Ταξιδεύετε Σαββατοκύριακο 4 Ιουλίου; Εδώ είναι τι να περιμένετε

Εάν ταξιδεύετε στο Disney World (ή αλλού) αυτό το Σαββατοκύριακο στις 4 Ιουλίου, ετοιμαστείτε. 😳

μαγικό βασίλειο

Το πλήθος, η ζέστη, οι αλλαγές στην ψυχαγωγία, οι αυξημένες τιμές και πολλά άλλα θα μπορούσαν να επηρεάσουν το ταξίδι σας. Τι ακριβώς πρέπει να περιμένετε αν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια αυτού του δημοφιλούς σαββατοκύριακου διακοπών φέτος; Έχουμε ΟΛΕΣ τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε εδώ.

Πλήθη ταξιδιών

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι αυτό δεν θα είστε μόνοι στα ταξίδια σας φέτος. Ενώ άλλα χρόνια μπορεί να ήταν πιο ήσυχα λόγω της κατάστασης με την πανδημία COVID-19, φέτος 42 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ άτομα αναμένεται να πάνε σε ένα οδικό ταξίδι τουλάχιστον 50 μιλίων για το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου, σύμφωνα με στοιχεία από το AAA που κοινοποίησε το CBS News.

Το Newsweek αναφέρει ότι 47,9 εκατομμύρια Αμερικανοί (συνολικά) αναμένεται να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια αυτού του ερχόμενου σαββατοκύριακου διακοπών. Αυτό θα σήμαινε το δεύτερο μεγαλύτερο ταξιδιωτικό Σαββατοκύριακο από το 2000.

Ετοιμαστείτε για μερικές μεγάλες ουρές

Το CBS News μοιράζεται ότι ο εμπειρογνώμονας της κυκλοφορίας Inrix είπε ότι ο συνδυασμός επιβατών και παραθεριστών στο δρόμο θα μπορούσε να κάνει τους χρόνους ταξιδιού να διπλασιαστούν από το κανονικό ποσό κατά τις ώρες αιχμής την Πέμπτη και την Παρασκευή το βράδυ. Φέτος, η 4η Ιουλίου προσγειώνεται τη Δευτέρα. Η συμβουλή της Inrix είναι να ταξιδεύετε νωρίς ή αργά την ημέρα από Πέμπτη έως Παρασκευή. Η κυκλοφοριακή συμφόρηση την Κυριακή και τη Δευτέρα αναμένεται να είναι μικρότερη.

Πολλά αυτοκίνητα εδώ

Αν και οι δρόμοι μπορεί να είναι γεμάτοι, αυτό μπορεί να μην μεταφερθεί απαραίτητα στα αεροδρόμια. Η AAA αναμένει ότι λιγότεροι Αμερικανοί θα ανέβουν στον ουρανό και θα πετάξουν για τα ταξίδια τους στις 4 Ιουλίου σε σύγκριση με την οδήγηση. Στην πραγματικότητα, μόνο το 7% των ταξιδιωτών (περίπου 3,55 εκατομμύρια άνθρωποι) αναμένεται να πετάξει εκείνο το Σαββατοκύριακο. Αυτό είναι το χαμηλότερο ποσοστό από το 2011.

Αυτό θα μπορούσε να έχει να κάνει με τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, οι οποίες είναι περίπου 14% ακριβότερες από ό,τι ήταν το 2021. Οι καθυστερήσεις και οι ακυρώσεις πτήσεων θα μπορούσαν επίσης να επηρεάσουν τα πράγματα.

Οδήγηση στο EPCOT

Σύμφωνα με ένα βίντεο του CBS News που κοινοποιήθηκε από το Yahoo! Ειδήσεις, Οι διεθνείς ταξιδιωτικές κρατήσεις αυξήθηκαν πάνω από 200% σε σύγκριση με το 2021.

©CBS News

Οπότε, και πάλι, περιμένετε λίγο κόσμο καθώς βγαίνετε αυτό το σαββατοκύριακο των διακοπών.

Τα διεθνή ταξίδια δεν γίνονται πιο εύκολα — ορίστε τι πρέπει να γνωρίζετε

Όσον αφορά τη Φλόριντα συγκεκριμένα, η AAA το έχει προβλέψει 2,6 εκατομμύρια κάτοικοι της Φλόριντα θα ταξιδέψουν τουλάχιστον 50 μίλια ή περισσότερα μεταξύ 30 Ιουνίου και 4 Ιουλίου, σύμφωνα με το Click Orlando. Από αυτά, τα 2,3 εκατομμύρια αναμένεται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο. Αυτό σηματοδοτεί στην πραγματικότητα τους περισσότερους κατοίκους της Φλόριντας που οδηγούν αυτές τις διακοπές με βάση τα υπάρχοντα αρχεία.

Χώρος στάθμευσης

Σε ένα δελτίο ειδήσεων, η αντιπρόεδρος της AAA του Travel (Debbie Haas) είπε: «Νωρίτερα φέτος, αρχίσαμε να βλέπουμε τη ζήτηση για ταξίδια να αυξάνεται και δεν μειώνεται. Οι άνθρωποι είναι έτοιμοι για ένα διάλειμμα και παρά το γεγονός ότι τα πράγματα κοστίζουν περισσότερο, βρίσκουν τρόπους να κάνουν τις διακοπές που χρειάζονται». Ένας εκπρόσωπος της AAA είπε, «Η οδήγηση προσφέρει αυτή τη δυνατότητα να ελέγχεις τα έξοδά σου και σου επιτρέπει επίσης να ελέγχεις τη διάρκεια του ταξιδιού σου».

Όταν πρόκειται για πλήθη, δεν πρέπει να λάβετε υπόψη μόνο τις πτήσεις και τους δρόμους. Είναι και ξενοδοχεία. Σύμφωνα με το The Orlando Sentinel, Οι προκαταβολικές κρατήσεις ξενοδοχείων για αυτό το καλοκαίρι είναι πάνω από το 90% των επιπέδων του 2019 πριν από την πανδημία COVID-19. Επομένως, εάν δεν έχετε κάνει ήδη κράτηση για το ξενοδοχείο σας, θα θέλετε να κάνετε την ταξινόμηση το συντομότερο δυνατό

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε για μερικούς από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν τα καλοκαιρινά ταξίδια

Τιμές φυσικού αερίου

Όταν πρόκειται για οδήγηση, τιμές του φυσικού αερίου είναι ένα άλλο πράγμα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη διάρκεια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου διακοπών. Παρά τις υψηλές τιμές του φυσικού αερίου, η AAA αναμένει από αυτά τα εκατομμύρια ανθρώπους να ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Αλλά αν είστε ένας από αυτούς, θα χρειαστεί να κάνετε τον προϋπολογισμό ανάλογα.

Από τις 21 Ιουνίου, ο Εθνικός Μέσος Όρος ΑΑΑ για τις τιμές του φυσικού αερίου ήταν 4,968 $ ανά γαλόνι. Στη Φλόριντα, ο μέσος όρος ήταν 4,791 $ ανά γαλόνι.

©AAA

Κατευθύνεστε συγκεκριμένα στο Disney World; Η μέση τιμή του φυσικού αερίου στην κομητεία Osceola (στις 21 Ιουνίου) ήταν 4.741 $και ήταν 4.752 $ στην Κομητεία Όραντζ. Αυτές είναι οι 2 κομητείες στις οποίες βρίσκεται η Disney.

Αυτό είναι λίγο μείωση σε σχέση με αυτό που είδαμε στα μέσα Ιουνίου, όπου οι τιμές έσπασαν τα 5 $ ανά γαλόνι ως προς τον εθνικό μέσο όρο. Αλλά οι τιμές του φυσικού αερίου υπόκεινται σε αλλαγές ξανά. Σύμφωνα με το Newsweek, η κατάσταση με το χρηματιστήριο, το επερχόμενο ταξιδιωτικό Σαββατοκύριακο, τα χαμηλά επίπεδα αποθεμάτων λαδιού και άλλοι παράγοντες θα μπορούσαν να αλλάξουν τις τιμές τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Πρατήριο καυσίμων στα στούντιο του Χόλιγουντ της Disney

Επομένως, εάν σκοπεύετε να οδηγήσετε το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου, μαζί με εκατομμύρια άλλους Αμερικανούς, φροντίστε να έχετε περισσότερο από αρκετό χώρο στον προϋπολογισμό σας για την αλλαγή του κόστους βενζίνης.

Άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να καταπολεμήσετε τις υψηλές τιμές του φυσικού αερίου (σύμφωνα με το CBS News) περιλαμβάνουν:

  • Παρακάμπτοντας τα βενζινάδικα που βρίσκονται ακριβώς κατά μήκος του διακρατικού – οδηγήστε λίγα μίλια κάτω από το δρόμο και επιλέξτε αυτά σε πιο κατοικημένες ή απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές όπου οι τιμές μπορεί να είναι χαμηλότερες
  • Εάν πρέπει να γεμίσετε σε ένα ακριβό βενζινάδικο, αντλήστε αρκετά ώστε να σας μεταφέρει με ασφάλεια σε άλλη περιοχή όπου οι τιμές του βενζίνης είναι χαμηλότερες
  • Σκεφτείτε μια «εγγύτητα», όπου ταξιδεύετε σε μέρη λίγο πιο κοντά στο σπίτι

Κάντε κλικ εδώ για να ρίξετε μια ματιά σε μερικές από τις αλλαγές που έχει δει πρόσφατα το κόστος του φυσικού αερίου

Τα σχέδια της Disney World για την 4η Ιουλίου

Εάν πρόκειται να πάτε στο Disney World ειδικά για τις διακοπές της 4ης Ιουλίου, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας.

Πρώτα, Τα Park Passes έχουν ήδη αρχίσει να γεμίζουν. Για όσους έχουν εισιτήρια θεματικών πάρκων και για όσους μένουν σε επιλεγμένα θέρετρα, η 4η Ιουλίου έχει ήδη κρατηθεί στο Magic Kingdom. Και τα 3 άλλα πάρκα παραμένουν διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή, αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει σύντομα.

©Disney

Για τους Annual Passholders, τα Park Passes έχουν ήδη εξαντληθεί για τις 4 Ιουλίου για το Magic Kingdom και το EPCOT, επομένως όσοι θέλουν να πάνε θα πρέπει πραγματικά να πάρουν γρήγορα ένα από τα εναπομείναντα πάσο στο πάρκο.

©Disney

Εκτός από τα Park Passes, θα θελήσετε να το έχετε υπόψη σας Τα ειδικά σνακ της 4ης Ιουλίου θα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια των διακοπών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ΠΛΗΡΗ λίστα μας εδώ, για να αρχίσετε να σκέφτεστε ποια θέλετε να πάρετε!

©Disney

Αφού χορτάσετε τα σνακ της 4ης Ιουλίου, μπορείτε να κατευθυνθείτε είτε στο EPCOT είτε στο Magic Kingdom για μερικά πυροτεχνήματα ειδικά για τις διακοπές. Στο Magic Kingdom, μια ειδική παράσταση πυροτεχνημάτων με θέμα την 4η Ιουλίου θα προσφερθεί και στις 3 και στις 4 Ιουλίου.

©Disney

Στο EPCOT, 4 Ιουλίου θα προσφερθούν πυροτεχνήματααλλά η Disney δεν έχει διευκρινίσει τι ακριβώς θα προσφερθεί ή αν θα προσφερθεί την 3η και την 4η (ή απλώς την 4η).

Αρμονικά πυροτεχνήματα όπως φαίνεται από το Riviera Resort

Φροντίστε να παραλάβετε έναν οδηγό χρόνου ή να ελέγξετε την εφαρμογή My Disney Experience για ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Μην Ξεχνάς!

Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε αυτό το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου, εδώ είναι μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

Καιρός

Ο καιρός μπορεί να είναι απρόβλεπτος κατά τόπους, ειδικά αν πρόκειται να κατευθυνθείτε προς τη Φλόριντα. Πρόσφατα είδαμε ορισμένες περιοχές να πλημμυρίζουν στα πάρκα και εκδόθηκαν προειδοποιήσεις για τη θερμότητα. Φροντίστε να ελέγξετε τον καιρό στο σημείο που θα ταξιδέψετε και να προγραμματίσετε ανάλογα.

Πλημμύρισε το μαγαζί!

Φέρτε αυτά τα φιλικά προς το νερό παπούτσια, ομπρέλες, πόντσο, μπουκάλια νερού, προσωπικούς θαυμαστές κ.λπ. για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε ό,τι σας πετάξει η Μητέρα Φύση!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς να ετοιμάσετε τις βαλίτσες για ένα καλοκαιρινό ταξίδι στο Disney World

Εξοδα

Να είστε προετοιμασμένοι για υψηλές τιμές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στις 4 Ιουλίου. Έχουμε ήδη μιλήσει για τις τιμές του φυσικού αερίου και τις τιμές των πτήσεων, αλλά να θυμάστε ότι υπάρχουν και άλλα έξοδα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το CBS News μοιράζεται ότι, σύμφωνα με το AAA, η τιμή για ένα μέσο δωμάτιο ξενοδοχείου είναι αυξημένη κατά 23% σε σύγκριση με το 2021, οπότε φροντίστε να το συμπεριλάβετε στα σχέδιά σας.

Πλήθη

Είτε είναι στους δρόμους, στο αεροδρόμιο ή στα πάρκα – ένα Σαββατοκύριακο διακοπών συνήθως ισοδυναμεί με μεγάλα πλήθη, και φαίνεται ότι αυτό θα συμβεί φέτος για τις 4 Ιουλίου με τους αριθμούς που προβλέπει η AAA. Να θυμάστε ότι τα μεγάλα πλήθη θα σημαίνουν πιθανώς περισσότερο χρόνο αναμονής σε μέρη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαθέσει επιπλέον χρόνο στο πρόγραμμά σας για να το λάβετε υπόψη.

Στα πάρκα της Disney, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μεγαλύτερους χρόνους αναμονής για τα πάντα, από βόλτες μέχρι μπάνια, οπότε ελάτε προετοιμασμένοι με πολλή υπομονή. Κάντε έγκαιρα αυτές τις παραγγελίες μέσω κινητού και δώστε προτεραιότητα στις διαδρομές που πρέπει να κάνετε. Και αν οι γραμμές του πάρκου σας ανησυχούν και σκέφτεστε να το χρησιμοποιήσετε Disney Genie+ για να παραλείψετε μερικές από τις μεγάλες ουρές, φροντίστε να διαβάσετε την υπηρεσία και να εξοικειωθείτε με αυτήν πριν τη χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά!

Πλήθη

Επίσης, μην ξεχάσετε να αρπάξετε οποιοδήποτε και όλα πάσο στάθμευσης, κρατήσεις ξενοδοχείων, κρατήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, κρατήσεις για φαγητό, πτήσειςκ.λπ. όσο πιο γρήγορα μπορείτε για να προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε τη θέση σας (πριν γεμίσουν όλα!).

Συνολικά, το μεγαλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να είσαι ευέλικτος. Εάν ενσωματώσετε ευελιξία στο πρόγραμμά σας ή απλώς υιοθετήσετε μια πολιτική ευελιξίας, μπορείτε πιο εύκολα να προσαρμοστείτε σε όποιες αλλαγές μπορεί να χρειαστεί να κάνετε καθώς τα πράγματα περιπλέκουν το ταξίδι σας, χωρίς να νιώθετε ότι έχετε χάσει εντελώς τον έλεγχο ή ότι το ταξίδι σας δεν είναι μια ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και ευέλικτοι

Τα ταξίδια κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της 4ης Ιουλίου, όπως και κάθε μεγάλη περίοδο διακοπών, μπορεί να είναι απίστευτα ταραχώδες και αγχωτικό. Αλλά αν μπορείτε να πάτε προετοιμασμένοι, θα δώσετε στον εαυτό σας την καλύτερη ευκαιρία να έχετε ένα φανταστικό ταξίδι. Απλώς να είστε έτοιμοι να κυλήσετε με τις γροθιές καθώς (αναπόφευκτα) έρχονται στο δρόμο σας!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες συμβουλές και κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στο Disney World (και όχι μόνο!).

Ιστορίες για την Disney World

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε αυτό το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment