Συμβουλές αεροπορικών ταξιδιών που θα αλλάξουν τη ζωή σας

*ΣΤΕΝΑΓΜΟΣ* Είστε έτοιμοι να μιλήσετε για αυτό;

Κάστρο της Σταχτοπούτας

Δυστυχώς, το «αυτό» στο οποίο αναφερόμαστε είναι τα αεροπορικά ταξίδια. ΝΤΑΝ ΝΤΑΝ ΝΤΑΝ. Είναι τα αεροπορικά ταξίδια ο όλεθρος της ύπαρξής σας φέτος; Αν ναι, σίγουρα δεν είστε μόνοι. Καθυστερήσεις πτήσεων και ακυρώσεις εχει προκαλεσει χαώδης (ή εντελώς ακυρωμένο) ταξίδι, φέρνοντας πάρα πολύ άγχος σε διακοπές. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι που θα βοηθήσουν στην άμβλυνση ορισμένων από τα προβλήματα και, ελπίζουμε, να κάνετε πιο ομαλά ταξίδια.

Πτήσεις νωρίς το πρωί

Κατά την κράτηση της πτήσης σας, προσπαθήστε να εμπλοκή μια πτήση νωρίς το πρωί — την πρώτη πτήση εκτός, αν είναι δυνατόν. Γιατί;

Τα αεροπορικά ταξίδια είναι ένα τυχερό παιχνίδι πρόσφατα.

Λοιπόν, σύμφωνα με τους New York Times, αυτές οι πρωινές πτήσεις είναι λιγότερο πιθανό να επηρεαστούν από καιρικά προβλήματα, ελλείψεις προσωπικού ή αεροπλάνα που φτάνουν αργά στην πύλη. Βασικα, αυτές οι πρωινές πτήσεις είναι το καλύτερο στοίχημά σας για μια έγκαιρη αναχώρηση! Και, εάν η πτήση σας νωρίς το πρωί καθυστερήσει ή ακυρωθεί, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να τοποθετηθείτε σε άλλη πτήση εκείνη την ημέρα.

Ταξίδι την προηγούμενη μέρα

Θα θελήσετε να ταξιδέψετε μια μέρα πριν το σκοπεύετε ταξιδέψτε σε μια κρουαζιέρα, διασκεδάστε στο Disney World ή συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

EPCOT

Αν ταξιδέψετε την ημέρα του, κινδυνεύετε να χάσετε τη δραστηριότητα/ταξίδι εάν η πτήση σας καθυστερήσει ή ακυρωθεί. Για παράδειγμα: φανταστείτε ότι η πρώτη σας κράτηση για πάσο στο πάρκο Disney World είναι για Δευτέρα. Θα θελήσετε να πετάξετε την Κυριακή, για να βεβαιωθείτε ότι θα είστε πραγματικά εκεί!

Πετάξτε απευθείας

Φυσικά, η απευθείας πτήση δεν είναι πάντα μια επιλογή, ανάλογα με τα δρομολόγια που είναι διαθέσιμα στο αεροδρόμιο σας.

Οι απευθείας πτήσεις επίσης σας φτάνουν πιο γρήγορα

Ωστόσο, αν είναι δυνατόν, πετώντας απευθείας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε πραγματοποιώντας πτήση ανταπόκρισης, κάτι που μπορεί να είναι αδύνατο όταν η πτήση σας καθυστερήσει ή ακυρωθεί. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να βεβαιωθείτε ότι οι αποσκευές σας θα φτάνουν στο σωστό αεροπλάνο. Μια πτήση είναι συνήθως το πιο ασφαλές στοίχημα.

Επιλέξτε το σωστό κάθισμα

Η επιλογή του σωστού καθίσματος είναι επίσης το κλειδί για μια ομαλή πτήση. Σειρά 23 (ή 17 σε Boeing 737-700) παρέχει άμεση εξυπηρέτηση ποτών…και σύντομη διαδρομή προς τις τουαλέτες!

©Delta μέσω CNBC

Και, αν υποφέρετε από ναυτίασας συνιστά το CDC επιλέξτε ένα κάθισμα στο παράθυρο κοντά στη μέση του αεροπλάνου. Η μέση του αεροπλάνου είναι η πιο σταθερή κατά την πτήση.

Προτιμούμε καθίσματα παραθύρου

Λάβετε υπόψη αυτές τις συμβουλές όταν επιλέγετε θέση στην επόμενη πτήση σας!

Τα σνακ είναι απαραίτητα

Η προετοιμασία για την πτήση σας είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό βήμα. Θα θελήσεις φέρτε σνακ και δραστηριότητες για τα παιδιά σας (και τον εαυτό σας), σε περίπτωση που κολλήσετε να περιμένετε γύρω από το αεροδρόμιο λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.

Ναι, έχουμε ταξιδέψει με ένα Churro στο παρελθόν

Σας προτείνουμε να φέρετε σνακ που δεν είναι εξαιρετικά ακατάστατα και δεν λιώνουν στις τσάντες σας (σε κοιτάμε, σοκολάτα). Τα σνακ μπορεί να είναι ακριβά στο αεροδρόμιο, επομένως δεν είναι κακό να ρίξετε μερικές σακούλες χρυσόψαρο ή ένα μπαρ granola στην τσάντα σας.

Διασκεδάστε

Προτείνουμε επίσης λήψη ταινιών/εκπομπών στο σπίτικαθώς το Wi-Fi του αεροδρομίου δεν είναι το πιο σταθερό.

©Disney

Disney+ σας επιτρέπει να κατεβάζετε επεισόδια και ταινίες, επομένως είναι η ιδανική στιγμή για να προλάβετε μια σειρά ή ξεκινήστε έναν κινηματογραφικό μαραθώνιο.

Συσκευάστε ένα άδειο μπουκάλι νερού

Σίγουρα θα θελήσετε να σκεφτείτε φέρνοντας ένα άδειο μπουκάλι νερό επισης. Αν και δεν μπορείτε να φέρετε νερό μέσω της ασφάλειας, μπορείτε να γεμίσετε το μπουκάλι μόλις περάσετε από το TSA.

Συντριβάνι και σταθμός αναπλήρωσης!

Μπουκάλια νερού στο αεροδρόμιο μπορεί να είναι ακριβός, έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα φέρνοντας το δικό σας μπουκάλι. (Και μπορείτε να το φέρετε στα πάρκα και να πάρετε νερό στο θέρετρο σταθμοί ανεφοδιασμού!)

Check-in πριν φτάσετε στο αεροδρόμιο

Ελέγξτε την πτήση σας νωρίτερα! Παραλείψτε τις ουρές στα περίπτερα και τις οθόνες απλά κάνοντας check in στο σπίτι. Κάθε αεροπορική εταιρεία έχει διαφορετική διαδικασία, αλλά το να είστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένες είναι ο καλύτερος τρόπος.

Νέο Terminal C Airport Concept Art © Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να χρειαστεί να επισκεφτείτε τα περίπτερα εάν παραδίδετε τσάντες ή ταξιδεύετε με ένα παιδί στην αγκαλιά σας.

Κάντε κλικ εδώ για τις συμβουλές και τα κόλπα του Disney World

Και αυτές είναι όλες οι συμβουλές μας για πτήση! Για περισσότερες ταξιδιωτικές πληροφορίες, δείτε τις καθυστερήσεις στο διεθνές αεροδρόμιο του Ορλάντο. Ή ελέγξτε τι πρέπει να κάνετε εάν ακυρωθεί η πτήση σας για Disney World.Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Έχετε άλλες ταξιδιωτικές συμβουλές; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment