Τα αεροπορικά ταξίδια είναι ένας εφιάλτης – η Φλόριντα μπορεί να είναι ο ένοχος

Α, Φλόριντα. Σπίτι στον ήλιο, τις παραλίες, τα θεματικά πάρκα — και προφανώς, την πηγή των πρόσφατων προβλημάτων όλων των αεροπορικών ταξιδιών.

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Σίγουρα δεν ήταν εύκολο να ταξιδέψεις με αεροπλάνο τελευταία και οι ειδικοί αναφέρουν τις ελλείψεις προσωπικού και το κόστος καυσίμων αεροσκαφών ως μερικούς από τους λόγους. Αλλά τώρα, μπορεί να έχουμε άλλο ενόραση ως προς το γιατί τόσες καθυστερήσεις και ακυρώσεις έχουν επηρεάσει τους ταξιδιώτες — και φαίνεται ότι φταίει η Φλόριντα.

Αν είχες Φλόριντα πάνω στο ___ σου Κάρτα μπίνγκο «Λόγοι για τους οποίους τα αεροπορικά ταξίδια είναι τόσο άσχημα τώρα»., συγχαρητήρια! Ο εναέριος χώρος της Φλόριντα είναι προφανώς δύσκολο να πλοηγηθεί ακόμα και κάτω από τις πιο κανονικές συνθήκες, και σύμφωνα με την Wall Street Journal — έχει περάσει καιρός από τότε που έχουμε δει «κανονικό».

Έχετε παρακολουθήσει τα ταξιδιωτικά νέα;

Ένα πρόσφατο Σαββατοκύριακο στο Sunshine State, Ο εναέριος χώρος περιορίστηκε στον Κόλπο του Μεξικού για στρατιωτική εκπαίδευση ενώ ένα κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας κοντά στο Τζάκσονβιλ ανακατωμένο να βρουν αρκετό προσωπικό ώστε να μην χρειαστεί να περιορίσουν την κυκλοφορία βορρά-νότου (σπόιλερ: δεν λειτούργησε).

Southwest Airlines

Συν τοις άλλοις, α καταιγίδα άρχισε να κυλά μέσα που απείλησε να επηρεάσει μια σημαντική διαδρομή πάνω από τον Κόλποκαι ένα πύραυλος εκτοξεύτηκε στο διάστημα στην πλευρά του Ατλαντικού προκαλώντας ακόμη περισσότερους περιορισμούς στον εναέριο χώρο.

Όχι, δεν είναι αυτό το είδος εκτόξευσης πυραύλων.

Αυτό το κράμα εφιάλτων των αεροπορικών εταιρειών έχει γίνει «ποδόσφαιρο με εμπόδια» και έχει γίνει προκάλεσε κυματισμό σε όλες τις υπόλοιπες Ηνωμένες Πολιτείες.

Κάθε μεγάλη αεροπορική εταιρεία έχει δρομολόγια προς τη Φλόριντα και παρά τις λιγότερες εσωτερικές πτήσεις συνολικά στις αρχές του 2022 σε σύγκριση με το 2019, ο αριθμός των πτήσεων προς τη Φλόριντα αυξήθηκε.

Τα αεροπορικά ταξίδια δεν είναι εύκολα αυτές τις μέρες.

Διευθύνων Σύμβουλος της Avelo Airlines (ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα νέα δρομολόγια προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο) Andrew Levy συμμερίστηκε ότι οι καθυστερήσεις είναι πλέον ένας «κανονικός πονοκέφαλος» με τα αεροπλάνα μερικές φορές να το κάνουν περιμένετε να απογειωθεί κατά τη διάρκεια ωρών στάσεων εδάφουςκαι ότι η αεροπορική εταιρεία συχνά καθυστερεί τα δρομολόγια «λόγω παραγόντων που ο κ. Levy είπε ότι είναι πέρα ​​από τον έλεγχό της».

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι σύντομα;

Η Φλόριντα έχει επισημάνει πόσο εύθραυστο είναι το σύστημα αεροπορίας και με ελλείψεις προσωπικού και απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες στοιβάζοντας στο σύστημα επίσης, δεν είναι περίεργο γιατί οι ταξιδιώτες είναι τόσο αποθαρρυμένοι.

Ακυρώνονται πτήσεις αριστερά και δεξιά.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022, ένα πέμπτο των πτήσεων καθυστέρησαν καθημερινά, με Μαϊάμι, Ορλάντο και Παλμ Μπιτς έχοντας μερικούς από τους υψηλότερους αριθμούς. Τα ποσοστά ακύρωσης ήταν υψηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο στο Περιοχή του κόλπου της Τάμπα αεροδρόμια και Φορτ Μάγιερς επισης.

Με ποια αεροπορική εταιρεία πετάτε;

Ο αυξανόμενος αριθμός των εκτοξεύσεις στο διάστημα στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής της Φλόριντα συνέβαλε επίσης στο μποτιλιάρισμα. Ο εναέριος χώρος είναι περιορισμένος στις περιοχές όπου εκτοξεύονται αυτά τα διαστημόπλοια, με αποτέλεσμα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας να πρέπει να βρουν εναλλακτικές διαδρομές για αεροπλάνα — και μπορούν να φιλοξενήσουν μόνο τόσα πολλά αεροσκάφη τη φορά.

Η Φλόριντα φιλοξενεί επίσης πολλά παράκτια στρατιωτικές βάσεις που εκτελούνται συχνά ασκήσεις και τρυπάνια πάνω από το νερό και στις δύο ακτές, γεγονός που περιορίζει και τον εναέριο χώρο.

Πετάς στο Ορλάντο φέτος;

Οι καταιγίδες είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές τον τελευταίο καιρό παρά τα στελέχη των αεροπορικών εταιρειών που λένε ότι είναι «συνηθισμένοι στους θυελλώδεις ουρανούς». Ένας πρώην διευθυντής ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας από το Ορλάντο το μοιράστηκε αυτό Οι πτήσεις βορρά-νότου της Φλόριντα επηρεάζονται ιδιαίτερα λόγω κακών καιρικών συνθηκών, προκαλώντας καθυστερήσεις, καθώς υπάρχουν τόσες μόνο εναλλακτικές διαδρομές.

Μια επιβλητική Το 59% των πτήσεων καθυστέρησε την 1η Απριλίου στα 10 μεγαλύτερα αεροδρόμια της Φλόριντα — την οποία ακολούθησαν 1.900 πτήσεις που ακυρώθηκαν την επόμενη μέρα, ενώ 1.600 ακυρώθηκαν την επόμενη μέρα. JetBlue Η πρόεδρος Joanna Geraghty εξέφρασε ότι η εταιρεία είχε 115 ώρες των καθυστερήσεων εναέριας κυκλοφορίας στη Φλόριντα για το μήνα σε σύγκριση με τον Απρίλιο του 2019.

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας έχει μία εγκατάσταση ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας κοντά στο Τζάκσονβιλ που χρησιμεύει ως κεντρικό σημείο για πτήσεις που εισέρχονται και εξέρχονται από τη Φλόριντα. Αυτή η εγκατάσταση είναι επίσης υπεύθυνη για πτήσεις που ταξιδεύουν προς την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική που πετούν πάνω από τον εναέριο χώρο της Φλόριντα.

Όταν ο εναέριος χώρος είναι περιορισμένος ή σημειώνονται καταιγίδες, οι διαθέσιμες διαδρομές πτήσης συνεχίζουν να συρρικνώνονται. Αυτό, σε συνδυασμό με την πολιτεία που συνορεύει με νερό, «μετατρέπει τον εναέριο χώρο της Φλόριντα σε ισοδύναμο ενός συμφορημένου αυτοκινητόδρομου δύο λωρίδων κυκλοφορίας σε ώρες αιχμής».

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Το είχε δηλώσει προηγουμένως η FAA θα προσλάμβανε περισσότερους από 1.500 νέους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες από την 1η Οκτωβρίου. Εργάζονται επίσης για τη μείωση των καθυστερήσεων εκπαίδευσης που προκαλείται από την παγκόσμια πανδημία. Η υπηρεσία μοιράστηκε ότι προσθέτουν επιπλέον ελεγκτές «όπου η ζήτηση έχει αυξηθεί».

Ο πρώην COO του οργανισμού εναέριας κυκλοφορίας της FAA, Ντέιβιντ Γκριζλ, είπε ότι οι αεροπορικές εταιρείες με περιορισμένο προσωπικό έχουν «επιδεινώσει τις καθυστερήσεις που προκαλούνται από τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας», καθώς οι αεροπορικές εταιρείες δεν έχουν πλέον αποθέματα πιλότων, αεροσυνοδών και προσωπικού για να τις φιλοξενήσουν.

Φαίνεται ότι προς το παρόν, η Φλόριντα είναι μια τέλεια καταιγίδα από εφιάλτες εναέριας κυκλοφορίας και μπορεί να μην βλέπουμε καθόλου ήλιο για λίγο.

Για που το έβαλες?

Αν ψάχνετε για περισσότερα ταξιδιωτικά νέα, μάθετε πώς το Υπουργείο Μεταφορών ασκεί πίεση στις αεροπορικές εταιρείες να ενημερώσουν τις πολιτικές εξυπηρέτησης πελατών τους εδώ. Μια αεροπορική εταιρεία κόβει χιλιάδες πτήσεις από το πρόγραμμά της αυτό το φθινόπωρο — διαβάστε περισσότερα εδώ. Έχουμε επίσης όλες τις πληροφορίες για τις πιο αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες εδώ.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις αεροπορικές εταιρείες που είναι πιο πιθανό να σας χτυπήσουν από την πτήση σας!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Είχατε προβλήματα αεροπορικής εταιρείας στη Φλόριντα; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment