Στρατηγική περιοδείας για το Mickey’s Not So Scary Halloween Party 2022

αυτό το κόμμα. Και πρέπει να είσαι! Τα εισιτήρια μπορεί να είναι ακριβά, αλλά το πάρτι περιλαμβάνει την πρώτη παρέλαση με πλήρες προσωπικό που έχουμε δει από τότε που άνοιξαν ξανά τα πάρκα. Και οι χρόνοι αναμονής στις βόλτες κατά τη διάρκεια του πάρτι είναι απίστευτα χαμηλοί. Επιπλέον… αυτή η μαριονέτα του Jack Skellington.

Πώς πρέπει όμως να περνάς τον χρόνο σου κατά τη διάρκεια του πάρτι; Οι 5 ώρες φαίνονται πολλές, αλλά περνάνε γρήγορα. Ειδικά αν περιμένετε πάνω από 2 ώρες μόνο για να δείτε έναν χαρακτήρα! Επομένως, αν αναζητάτε μια καλή ισορροπία αξιοθέατων με χαμηλές αναμονές, κόλπα, χαρακτήρες και ψυχαγωγία, μην ψάχνετε άλλο!

Γιορτάστε το φθινόπωρο με τον Μίκυ! Ακόμα κι αν οι θερμοκρασίες είναι ανοδικές στη δεκαετία του ’90…

Βασικά πάρτι

Το Mickey’s Not So Scary Halloween Party διαρκεί από τις 7 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα στις ακόλουθες ημερομηνίες:

 • ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022: 9, 11, 13, 16, 18, 20, 23, 25, 27, 29 και 30
 • ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022: 2, 4, 6, 7, 10, 11, 13, 14, 16, 18, 20, 21, 23, 25, 27, 28, 30 και 31

Σημείωση #1 εδώ είναι να προσπαθήσετε δεν επισκεφθείτε το Magic Kingdom τις ημέρες εκτός πάρτι, ειδικά τον Οκτώβριο. Ναι, έτσι σου λείπουν τα πυροτεχνήματα. Αλλά όλοι προσπαθούν να αποφύγουν τα ραντεβού για πάρτι αν δεν έχουν εισιτήρια για πάρτι, κάτι που κάνει αυτές τις μέρες τόσο όμορφες στο Magic Kingdom και αναγκάζει τους πάντες σε ραντεβού χωρίς πάρτι. Τον Οκτώβριο μόνο 13 μέρες δεν γίνονται πάρτι. Αυτές οι δεκατρείς μέρες θα έχουν δυσανάλογα κόσμο.

Σημείωση #2 είναι ότι το εισιτήριο του πάρτι σας κερδίζει την είσοδο στο Magic Kingdom ήδη από τις 4 μ.μ. Προχωρήστε και φτάστε εκεί νωρίς για να πάρετε μερικά αξιοθέατα πριν ξεκινήσει το πάρτι!

Σημείωση #3 είναι ότι το DAS λειτουργεί κατά τη διάρκεια του πάρτι! Για αξιοθέατα και χαρακτήρες. Αυτό μπορεί να είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για το DAS. Σίγουρα θα συνιστούσα να λάβετε ώρες επιστροφής DAS για τους κύριους χαρακτήρες και να κάνετε αξιοθέατα σε κατάσταση αναμονής. Χαρακτήρας περιμένει >> η έλξη περιμένει, σχεδόν πάντα.

Η στρατηγική που παρουσιάζεται σε αυτό το άρθρο δίνει ορισμένες συγκεκριμένες ώρες για διάφορες επιλογές ψυχαγωγίας. Σε περίπτωση που θέλετε να φτιάξετε το δικό σας σχέδιο, οι διάφορες παραστάσεις και προσφορές παρουσιάζονται τις ακόλουθες ώρες:

 • Η Disney δεν είναι τόσο τρομακτική, θεαματική (πυροτεχνήματα και άλλα!): 10:15 μ.μ
 • Το Mickey’s Boo to You Parade: 21:15 και 23:15
 • Hocus Pocus Villain Spectacular: 7:40 μ.μ. (μόνο Οκτωβρίου), 8:35 μ.μ., 22:45 μ.μ., μεσάνυχτα
 • Cadaver Dans: 7 μ.μ., 7:40 μ.μ., 8:30 μ.μ., 9:50 μ.μ., 22:30 μ.μ.
Cadaver Dans!

Σημείωση για τους χαρακτήρες

Η συνάντηση χαρακτήρων και οι χαιρετισμοί στο Χάλοουιν πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary είναι κάτι σαν γιορτή ή πείνα. Ή, πραγματικά, τρώτε-σας-όλη τη νύχτα ή απολαυστικό.

Οι χαρακτήρες που θέλουν να πούμε απαιτούν ώρες αναμονής και κάνουν συχνά διαλείμματα. Εάν είστε απολύτως έτοιμοι να συναντήσετε ένα, θα πρέπει να παραταχθείτε πολύ πριν ξεκινήσει το πάρτι και θα πρέπει να είστε εντάξει με το να αφιερώσετε το μεγαλύτερο μέρος του πάρτι σας στην αναμονή τους. Ποιοι είναι αυτοί οι δημοφιλείς χαρακτήρες; Ο Τζακ και η Σάλι, ο Έλβις Στιτς και ο Που και οι φίλοι του. Ως παράδειγμα για το πώς μοιάζει η βραδιά σας αν εσείς απολύτως πρέπει συναντήστε τον Έλβις Στιτς, για παράδειγμα, παρουσιάζω αυτό το πραγματικό σενάριο που απαιτούσε πάνω από 2 ώρες αναμονής:

Είναι χαριτωμένος; Αναμφισβήτητα. Αξίζει να περιμένεις 2 ώρες για πάρτι; Εεεεεεεε
 • Μπήκε στο πάρκο στις 4 μ.μ., όταν οι επισκέπτες του πάρτι δικαιούνται να εισέλθουν.
 • Μπήκα στην ουρά για τον Έλβις Στιτς στις 6:42 μ.μ
 • Ο Στιτς βγήκε στις 6:48 μ.μ. (πριν ξεκινήσει πραγματικά το πάρτι! Ωραία!) και χαιρετούσε μέχρι τις 7:10 μ.μ. (10 λεπτά μετά την έναρξη του πάρτι, μπου).
 • Στη συνέχεια, ο Στιτς έκανε ένα ωραίο διάλειμμα 8 λεπτών και επέστρεψε στις 7:18 μ.μ. Συνέχισε να κουνιέται και να χαιρετάει μέχρι τις 7:43 μ.μ.
 • Δυστυχώς, αυτή τη φορά δεν υπάρχει γρήγορο διάλειμμα 8 λεπτών. Ο Στιτς πρέπει να χρειαζόταν έναν μεγάλο υπνάκο, γιατί δεν επέστρεψε μέχρι τις 8:19 μ.μ.
 • Για να προσβάλει… την αναμονή, αυτή η 36λεπτη ανάπαυση έδωσε στον Στιτς αρκετή ενέργεια μόνο για να χαιρετήσει για 24 λεπτά. Στις 20:43 χρειαζόταν άλλο ένα διάλειμμα.
 • Ευτυχώς, αυτό το διάλειμμα ήταν σύντομο και ο Stitch επέστρεψε στις 8:51 μ.μ. και η αναμονή τελείωσε τελικά στις 20:57.

Στο άλλο άκρο του φάσματος των χαρακτήρων είναι η τοποθεσία στο Mad Tea Party. Σε αυτό το σημείο, υπάρχουν ΠΕΝΤΕ διαφορετικοί χαρακτήρες που περιστρέφονται μέσα και έξω. Για παράδειγμα, η Queen of Hearts θα είναι πιο κοντά στους θάμνους Tomorrowland και η Alice and the Mad Hatter θα είναι πιο κοντά στον Pooh – όλα ταυτόχρονα.

Προκομματική Στρατηγική

Με εισιτήρια για πάρτι, μπορείτε να μπείτε στο Magic Kingdom από τις 4 μ.μ. Και θα πρέπει να εισέλθετε όσο το δυνατόν νωρίτερα εάν θέλετε να οδηγήσετε κάποια αξιοθέατα πριν ξεκινήσουν οι εορτασμοί του Halloween. Για το σκοπό αυτό, τα ακόλουθα θα ήταν ένας λογικός τρόπος για να περάσετε το απόγευμα:

 • Αμέσως μεταβείτε στο Jungle Cruise, το οποίο πιθανότατα θα έχει μια αναμονή 30-40 λεπτών, αλλά θα πρέπει να είναι μόνο μια πραγματική αναμονή 18-20 λεπτών. Ζήτω!
 • Αυτό σημαίνει ότι γύρω στις 4:45 μ.μ., μπορείτε να βρίσκεστε στους Πειρατές της Καραϊβικής με αναμονή περίπου 10 λεπτών, αλλά στην πραγματικότητα θα πρέπει να είναι κάτι κοντά σε μια βόλτα.
 • Μπορείτε ακόμα να χτυπήσετε το Splash Mountain και το Big Thunder Mountain πριν από τις 6 μ.μ. Το Splash θα αναρτηθεί μεταξύ 30 και 40 λεπτών και το Big Thunder θα αναρτηθεί σε περίπου 20 λεπτά. Αλλά η πραγματική αναμονή σας θα πρέπει να είναι πιο κοντά στα 5 και 10 λεπτά, αντίστοιχα.
 • Σε αυτό το σημείο, θα είναι κοντά στις 6 το απόγευμα. Εάν χρειάζεται να φάτε, μπορείτε να το κάνετε τώρα πριν ξεκινήσει το πάρτι. Ελπίζουμε όμως ότι έφαγες πριν φτάσετε και θα μπορέσετε να τα καταφέρετε μέχρι να γευματίσετε αργότερα στο πάρτι.
 • Αν θέλετε να δείτε έναν από τους πραγματικά δημοφιλείς χαρακτήρες, πρέπει να μπείτε στην ουρά μέχρι τις 6 το απόγευμα. Ακόμα και τότε μπορείτε να περάσετε 2-3 ώρες περιμένοντας τους.
 • Διαφορετικά, στόχος σας είναι να κάνετε άλλα δύο αξιοθέατα πριν τις 7 το απόγευμα. Πρώτον, το Haunted Mansion με περίπου 25 λεπτά αναμονής που θα πρέπει να είναι περισσότερο σαν 10 ή 15 λεπτά. Και μετά Seven Dwarfs Mine Train λίγο πριν τις 7 μ.μ. Θα έχει πιθανώς 60 λεπτά αναμονή, αλλά θα πρέπει να είναι 20 λεπτά.
Θεωρώ ότι το Haunted Mansion είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε κατά τη διάρκεια του MNSSHP. Η ατμόσφαιρά του είναι απαράμιλλη και είναι η τέλεια απόκοσμη προσθήκη στο βράδυ σας.

Έτσι, το πάρτι μόλις ξεκίνησε επίσημα. Και, ιδανικά, θα έχετε ήδη κάνει έξι από τα αξιοθέατα με μερικές από τις μεγαλύτερες αναμονές σε μια κανονική μέρα στο Magic Kingdom. Καθόλου άσχημη αρχή.

Ωρα για πάρτυ!

Όταν ξεκινήσει το πάρτι, θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε αμέσως κόλπο ή κάποιο άλλο είδος διασκέδασης. Μην το κάνεις! Όλοι οι άλλοι στο πάρτι θα ενδώσουν σε αυτόν τον πειρασμό. Αν ξεγελάσεις νωρίς, θα το κάνεις χαλάσει το δείπνο σας πρέπει να κουβαλάς βαριά καραμέλα όλη τη νύχτα. Και, ειδοποίηση spoiler, η Disney δεν έχει ξεμείνει από καραμέλα. Κρατήστε το για πολύ αργότερα. Ο στόχος σας είναι να γνωρίσετε μερικά ακόμα αξιοθέατα πριν μπείτε στο πνεύμα του πάρτι.

 • Πρώτα, κατευθυνθείτε προς το Tomorrowland και οδηγήστε το Buzz Lightyear. Θα έχει λίγη ελάχιστη αναμονή, αλλά θα πρέπει να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.
 • Στη συνέχεια, απολαύστε την ατμόσφαιρα του πάρτι στο Tomorrowland PeopleMover. Αυτό θα έχει και πάλι σχεδόν μηδενική αναμονή και θα σας αγοράσει λίγο χρόνο καθώς τα πλήθη θα ηρεμήσουν στο Space Mountain.
 • Η ώρα της άφιξής σας στο Space Mountain είναι κοντά στις 8 μ.μ. Θα υπάρξει αναμονή 30 ή 40 λεπτών, αλλά θα πρέπει πραγματικά να είναι πιο κοντά στα 20 ή 25 λεπτά.
 • Εάν είστε τυχεροί, ίσως μπορέσετε να φτάσετε στην Frontierland εγκαίρως για την παράσταση του Cadaver Dans στις 8:30 μ.μ. Εάν όχι, συνεχίζετε να πηγαίνετε προς τα εκεί για να τραβήξετε θέσεις για την παρέλαση Boo to You στις 9:15 μ.μ.
 • Μόλις τελειώσει η παρέλαση, κάντε το δρόμο σας όσο το δυνατόν πιο κοντά στο μπροστινό μέρος του κάστρου. Τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα δεν θα ξεκινήσουν πριν από τις 10:15 μ.μ., αλλά θέλετε να το περιμένετε για μια εξαιρετική τοποθεσία προβολής. Η μαριονέτα Jack Skellington που παρουσιάστηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια του θεαματικού είναι το ξεχωριστό πάρτι και αξίζει την αναμονή.
 • Από τα πυροτεχνήματα μέχρι τα μεσάνυχτα είναι η ώρα σας για πάρτι σαν να είναι Απόκριες. Γνωρίστε χαρακτήρες με σύντομη αναμονή ή κάντε το κόλπο σας.
 • Τέλος, τα μεσάνυχτα, ολοκληρώστε τη νύχτα σας παρακολουθώντας το Hocus Pocus Villain Spectacular. Αυτή είναι η τελευταία από τις 3 ή 4 παραστάσεις για τη νύχτα, και ως εκ τούτου θα πρέπει να είναι αρκετά άδεια και εύκολη στην απόλαυση.
Θέλετε να είστε μπροστά και στο κέντρο για αυτήν την εντυπωσιακή εμφάνιση του Jack Skellington!

Γρήγορο κόλπο ή θεραπεία

Κάθε τοποθεσία θεραπείας στο πάρτι έχει τις ίδιες επιλογές θεραπείας. Δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε πολλά από αυτά, εκτός αν σκοπεύετε να φάτε το βάρος σας σε ζάχαρη τις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο, αξίζει να έχετε μια έξυπνη στρατηγική για να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερες καραμέλες με όσο το δυνατόν λιγότερο περπάτημα και αναμονή.

Το πρώτο μέρος της στρατηγικής είναι να περιμένετε μετά τις 10 το βράδυ. Όλοι οι άλλοι θα έχουν ήδη φορτώσει τις τσάντες λιχουδιών τους σε εκείνο το σημείο, επομένως οι γραμμές στις τοποθεσίες trick-or-treat θα είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Ανετα.

Το επόμενο βήμα είναι η μεγιστοποίηση των λιχουδιών ανά βήμα. Η απόλυτη καλύτερη τοποθεσία για αυτό είναι στο Monsters Inc Laugh Floor. Υπάρχει μια στάση για κέρασμα κατά την είσοδο, μια διασκεδαστική παράσταση και μετά μια άλλη στάση κατά την έξοδο. Δύο προς ένα σε καραμέλα; Ναι παρακαλώ.

ΔΥΟ τοποθεσίες _και_ ένα διασκεδαστικό σόου ενδιάμεσα. Εάν κάνετε κόλπο, αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για να το κάνετε.

Επιπλέον, η Tomorrowland είναι αντικειμενικά η καλύτερη γη για να πάρετε πολλά γλυκά σε σύντομο χρονικό διάστημα, επειδή έχετε επίσης στάσεις στο Carousel of Progress και στο Cosmic Ray’s. Αυτό είναι τέσσερις συνολικά στάσεις με πολύ λίγο περπάτημα ενδιάμεσα.

Πού πρέπει να αποφεύγετε; Pinocchio Village Haus και Country Bear Jamboree. Και οι δύο τοποθεσίες έχουν πολύ μεγάλους περιπάτους εντός του αξιοθέατου ή του εστιατορίου και απολαμβάνετε τις ίδιες λιχουδιές όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία. Αποφύγει.

Σύνοψη στρατηγικής όχι και τόσο τρομακτικής

 • 4 – 8:30 μ.μ: Κάνε τις βόλτες! Προτεινόμενη παραγγελία: Κρουαζιέρα σε Jungle, Pirates of the Caribbean, Splash Mountain, Big Thunder Mountain Railroad, Haunted Mansion, Seven Dwarfs Mine Train, Buzz Lightyear, PeopleMover, Space Mountain. Φτου!
 • 8:30 – 22:30: Boo to You Parade και Not-So-Spooky Spectacular
 • 10:30 – μεσάνυχτα: Λιχουδιές και χαρακτήρες
 • Μεσάνυχτα: Hocus Pocus Villain Spectacular

Θα πάτε στο Mickey’s Not So Scary Halloween Party φέτος; Σκοπεύετε να δώσετε έμφαση σε βόλτες, χαρακτήρες, λιχουδιές ή αξιοθέατα; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

 • “Είναι Halloween-lo-ween, όλοι! Βγάλτε μια κραυγή. Ουρα, είναι Απόκριες!” Για πρώτη φορά από το 2019, η Disney ανακοίνωσε ότι η…

 • Το Halloween έφτασε στο Disney World και ήμασταν στην πρώτη νύχτα της επιστροφής του Mickey’s Not So Scary…

 • κάρτα τίτλου με λιχουδιές φιλικές προς τις αλλεργίες από το πάρτι του MIckey's Not So Scary Halloween

  Εάν πηγαίνετε στο φετινό Mickey’s Not So Scary Halloween Party και κάποιος στην ομάδα σας έχει αλλεργίες, αυτό…

 • Μπου Μπας

  Το καλοκαίρι δεν είναι ακόμη εδώ, οπότε ξέρετε τι είναι ώρα να μιλήσουμε; Απόκριες….. Πολλοί έχουν ρωτήσει αν…

Leave a Comment