Τα στελέχη της Disney σχολιάζουν το Σύστημα κρατήσεων Park Pass, το Genie+ και άλλα

Η Walt Disney Company θεωρείται συχνά ως παράδειγμα του τι σημαίνει να είσαι επιτυχημένος στην επιχείρηση.

©Disney

Αυτή η επιτυχία ήταν εμφανής κατά την τελευταία κλήση για τα κέρδη της εταιρείας, όπου μάθαμε ότι τα έσοδα από τα πάρκα αυξήθηκαν κατά 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Έτσι, δεν είναι περίεργο που στελέχη της Walt Disney Company θα καλούνταν να μιλήσουν σε μια περιστασιακή επιχειρηματική υπόθεση εδώ κι εκεί. Πρόσφατα, δύο ανώτερα στελέχη της Disney συμμετείχαν σε μια συνάντηση ερωτήσεων και απαντήσεων σε συνέδριο της Bank of America και μίλησε για διάφορες πτυχές της επιχείρησης. Ακούσαμε και ανακεφαλαιώνουμε όλες τις σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε!

Walt Disney Company Ανώτερος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Οικονομικός Διευθυντής Κριστίν ΜακΚάρθι και Πρόεδρος της Disney Parks, Experiences, and Products Τζος Ντ’ Αμάρο πρόσφατα συμμετείχε σε μια συνεδρία Q&A στο Συνέδριο Bank of America Securities Media, Communications & Entertainment. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, τα στελέχη απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με τα πάντα, από τη χωρητικότητα του πάρκου μέχρι τη διαφήμιση κι αλλα.

©Disney | Έδρα της Walt Disney Company

Ακούσαμε και μοιραζόμαστε όλα όσα μπορεί να θέλετε να μάθετε!

Disney+ και Streaming

Πολύς λόγος έγινε Disney+ και το νέο επίπεδο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις που θα εισαχθεί στην υπηρεσία αργότερα φέτος. Όταν ρωτήθηκε για την τιμολόγηση, η Christine McCarthy σχολίασε ότι όταν πρωτοκυκλοφόρησε η Disney+, τιμολογήθηκε σε “ελκυστική τιμή” προκειμένου να κερδίσουν συνδρομητές. Τώρα που έχει έρθει περισσότερο περιεχόμενο στην πλατφόρμα (τόσο πρωτότυπο όσο και επίκτητο) οι τιμές αυξάνονται για να ταιριάζουν με την ποσότητα και την ποιότητα του περιεχομένου.

©Disney

Η Disney+ παρουσιάζει το επίπεδο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις τον Δεκέμβριοκαι ο McCarthy επιβεβαίωσε ότι κατά την αρχική διάθεση, θα υπάρξει μόνο 4 λεπτά διαφημίσεις ανά ώρα. Συνέχισε λέγοντας ότι δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν διαφημιστές, καθώς οι διαθέσιμοι χώροι είναι σπάνιοι, γεγονός που αυξάνει τη ζήτηση. Κατά την αρχική φάση μάρκετινγκ, η εταιρεία παρήγαγε πάνω από 9 δισεκατομμύρια δολάρια σε δεσμεύσεις διαφημιστών.

©Disney | She-Hulk στο Disney+

Τα στελέχη συζήτησαν επίσης εν συντομία ESPN που ανήκει στην Disney και η σκέψη πίσω από τη συνέχιση της ιδιοκτησίας αυτού του κλάδου. Μοιράστηκαν ότι το ESPN θεωρείται ως περιουσιακό στοιχείο από την εταιρεία και είναι «Ενσωματωμένο πλήρως στο πώς [they] σκεφτείτε να παρέχετε περιεχόμενο στους καταναλωτές».

©Disney

Αυτή η ενσωμάτωση αναφέρθηκε επίσης όταν επρόκειτο για τη συνολική εμπειρία των καταναλωτών της Disney, όπως αυτή σχετίζεται τα προνόμια συνδρομητών εντός του πάρκου που έρχονται για την Ημέρα Disney+.

Όλα όσα γνωρίζουμε για την Ημέρα Disney+ φέτος

Disney Parks

Όταν πρόκειται για το Εμπειρία πάρκων της Disney, η εμπειρία του καταναλωτή ή του επισκέπτη ήταν επίσης στην πρώτη γραμμή της συζήτησης. Ταινίες της Disney και τα franchises μπορούν να «μεταφραστούν απευθείας σε εμπειρίες θεματικών πάρκων» σύμφωνα με τον Josh D’Amaro. Συνέχισε να κατονομάζει Πανδώρα στο Ζωικό Βασίλειο και Πανεπιστημιούπολη Avengers στο Disneyland Resort και στο Disneyland Paris ως παραδείγματα.

Η Πανδώρα στο Ζωικό Βασίλειο

Ο D’Amaro αποκάλυψε επίσης ότι παρά το γεγονός ότι η Disneyland ήταν κλειστή για περισσότερες από 400 ημέρες κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας, η εταιρεία ανέκαμψε “πολύ γρήγορα” (αν και όχι πολύ ομαλά) που «μιλά για τη δύναμη της μάρκας και τις συνδέσεις που έχουν οι επισκέπτες» με αυτήν. Και, παρόλο που ο όγκος των επισκεπτών είναι χαμηλότερος, τα λειτουργικά έσοδα των πάρκων της Disney είναι πάνω από εκείνα που ήταν εκείνη τη στιγμή το 2019.

Οι κλειστές πύλες της Disneyland το 2020

Ένα πράγμα που έχει κολλήσει είναι το Σύστημα κρατήσεων για πάσο στάθμευσηςπου τους επιτρέπει βάλε ανώτατο όριο στην προσέλευση και «να αξιοποιήσει πλήρως τα περιουσιακά στοιχεία» στα πάρκα. Η εταιρεία γνώριζε ότι το σύστημα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ένα εργαλείο για την «πολύ καλύτερη διαχείριση της χωρητικότητας του πάρκου και της εμπειρίας των επισκεπτών».

Hollywood Studios

Φυσικά, Τζίνι της Ντίσνεϋ αναφέρθηκε ως πρόσθετο εργαλείο που εισήχθη το προηγούμενο έτος, το οποίο “Βελτιστοποιεί το χρόνο στάθμευσης για τους επισκέπτες” αλλά είναι επίσης ωφέλιμο για την εταιρεία καθώς μπορεί να καθοδηγήσει τους επισκέπτες σε ορισμένα αξιοθέατα ή περιοχές των πάρκων. Ωστόσο, οι επισκέπτες μπορούν να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο, αν το επιλέξουν, προγραμματίζοντας τη μέρα τους με το Genie+ και το Individual Lightning Lanes. Σύμφωνα με τον D’Amaro, Το 70% των καλεσμένων που ερωτήθηκαν που έχουν αγοράσει το Genie+ είπε ότι θα αγόραζαν την υπηρεσία σε μελλοντικές επισκέψεις.

Τζίνι της Ντίσνεϋ

Όταν ρωτήθηκε για πώς τα δεδομένα οδηγούν τις επιχειρήσεις και τη λήψη αποφάσεων στα πάρκατο μοιράστηκαν τα στελέχη νέα συστήματα (όπως το Genie και ακόμη και το Disney+) μπορεί να συγκεντρώσει περισσότερα δεδομένα σχετικά με τους επισκέπτες που μπορούν να βελτιώσουν τις εμπειρίες και δώστε στην εταιρεία περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για να σας κατευθύνει στα πάρκα. Αυτό μπορεί να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν μια πλήρη εικόνα του καταναλωτή και «Μετακινήστε τους ανθρώπους απρόσκοπτα [their] εμπειρίες.”

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τον απόλυτο οδηγό μας για το Disney Genie

Συνολικά, δεν μάθαμε καμία είδηση ​​ή πληροφορία από αυτήν την κλήση. ΑΛΛΑ, περιμένουμε να μάθουμε πολλά ζουμερά νέα και ανακοινώσεις την Ημέρα Disney+ που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου! Όχι μόνο αυτό, αλλά το D23 Expo έρχεται αμέσως μετά και υπόσχεται συναρπαστικά πάνελ, ψυχαγωγία, ανακοινώσεις, εμφανίσεις διασημοτήτων και πολλά άλλα.

Θα καλύπτουμε και τις δύο εκδηλώσεις ζωντανά και με πλήρη λεπτομέρεια, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα!

Τα εισιτήρια του Disney World Park 2023 που πρέπει να κάνετε κράτηση τώρα


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποιες μεγάλες ανακοινώσεις ανυπομονείτε από αυτές τις επερχόμενες εκδηλώσεις της Disney; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment