Τα απόλυτα χειρότερα μέρη για να κολλήσετε σε μια βόλτα στο Disney World

Παρόλο που ο κόσμος της Disney εξακολουθεί να είναι το πιο μαγικό μέρος στη Γη, μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι τόσο… μαγικά.

μαγικό βασίλειο

Έχουμε δει τον καιρό να κλείνει τις βόλτες. Έχουμε δει πολλές διαδρομές να εκκενώνονται (γεια σου, PeopleMover, σε κοιτάμε). Έχουμε δει τις βόλτες να παρουσιάζουν δυσλειτουργίες (αυτά τα φτωχά animatronics στο Splash Mountain) — είδαμε ακόμη και μια φορά ένα σπασμένο animatronic να αντικαθίσταται με… ένα φυτό.

Μερικές φορές, όμως, Αυτά τα ζητήματα έχουν ως αποτέλεσμα οι επισκέπτες να κολλάνε στις βόλτες. Κάποιες βόλτες είναι διασκεδαστικές όταν κολλάτε — Το Haunted Mansion έρχεται στο μυαλό γιατί αν σταματήσετε, μπορείτε να λάβετε όλες τις λεπτομέρειες στον κλιματισμό.

Το να κολλάς σε αυτή τη διαδρομή δεν είναι πάντα κακό

Ωστόσο, το να κολλήσετε σε κάποιες άλλες διαδρομές δεν είναι τόσο ευχάριστη εμπειρία, επομένως εξετάζουμε το Οι χειρότερες βόλτες που θα μπορούσατε να κολλήσετε στο Disney World (και όχι, δεν μιλάμε καν για το Skyliner).

Splash Mountain

Το Splash Mountain έχει συχνά τεχνικά προβλήματα που έχουν ως αποτέλεσμα οι επισκέπτες να κολλάνε στη διαδρομή. Δεν είναι τόσο κακό αν ταξιδεύετε σε μια από τις εσωτερικές σκηνές, αλλά υπάρχουν μερικά μέρη που απλά δεν θέλετε να κολλήσετε. Ένα από αυτά τα μέρη είναι ισορροπημένη επισφαλώς στην κορυφή του λόφου του ανελκυστήρα. Είναι άβολο, νιώθετε ότι θα μπορούσατε να πάτε από οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση και η εκκένωση σημαίνει μια μεγάλη βόλτα προς τα κάτω.

Splash Mountain

Είναι ίσως ακόμη χειρότερο, όμως, να το πάρεις κολλημένος δίπλα στον καταρράκτη κοντά στο τέλος της διαδρομής γιατί θα καταλήξετε να εμποτιστείτε μέχρι το κόκαλο! Ας πούμε απλώς ότι αν ισχύει αυτό, όλα στην πραγματικότητα ΔΕΝ είναι ικανοποιητικά.

PeopleMover

Περισσότερο από πιθανό, θα καταλήξετε να κολλήσετε στο PeopleMover τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Disney World. Δεν είναι τόσο κακό εκτός και αν βρίσκεστε μέσα σε ένα από τα κτίρια και είναι μια περιοχή που είναι εντελώς σκοτεινή.

Η θέα είναι υπέροχη στο Peoplemover, αλλά τι συμβαίνει αν κολλήσετε στο σκοτάδι;

Μπορεί να νομίζετε ότι δεν θα χρειαστείτε ποτέ φακό (ή την εφαρμογή φακού στο τηλέφωνό σας) στο Disney World, αλλά αυτό θα ήταν ένα καλό μέρος για να τον έχετε. Το να κάθεσαι στο σκοτάδι δεν είναι διασκεδαστικό.

είναι μικρός ο κόσμος

Αν υπάρχει κάποια βόλτα στην οποία οι επισκέπτες του Disney World έχουν εφιάλτες ότι θα κολλήσουν, μάλλον πρόκειται για έναν μικρό κόσμο. Να εισαι κολλημένος οπουδήποτε είναι ένας μικρός κόσμος δεν σημαίνει ότι όλα στη διαδρομή σταματούν — ω όχι, αυτές οι κούκλες συνεχίζουν να χορεύουν και να τραγουδούν μέχρι το τραγούδι να ενσωματωθεί για πάντα στον εγκέφαλό σας.

Οι κούκλες συνεχίζουν να τραγουδούν όταν είστε κολλημένοι σε αυτή τη βόλτα.

Δεν θα το βγάλεις ποτέ ξανά από το μυαλό σου. Εμπιστευτείτε μας, έχουμε δει επισκέπτες να τρελαίνονται σιγά σιγά αφού έχουν κολλήσει σε αυτό το αξιοθέατο.

5 πράγματα που πρέπει να «απαγορευθούν» στο Disney World αλλά δεν είναι

Rock ‘n’ Roller Coaster

Λόγω της ίδιας του της φύσης, το να κολλάς σε ένα τρενάκι δεν είναι πολύ διασκεδαστικό. Με ένα σουβέρ όπως το Rock ‘n’ Roller Coaster, όμως, να είσαι κολλημένος στο βρόχο ενώ είσαι ανάποδα είναι ένας απόλυτος εφιάλτης.

Rock ‘n’ Roller Coaster

Ωστόσο, υπάρχει ένα άλλο μέρος του σουβέρ που η ομάδα μας φοβάται να κολλήσει. Είναι το σκοτεινή σήραγγα στο τέλος της διαδρομής. Όχι μόνο είναι σκοτεινό, αλλά μας κάνει και να νιώθουμε κλειστοφοβικοί.

Οι αγαπημένες μας κρυψώνες όταν ο κόσμος της Disney είναι γεμάτος

Διαστημόπλοιο Γη

Το να κολλήσετε στο Διαστημόπλοιο Γη μπορεί να είναι μια καλή δικαιολογία για έναν υπνάκο (αν και πολλοί καλεσμένοι παίρνουν έναν υπνάκο ούτως ή άλλως), αλλά το να είναι κολλημένοι όταν πάει προς τα πίσω απλά αισθάνεται άβολα και αφύσικα.

Μέσα στο διαστημόπλοιο Γη

Ίσως, γενικά, το να είσαι κολλημένος μέσα στη διαδρομή, σε γενικές γραμμές, είναι λίγο περίεργο με βάση τον τρόπο που έχει σχεδιαστεί. Τουλάχιστον η ήρεμη φωνή της Dame Judi Dench είναι εκεί για να σας παρηγορήσει.

Δοκιμαστικό κομμάτι

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα αυτοκίνητα πάνε μπροστά και πίσω, και αυτές είναι οι μόνες κατευθύνσεις στις οποίες πρέπει να πάνε υπάρχει ένα μέρος του Test Track όπου πηγαίνετε λοξάκαι ακόμη και όταν η διαδρομή λειτουργεί, είναι περίεργο.

Δοκιμαστική πίστα επιβίβασης

Φανταστείτε να είστε κολλημένοι εκεί, σε ένα αυτοκίνητο που πηγαίνει στο πλάι. Είναι απλά παράξενο.

Ταξίδι στη φαντασία με το Figment

Μπορεί να μην πιστεύετε ότι το να κολλήσετε σε μια βόλτα με το αξιολάτρευτο Figment θα μπορούσε να είναι κακό, αλλά ξεχνάτε ένα σημαντικό μέρος της διαδρομής: το δωμάτιο με τη μυρωδιά του skunk.

Ο πλασματισμός είναι υπέροχος προτού σας πετάξει αυτή τη μυρωδιά του skunk.

Αυτό είναι ένα από τα χειρότερα μέρη για να κολλήσετε σε όλο τον κόσμο της Disney, επειδή το να υπομείνετε αυτή τη μυρωδιά για περισσότερο από λίγα λεπτά είναι αρκετό για να κάνετε πολλούς επισκέπτες να φιμώσουν.

Σούπερ μη φυσιολογικά πράγματα που είναι φυσιολογικά στον κόσμο της Disney

Αποστολή Έβερεστ

Εντάξει, επέστρεψε σε άλλο τρενάκι. Ένα από τα χειρότερα σημεία για να κολλήσετε όταν οδηγείτε το Expedition Everest είναι αμέσως αφού συναντήσετε τις σπασμένες πίστες και ακριβώς πριν αρχίσετε να πηγαίνετε πίσω. Είναι ως επί το πλείστον απαίσιο γιατί δεν έχετε ιδέα αν θα ξαναρχίσει ξανά ή όχι επειδή δεν βλέπετε!

Αποστολή Έβερεστ

Ωστόσο, κολλώντας σε αυτή την αρχική κλίση είναι επίσης άβολο, ειδικά σε μια ζεστή μέρα. Δεν υπάρχει σκιά εδώ και είστε κολλημένοι στον ήλιο απλώς περιμένετε να ξεκινήσει ξανά η διαδρομή ή να αρχίσουν τα μέλη του Cast να βοηθούν τους ανθρώπους να απομακρυνθούν. Έτσι απλά κάθεσαι εκεί και ψήνεις.

Αν ποτέ κολλήσετε σε μια βόλτα στο Disney World, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να παραμείνετε ήρεμοι. ΜΗΝ — επαναλαμβάνουμε — Μη σηκωθείς μέχρι να σας πλησιάσει ένα μέλος του Cast και να σας πει να το κάνετε. Εάν η διαδρομή εκκενωθεί, ακολουθήστε όλες τις οδηγίες από τα μέλη του Cast. Θα φροντίσουν να κατεβείτε από τη διαδρομή όσο το δυνατόν πιο ασφαλή και αποτελεσματικά.

Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε όλες τις οδηγίες του cast μέλους όταν εκκενώνεστε από μια βόλτα.

Επίσης, καθώς οι διαδρομές μειώνονται συχνά, φροντίστε να ελέγξετε την εφαρμογή My Disney Experience για να σας ενημερώσει εάν και πότε μια διαδρομή έχει κλείσει.

Bougie Disney World Δραστηριότητες που αξίζουν τα $$

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Έχετε κολλήσει ποτέ σε μια βόλτα; Τι ήταν και για πόσο καιρό; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment