Σημαντική ενημέρωση για τη διάλυση της περιοχής Reedy Creek του Disney World θα μπορούσε να έρθει σύντομα

Από τότε που ο Κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις υπέγραψε νόμο για τη διάλυση της Περιφέρειας Reedy Creek Improvement Disney, οι κάτοικοι της Φλόριντα και οι θαυμαστές της Disney αναρωτιούνται τι πραγματικά θα συμβεί τον Ιούνιο του 2023 όταν αυτός ο νόμος τεθεί σε ισχύ.

Είσοδος Reedy Creek στο Disney World

Ο περιφερειάρχης DeSantis δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες για το πώς θα είναι η διάλυση της ειδικής περιφέρειας, δηλώνοντας γενικά ότι σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες. Τώρα, έχουμε άλλη μια ενημέρωση για αυτό το αμφιλεγόμενο θέμα.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το δράμα του Reedy Creek Dissolution, αφήστε μας να σας πιάσουμε. Το Reedy Creek Improvement District είναι ένα ειδικό διοικητικό όργανο που λειτουργεί μόνο στη γη της Disney World. Δημιουργήθηκε για την Disney World το 1968 και λειτουργεί από τότε ουσιαστικά ως κομητεία. Έχει τη δική της πυροσβεστική υπηρεσία, έχει ειδικούς φορολογικούς νόμους και αναλαμβάνει συμβάσεις επιβολής του νόμου από τη γύρω περιοχή.

Reedy Creek Emergency Vehicles©Wesh

Νωρίτερα φέτος, ο κυβερνήτης Ron DeSantis υπέγραψε ένα νομοσχέδιο που θα διαλύσει την περιοχή Reedy Creek Improvement District, με ισχύ τον Ιούνιο του 2023. Ο DeSantis δεν έδωσε σχέδιο για το τι θα συνέβαινε μόλις διαλυθεί η περιφέρεια. Μερικοί άνθρωποι ανησυχούν ότι η φορολογική επιβάρυνση (συμπεριλαμβανομένου σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε ομολογιακό χρέος) θα έπεφτε στους κατοίκους της κομητείας. Αυτό οδήγησε σε αστικές αγωγές κατά του κυβερνήτη (μερικές από τις οποίες έχουν απολυθεί).

Κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis ©Προθεσμία

Αν και πολλοί έχουν εικασίες για το τι θα μπορούσε να αντικαταστήσει την περιφέρεια μετά τη διάλυσή της, δεν υπήρξαν συγκεκριμένες ανακοινώσεις σχετικά με τη λύση που θα προχωρήσει.

Λίγο πριν από τη δημιουργία αυτού του νόμου, ο DeSantis υπέγραψε το νόμο για τα Γονικά Δικαιώματα στην Εκπαίδευση, ο οποίος αναφέρεται από τους επικριτές ως νόμος «Μην πεις ομοφυλόφιλος». Η Disney εξέδωσε μια δήλωση μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, λέγοντας: «Το νομοσχέδιο HB 1557 της Φλόριντα, γνωστό και ως νομοσχέδιο «Μη λες ομοφυλόφιλο», δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει ψηφιστεί και δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει υπογραφεί σε νόμο». Επειδή αυτό συνέβη λίγο πριν ο DeSantis υπογράψει το νόμο για τη διάλυση της περιοχής Reedy Creek Improvement District, ορισμένοι τον κατηγόρησαν ότι ενεργούσε ως αντίποινα στην απάντηση της Disney.

©ABC

Όποια και αν είναι τα κίνητρα του Desantis, ο νόμος για τη διάλυση της περιφέρειας της Disney World θα τεθεί σε ισχύ τον επόμενο χρόνο. Πότε λοιπόν θα ακούσουμε το σχέδιο για το τι θα συμβεί όταν διαλυθεί; Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Daniel Perez (R-Miami), ενδέχεται να λάβουμε μια ενημέρωση σύντομα.

Αντιπρόσωπος Daniel Perez ©Βουλή των Αντιπροσώπων της Φλόριντα

Ο Perez είπε, «Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω στο κοινό είναι ότι οι συζητήσεις του Reedy Creek ήταν πάντα εκεί, και συνεχίζονται ακόμα και σήμερα. Θα προσπαθήσουμε να υποκλιθούμε σε αυτή τη συζήτηση στο εγγύς μέλλον… Όσο για το χρονοδιάγραμμα για αυτό, είναι ακόμα αβέβαιο. Όμως οι συζητήσεις συνεχίστηκαν. Υπάρχει κάποια πρόοδος που πρέπει να γίνει, αλλά σίγουρα θα Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα βρούμε λύση” (Orlando Business Journal).

Jon Shirey, Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Reedy Creek | ©Joe Burbank/Orlando Sentinel

Μια πιθανή λύση για τη διάλυση του Reedy Creek θα μπορούσε να είναι μια διάδοχη περιφέρεια, η οποία έχει αναφερθεί από ορισμένους νομοθέτες της Φλόριντα. Μια διάδοχη περιφέρεια θα μεταβίβαζε τις κυβερνητικές εξουσίες στους νομοθέτες και το χρέος θα μεταφερόταν επίσης στη νέα περιφέρεια (και δεν θα παρέμενε ευθύνη της Disney).

Κάδοι απορριμμάτων Reedy Creek

Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί έχουν δηλώσει ότι η διάλυση δεν είναι καλή ιδέα για τη Φλόριντα. Ο Τσαντ Έμερσον (συγγραφέας του «Project Future: The Inside Story Behind the Creation of Disney World») είπε στο Orlando Business Journal ότι «Πραγματικά δεν υπάρχει καλή λύση στο πρόβλημα που δημιούργησε η Νομοθετική και η πολιτειακή ηγεσία για όλους. Η καλύτερη λύση για τους πολίτες, τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις της Φλόριντα είναι να διατηρήσουν ανέπαφη την περιοχή Reedy Creek Improvement District και τις δεκαετίες της επιτυχίας της».

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με τη διάλυση του Disney World’s Reedy Creek Improvement District, επομένως συνεχίστε να ακολουθείτε το DFB για όλα τα τελευταία νέα.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διάλυση της περιοχής Reedy Creek Improvement District.


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Τι πιστεύετε για τη διάλυση της περιοχής Reedy Creek Improvement District; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Leave a Comment