Τα 4 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ξενοδοχεία της Disney World για Πρώτη Φορά Επισκέπτες

Η επιλογή ενός ξενοδοχείου είναι μια από τις πιο δύσκολες επιλογές που πρέπει να κάνετε κατά τη διαδικασία σχεδιασμού του ταξιδιού της Disney World. Είναι πιο σημαντικός ο προϋπολογισμός; Ή μήπως είναι τοποθεσία; Εστιατόρια??

Το Grand Floridian της Disney

Εάν επισκέπτεστε το Disney World για πρώτη φορά, δεν είστε μόνοι αν αισθάνεστε κατακλυσμένοι από όλες τις επιλογές του ξενοδοχείου. Ήμασταν λοιπόν περίεργοι — τι πιστεύουν οι αναγνώστες μας; Ρωτήσαμε τους αναγνώστες του DFB: “Ονομάστε ένα ξενοδοχείο της Disney World που θα προτείνατε σε κάποιον που επισκέπτεται για πρώτη φορά!”

Απευθυνθήκαμε Facebook (συνεχίστε και δώστε μας έναν follow αν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στο μέλλον!) για να μάθετε ποια ξενοδοχεία Disney World είναι τα πιο προτεινόμενα για τους επισκέπτες για πρώτη φορά και υπήρχαν τέσσερις που ξεχώρισαν! Ας μπούμε σε αυτό!

Τέχνη κινουμένων σχεδίων

Τέχνη κινουμένων σχεδίωνένα από τα πέντε θέρετρα αξίας του Disney World, ήταν ένα από τα πιο προτεινόμενα ξενοδοχεία από τους αναγνώστες μας! Από τη διασκεδαστική θεματολογία μέχρι την κοντινή πρόσβαση στο Disney Skyliner, το Art of Animation θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους επισκέπτες για πρώτη φορά, ιδιαίτερα οικογένειες με παιδιά. Δεν είναι όλα τα ξενοδοχεία της Disney αποκλειστικά με θέμα την Disney, αλλά το Art of Animation ελέγχει αυτό το πλαίσιο.

Disney’s Art of Animation Resort

Ένας αναγνώστης είπε, «Η πρώτη μου διαμονή ήταν στο Art of Animation και μου άρεσε. Παρόλο που είμαι ενήλικας, μου άρεσε να βλέπω όλα τα θέματα και τα αγάλματα στο θέρετρο. Το Skyliner είναι εξαιρετικό μπόνους μεταφοράς.” Γύρω από την Τέχνη του Κινουμένων Σχεδίων, μπορείτε να βρείτε θέματα αφιερωμένα σε Η Μικρή Γοργόνα, Ο βασιλιάς των Λιονταριών, Αυτοκίνητακαι Ψάχνοντας τον Νέμο. Τραβήξτε φωτογραφίες με αγάλματα καθώς κατευθύνεστε προς το Skyliner, το οποίο παρέχει μεταφορά στο EPCOT και στα Hollywood Studios της Disney.

Τέχνη κινουμένων σχεδίων

Το Art of Animation διαθέτει επίσης οικογενειακές σουίτες για ομάδες έως έξι ατόμων, επομένως μπορεί να είναι μια ευρύχωρη και οικονομική επιλογή για οικογένειες. Ένας αναγνώστης είπε, «Σουίτες Art of Animation. Εξαιρετικό θέμα, το food court έχει πολλές επιλογές και πλέον έχει πρόσβαση στο Skyliner. Είναι ένα θέρετρο αξίας που παρουσιάζεται ως μέτριο.”

Οικογενειακή Σουίτα στο Art of Animation — Καθιστικό

Αρκετοί από τους αναγνώστες μας είπαν ότι το Art of Animation είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρά παιδιά, ειδικά αν αφιερώσετε χρόνο για να εξερευνήσετε όλα τα αγάλματα γύρω από το θέρετρο. Ένας αναγνώστης είπε, «Μείναμε στο AoA για την πρώτη μας επίσκεψη [and] Δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια πιο μαγική πρώτη επίσκεψη με τα παιδιά!».

Βγάλε μια φωτογραφία με την Άριελ!

Μαζί με όλα τα αγάλματα, η Art of Animation είναι επίσης γνωστή για τα πολλά χρώματα ΚΑΙ τη μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου Disney World, τη Big Blue Pool (καθώς και άλλες δύο πισίνες!). Ένας άλλος αναγνώστης σχολίασε, “Art of Animation αν έχετε μικρά παιδιά γιατί είναι τόσο φωτεινό και ζωντανό με όλα τα χρώματα και έχει πολλές πισίνες!”

Μεγάλη μπλε πισίνα

Εάν αγαπάτε ένα καλό θέμα της Disney και πρέπει να τηρείτε έναν προϋπολογισμό, το Art of Animation μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για την πρώτη σας επίσκεψη στο Disney World!

8 λόγοι που πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσετε ένα ξενοδοχείο αξίας της Disney World!

Disney’s Port Orleans — Γαλλική συνοικία ή όχθη του ποταμού

Το Disney’s Port Orleans Resort είναι ένα μέτριο θέρετρο γνωστό για δύο διαφορετικές επιλογές θεμάτων — είτε Γαλλική Συνοικία είτε Riverside. Πολλοί από τους αναγνώστες μας συνέστησαν και τα δύο θέματα ως ιδανική επιλογή ξενοδοχείου, με λίγες περισσότερες ψήφους για τη Γαλλική Συνοικία.

Port Orleans Riverside

Σε έναν αναγνώστη αρέσουν και τα δύο θέματα, σχολιάζοντας, “Port Orleans – Γαλλικό Κουαρτ για ησυχία, Riverside για τις πισίνες και πολλά άλλα για να απολαύσετε.” Ένας άλλος αναγνώστης πρόσθεσε, «Πορτ Ορλεάνη. Ήταν το πρώτο μου και με έκανε να ερωτευτώ τη διαμονή στο ακίνητο». και ένας αναγνώστης σημείωσε ότι η Γαλλική Συνοικία “Ήταν ήσυχο και γαλήνιο μετά από μια μέρα ταραχώδους πλήθους.”

Disney’s Port Orleans French Quarter

Ένα από τα πλεονεκτήματα της διαμονής στο Port Orleans είναι η διαθέσιμη μεταφορά με κρουαζιερόπλοιο στον ποταμό Sassagoula στο Disney Springs! Ένας αναγνώστης είπε, «Πορτ Ορλεάνη! Είτε ένα θέρετρο. Εξαιρετικό φαγητό και υπέροχες βόλτες με βάρκα στο Disney Springs. Προτιμούμε τη Γαλλική Συνοικία καθώς είναι ένα μικρότερο θέρετρο και λιγότερο χάος.»

Πορτ Ορλεάνη Sassagoula Boat

Και αν σας αρέσουν τα μπεζένια, η διαμονή στο Port Orleans — French Quarter σάς προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα beignets στο Scat Cat Cafe! Ένας αναγνώστης είπε, «Όχι, τα beignets δεν έχουν τίποτα σαν το Cafe Du Monde, αλλά δεν πειράζει, είναι ακόμα ένα καλό σνακ». ΕΧΟΥΝ σχήμα σαν τον Μίκυ, τελικά!

Αρκεί αυτή η ζάχαρη; Δεν είμαστε σίγουροι.

Τελικά, οι αναγνώστες μας είπαν ότι η διαμονή σε ένα από τα δύο θέρετρα του Port Orleans είναι ιδανική για έναν που πρωτοεμφανίζεται, με τις περισσότερες συστάσεις για τη Γαλλική Συνοικία. Ένας αναγνώστης σημείωσε ότι η Γαλλική Συνοικία έχει “Μία στάση λεωφορείου, μικρότερο θέρετρο σε σύγκριση με άλλα, και ένα ταξί με βάρκα που σας μεταφέρει από και προς την Disney Springs.”

Port Orleans — Γαλλική συνοικία

Επομένως, εάν σκέφτεστε το Πορτ Ορλεάνη, μπορεί να θέλετε να κλίνετε προς τη Γαλλική Συνοικία — αλλά και οι δύο πλευρές θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για έναν πρώτο χρόνο!

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της διαμονής σε ένα μέτριο θέρετρο της Disney World!

Pop Century

Ένα άλλο αξιόλογο θέρετρο έφτιαξε τη λίστα με τις συστάσεις για τους πρώτους! ΠΟΛΛΟΙ αναγνώστες ήρθαν να υποστηρίξουν Pop Centuryένα άλλο θέρετρο αξίας που βρίσκεται στη γραμμή Disney Skyliner.

Pop Century

Ένας αναγνώστης είπε, «Πάντα προτείνετε το Pop Century. Λατρεύω τα δωμάτια αφού τα ξαναέφτιαξαν. Το Skyliner είναι υπέροχο. Το θέμα είναι διασκεδαστικό αλλά όχι υπερβολικό. Είναι μια καλή τιμή για να σας βάλω στη φούσκα και να εξοικονομήσετε χρήματα για άλλα διασκεδαστικά πράγματα όσο είστε εκεί.”

Hippy Dippy Pool στο Pop Century

Ένας άλλος αναγνώστης είπε, «Ποπ αιώνας! Είναι ένα θέρετρο αξίας, αλλά ειλικρινά αισθάνεται πιο μετριοπαθές.» και Τόνι Φ. είπε, “Εξαιρετική αξία και θέμα, πολλές επιλογές φαγητού και πρόσβαση στο Skyliner.”

Σταθμός Disney Skyliner

Όταν πρόκειται για τα δωμάτια, ένας αναγνώστης είπε: «Τα κρεβάτια ήταν άνετα και πραγματικά δεν ήμασταν τόσο πολύ στο δωμάτιο. Πληρώνετε για την ευκολία και την τοποθεσία.» και ένας άλλος αναγνώστης σχολίασε, “Καλή αξία στα δωμάτια.”

Full Room στο Pop Century

Εάν έχετε έναν προϋπολογισμό για να επιμείνετε, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να επωφεληθείτε από τα προνόμια του ξενοδοχείου Disney World, το Pop Century είναι μια εξαιρετική επιλογή!

Κατάταξη ΚΑΘΕ θέρετρο αξίας Disney World!

BoardWalk Inn

Και τέλος, αν είστε διατεθειμένοι να ξεκουραστείτε για την πρώτη σας επίσκεψη, της Disney BoardWalk Inn ήταν μια δημοφιλής σύσταση για τους πρώτους! Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο θα απαιτήσει γενικά να έχετε ένα υψηλότερο προϋπολογισμό ξενοδοχείουαλλά υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ ανέσεις που έχετε εκεί.

Το BoardWalk Inn της Disney

Το BoardWalk in βρίσκεται στο BoardWalk της Disney, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το EPCOT και το σταθμό EPCOT Skyliner, και δεν είναι ούτε τρομερός περίπατος στα Hollywood Studios! Και αν σχεδιάζετε τις κρατήσεις Park Pass σας, θα μπορούσατε επίσης να περπατήσετε μέσω του EPCOT για να χρησιμοποιήσετε το EPCOT Monorail για να φτάσετε στο Magic Kingdom!

Το Boardwalk της Disney

Ένας αναγνώστης είχε πολλά να πει, εξηγώντας, «Θα έπρεπε να πω το Boardwalk για πρώτη φορά επισκέπτη και να γιατί. Με συνδέσεις με το Skyliner και όλα τα ξενοδοχεία και τους προορισμούς του, μια βόλτα στο EPCOT και τις μονοσιδηροδρομικές συνδέσεις, τα σκάφη και τα καταστήματα. Έχετε εύκολη πρόσβαση σε τρία από τα πάρκα χωρίς να χρειάζεστε ποτέ μεταφορά με λεωφορείο. Είναι η μόνη κεντρική τοποθεσία που σας συνδέει σχεδόν με τα πάντα. Είναι κυριολεκτικά ο Κέβιν Μπέικον της Disney World».

Disney’s BoardWalk Inn

Άλλοι σχολιαστές συμφώνησαν λέγοντας, “Τα πάντα σχετικά με το Boardwalk είναι απολαυστικά,” και ένας αναγνώστης είχε ακόμη και μια λίστα με επαγγελματίες, «Πεζόδρομος. 1. Περπατήστε σε δύο πάρκα, 2. Δροσερή πισίνα, 3. Η εμπειρία του Boardwalk για διακοπές. 4. Το αρτοποιείο.»

Πισίνα BoardWalk Inn

Αν είστε πρόθυμοι να ξεπεράσετε λίγο τον προϋπολογισμό του ξενοδοχείου σας για την πρώτη σας επίσκεψη, το BoardWalk Inn είναι μια εξαιρετικά βολική επιλογή που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας στο Disney World!

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της διαμονής σε πολυτελές ξενοδοχείο της Disney World.

Λοιπόν, τι νομίζεις? Συμφωνείτε με αυτή τη λίστα; Συνεχίστε να διαβάζετε το DFB για περισσότερα νέα και ενημερώσεις της Disney World!

Μια οριστική κατάταξη για ΚΑΘΕ ξενοδοχείο Disney World!

Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποιο ξενοδοχείο της Disney World θα συνιστούσατε για πρώτη φορά; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment