Τα λάθη που κάνουν όλοι όταν κάνουν κράτηση για φαγητό στο Disney World

Το φαγητό στο Disney World μπορεί να είναι περίπλοκο. Σχεδόν κάθε εστιατόριο με επιτραπέζια υπηρεσία στο θέρετρο απαιτεί κρατήσεις για φαγητό εκ των προτέρων — και πολλοί κάνουν κράτηση ΓΡΗΓΟΡΑ.

Η Ohana στο Polynesian Village Resort της Disney

Αυτό σημαίνει να σχεδιάζετε WAY εκ των προτέρων και να γνωρίζετε πού θέλετε να φάτε αρκετούς μήνες πριν καν φτάσετε! Επειδή είναι τόσο περίπλοκο, Όλοι έχουμε κάνει λάθη στον τρόπο με τον οποίο κάνουμε κράτηση για φαγητό, οπότε θα τα μεταβιβάσουμε για να μην κάνετε και εσείς αυτά τα λάθη!

Να μην κάνετε κρατήσεις έγκαιρα

Υπάρχει λόγος που σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση για φαγητό όσο το δυνατόν νωρίτερα είτε καλώντας το 714-781-DINE (3463) είτε κάνοντας κράτηση μέσω του ιστότοπου του Disney World ή της εφαρμογής My Disney Experience. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλά εστιατόρια με επιτραπέζια εξυπηρέτηση γεμίζουν γρήγορα, και αν υπάρχει κάπου που θέλετε να φάτε, πρέπει να κάνετε την κράτηση γρήγορα.

Γκριλ κήπου

Το νωρίτερο που μπορείτε να κάνετε κράτηση είναι 60 ημέρες από την πρώτη μέρα του ταξιδιού σας στο Disney Worldοπότε σηκωθείτε νωρίς εκείνο το πρωί και ετοιμαστείτε να κάνετε ΚΡΑΤΗΣΗ.

Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε εκ των προτέρων κρατήσεις για φαγητό

Πραγματοποίηση πάρα πολλών κρατήσεων για την εξυπηρέτηση τραπεζιών

Να λοιπόν το θέμα — το να περάσετε χρόνο μέσα σε ένα εστιατόριο με επιτραπέζια υπηρεσία μπορεί να σας πάρει τον πολύτιμο χρόνο στο πάρκο, επομένως πρέπει να το συνειδητοποιήσετε πριν ξεκινήσετε να κάνετε κράτηση σε εστιατόρια. Εάν κάνετε πάρα πολλές κρατήσεις, μπορεί να περάσετε περισσότερο χρόνο μέσα σε εστιατόρια παρά να κάνετε ιππασία σε αξιοθέατα ή να απολαύσετε τα πάρκα!

Το φαγητό στο Be Our Guest μπορεί να διαρκέσει λίγο χρόνο

Επομένως, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε υπερβολικό προγραμματισμό των γευμάτων σας — Δεν είναι καλή ιδέα να κάνετε κράτηση για περισσότερα από ένα γεύματα την ημέρα. Εμπιστευτείτε μας, το μάθαμε με τον δύσκολο τρόπο!

Πόσες μέρες χρειάζεσαι πραγματικά στο Disney World; Βρίσκω!

Δεν ελέγχεται αρκετά συχνά

Εάν δεν λάβετε αυτές τις κρατήσεις στις 60 ημέρες και το σημείο εξόδου σας, μην ανησυχείτε. Αυτό είναι το πράγμα – οι άνθρωποι ΠΑΝΤΑ ακυρώνουν κρατήσεις, κάτι που θα σας ανοίξει, οπότε πρέπει απλώς να συνεχίστε να ελέγχετε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή της Disney World για να δείτε πότε είναι διαθέσιμες νέες κρατήσεις.

Δεν λάβατε αυτή την κράτηση για το Space 220; Συνεχίστε τον έλεγχο!

Αν ελέγχετε αρκετά συχνά, ίσως βρείτε ένα ανοιχτό μέρος για εσάς και το πάρτι σας!

Εδώ είναι 3 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ συμβουλές για να κάνετε δύσκολες κρατήσεις στο Disney World

Δεν γίνεται έλεγχος για κρατήσεις στον ιστότοπο της Disney World

Βρήκαμε λοιπόν ένα περίεργο πράγμα όταν κάνουμε κράτηση για φαγητό στο Disney World. Είχαμε περιπτώσεις όπου προσπαθήσαμε να δούμε τη σελίδα κρατήσεων στην εφαρμογή My Disney Experience για μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα και να βρεθούμε με άδεια χέρια. ΑΛΛΑ όταν πηγαίνουμε στη σελίδα ενός συγκεκριμένου εστιατορίου στην εφαρμογή και ψάχνουμε για κρατήσεις, τις βρίσκουμε!

©Disney

Λάβετε, λοιπόν, αυτό κατά νου, εάν ψάχνετε για κρατήσεις — είναι πιθανώς ένας καλός εμπειρικός κανόνας να ελέγχετε απευθείας τη σελίδα του εστιατορίου κάθε φορά.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε κρατήσεις για φαγητό στο Disney World

Δεν γίνεται έλεγχος της λίστας αναμονής Walk-Up

Ακόμα δεν καταφέρατε να βρείτε την πολυπόθητη τοποθεσία εστίασης που θέλατε; Λοιπόν, μάντεψε τι; Μπορεί απλώς να μπορέσετε να μπείτε στο εστιατόριο την ημέρα του ελέγχοντας τη λίστα αναμονής Walk-Up του Mobile Dine. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στη σελίδα του εστιατορίου στην εφαρμογή My Disney Experience και θα δείτε τη λίστα αναμονής Walk-Up. Εάν υπάρχουν διαθέσιμα τραπέζια, μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής και να ειδοποιηθείτε όταν ένα τραπέζι είναι έτοιμο για εσάς!

Walk-Up Waitlist στο Nomad Lounge

Θα πρέπει να είστε γρήγοροι για εκείνα τα εστιατόρια που το χρησιμοποιούν, ωστόσο — πολλοί επισκέπτες γνωρίζουν τώρα για αυτήν τη δυνατότητα, επειδή είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μπείτε σε ένα εστιατόριο χωρίς να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λίστα αναμονής Walk-Up για κινητά

Δεν λαμβάνω τον Οδηγό τραπεζαρίας DFB

Η καλύτερη συμβουλή μας για να μην κάνετε λάθη με το φαγητό της Disney είναι να αγοράσετε το δικό μας Οδηγός DFB για φαγητό στο Walt Disney Worldπου σε παίρνει άμεση πρόσβαση στα φύλλα εργασίας μας με δυνατότητα λήψης για τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας, καθώς και δείγματα μονοήμερων διαδρομών για φαγητό.

Οδηγός DFB για φαγητό

Θα λάβετε επίσης τις κριτικές εστιατορίων μας, ώστε να γνωρίζετε ποια εστιατόρια να κάνετε κράτηση, μαζί με τις καλύτερες συμβουλές και προτάσεις μας! Και ως αναγνώστης του DFB, δικαιούστε έκπτωση! Χρησιμοποιήστε τον κωδικό WDW2022 για έκπτωση 25% στην αγορά σας.

Αγοράστε τον Οδηγό μας για το DFB για φαγητό στο Walt Disney World!

Δεν δοκιμάζετε νέες τοποθεσίες και εμπειρίες για φαγητό

Το καταλαβαίνουμε – όλοι έχουμε τα αγαπημένα μας εστιατόρια στο Disney World και επιστρέφουμε σε αυτά τα μέρη ξανά και ξανά. Αλλά ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι είναι ότι δεν δίνουμε μια ευκαιρία σε νέες τοποθεσίες και εμπειρίες. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε όλα αυτά τα εστιατόρια στο Disney World, ελέγξτε μερικές κριτικές (και πάλι, μπορείτε να τις δείτε στον οδηγό φαγητού μας) και επιλέξτε κάτι ΝΕΟ και διαφορετικό!

Έχετε δειπνήσει ποτέ στο Sanaa;

Το θέμα με τη δοκιμή διαφορετικών εστιατορίων είναι ότι μπορεί να βρείτε ένα νέο αγαπημένο μέρος!

Εδώ είναι μερικά από τα πιο υποτιμημένα εστιατόρια στον κόσμο της Disney!

Μόνο κράτηση για δείπνο στα πάρκα

Ναι, είναι βολικό να κάνετε κράτηση για φαγητό στα πάρκα όταν ξέρετε ότι θα είστε εκεί, αλλά αν κοιτάτε ΜΟΝΟ τα εστιατόρια στα πάρκα, μπορεί απλώς να χάσετε. Υπάρχουν μερικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εστιατόρια στα θέρετρα του Disney World ΚΑΙ στο Disney Springs (και συνιστούμε να κρατήσετε μια μέρα ανοιχτή ΜΟΝΟ για το Disney Springs ή/και για να κάνετε resort-hop).

Η επιστροφή στο σπίτι στο Disney Springs είναι MUST!

Αν δεν είναι βολικό να κάνετε κράτηση για φαγητό έξω από τα πάρκα, σκεφτείτε το – εάν βρίσκεστε στο Magic Kingdom, μέρη όπως το Steakhouse 71, το ‘Ohana και το Grand Floridian Cafe απέχουν μόλις μια βόλτα με το Monorail. Εάν βρίσκεστε στο EPCOT, βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά θέρετρα με εξαιρετικές επιλογές για φαγητό. Αν βρίσκεστε στο Animal Kingdom, μπορείτε να επιβιβαστείτε σε ένα λεωφορείο για το Animal Kingdom Lodge και να δείτε τα εστιατόρια εκεί.

Εδώ είναι τα 19 καλύτερα εστιατόρια στο Disney World για το 2022

Μη έλεγχος μενού και ανάγνωση κριτικών

Μην κλείσετε ποτέ τυφλά μια θέση στο Disney World, ακόμα κι αν ΟΛΟΙ σας έχουν πει να φάτε εκεί. Θέλετε να δείτε πρώτα τα μενού (ειδικά αν έχετε διατροφικές ανησυχίες) και βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν πράγματα εκεί που θέλετε πραγματικά να φάτε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω της εφαρμογής My Disney Experience και στον ιστότοπο της Disney World.

Μπορείτε πάντα να ελέγχετε τα μενού ΠΡΙΝ φάτε!

Επίσης, διαβάστε ΚΡΙΤΙΚΕΣ! Θα βρείτε κριτικές για σχεδόν κάθε εστιατόριο στο Disney World εδώ στο DFB, επομένως χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό μας ως πηγή!

Εδώ είναι όλα τα μυστικά του μενού Disney World!

Κράτηση γεύματος στο EPCOT AND Eating Festival Foods

Αν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε ένα από τα φεστιβάλ του EPCOT και να φάτε τα περισσότερα φαγητά του φεστιβάλ, μην κάνετε —επαναλαμβάνουμε, ΜΗ— κλείσετε ένα γεύμα σερβις. Πιθανότατα θα το μετανιώσετε. Αυτό είναι το πράγμα – μπορείτε να χορτάσετε γρήγορα φαγητά για φεστιβάλ και δεν θα θέλετε να προσθέσετε ένα βαρύ γεύμα στο μείγμα.

Φεστιβάλ φαγητού και κρασιού

Έτσι, αν τρώτε στο EPCOT Food & Wine Festival (και εμπιστευτείτε μας, υπάρχουν ΠΟΛΛΑ διαθέσιμα φαγητά), σας προτείνουμε να παραλείψετε το δείπνο σε τραπεζαρία εκείνη την ημέρα.

Ακολουθούν οι πλήρεις κριτικές μας για ΚΑΘΕ Περίπτερο του Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού EPCOT

Δεν γίνεται έλεγχος των Entertainment Times

Εάν υπάρχει παρέλαση, πυροτεχνήματα ή οποιαδήποτε άλλη ψυχαγωγία που θέλετε να δείτε, φροντίστε να ελέγξετε τις ώρες προβολής γιατί δεν θέλετε να κλείσετε ένα γεύμα και πρέπει να χάσετε κάτι που θέλατε να δείτε. Μπορείτε πάντα να ελέγχετε τους χρόνους στην εφαρμογή My Disney Experience, καθώς και στο ημερολόγιο του ιστότοπου της Disney World.

Μην χάσετε το Festival of Fantasy Parade κάνοντας κράτηση για φαγητό ταυτόχρονα!

Μην χάσετε κάτι επειδή δεν σκεφτήκατε να ελέγξετε εκ των προτέρων — απλώς θα καταλήξετε να το μετανιώσετε. Κάντε κράτηση για το φαγητό σας πριν ή μετά!

Εδώ είναι ένας πλήρης οδηγός για όλη την ψυχαγωγία στον κόσμο της Disney!

Δεν ζητάω να καθίσετε στο μπαρ

Πολλά επιτραπέζια εστιατόρια της Disney World διαθέτουν μπαρ, και ακόμη κι αν το εστιατόριο είναι γεμάτο, το μπαρ μπορεί να μην είναι γεμάτο. Ζητήστε λοιπόν να καθίσετε στο μπαρ — στα περισσότερα μέρη, θα έχετε πρόσβαση σε τουλάχιστον μέρος του μενού του εστιατορίου, αν όχι στο ΠΛΗΡΕΣ μενού.

Ψητοπωλείο 71 Lounge

Ορισμένες τοποθεσίες έχουν διαφορετικό μενού μπαρ, αλλά σίγουρα θα βρείτε κάτι που σας αρέσει και σε αυτό. Επιπλέον, δεν βλάπτει να ρωτήσετε εάν μπορείτε να παραγγείλετε από το πλήρες μενού: για παράδειγμα, εάν κάθεστε στο Space 220 Lounge, μπορείτε ακόμα να παραγγείλετε το μενού επιδιόρθωσης προμήθειας από το εστιατόριο.

Εδώ είναι τα TOP 16 μπαρ και σαλόνια στο Disney World

Δεν γνωρίζουμε πού βρίσκονται τα εστιατόρια

Ακολουθεί μια άλλη συμβουλή: ξέρετε πού βρίσκονται τα εστιατόρια όταν τα κάνετε κράτηση. Δεν θέλετε να κλείσετε ένα γεύμα σε ένα εστιατόριο σε ένα πάρκο στο οποίο δεν πρόκειται να πάτε. Ούτε θέλετε να κάνετε κράτηση σε ένα εστιατόριο σε ένα θέρετρο που απέχει πολύ από το σημείο που σχεδιάζετε να είστε τη συγκεκριμένη ημέρα.

Μην κάνετε κράτηση για το Topolino Terrace αν δεν πρόκειται να βρεθείτε πουθενά κοντά στη Ριβιέρα!

Πώς μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε πού βρίσκονται τα πάντα; Πρώτον, υπάρχει ένας χάρτης στον ιστότοπο της Disney World για να σας δώσει μια καλή ιδέα για την τοποθεσία της γης, αλλά μπορείτε επίσης να ελέγξετε τους Χάρτες Google, ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε αποστάσεις μεταξύ τοποθεσιών.

Εδώ είναι τα εστιατόρια ξενοδοχείων Disney World που αγαπούν οι αναγνώστες μας!

Λοιπόν, να το έχετε, φροντίστε να λάβετε υπόψη αυτά τα λάθη πριν κάνετε κράτηση για το φαγητό σας στο Disney World. Έχουμε πολλούς πόρους στον ιστότοπό μας για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε πού θα φάτε και δημοσιεύουμε κριτικές, καθώς και ενημερώσεις μενού, τακτικά. Φροντίστε λοιπόν να επικοινωνείτε συχνά μαζί μας! Υπάρχει ένας λόγος που το “Food” είναι στο όνομά μας – γνωρίζουμε το φαγητό της Disney!

Επίσης, φροντίστε να διαβάσετε τον Απόλυτο οδηγό μας για το Disney World Food — αναλύουμε τη διαφορά μεταξύ του πάγκου και του σέρβις σε τραπέζι και σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες. θα χρειαστεί να πάρετε τεκμηριωμένες διατροφικές αποφάσεις!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Έχετε κάνει ποτέ λάθος να κάνετε κράτηση για φαγητό Disney; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment