Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για το Disney Genie+

Από τότε που παρουσιάστηκε το Disney Genie+ πέρυσι, είναι… αμφιλεγόμενο το λιγότερο. Το Disney Genie+ και το Lighting Lanes αντικατέστησαν το προηγούμενο σύστημα FastPass+ και οι επισκέπτες της Disney έχουν πολλές απόψεις σχετικά με αυτήν την αλλαγή.

Splash Mountain Lightning Lane

Έχουμε ακούσει πολλά απο άσχημα πράγματα για την Τζίνι+, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν είναι και τόσο άσχημα σε αυτό. Θέλαμε να μάθουμε ποια ήταν τα αγαπημένα και λιγότερο αγαπημένα πράγματα των αναγνωστών μας σχετικά με το Genie+, οπότε πήγαμε στη σελίδα μας στο Facebook και τους ρωτήσαμε!

Το Disney Genie+ αντικατέστησε το FastPass+ ως το τρόπο που παραλείπετε τη γραμμή για βόλτες στην Disney. Για ένα κατ’ αποκοπή ποσό $15 ανά άτομο, μπορείτε να επιλέξετε ποιες βόλτες θέλετε να παραλείψετε τη γραμμή στην αρχή στις 7 π.μ. Disney Το Genie+ μπορεί να αγοραστεί τα μεσάνυχτα της ημέρας που σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε και το Η πρώτη επιλογή μπορεί να γίνει στις 7 π.μ.

Τζίνι της Ντίσνεϋ

Τώρα που έχουμε ξεφύγει από αυτό το υπόβαθρο, ας δούμε τι είχαν να πουν οι αναγνώστες μας για την υπηρεσία.

Αγαπημένο μέρος για το Genie+

Ας ξεκινήσουμε με τα θετικά! Σε πολλούς ανθρώπους δεν αρέσει το πώς το Genie+ σας αναγκάζει να ξυπνάτε νωρίς (το οποίο θα αναλύσουμε σε ένα λεπτό), αλλά ένας αναγνώστης λέει ότι πρέπει να το δούμε από διαφορετική οπτική γωνία, θα πρέπει να σκεφτούμε πόσο χρόνο θα σώσε μας αργότερα! «Το να ξυπνάω νωρίς για να διασφαλίσω ότι δεν θα ξοδέψω 2 ώρες από την πολύτιμη μέρα μου στέκοντας σε μια βαρετή ουρά είναι καταπληκτικό.» αυτοι ειπαν.

Ποιος θέλει να περάσει το χρόνο του περιμένοντας στην ουρά;

Κάτι άλλο που αρέσει στους επισκέπτες είναι να μην χρειάζεται να προγραμματίζουν την ημέρα του πάρκου τους μήνες νωρίτερα, όπως κάνατε με το παλιό σύστημα FastPass+: «Μισούσα να έχω να προγραμματίσω όλη μου την ημέρα μαζί [FastPass+] 2 μήνες πριν.”

Tower of Terror Lightning Lane

Και πολλοί από τους αναγνώστες μας συμφώνησαν ότι, ειδικά καθώς μπαίνουμε στους πολυσύχναστους καλοκαιρινούς μήνες, είναι ωραίο να μην χρειάζεται να περιμένουμε στην ουρά αναμονής. «Καταφέραμε να «παρακάμψουμε» τις γραμμές σε πολλές από τις βόλτες που πρέπει να δούμε και δεν πίστευα ότι ήταν πολύ περίπλοκο για χρήση.» είπε ένας αναγνώστης, ενώ ένας άλλος είπε ότι λόγω του Genie+ αυτοί “Έγινε φερμουάρ σε τουλάχιστον 6 γραμμές σε λιγότερο από 5 λεπτά!”

Το λιγότερο αγαπημένο μέρος για το Genie+

Μερικοί από τους αναγνώστες μας είχαν μερικές πολύ ισχυρές απόψεις όταν επρόκειτο για το λιγότερο αγαπημένο τους πράγμα για το Genie+ με έναν αναγνώστη να λέει: «Λιγότερο αγαπημένο: Ότι υπάρχει. Αυτό είναι όλο.” 😳

Flight of Passage ουρά είσοδος

Ένα από τα άλλα μεγάλα προβλήματα που είχαν οι επισκέπτες με το Genie+ ήταν το γεγονός ότι έπρεπε να ξυπνήσετε τόσο νωρίς για να κάνετε την πρώτη σας επιλογή με έναν αναγνώστη να λέει “Το να ξυπνάς στις 7 το πρωί κάθε μέρα ήταν λίγο κουραστικό.”

είναι μικρός ο κόσμος

Μπορείτε, φυσικά, να επιλέξετε να μην ξυπνήσετε τόσο νωρίς και απλώς να κάνετε κράτηση για τις επιλογές σας Genie+ όταν ξυπνάτε το πρωί, αλλά μετά διατρέχετε τον κίνδυνο να μην μπορείτε να βρείτε χρόνο για μερικές από τις βόλτες: “Ένα αρνητικό είναι ότι πολλές από τις βόλτες έχουν φύγει το μεσημέρι… ακόμα και όταν ανανεώνω.” Πολλά από τα δικά μας Οι αναγνώστες ανέφεραν επίσης την τιμή ως ένα από τα λιγότερο αγαπημένα τους πράγματα σχετικά με το Genie+.

Γραμμή για Under the Sea Journey of the Little Mermaid

Πολλοί αναγνώστες επιθυμούν επίσης η Disney να σας επέτρεπε να αγοράσετε το Genie+ νωρίτερα, αντί τα μεσάνυχτα της ημέρας. Είπε ένας αναγνώστης «Αυτή τη στιγμή, το γεγονός ότι δεν μπορείς να το αγοράσεις εκ των προτέρων είναι το λιγότερο αγαπημένο μου πράγμα. Αυτό είναι εξαιρετικά ενοχλητικό.” Αυτή είναι μια πρόσφατη αλλαγή που έκανε η Disney στο πρόγραμμα καθώς οι επισκέπτες μπορούσαν προηγουμένως να αγοράσουν το Genie+ εκ των προτέρων. «Θα προτιμούσα να το αγοράσω και να κάνω την πρώτη μου κράτηση της ημέρας εκ των προτέρων,» είπε ένας από τους αναγνώστες μας.

Tower of Terror Lightning Lane

Πολλοί από τους αναγνώστες μας είπαν επίσης ότι ήταν μπερδεμένο, κυρίως λόγω του Κανόνας 120 λεπτών. Ο κανόνας των 120 λεπτών έχει να κάνει με το πότε μπορείτε να κάνετε μια νέα επιλογή Lightning Lane μετά την πρώτη σας. Αναφέρει ότι αφού κάνετε την πρώτη σας επιλογή Genie+, μπορείτε να κάνετε την επόμενη σας όταν:

  1. Έχετε χρησιμοποιήσει το πρώτο που κλείσατε.
  2. Το πρώτο παράθυρο χρόνου επιστροφής έχει λήξει (αν το χάσετε). ή
  3. Έχουν περάσει 120 λεπτά από την τελευταία κράτηση (ή 120 λεπτά μετά το άνοιγμα του πάρκου, ανάλογα με την περίσταση).

Οι επισκέπτες λένε ότι αυτός ο κανόνας περιπλέκει υπερβολικά τα πράγματα και κάνει ένα ήδη μπερδεμένο σύστημα ακόμα πιο μπερδεμένο.

Ο σιδηρόδρομος του Μίκυ και της Μίνι

Πολλοί αναγνώστες ανέφεραν επίσης την απογοήτευσή τους που δεν μπορούσαν να επιλέξουν τις ώρες που οδηγούν πράγματα. Με το Genie+, βρίσκεστε στο έλεος της Disney για πόση ώρα θα οδηγήσετε κάτι. «Μακάρι να μπορούσατε να διαλέξετε τον χρόνο σας αντί για τον επόμενο διαθέσιμο» είπε ένας από τους αναγνώστες μας.

Το Seven Dwarfs Mine Train είναι ένα μεμονωμένο αξιοθέατο Lightning Lane

Το Genie+ μπορεί να είναι δύσκολο στην πλοήγηση και πολλοί επισκέπτες αισθάνονται σαν να μην είναι μια πολύ διαισθητική εμπειρία. Εάν ο κανόνας των 120 λεπτών προκαλεί σύγχυση, έχουμε πολλούς πόρους που βοηθούν στην εξήγηση. Εάν δεν είστε πρωινός άνθρωπος ή δεν θέλετε να ξυπνάτε στις 7 το πρωί ενώ βρίσκεστε σε διακοπές, μπορείτε προσπαθήστε να αναθέσετε ποιος κάνει την επιλογή Genie+ κάθε πρωίή επιλέξτε να ξυπνήσετε αργότερα το πρωί και κάντε την πρώτη σας επιλογή τότε.

Είσοδος Δεινοσαύρων

Εάν επιλέξετε να περιμένετε και να κάνετε επιλογές αργότερα μέσα στην ημέρα, αλλά ανησυχείτε για τη διαθεσιμότητα της διαδρομής, φροντίστε να συνεχίστε να ανανεώνετε και να ελέγχετε την εφαρμογή, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να προστεθούν περισσότερες φορές. Αυτό ισχύει επίσης αν θέλετε να ωθήσετε το Lightning Lanes σας αργότερα μέσα στην ημέρα: συνεχίστε να ελέγχετε την εφαρμογή και ίσως μπορέσετε να πάρετε τον χρόνο που ψάχνετε. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη είναι να μάθετε πώς να πλοηγείστε στο σύστημα Genie+ πριν ξεκινήσετε τις διακοπές σαςοπότε μόλις φτάσετε εκεί, ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.

Έτσι, μπορεί το Genie+ να μην είναι όλα κακά, αλλά σύμφωνα με τους αναγνώστες μας, σίγουρα δεν είναι όλα καλά. Έχει πολλές μπερδεμένες πτυχές και κάνει δύσκολο τον προγραμματισμό των ημερών που δεν μπορείτε να επιλέξετε τις ώρες που θέλετε να οδηγήσετε πράγματα. Για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις σχετικά με το Disney Genie+ και τη Disney γενικά, φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB.

Κάντε κλικ εδώ για ΟΛΑ ΟΛΑ πρέπει να γνωρίζετε για το Disney Genie και το Genie+


Ποια είναι τα αγαπημένα και τα λιγότερο αγαπημένα σας πράγματα στο Genie+; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment