Σπάζοντας: Το Disney Wonder κατευθύνεται προς την Αυστραλία περιλαμβάνονται τα δρομολόγια

Σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2022, στην έκθεση D23 Expo, η Disney ανακοίνωσε ότι το Disney Wonder κατευθύνεται στην Αυστραλία. Το The Wonder θα κάνει μια κρουαζιέρα επανατοποθέτησης από τη δυτική ακτή της Βόρειας Αμερικής στην Αυστραλία Οκτώβριος 2023 κάνοντας στάσεις μέσα Φίτζι και Σαμόαπου φτάνει στο Σίδνεϊ στις 27 Οκτωβρίου 2023. Το Disney Wonder θα επιστρέψει στη Βόρεια Αμερική τον Φεβρουάριο του 2024.

Η κράτηση για αυτές τις κρουαζιέρες ξεκινά:

Transpacific Cruises 2023-2024
  • 3 Οκτωβρίου 2022: Μέλη Platinum Castaway Club & Μέλη Golden Oak
  • 4 Οκτωβρίου 2022: Μέλη Gold Castaway Club
  • 5 Οκτωβρίου 2022: Μέλη Silver Castaway Club, επιλέξιμα Μέλη Disney Vacation Club και Adventure Insiders
  • 6 Οκτωβρίου 2022: Όλοι οι επισκέπτες

Transpacific Cruises 2023-2024

10-Νυχτερινή κρουαζιέρα στη Χαβάη από το Βανκούβερ που τελειώνει στη Χονολουλού

Πείτε “Aloha!” σε μια μαγευτική κρουαζιέρα στη Χαβάη 10 διανυκτερεύσεων που αναχωρεί από το Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας. Ρίξτε άγκυρα στο Hilo, τη Χονολουλού, το Nawiliwili και το Kahului, όπου σας περιμένουν ξέγνοιαστες στιγμές αναψυχής, αναψυχής και περιπέτειας. Περπατήστε σε καταπράσινες ζούγκλες, ανακαλύψτε μυστικούς καταρράκτες, χαλαρώστε σε μια υπέροχη παραλία ή εξερευνήστε την πολύχρωμη θαλάσσια ζωή κάτω από τα κύματα. Επιπλέον, απολαύστε την εξαιρετική φιλοξενία που περιμένατε από τη Disney—βραβευμένη ψυχαγωγία, εορταστικά πάρτι στο κατάστρωμα, ευφάνταστα δείπνα, πισίνες γλυκού νερού και νεροτσουλήθρες, παιδικά κλαμπ, συναντήσεις χαρακτήρων, συναρπαστικές περιπέτειες στο λιμάνι και πολλά άλλα.

10 νύχτες κρουαζιέρα στη Χαβάη από το Βανκούβερ στη Χονολουλού Ημερομηνία απόπλου: 3/10/23
Λιμάνια προσέλευσης: Hilo (Big Island), Honolulu, Nawiliwili (Kauai), Kahului (Maui)
Αριθμός ημερών στη θάλασσα: 5
Τιμές που ξεκινούν από (Ανά άτομο με βάση τη δίκλινο):
Εσωτερική καμπίνα: 2.632 $
Καμπίνα Oceanview: 2.752 $
Καμπίνα με θέα στον Ωκεανό με βεράντα: 3.902 $
Καμπίνα θυρωρείου με βεράντα: 7.372 $

13 νυχτερινή κρουαζιέρα στον Νότιο Ειρηνικό από τη Χονολουλού με κατάληξη στο Σίδνεϊ

Ξεκινήστε για μοναδικές διακοπές στη θάλασσα στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας σε μια κρουαζιέρα 13 διανυκτερεύσεων —με 14 ηλιοβασιλέματα— με αναχώρηση από τη Χονολουλού της Χαβάης. Ζήστε τα καλύτερα του Oʻahu πριν ταξιδέψετε στη διεθνή γραμμή ραντεβού (όπου θα «χάσετε» μια μέρα αλλά όχι ένα ηλιοβασίλεμα) στα εξωτικά νησιά της Αμερικανικής Σαμόα, των Φίτζι και της Νέας Καληδονίας. Καθώς πλέετε στο γαλάζιο του Ειρηνικού, απολαύστε βραβευμένη ψυχαγωγία, συναρπαστικά πάρτι στο κατάστρωμα, ευφάνταστο φαγητό, συναντήσεις χαρακτήρων και πολλά άλλα. Στην Αυστραλία, αφιερώστε χρόνο εξερευνώντας μια σειρά από συναρπαστικούς προορισμούς, όπως η Όπερα του Σίδνεϊ, οι βοτανικοί κήποι, οι παραλίες με τη χρυσή άμμο και μια ζωντανή σκηνή για φαγητό.

Ημερομηνία 13 νυχτερινής κρουαζιέρας στον Νότιο Ειρηνικό από τη Χονολουλού στο Σύδνεϋ Sail: 13/10/23
Λιμένες προσέλευσης: Pago Pago, Αμερικανική Σαμόα. Lautoka, Φίτζι; Νουμέα, Νέα Καληδονία
Αριθμός ημερών στη θάλασσα: 10
Τιμές που ξεκινούν από (Ανά άτομο με βάση τη δίκλινο):
Εσωτερική καμπίνα: 2.392 $
Καμπίνα Oceanview: 2.873 $
Καμπίνα με θέα στον ωκεανό με βεράντα: 4.030 $
Καμπίνα θυρωρείου με βεράντα: 8.541 $

15 νυχτερινή κρουαζιέρα στον Νότιο Ειρηνικό από το Σίδνεϊ με κατάληξη στη Χονολουλού

Ξεκινήστε το ταξίδι μιας ζωής με αυτήν την κρουαζιέρα 15 νυχτών που πλέει στον Νότιο Ειρηνικό και πάνω από τη διεθνή γραμμή ραντεβού, όπου θα ζήσετε την ίδια ημερολογιακή ημέρα δύο φορές ανάμεσα σε 14 ηλιοβασιλέματα. Εξερευνήστε τους εντυπωσιακούς βοτανικούς κήπους του Σίδνεϊ, τις παραλίες με χρυσή άμμο και το κοσμοπολίτικο κέντρο της πόλης – το σπίτι σε ένα όμορφο λιμάνι και την εμβληματική Όπερα – προτού ξεκινήσετε τον πανίσχυρο Ειρηνικό Ωκεανό. Στην πορεία, ελλιμενίστε στην Αμερικανική Σαμόα, τα Φίτζι, τη Νέα Καληδονία και το νησί Μάουι της Χαβάης. Ενώ βρίσκεστε στη θάλασσα, απολαύστε τη βραβευμένη διασκέδαση, τα συναρπαστικά πάρτι στο κατάστρωμα, το ευφάνταστο φαγητό, τις συναντήσεις χαρακτήρων και πολλά άλλα.

15 νύχτες κρουαζιέρα στον Νότιο Ειρηνικό από το Σίδνεϊ στη Χονολουλού
Ημερομηνία απόπλου: 16/2/24
Λιμένες προσέλευσης: Νουμέα, Νέα Καληδονία. Lautoka, Φίτζι; Pago Pago, Αμερικανική Σαμόα; Καχουλούι, Μάουι
Αριθμός ημερών στη θάλασσα: 9
Τιμές που ξεκινούν από (Ανά άτομο με βάση τη δίκλινο):
Εσωτερική καμπίνα: 2.838 $
Καμπίνα Oceanview: 3.393 $
Καμπίνα με θέα στον ωκεανό με βεράντα: 4.713 $
Καμπίνα θυρωρείου με βεράντα: 9.918 $

Disney Cruise Transpacific
Disney Cruise Transpacific

10-Νυχτερινή κρουαζιέρα στη Χαβάη από τη Χονολουλού που τελειώνει στο Βανκούβερ

Αφήστε άγκυρα στο Kahului, το Hilo και το Nawiliwili κατά τη διάρκεια μιας 10ήμερης ιστιοπλοΐας από τη Χονολουλού στο Βανκούβερ, όπου σας περιμένει το καλύτερο πνεύμα της Aloha—από καταπράσινες ζούγκλες και μυστικούς καταρράκτες μέχρι εκπληκτικές παραλίες και χαλαρή ατμόσφαιρα νησιών. Στη συνέχεια, ταξιδέψτε στον Ειρηνικό με στυλ απολαμβάνοντας μαγικές ανέσεις και δραστηριότητες που μόνο η Disney μπορεί να δημιουργήσει—όπως βραβευμένη διασκέδαση, εορταστικά πάρτι στο κατάστρωμα, θεματικά δείπνα, αστραφτερές πισίνες, παιδικά κλαμπ, συναντήσεις χαρακτήρων και πολλά άλλα. Μετά την κρουαζιέρα σας, απολαύστε χρόνο για να εξερευνήσετε τα πάρκα, τους κήπους και τη γοητεία της μεγάλης πόλης του πανέμορφου Βανκούβερ.

10 νύχτες κρουαζιέρα στη Χαβάη από τη Χονολουλού στο Βανκούβερ Sail: 1/3/24
Λιμάνια προσέλευσης: Hilo (Big Island), Nawiliwili (Kauai), Kahului (Maui)
Αριθμός ημερών στη θάλασσα: 5
Τιμές που ξεκινούν από (Ανά άτομο με βάση τη δίκλινο):
Εσωτερική καμπίνα: 2.601 $
Καμπίνα Oceanview: 2.731 $
Καμπίνα με θέα στον ωκεανό με βεράντα: 3.881 $
Καμπίνα θυρωρείου με βεράντα: 7.381 $

Βεβαιωθείτε ότι συνεχίζετε να ελέγχετε ξανά —ή εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο— καθώς δημοσιεύονται περισσότερες πληροφορίες. Δείτε τα τελευταία νέα της Disney Cruise. Ειδήσεις όπως οι πιο πρόσφατες εκπτώσεις για κρουαζιέρες, Μάθετε για το νεότερο πλοίο της Disney. Θα ταξιδέψετε σύντομα στο Disney Wish; Ελέγξτε τα μενού και τους τιμοκαταλόγους για τους διάφορους χώρους.


Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Δηλαδή, εάν κάνετε μια αγορά μέσω των συνδέσμων μου, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Leave a Comment