Τα Halloween Trees ΕΙΝΑΙ ένα πράγμα και χρειάζεστε ένα Disney.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Ήρθε η ώρα να στολίσουμε τις αίθουσες, αλλά ΟΧΙ με γκι και ζαχαρωτά.

Απόκριες στο μαγικό βασίλειο | 2021

Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε σε λειτουργία πλήρους απόκοσμης σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να στήσουμε τις ταφόπλακες, να κορδέψουμε τους ιστούς της αράχνης και να στήσουμε το δέντρο του Halloween. Αν δεν έχετε ξανακούσει για ένα δέντρο αποκριών, απλά εμπιστευτείτε μας – είναι ένα πράγμα. Και τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας! Συγκεντρώσαμε όλα όσα θα χρειαστείτε εδώ.

Για να ξεκινήσετε το τρομακτικό, αλλά εορταστικό αριστούργημα, θα χρειαστείτε πρώτα ένα δέντρο φυσικά! Και επειδή αυτό είναι ένα δέντρο για το Halloween, θα πάμε με ένα μαύρο. Βρήκαμε ένα μαύρο αποκριάτικο/χριστουγεννιάτικο δέντρο 6 ποδιών σε ΠΩΛΗΣΗ στο Target. Συνήθως είναι 169,99 $, αλλά αυτή τη στιγμή μπορείτε να το αποκτήσετε 77,99 $.

©Στόχος

Εάν θέλετε ένα ακόμη μεγαλύτερο δέντρο, η έκδοση 7,5 ποδιών είναι 92,99 $ (κάτω από 199,99 $). Κάθε δέντρο διαθέτει μεταλλική βάση και χωρίζεται σε 3 μέρη για εύκολη αποθήκευση και συναρμολόγηση. Τα δέντρα δεν φωτίζονται, αλλά θα το φτιάξουμε σύντομα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το μαύρο δέντρο Halloween από την Target.

Τώρα για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα του φωτισμού: Η Amazon έχει μερικά μίνι χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που είναι διαθέσιμα σε πορτοκαλί χρώμα!

©Amazon

Μπορείς να πάρεις 150 LED πορτοκαλί φώτα (το σκέλος έχει μήκος περίπου 33 πόδια) για 11,99 $ (κάτω από την κανονική τιμή των 14,99 $).

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τα πορτοκαλί φωτιστικά από την Amazon.

Στη φούστα του δέντρου (δεν κόβουμε γωνίες με αυτό το δέντρο – μόνο το καλύτερο για το Halloween). Θα το κρατήσουμε αρκετά απλό για τη φούστα μιας και σκοπεύουμε να ταιριάξουμε με τα στολίδια. Βρήκαμε μια ασπρόμαυρη καρό δεντρό φούστα στο στόχο για 17,99 $ (σε πώληση από την κανονική τιμή των 21,99 $).

©Στόχος

Η φούστα έχει διάμετρο 20 ίντσες και δένει με κουμπώματα με γάντζο και βρόχο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε την καρό δεντρό φούστα.

Με το δέντρο σηκωμένο και κορδονωμένο με φώτα, με τη φούστα του στο κάτω μέρος, είμαστε επιτέλους έτοιμοι να προσθέσουμε μερικά στολίδια! Η Disney έχει πολλές επιλογές στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων από το Haunted Mansion, του Tim Burton Ο εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα, και κλασικούς χαρακτήρες της Disney. Υπάρχει ένα στολίδι με ωτοστόπ Ghosts με τα 3 φαντάσματα (Έζρα, Φινέας και Γκας) μέσα σε μια γυάλινη σφαίρα.

©Disney

Μπορείτε να το πάρετε για 24,99 $.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το στολίδι Hitchhiking Ghosts.

Μια άλλη φιγούρα του Στοιχειωμένου Αρχοντικού αναπαρίσταται σε αυτό το επόμενο στολίδι, το οποίο παρουσιάζει τη Νύφη να κρατά ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα και ένα τσεκούρι. Η φιγούρα ανάβει επίσης!

©Disney

Μπορείτε να πάρετε το στολίδι The Bride για 24,99 $.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το ελαφρύ Bride 0rnament.

Το τελευταίο από τα στολίδια στο Haunted Mansion θα είναι το στολίδι Doom Buggyτο οποίο παρουσιάζει και πάλι τα φαντάσματα που κάνουν ωτοστόπ, τον Έζρα, τον Φινέα και τον Γκας.

©Disney

Αυτό το στολίδι ανάβει επίσης και είναι διαθέσιμο για 24,99 $.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το στολίδι Doom Buggy.

Σε μια διαφορετική τρομακτική ιστορία της Disney, ας δούμε μερικές Εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα στολίδια. Το πρώτο είναι αυτό Στολίδι Jack Skellingtonτο οποίο δείχνει τον Τζακ σε ένα snowmobile, έτοιμο να παραδώσει μερικά τρομακτικά δώρα.

©Disney

Μπορείτε να πάρετε αυτό το στολίδι για 24,99 $.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το στολίδι Jack Skellington.

Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα ολόκληρο σύνολο από Εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα στολίδια, το καθένα δείχνει έναν χαρακτήρα από την ταινία (όπως ο Jack, η Sally και ο Oogie Boogie). Αυτό το σετ συνοδεύεται από 7 στολίδια και ένα δέντρο του Jack Skellington ως Sandy Claws.

©Disney

Αποκτήστε το σετ για 49,99 $.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το Εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα σετ στολίδι και δέντρο.

Το επόμενο στολίδι αναφέρεται σε ένα λιγότερο δημοφιλές σόου, αλλά μπορεί να το γνωρίζετε ακόμα αν είστε μεγάλος θαυμαστής των κλασικών της Disney. Αυτό το χορευτικό σκελετό στολίδι είναι ένα νεύμα στο μικρού μήκους του 1929 της Disney με τίτλο “The Skeleton Dance”.

©Disney

Μπορείτε να πάρετε το στολίδι για 22,99 $.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το στολίδι με σκελετό χορού.

Το Baby Yoda είναι το αστέρι του επόμενου στολιδιού! Γκρόγκου από Ο Μανταλοριανός κάθεται σε ένα καροτσάκι κολοκύθαςκρατώντας μια τσάντα “Trick or Treat”.

©Disney

Μπορείτε να αγοράσετε το στολίδι Baby Yoda 22,99 $.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το στολίδι Baby Yoda.

Και μιλώντας για trick-or-treating, μπορείτε να βρείτε τον Huey, τον Dewey και τον Louie να ζητούν γλυκά στο επόμενο στολίδι. Όταν πατήσετε το κουμπί στο κάτω μέρος αυτού του στολιδιού, θα παίξει το θέμα από το μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων του Walt Disney “Trick or Treat”.

©Disney

Μπορείτε να πάρετε το τραγουδιστικό στολίδι για 26,99 $.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το στολίδι Huey, Dewey και Louie.

Με φούστα, κάλυμμα και πολλά στολίδια, το δέντρο σας είναι έτοιμο για αυτή την εποχή του Halloween! Αν ψάχνετε για πιο τρομακτικά διακοσμητικά, σας καλύψαμε. Δείτε μερικά ΜΕΓΑΛΑ φουσκωτά για το Halloween μπορείτε να προσθέσετε στην μπροστινή αυλή σας. Εντοπίσαμε επίσης νέα διακόσμηση σπιτιού για το Halloween — ολοκληρώστε όλες τις αγορές σας για το Disney Halloween με αυτήν τη λίστα.

Απόκριες στον κόσμο της Disney | 2021

Συνεχίστε να ακολουθείτε το DFB για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με τα τελευταία νέα της Disney Halloween!

Δείτε 7 διακοσμητικά για το Halloween που χρειάζεστε οπωσδήποτε.

Απόκριες στο Walt Disney World


Πώς σας αρέσει να στολίζετε για το Halloween; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment