Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον στρατιωτικό χαιρετισμό της Disney για το 2023

πιστοποιητικός οδηγός Military ID από το Shades of Green. Εάν έχετε αμφιβολίες, συμβουλευτείτε το στρατιωτικό γραφείο εισιτηρίων της βάσης ή το Shades of Green.

Ποιες ημερομηνίες είναι έγκυρη η προσφορά;

Ο Στρατιωτικός Χαιρετισμός του 2022 στο Disney World και τη Disneyland ολοκληρώνεται στις 16 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Στρατιωτικός Χαιρετισμός 2023 διαρκεί από την 1η Ιανουαρίου 2023 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2023. Αν και οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης είναι ίδιες τόσο στο Disney World όσο και στη Disneyland, ορισμένες ημερομηνίες σε κάθε θέρετρο εξαιρούνται από τα οφέλη.

Υπάρχουν παρόμοιες εκπτώσεις για άλλες διακοπές της Disney;

Η Disney Cruise Line δεν έχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα όπως το Military Salute, αλλά προσφέρουν ειδικές στρατιωτικές τιμές κατά καιρούς. Αυτές οι προσφορές είναι πάντα για συγκεκριμένα δρομολόγια, επομένως ελέγξτε τη σελίδα προσφορών για να δείτε τι είναι διαθέσιμο αυτήν τη στιγμή για κράτηση. Το Adventures by Disney δεν προσφέρει γενικά στρατιωτικές εκπτώσεις, αν και μπορείτε πάντα να ελέγχετε τη σελίδα ειδικής προσφοράς για να είστε σίγουροι.

Ερωτήσεις εισιτηρίων στρατιωτικού χαιρετισμού

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια στρατιωτικού χαιρετισμού;

Οι προσφορές εισιτηρίων και οι ημερομηνίες συσκότισης είναι διαφορετικές σε Disney World και Disneyland. Οι παρακάτω τιμές είναι από το site της Disney. οι πραγματικές τιμές που χρεώνουν τα γραφεία εισιτηρίων της στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ μπορεί να είναι χαμηλότερες. Και στα δύο πάρκα, απαιτείται κράτηση για να επισκεφθείτε εκτός από τα εισιτήρια. Τα εισιτήρια και οι επιλογές λήγουν στο τέλος της προσφοράς και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά τις 15 Δεκεμβρίου 2023, ακόμη και αν εξακολουθούν να έχουν αχρησιμοποίητες εισαγωγές.

(φωτογραφία Michael Carelli)
ο κόσμος του Ντίσνεϋ

Η Disney World προσφέρει δύο διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων, το Park Hopper και το Park Hopper Plus. το καθένα διατίθεται είτε ως εισιτήριο 4 ή 5 ημερών. (Επιλογές εισιτηρίων Walt Disney World: FAQ – Park Hoppers, Water Parks και άλλα) Μια πολύ σημαντική διαφορά μεταξύ του Military Salute και των κανονικών εισιτηρίων είναι ότι τα εισιτήρια Military Salute μην λήγει 14 ημέρες μετά την πρώτη χρήση. Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια τον Ιανουάριο, να επισκεφθείτε για 2 ημέρες τον Μάρτιο και να επιστρέψετε για 3 ημέρες στο Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού τον Οκτώβριο.

Τα εισιτήρια του Στρατιωτικού Χαιρετισμού 2023 έχουν δύο περιόδους αποκλεισμού: 2 – 15 Απριλίου (Πάσχα) και 19 – 25 Νοεμβρίου (Ημέρα των Ευχαριστιών).

 • 4ήμερο εισιτήριο στρατιωτικού χαιρετισμού της Disney
  • Με την επιλογή Park Hopper: 349 $ συν φόρο
  • Με την επιλογή Park Hopper Plus: 379 $ συν φόρο
 • 5ήμερο εισιτήριο στρατιωτικού χαιρετισμού της Disney
  • Με την επιλογή Park Hopper: 369 $ συν φόρο
  • Με την επιλογή Park Hopper Plus: 399 $ συν φόρο

Η μέση τιμή για ένα Park Hopper 4 ημερών το 2023 είναι 592 $ και ένα Hopper 5 ημερών είναι 638 $ — αυτές οι τιμές αποτελούν σημαντική έκπτωση.

Disneyland

Η Disneyland προσφέρει επίσης δύο διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων. Park Hopper και Park Hopper με το Genie+. Διατίθενται εισιτήρια 3 ή 4 ημερών. Τα εισιτήρια της Disneyland αποκλείονται από τις 2 Απριλίου έως τις 15 Απριλίου 2023.

 • Εισιτήριο 3 ημερών
  • Εισιτήριο Military Promotional Park Hopper: 245 $
  • Εισιτήριο Military Promotional Park Hopper με υπηρεσία Disney Genie+: 320 $
 • Εισιτήριο 4 ημερών
  • Εισιτήριο Military Promotional Park Hopper: $280
  • Εισιτήριο Military Promotional Park Hopper με υπηρεσία Disney Genie+: 380 $
Πού μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια;

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν αγοράζετε εισιτήρια είναι ότι θα θέλετε να τα έχετε στη διάθεσή σας εκ των προτέρων για να κάνετε κρατήσεις για το Disney World ή το πάρκο Disneyland. Εάν περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να αγοράσετε, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι κρατήσεις δεν είναι πλέον διαθέσιμες στις ημερομηνίες που θέλετε να επισκεφτείτε.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο γραφείο πληροφοριών, εισιτηρίων και περιηγήσεων (ITT) της τοπικής βάσης. να γνωρίζετε ότι μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να παραγγελθούν, γι’ αυτό αφήστε τον εαυτό σας μερικές εβδομάδες χαλαρό. Μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε απευθείας από τα παράθυρα εισιτηρίων στα Disney World και Disneyland. Εάν δεν έχετε τοπική βάση όπου μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια, μπορείτε να τα παραγγείλετε ηλεκτρονικά από το Patrick AFB ITT ή το Shades of Green ή τηλεφωνικά από το Camp Pendleton ITT.

Πόσα εισιτήρια μπορείτε να αγοράσετε;

Κάθε επιλέξιμο μέλος μπορεί να αγοράσει έως και 6 εισιτήρια ανά προσφορά για χρήση από τον εαυτό του, την οικογένειά του και τους φίλους του – ο επιλέξιμος αγοραστής ή ο σύζυγός του πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα από τα εισιτήρια. Υπάρχει μια μικρή απόχρωση εδώ, οπότε ας τη βάλουμε έξω.

“Ανά προσφορά” σημαίνει ότι η Disney World και η Disneyland είναι ξεχωριστές προσφορές. Έτσι 6 εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στη Disneyland και 6 στο Disney World.

Να θυμάστε ότι οι σύζυγοι μπορούν να αγοράσουν αντί του μέλους της υπηρεσίας, όχι επιπλέον αυτών. Η εξαίρεση είναι εάν ο σύζυγος έχει τη δική του επιλεξιμότητα. Σε οικογένειες όπου και οι δύο σύζυγοι είναι μέλη του στρατού, ο καθένας μπορεί να αγοράσει 6 εισιτήρια ανά προσφορά – 12 στο Disney World και 12 στη Disneyland.

Τι γίνεται αν χρειάζεστε περισσότερα από 6 εισιτήρια; Εάν υπάρχουν περισσότερα από 6 άτομα στα επιλέξιμα μέλη άμεσος οικογένεια (δηλαδή σύζυγος συν εξαρτώμενα παιδιά), η Disney θα επιτρέψει την αγορά πρόσθετων εισιτηρίων όπως απαιτείται.

φωτογραφία @bioreconstruct
Τα εισιτήρια λειτουργούν με το My Disney Experience;

Ναι, τα εισιτήρια μπορούν να συνδεθούν στο My Disney Experience ακριβώς όπως ένα κανονικό εισιτήριο. Αυτό είναι σημαντικό γιατί πρέπει να έχετε εισιτήριο στο MDE για να μπορέσετε να κάνετε κρατήσεις Park Pass. Αν και τα εισιτήριά σας θα πρέπει να ενεργοποιηθούν επιτόπου στα πάρκα για να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε για να εισέλθετε, θα μπορείτε να κάνετε κράτηση πάρκων μόλις συνδέσετε τα εισιτήρια με τον λογαριασμό σας.

Πώς να συνδέσετε τα εισιτήρια WDW Park με τον λογαριασμό σας My Disney Experience
Πώς να κάνετε κράτηση στο Disney World Park

Πώς ενεργοποιείτε τα εισιτήρια;

Για να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν τα εισιτήρια για την είσοδο στα πάρκα, πρέπει να ενεργοποιηθούν σε παράθυρο εισιτηρίων ή Υπηρεσίες επισκεπτών σε ένα από τα θεματικά πάρκα. Τα εισιτήρια του Disney World μπορούν επίσης να ενεργοποιηθούν στο Guest Services στο Disney Springs. Όλοι όσοι θα χρησιμοποιήσουν τα εισιτήρια πρέπει να είναι παρόντες κατά την ενεργοποίησή τους, μαζί με το δικαιούχο μέλος ή τη σύζυγό τους που θα πρέπει να επιδείξουν την έγκυρη στρατιωτική τους ταυτότητα. Επειδή όμως δεν λήγουν μέχρι το τέλος της προσφοράς, τα εισιτήρια δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν αμέσως μόλις ενεργοποιηθούν. Μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε την ημέρα της άφιξής σας ακόμα κι αν δεν επισκέπτεστε τα πάρκα αργότερα στις διακοπές σας.

Military Salute Hotel Ερωτήσεις

Υπάρχουν εκπτώσεις στα δωμάτια;

Ναι υπάρχουν! Στο Disney World, τα δωμάτια με έκπτωση είναι διαθέσιμα στα Disney World Resort Hotels για τις περισσότερες διανυκτερεύσεις μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 15 Δεκεμβρίου 2023. Η μεγαλύτερη έγκυρη διαμονή είναι 14 ημέρες, αλλά δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των φορών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η προσφορά. Ορισμένα θέρετρα και τύποι δωματίων εξαιρούνται. Στη Disneyland, διατίθενται δωμάτια με έκπτωση και στα τρία θέρετρα και μπορούν να γίνουν κράτηση έως και δύο δωματίων ανά κράτηση. Και πάλι, ορισμένοι τύποι δωματίων εξαιρούνται. Τόσο στο Disney World όσο και στη Disneyland, το κατάλληλο μέλος ή ο σύζυγός του πρέπει να μείνει στο δωμάτιο και να προσκομίσει έγκυρη στρατιωτική ταυτότητα κατά το check-in.

Πισίνα Dig Site στο Coronado Springs
Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση δωματίου με έκπτωση;

Μπορείτε να κάνετε κράτηση απευθείας με την Disney καλώντας στο (407) 939-7830 για το Disney World ή στο (844) 776-0015 για τη Disneyland και ζητώντας την έκπτωση μόνο για το δωμάτιο Military Salute. Ή, ένα ειδικό ταξιδιωτικό γραφείο της Disney, όπως το δικό μας TouringPlans Travel, μπορεί να κάνει κράτηση για αυτά τα δωμάτια για εσάς.

Ερώτηση μπόνους!

Έχετε ακούσει για έκπτωση στο Memory Maker; Στη Disneyland, οι λήψεις ψηφιακών φωτογραφιών περιλαμβάνονται στην έκδοση Genie+ του εισιτηρίου. Αλλά στο Disney World, τα επιλέξιμα μέλη ή οι σύζυγοί τους μπορούν να αγοράσουν το Memory Maker μόνο για 98 $, έως και δύο φορές κατά τη διάρκεια του έτους. (Συχνές ερωτήσεις Walt Disney World PhotoPass and Memory Maker) Το Memory Maker με έκπτωση μπορεί να αγοραστεί μόνο από τα παράθυρα εισιτηρίων θεματικού πάρκου.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

 • Στρατιωτικός χαιρετισμός που ανακοινώθηκε για την εικόνα εξωφύλλου του 2023 που δείχνει φανοστάτη στο Magic Kingdom με σημαίες και κόκκινο-λευκό-μπλε κούτσουρο ενάντια στο δραματικό ηλιοβασίλεμα

  Το Disney World Military Salute θα επιστρέψει για το 2023! Αυτή η δημοφιλής προσφορά περιλαμβάνει ειδικές τιμές ξενοδοχείων και εισιτήρια για μέλη…

 • Το Disney Vacation Club (DVC) είναι το πρόγραμμα χρονομεριστικής μίσθωσης της Disney που δημιουργήθηκε το 1991. Πρόσφατα γιόρτασε την 30η επέτειό του. Disney Vacation Club…

 • Πάσο Disney Park

  Με την κυκλοφορία των πακέτων διακοπών Walt Disney World Vacation Packages 2022, η Disney επιβεβαίωσε επίσημα ότι το Σύστημα Κρατήσεων του Disney Park Pass…

 • Η Disney Cruise Line μόλις ανακοίνωσε τα καλοκαιρινά της δρομολόγια για το 2023 και – μεγάλα νέα – το Disney Dream κατευθύνεται προς…

Leave a Comment