ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Περισσότερες βόλτες προστέθηκαν επίσημα στο Genie+ στο Disney World

Εάν θέλετε να παραλείψετε αυτές τις (μερικές φορές) μεγάλες γραμμές αναμονής, υπάρχει μια ενημέρωση του Disney World για την οποία πρέπει να γνωρίζετε.

Τζίνι της Ντίσνεϋ

Disney Genie+ είναι το σύστημα επί πληρωμή που αντικατέστησε το FastPass+ στο Disney World. Τους τελευταίους μήνες, από το ντεμπούτο του Genie+, έχουμε δει μια σειρά από αλλαγές που έγιναν στο σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της επίσημης αναγνώρισης του κανόνα των 120 λεπτών, αλλαγές ως προς το ποιες διαδρομές είναι διαθέσιμες μέσω της υπηρεσίας και πολλά άλλα. Και τώρα μια άλλη αλλαγή είναι στο δρόμο της!

Ακριβώς ως μια γρήγορη ανακεφαλαίωση, με το Genie+ μπορείτε πληρώστε ένα καθορισμένο ποσό (15 $ ανά άτομο την ημέρα στο Disney World) για να κάνετε κρατήσεις στο Lightning Lane σε μερικές από τις αγαπημένες σας βόλτες στα πάρκα. Όταν φτάσει η ώρα επιστροφής Lightning Lane, παραλείπετε τη γραμμή αναμονής και χρησιμοποιείτε τη Lightning Lane. Μπορείτε να κάνετε 1 επιλογή Lightning Lane κάθε φορά.

Lightning Lane

Ωστόσο, δεν διατίθενται όλες οι διαδρομές μέσω της τυπικής υπηρεσίας Genie+. Για να παραλείψετε τις γραμμές σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς βόλτες του Disney World (όπως το Star Wars: Rise of the Resistance), πρέπει να πληρώσετε για ορισμένες Lightning Lanes ξεχωριστά. Αυτό ονομάζεται pay-per-ride ή μεμονωμένη επιλογή αξιοθέατου.

Rise of the Resistance Lightning Lane

Σε ορισμένους χρόνους, Η Disney άλλαξε λίγο τα πράγματα και πρόσφερε ορισμένες βόλτες με την επιλογή Individual Attraction Selection μέσω της κανονικής υπηρεσίας Genie+. Πιο πρόσφατα, η Disney έκανε αρκετές βόλτες που είναι συνήθως διαθέσιμες μέσω της επιλογής μεμονωμένων αξιοθέατων μέσω της κανονικής υπηρεσίας Genie+ έως τις 7 Αυγούστου. Αυτό περιελάμβανε το Space Mountain, το Frozen Ever After, το Ratatouille Adventure του Remy, το Runaway Railway του Mickey & Minnie και το Expedition Everest.

Lightning Lane

Ο ιστότοπος της Disney σημείωσε προηγουμένως ότι όλα αυτά θα ήταν διαθέσιμα μόνο μέσω της κανονικής υπηρεσίας Genie+ έως τις 7 Αυγούστου 2022. Η προσδοκία ήταν ότι μετά από αυτό το διάστημα, πιθανότατα θα επέστρεφαν στην προσφορά μέσω της επιλογής μεμονωμένων αξιοθέατων (ή πληρωμή ανά βόλτα) για άλλη μια φορά. Τώρα όμως τα πράγματα ΑΛΛΑΞΑΝ.

Διαστημικό Βουνό

Το αποκάλυψε η Disney Το Space Mountain, το Remy’s Ratatouille Adventure, το Frozen Ever After, το Expedition Everest και το Mickey and Minnie’s Runaway Railway θα REMAIN τυπικές προσφορές Genie+ μετά τις 7 Αυγούστου 2022. Σωστά παιδιά, αυτές οι διαδρομές ΔΕΝ επιστρέφουν ως επιλογές πληρωμής ανά διαδρομή. Για να παραλείψετε τις γραμμές αναμονής σε αυτά τα σημεία, δεν θα χρειάζεται πλέον να πληρώνετε μεμονωμένα. Αντίθετα, θα μπορείτε απλώς να κάνετε κράτηση για ένα Lightning Lane μέσω της τυπικής υπηρεσίας Genie+ των 15 $ ανά άτομο ανά ημέρα.

Runaway Railway

Αν επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Disney World τώρα, θα το δείτε η δήλωση αποποίησης ευθύνης σχετικά με αυτές τις διαδρομές που είναι διαθέσιμες μόνο στην τυπική υπηρεσία Genie+ έως τις 7 Αυγούστου έχει αφαιρεθεί και πλέον περιλαμβάνονται στις τυπικές προσφορές Genie+.

©Disney

Ακολουθεί μια ματιά στην ενημερωμένη λίστα προσφορών για το EPCOT…

©Disney

…Τα Hollywood Studios της Disney…

©Disney

…και το Animal Kingdom της Disney.

©Disney

Φυσικά, τα πράγματα υπόκεινται και πάλι σε αλλαγές. Οι επιλογές Genie+ και οι ρυθμίσεις με την επιλογή Individual Attraction Selection έχουν αλλάξει στο παρελθόν και θα μπορούσαν ξανά στο μέλλον. Ωστόσο, προς το παρόν, θα έχετε ακόμη ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ διαδρομές για να διαλέξετε στην τυπική υπηρεσία Genie+ και λιγότερες διαδρομές για τις οποίες θα πρέπει να πληρώσετε μεμονωμένα για να παρακάμψετε τις γραμμές αναμονής.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Genie+; Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη σελίδα μας ΠΛΗΡΕΣ με λεπτομέρειες. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ εδώ για να διαβάσετε για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ του Genie+ ή κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να αποφύγετε τα μεγαλύτερα λάθη Genie+ στο Disney World.

Lightning Lane

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε για περισσότερα νέα του Genie+ και θα σας ενημερώσουμε για όσα βρίσκουμε. Μείνετε συντονισμένοι για τις τελευταίες ενημερώσεις!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς έχει ΑΛΛΑΞΕΙ η αγορά Genie+ στο Disney World

,


Τι πιστεύετε για αυτήν την αλλαγή Genie+; Πείτε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment