Ταξινομούμε χαρακτήρες «Stranger Things» σε σπίτια του Χόγκουαρτς

Εάν έχετε δώσει καθόλου προσοχή στην ποπ κουλτούρα, είμαστε σίγουροι ότι το γνωρίζετε Stranger Things είναι μεγάλη υπόθεση αυτή τη στιγμή!

@Netflix

Και, αν είστε νέος εδώ, να ξέρετε ότι μας αρέσει να ταξινομούμε τα πράγματα στα σπίτια του Χόγκουαρτς. Έχουμε ταξινομήσει τους χαρακτήρες της Marvel, τους χαρακτήρες της Disney, ακόμη και τα ρούχα του Harry Styles, και τώρα είναι ώρα να τα ταξινομήσετε Stranger Things χαρακτήρες! Α, και προειδοποίηση, προφανώς θα υπάρχουν spoilers μπροστά!

Πρώτα απ ‘όλα, ας ξεκινήσουμε με το ότι η πλειονότητα αυτών των χαρακτήρων είναι ΠΟΛΥ γενναίοι. Πολεμούν τέρατα από διαφορετική διάσταση, επειδή κλαίνε δυνατά — αυτό απαιτεί πολλή γενναιότητα! Αλλά, θα προσπαθήσουμε και θα δούμε επίσης μερικά από τα άλλα χαρακτηριστικά τους, ώστε να μην έχουμε μια πλήρη λίστα με τα Γκρίφιντορ εδώ. Αλλά, μερικοί από αυτούς είναι πολύ γενναίοι για να τους βάλουν οπουδήποτε αλλού — ας ασχοληθούμε!

Έντεκα — Γκρίφιντορ

Εντάξει, ξέρουμε ότι μόλις είπαμε ότι δεν θα βάλουμε όλους στο Γκρίφιντορ, αλλά έλα! Η Elle είναι ίσως ένας από τους πιο γενναίους χαρακτήρες της σειράς και μοιράζεται πολλούς παραλληλισμούς με τον OG Gryffindor που γνωρίζουμε και αγαπάμε, τον Χάρι Πότερ. Έχει βιώσει και επιζήσει από σοβαρό τραύμα και ήταν ακόμα σε θέση να δημιουργήσει ουσιαστικές σχέσεις με τους φίλους και την οικογένειά της (AKA Hopper και Joyce).

Stranger Things ©Netflix

Χρειάζεται ΠΟΛΛΗ γενναιότητα για να σταθείς απέναντι στον Demogorgon, στο Shadow Monster, στον Mindflayer (και στον Billy, yikes) και μετά στον Vecna. Για να μην αναφέρουμε ότι είναι αρκετά δυνατή για να βάλει τον εαυτό της να είναι ξανά κοντά στον μπαμπά, προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις της για να βοηθήσει τους φίλους της.

©Netflix

Αλλά, όπως και με τον Χάρι Πότερ, εδώ υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του Γκρίφιντορ και του Σλίθεριν. Όταν η Elle θυμώνει, ΔΕΝ θέλεις να είσαι με την κακή της πλευρά. Είναι απίστευτα φιλόδοξη και είναι πολύ πιστή, αλλά στο τέλος της ημέρας, πιστεύουμε ότι η γενναιότητά της υπερτερεί όλων.

Μαξ Μέιφιλντ — Γκρίφιντορ

Εντάξει, ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ότι δεν θα τα ταξινομήσουμε όλους στο Γκρίφιντορ, αλλά ο Μαξ είναι σίγουρα Γκρίφιντορ, φίλοι. Ανεβαίνει πρόθυμα εναντίον του Vecna ​​και ήταν η μόνη που είχαμε δει να μπορεί να ξεφύγει από αυτόν. Το να απλώσεις το χέρι και να σκίσεις το λαιμό του Vecna ​​θέλει πολλά κότσια, γιατί ποιος δεν θα φοβόταν να αγγίξει αυτόν τον τύπο;!

©Netflix

Η Μαξ είναι επίσης πολύ τολμηρή, είναι ασυγκίνητη ο εαυτός της και της αρέσει να περνάει καλά. Υποστηρίζει ό,τι είναι σωστό και δεν φοβάται να σταθεί απέναντι στον κακό αδερφό της. Είναι επίσης μια μεγάλη παραβίαση των κανόνων, κάτι που είναι ένα πολύ μεγάλο χαρακτηριστικό του Γκρίφιντορ. Επιπλέον, θα μπορούσατε πραγματικά να φανταστείτε μια κοκκινομάλλα σε άλλο σπίτι;! Θα ταίριαζε τέλεια με τους Ουέσλι.

Mike Wheeler — Slytherin

Ο Μάικ είναι Σλίθεριν. Αλλά, όπως είπαμε προηγουμένως, ο Slytherin και ο Gryffindor έχουν πολύ παρόμοια χαρακτηριστικά. Είναι εξαιρετικά γενναίος, αλλά είναι επίσης πραγματικά φιλόδοξος. Το παιδί κυριολεκτικά κάνει σχέδια για να πολεμήσει διαδιάστατα τέρατα όταν είναι 12 ετών.

©Netflix

Ο Mike είναι επίσης πραγματικά αποφασισμένος. Είναι αυτός που σκέφτεται να οδηγήσει μέχρι τη Σούζι για να ζητήσει τη βοήθειά της να καταλάβει πού βρίσκεται η Ελ. Αυτό που τον κάνει πιο Slytherin από τον Gryffindor είναι ότι ο Mike δεν λαμβάνει πραγματικά υπόψη του τους φίλους του όταν κάνει ένα σχέδιο, κάνει λίγο πολύ την επέμβαση και μπορεί να καταλήξει να βλάψει τους γύρω του (βήχας θα βήχα!).

Ντάστιν Χέντερσον — Ράβενκλοου

Αχ, Dusty Bun! Είναι τόσο έξυπνο παιδί. Ο Ντάστιν πηγαίνει κυριολεκτικά στην επιστημονική κατασκήνωση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ξοδεύει τον χρόνο του κάνοντας εφευρέσεις (καλά, και να πάρει μια φίλη!). Όχι ότι οι άλλοι δεν είναι έξυπνοι, αλλά ο Ντάστιν έχει όλα τα είδη γνώσεων σε ετοιμότητα.

©CNN

Του αρέσει επίσης να είναι γνώστης. Ο Ντάστιν ΔΕΝ θα το αφήσει να φύγει όταν η πυξίδα αρχίσει να φέρεται άσχημα όταν ψάχνουν για τον Έντι στο δάσος. Επίσης, δεν αφήνει ποτέ την ευκαιρία να επιδείξει τις γνώσεις του, ειδικά μπροστά στον Steve. Στην πραγματικότητα, ο Dustin δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να κοροϊδεύει την έλλειψη ευφυΐας του Steve στους τομείς για τους οποίους γνωρίζει πολλά!

Λούκας Σινκλέρ — Γκρίφιντορ

Έχουμε άλλο ένα Γκρίφιντορ! Τώρα, μην μας παρεξηγήσετε, ο Λούκας έχει σίγουρα ΠΟΛΛΕΣ ιδιότητες Χάφλεπαφ. Αλλά, είναι πολύ τολμηρός για να μην τον βάλουμε στο Γκρίφιντορ. Ο Λούκας ΔΕΝ φοβάται να πει τη γνώμη του ό,τι κι αν γίνει.

©Netflix

Ο Λούκας είναι απίστευτα πιστός, αλλά δεν έχει κάποιο λάθος. Όταν δεν συμφωνεί με αυτό που κάνουν οι φίλοι του, δεσμεύεται, κάτι που τον διαχωρίζει από το να είναι Hufflepuff. Όμως, η γενναιότητά του κερδίζει και δεν φοβάται να μπει στη μάχη για να πολεμήσει με τους φίλους του.

Will Byers — Hufflepuff

Ο καημένος ο Will Byers και τα απαίσια κουρέματά του. Σοβαρά, μπορεί να έχει καλύτερα μαλλιά στην 5η σεζόν, Duffer Brothers;! Τέλος πάντων, ο Will είναι Hufflepuff επειδή είναι τόσο γελοία πιστός στους φίλους του. Κυριολεκτικά δεν έχει παίξει Dungeons and Dragons από τότε που έφυγε από το Hawkins γιατί δεν ήθελε να προδώσει το πάρτι!

©IGN

Ο Will είναι επίσης ένας φοβερός φίλος, είναι εκεί για τους άλλους ακόμα και όταν περνάει πολύ τρομακτικά πράγματα. Αποδεικνύει επίσης ότι είναι σαν αδερφός του Elle. Επίσης, δεν ξέρουμε αν ένας Γκρίφιντορ θα είχε επιβιώσει όσο είχε επιβιώσει στο Upside Down. Επειδή ΞΕΡΕΤΕ Οι Γκρίφιντορ θα πίστευαν ότι θα μπορούσαν να πολεμήσουν μόνοι τους τον Demogorgon και οι κρυφές ικανότητες του Will μάλλον τον έσωσαν στο τέλος.

Τζιμ Χόπερ — Γκρίφιντορ

Υπάρχει πραγματικά κάπου αλλού που θα μπορούσαμε να βάλουμε τον Χόπερ; ΟΧΙ. Συγγνώμη αν σκέφτεστε διαφορετικά, αλλά ο Jim Hopper είναι ένας από τους πιο Gryffindor χαρακτήρες σε αυτήν την παράσταση. Ακολουθεί κανόνες; Οχι. Σκέφτεται καλά τα πράγματα πριν τα κάνει; Οχι. Δείχνει φόβο σχεδόν σε κάθε στιγμή της παράστασης; Οχι.

©Netflix

Ο Χόπερ είναι ΤΟΣΟ γενναίος και τολμηρός και ορμητικός και παρορμητικός, είναι το βιβλίο του Γκρίφιντορ. Πήγε πίσω σε μια φυλακή γεμάτη τέρατα μόνο και μόνο για να βοηθήσει ίσως να σώσει τον Χόκινς. Ο Χόπερ είναι ένας από τους βασικούς ήρωες της ιστορίας και αυτό απλώς ουρλιάζει την ενέργεια του Γκρίφιντορ.

Joyce Byers — Gryffindor

Μιλώντας για επιστροφή σε μια φυλακή γεμάτη τέρατα, ο Τζόις είναι επίσης Γκρίφιντορ (σας είπαμε ότι υπάρχουν πολλά!). Ο Τζόις είναι επίσης ένας από τους πιο γενναίους χαρακτήρες Stranger Things. Πηγαίνει σε μια αποστολή στη Σοβιετική Ένωση για να σώσει τον Χόπερ που μπορεί να μην ήταν καν ζωντανός!

©Netflix

Είναι επίσης λυσσαλέα αποφασισμένη να βρει τον Γουίλ ή να ανακαλύψει τι του συμβαίνει γιατί ξέρει στα έντερα της ότι έχει δίκιο για κάτι που δεν πάει καλά. Είναι επίσης ένα από τα πρώτα άτομα που μπήκαν πρόθυμα στο Upside Down – αυτό απαιτεί πολλή γενναιότητα.

Murray Bauman — Slytherin

Μάρεϊ! Ο Μάρεϊ είναι Σλίθεριν. Είναι τόσο φιλόδοξος, μιλάει ρωσικά, θα κάνει φαινομενικά επικίνδυνες προσπάθειες για να κάνει τη δουλειά του και είναι μαύρη ζώνη στο καράτε. Θα μπορούσαμε να δούμε εντελώς έναν Γκρίφιντορ να λέει ότι είναι μια μαύρη ζώνη και να μην μπορεί να το υποστηρίξει αυτή τη στιγμή, αλλά ω αγόρι, το υποστηρίζει ο Μάρεϊ!

©Screen Rant

Είναι πραγματικά γενναίος, αλλά είναι ΠΟΛΥ πιο προσεκτικός από τους άλλους. Ο Μάρεϊ προσπαθεί να τους κάνει να σκεφτούν τα τολμηρά τους σχέδια για το ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες. Είναι επίσης πολύ αυθάδης και πονηρός.

Nancy Wheeler — Ravenclaw

Η Nancy είναι Ravenclaw! Πριν μας φωνάξετε ότι είναι Γκρίφιντορ, ας εξηγήσουμε. Η Νάνσυ είναι από τις μόνες που δεν συμπεριφέρεται παράλογα όλη την ώρα. Είναι η μόνη με ένα σχέδιο, και ένα καλό, αν και καλά σχέδιο σε αυτό. Είναι απίστευτα έξυπνη.

©Netflix

Επίσης, ένας Γκρίφιντορ δεν θα νοιαζόταν ποτέ τόσο πολύ να καθυστερήσει στην πρακτική του άσκηση σε εφημερίδα, αυτό είναι σκέτο Ράβενκλοου! Ερευνητική δημοσιογραφία; Ράβενκλοου. Πνευματώδης αίσθηση του χιούμορ; Ράβενκλοου. Έχει τη γενναιότητα ενός Γκρίφιντορ για να πολεμήσει, αλλά την εξυπνάδα του Ράβενκλοου για να πολεμήσει καλά.

Steve Harrington — Γκρίφιντορ

Κοίτα! Άλλο ένα Γκρίφιντορ. Ο Steve είναι Γκρίφιντορ γιατί ε, καλά, έχεις δει την παράσταση; Ο Steve ΔΕΝ σκέφτεται καλά τα πράγματα, άνθρωποι. Ξεκινά επίσης ως ένας τρόπος πολύ γεμάτος από τον εαυτό του. Ο Steve είναι τολμηρός και γενναίος, ακόμα κι αν η γενναιότητα δεν είναι πάντα το καλύτερο πράγμα για αυτόν.

©Netflix

Για παράδειγμα, ο Steve είναι αρκετά γενναίος για να τσακωθεί με ένα σωρό άτομα που τον νικούσαν σε καυγάδες! Ο Steve βλέπει επίσης τον εαυτό του ως ήρωα, που είναι περισσότερο Γκρίφιντορ από οτιδήποτε άλλο. Ο Steve δεν είναι ένας ταπεινός τύπος, αλλά είναι σίγουρα αυτός που θα ήθελες δίπλα σου σε μέρη όπως το Upside Down.

Jonathan Byers — Slytherin

Ο Τζόναθαν είναι σκληρός, καθώς μπορούσαμε πραγματικά να τον δούμε να ταιριάζει σε όλα τα σπίτια με διαφορετικούς τρόπους. Αλλά, θα πάμε με τον Slytherin εδώ. Ο Τζόναθαν είναι πολύ αποφασισμένος και είναι αρκετά πονηρός. Είναι επίσης πολύ κυκλοθυμικός και προβληματικός, κάτι που τον κρατά μακριά από το Γκρίφιντορ και τον Χάφλεπαφ.

©Netflix

Όμως, ο Jonathan είναι εξαιρετικά πιστός, κάτι που βλέπουμε κατά καιρούς στους Slytherins. Επίσης, δεν φοβάται ποτέ να παραβιάσει τους κανόνες για να κάνει αυτό που θέλει, που είναι περισσότερο Slytherin παρά Ravenclaw. Ωστόσο, είναι δύσκολο να τον βάλεις ακίνητο, ειδικά μετά την 4η σεζόν, επειδή ο χαρακτήρας του κάπως… σταμάτησε να αναπτύσσεται.

Robin Buckley — Ravenclaw

Robin the Ravenclaw! Η Robin είναι έξυπνη, καταλαβαίνει πώς να μεταφράσει έναν μυστικό ρωσικό κώδικα σε λιγότερο από μια μέρα. Είναι επίσης πνευματώδης και γρήγορη στοχαστής. Η Ρόμπιν ήταν ο λόγος που εκείνη και η Νάνσυ μπόρεσαν να επισκεφτούν τον Βίκτορ Κριλ χάρη στη γρήγορη σκέψη της.

©Netflix

Αλλά, ο Robin είναι επίσης ιδιόρρυθμος στον τρόπο που μπορεί να είναι οι Ravenclaws. Ωστόσο, έχει κάποια χαρακτηριστικά Hufflepuff και Gryffindor, όπως το να συμπεριφέρεται παράλογα και να είναι πολύ πιστή στους στενούς της φίλους όπως ο Steve.

Έντι Μάνσον — Χάφλεπαφ

Ο Έντι μπορεί να φαίνεται σκληρός εξωτερικά, αλλά εσωτερικά είναι πολύ μαλακός! Οι φίλοι του σημαίνουν τον κόσμο για αυτόν, όπως μπορείτε να δείτε από τον χρόνο και την προσπάθεια που καταβάλλει στο Hellfire Club. Και με όλη την αγάπη που δείχνει στον Dustin, μέχρι το τέλος.

©Netflix

Αλλά, δεν θα αρνηθούμε ότι ο Eddie έδειξε κάποια απίστευτη γενναιότητα στο τέλος της σεζόν 4. Όμως, η θυσία του έγινε ΓΙΑ τους φίλους του, που είναι τόσο εντελώς Hufflepuff. Σε αγαπάμε, Έντι.

Έρικα Σινκλέρ — Σλίθεριν

Η Erica είναι ΤΟΣΟ Slytherin! Αυτό το παιδί είναι πολύ φιλόδοξο, προσπαθεί να επωφεληθεί από όποια και όλες τις καταστάσεις μπορεί. Δωρεάν παγωτό ΓΙΑ ΖΩΗ! Είναι πονηρή, έξυπνη και αυθάδη.

©Netflix

Η Έρικα είναι επίσης πολύ αποφασισμένη και είναι χρήσιμη. Δεν θα μπορούσαν πολλά παιδιά να πάνε σε αποστολές όπως εκείνη στη σειρά και να είναι χρήσιμα αντί να εμποδίζουν. Η στάση της Έρικα μας φαίνεται τόσο απίστευτη.

Argyle — Hufflepuff

Έλα, πρέπει να το πούμε κιόλας; Το Argyle ανήκει στο Hufflepuff — το puff είναι ακόμη και στο όνομα του σπιτιού. Είναι εντελώς εκεί που ανήκει. Επίσης, δεν βοηθάει το ότι φοράει κίτρινα σχεδόν όλη την ώρα και εργάζεται σε μια πίτσα (ξέρετε ότι εκείνες οι Hufflepuff λατρεύουν να τσιμπολογούν).

©EW

Αλλά πέρα ​​από αυτό, η Argyle είναι πραγματικά πολύ πιστή. Μπορεί να φρικάρει ενώ συμβαίνει, αλλά πηγαίνει μαζί με τον Τζόναθαν σε αυτήν την άγρια ​​περιπέτεια που τον οδηγεί μίλια και μίλια μακριά από το σπίτι. Μόνο ένας αληθινός φίλος το κάνει αυτό!

Vecna ​​/ One / Henry Creel — Slytherin

Όλοι οι Slytherin δεν είναι κακοί, αλλά η Vecna ​​είναι σίγουρα. Έχει αυτή τη δικαιοσύνη για τον εαυτό του που μιμείται πολύ τον Βόλντεμορτ, και και οι δύο δεν έχουν μύτη! Αλλά σοβαρά, ο Vecna ​​είναι πολύ φιλόδοξος — προσπαθεί κυριολεκτικά να καταλάβει τον κόσμο. Αυτό είναι ένα Slytherin για εσάς!

©Screen Rant

Ακόμη και όταν τον βλέπουμε ως One, είναι αρκετά πονηρός ώστε να πάρει τον Έντεκα με το μέρος του (εν συντομία) και ως Henry, είναι αρκετά πονηρός ώστε να μην τον υποψιάζονται οι περισσότεροι. Επίσης, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Vecna, ο Jamie Campbell Bower, ήταν κυριολεκτικά ο νεαρός Grindelwald στις ταινίες του Χάρι Πότερ, οπότε είναι γραφτό!

Λοιπόν, συμφωνείτε με τη διαλογή μας;! Είμαστε βέβαιοι ότι έχετε σκέψεις, οπότε βάλτε τις στα σχόλια παρακάτω, θα θέλαμε να ακούσουμε την άποψή σας για αυτούς τους χαρακτήρες. Μείνετε συντονισμένοι στο All Ears για περισσότερες τελετές ταξινόμησης όπως αυτή!

Μην μας ρωτάτε γιατί, αλλά ταξινομούμε τα ρούχα Harry Styles σε σπίτια του Χόγκουαρτς

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε μια δωρεάν λίστα με τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ και τα Χειρότερα σνακ Χάρι Πότερ στο Universal Orlando! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Πού θα ταξινομήσετε τους χαρακτήρες του Stranger Things; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment