάζονται πραγματικά ένα μέρος για να καθίσουν, να χαλαρώσουν και να δροσιστούν.

Πότε θα ανοίξει;

Η ερώτηση των εκατομμυρίων δολαρίων! ΠΟΤΕ θα ανοίξει επιτέλους το Roundup Rodeo BBQ; Η πρώτη ανακοίνωση της Disney για αυτό το νέο εστιατόριο έγινε πριν από ΧΡΟΝΙΑ και το εστιατόριο έπρεπε αρχικά να ανοίξει το 2020. Ωστόσο, όπως πολλά κατασκευαστικά έργα εκείνη την εποχή, καθυστέρησε λόγω της πανδημίας.

Concept Art

Πιο πρόσφατα, η Disney ανακοίνωσε ότι Το Roundup Rodeo BBQ θα ανοίξει κάποια στιγμή το 2022 — αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε μόνο μερικούς μήνες πριν μπορέσουμε επιτέλους να μπούμε μέσα. Δυστυχώς, η Disney δεν έχει δώσει περισσότερες ενημερώσεις, επομένως δεν έχουμε πιο συγκεκριμένη ημερομηνία.

Να το κτίριο!

Ωστόσο, βλέπουμε κάποια σημάδια ότι αυτό το σημείο θα μπορούσε να ανοίξει νωρίτερα παρά αργότερα. Για παράδειγμα, μια νέα άδεια που κατατέθηκε στις 3 Αυγούστου ζητούσε άδεια για «Κατασκευή & Εγκατάσταση Σετ τεμαχίων». Είναι πιθανό η Disney να βρίσκεται στα τελευταία στάδια της διακόσμησης της τραπεζαρίας; Δεν υπήρχε ημερομηνία ολοκλήρωσης της άδειας, επομένως δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσο καιρό θα διαρκέσει αυτό το βήμα.

Άδεια Disney για Roundup Rodeo BBQ

Μπορούμε να σας το πούμε αυτό παρακολουθούμε στενά το εργοτάξιο, και φυσικά, πάντα περιμένουμε νέες ανακοινώσεις από την Disney. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε!

Toy Story Land

Αυτό το νέο εστιατόριο δεν είναι η μόνη αλλαγή στο Toy Story Land. Πρόσφατα, Jessie’s Trading Post — ένα νέο κατάστημα δώρων που βρίσκεται στην έξοδο του Toy Story Mania — άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του στους επισκέπτες!

Ταμπέλα του Jessie Trading Post

Το ενημερωμένο κατάστημα έχει όλων των ειδών Η ιστορία των παιχνιδιών εμπορεύματα, και αυτά τα εμπορεύματα εμφανίζονται σε περίπτερα που μοιάζουν με playset. Όταν μπείτε σε αυτό το κατάστημα δώρων, φροντίστε να κοιτάξετε ψηλά! Η οροφή είναι διακοσμημένη ώστε να μοιάζει με σανίδα παιχνιδιού.

Jessie’s Trading Post

Ενημερωνόμαστε πάντα με τα τελευταία νέα της Disney, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι με το DFB για να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το νέο κατάστημα δώρων στο Toy Story Land.


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Είστε ενθουσιασμένοι με το νέο εστιατόριο Toy Story Land; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment