ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης για το ΝΕΟ Κατάστημα Disneyland με θέμα την Tiana: Eudora’s Chic Boutique!

Ήταν ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ! Είχαμε ήδη τόσες πολλές διασκεδαστικές ανακοινώσεις από την έκθεση D23 Expo — από ενημερώσεις για το Tiana’s Bayou Adventure στα αποκαλυπτήρια του νέου Άγαλμα EPCOT του Waltείχαμε ήδη μια έκρηξη και έρχονται τόσα άλλα!

Μια ΜΕΓΑΛΗ ανακοίνωση ήταν η εγκαίνια ενός ολοκαίνουργιου καταστήματος με θέμα την Tiana που έρχεται στη Disneyland — η Eudora’s Chic Boutique. Και τώρα έχουμε ένα ημερομηνία έναρξης!

Eudora’s Chic Boutique

Η Eudora’s Chic Boutique, σύμφωνα με το παρασκήνιο, προήλθε από την τεράστια επιτυχία του Tiana’s Palace — ενός εστιατορίου που δημιουργήθηκε από την ίδια την Πριγκίπισσα! Αυτό το κατάστημα θα πουλά μια ποικιλία αξεσουάρ για να δημιουργήσει και να σερβίρει κουζίνα εμπνευσμένη από τη Νέα Ορλεάνη… συμπεριλαμβανομένων των υλικών!

Ναι — Η Eudora’s θα πουλήσει α ολοκαίνουργια σειρά μπαχαρικών και σάλτσες που δημιουργήθηκε από την Tiana για χρήση στη δική της μαγειρική στο εστιατόριο. Οι φανταστικοί δούλεψαν σκληρά για να ερευνήσουν και να μάθουν στη Νέα Ορλεάνη για να δημιουργήσουν την τέλεια πληθώρα αγαθών για πώληση στο κατάστημα. Ανυπομονούμε να δούμε τι πωλείται.

Eudora’s Chic Boutique Signage

Και ευτυχώς — δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε τόσο πολύ! Eudora’s Chic Boutique με τα γκουρμέ μυστικά της Tiana θα ανοίξει σε λίγες μόνο μέρες! Οι 20 Σεπτεμβρίου 2022 θα είναι η επίσημη ημερομηνία έναρξης αυτού του καταστήματος!

Θα είμαστε εκεί για να σας φέρουμε όλες τις λεπτομέρειες (και πιθανώς αγοράζοντας κάθε σάλτσα… can’t stop δεν θα σταματήσει). Μείνετε συντονισμένοι για αυτό και για πολλά άλλα από την D23 Expo! Αν λαμβάνουμε τόσα νέα κατά την προεπισκόπηση των μέσων ενημέρωσης, φανταστείτε τι θα συμβεί το Σαββατοκύριακο! ΑΑΑΑΑΑΧ! Ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα μαζί σας!


Θα σε δούμε στο Eudora’s; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Αποκάλυψη: Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, οι συγγραφείς και οι φωτογράφοι του Disney Food Blog πληρώνουν το πλήρες τίμημα για τα δικά τους εισιτήρια ταξιδιού, ξενοδοχείου, φαγητού, ποτών και εκδηλώσεων. Το κάνουμε αυτό επειδή είναι σημαντικό για εμάς ως δημοσιογράφους να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι σας δίνουμε αμερόληπτες απόψεις, αλλά και ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να το πράξουμε, καθώς πληρώνουμε με τον δικό μας τρόπο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν προσκαλούμαστε από μια εταιρεία να παρακολουθήσουμε μια προεπισκόπηση ως μέσα ενημέρωσης και όταν επιλέγουμε να αποδεχθούμε αυτήν την πρόσκληση, θα κάνουμε πάντα εσάς, τους αναγνώστες μας, να γνωρίζετε αυτήν την κατάσταση. Μας προσκάλεσε η Disney να παρακολουθήσουμε την D23 Expo ως μέσα ενημέρωσης. Λάβετε υπόψη ότι όταν παρακολουθούμε εκδηλώσεις ως μέσα μαζικής ενημέρωσης, 1) Δεν απαιτείται να ελέγξουμε αυτό το συμβάν/φαγητό σε κανένα από τα κανάλια μας και 2) Δεν απαιτείται να αξιολογήσουμε ευνοϊκά αυτό το συμβάν/φαγητό. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο DFB για να σας δώσει μια 100% αμερόληπτη και ειλικρινή κριτική για κάθε εκδήλωση που παρακολουθούμε, φαγητό που τρώμε ή ποτό που πίνουμε. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην Πολιτική αποκάλυψης. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. — AJ

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment