ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία έναρξης της Boutique Bibbidi Bobbidi στο Disney World και τη Disneyland

Σίγουρα δεν υπάρχει έλλειψη πριγκίπισσες, πρίγκιπες, πειρατές και άλλοι χαρακτήρες σε Disney World και Disneyland.

Γεια σου Έλσα!

Όμως, τα πάρκα ήταν λείπουν κάποια ιδιαίτερα βασιλικά πρόσωπα από τότε που άνοιξε ξανά, και αυτό πρόκειται να αλλάξει. Οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν και πάλι να λάβουν το μαγική αναμόρφωση των ονείρων τους γιατί Η Bibbidi Bobbidi Boutique ανοίγει ξανά ΣΥΝΤΟΜΑ!

Καλούμε όλες τις πριγκίπισσες, πρίγκιπες, πειρατές και πολλά άλλα! Το ανακοίνωσε η Disney Η Bibbidi Bobbidi Boutique θα ανοίξει ξανά τόσο στο Disney World όσο και στο πάρκο Disneyland στις 25 Αυγούστου 2022! Η Disney εξέδωσε μια Βασιλική Διακήρυξη για να ανακοινώσει τα νέα.

©Disney

Οι μαθητευόμενοι της Νεράιδας θα είναι έτοιμοι και θα περιμένουν μετατρέψτε τους επισκέπτες ηλικίας 3 έως 12 ετών στους αγαπημένους τους χαρακτήρες της Disney με διαφορετικό χτένισμα, κοστούμια, μακιγιάζ και αξεσουάρ. Η επαναλειτουργία περιλαμβάνει επίσης α νέο αξεσουάρ μαλλιών ειδικά για ανάγλυφα μαλλιά!

©Disney

Για να μην αναφέρουμε, οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να διαλέξουν νέα κοστούμια «με ορισμένα από Οι νεότεροι ήρωες και ηρωίδες της Disney έρχεται αργότερα φέτος». Η Disney μοιράστηκε επίσης ότι οι τοποθεσίες Bibbidi Bobbidi Boutique σε Disney Springs και Disney’s Grand Floridian Resort & Spa θα ξανανοίξει “σε μεταγενέστερη ημερομηνία”.

Bibbidi Bobbidi Boutique στο Grand Floridian

Οι κρατήσεις θα ανοίξουν «αρχές Αυγούστου» αλλά δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία. Θα παρακολουθούμε για ενημερώσεις σχετικά με το πότε θα είναι διαθέσιμες οι κρατήσεις — αλλά θα τις βρείτε στην εφαρμογή My Disney Experience και στην εφαρμογή Disneyland!

©Disney

Σχεδιάστε να κάνετε τις κρατήσεις σας και κατευθυνθείτε προς Magic Kingdom στο Disney World ή το Disneyland Park μετά τις 25 Αυγούστου για μια βασιλική ανανέωση το μικρό σας δεν θα ξεχάσει.

Τα μενού του 2022 EPCOT Food & Wine Festival αποκαλύφθηκαν!

Δεν μπορείτε να λάβετε αρκετά νέα της Disney; Μόλις ανακοινώθηκε η ημερομηνία επαναλειτουργίας της Disneyland της Σαγκάης και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ! Το Harmony Barbershop ανοίγει ξανά σύντομα στο Disney World και έχει ενημερώσει τις τιμές του. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε.

Εάν πρόκειται να κατευθυνθείτε στα πάρκα σύντομα, μην ξεχνάτε ότι οι κρατήσεις για πάσο στάθμευσης εξακολουθούν να απαιτούνται στο Disney World και τη Disneyland — οπότε φροντίστε να κλείσετε το δικό σας πριν από το ταξίδι σας!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πλήρη λίστα με τις ημερομηνίες και τις τιμές για το Mickey’s Very Merry Christmas Party


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για να εξοικονομήσετε 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

έτοιμα προς αγορά-κουμπί
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα κάνετε κράτηση για το παιδί σας όταν ανοίξει ξανά η Bibbidi Bobbidi Boutique; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment