Ρίξτε μια κλεφτή ματιά στο ΝΕΟ Τερματικό C του αεροδρομίου του Ορλάντο

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο πρόκειται να ανοίξει σύντομα ένα ολοκαίνουργιο τερματικό. Δεν έχει ανοίξει ακόμα, αλλά το πήραμε πρόσφατα και τώρα μοιραζόμαστε όλες τις λεπτομέρειες μαζί σας!

Ώρα να πετάξεις

Το νέο Τερματικό C θα διαθέτει πολλά νόστιμα εστιατόρια, νέα εμπορεύματα, αναβαθμισμένο σύστημα ασφαλείας και πολλά άλλα. Αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμο να το ζήσετε.

Προηγουμένως, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο είχε κοινοποιήσει ότι ο τερματικός σταθμός C θα ανοίξει στις 19 Σεπτεμβρίου. Τουλάχιστον, αυτή ήταν η «προβλεπόμενη» ημερομηνία έναρξης. Σημείωσαν επίσης ότι το άνοιγμα του τερματικού σταθμού Γ θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της περιόδου των δύο εβδομάδων που αρχίζει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Έτσι, φτάσαμε στο Terminal C φωτεινό και νωρίς στις 19 Σεπτεμβρίου για να δούμε πώς ήταν η κατάσταση.

Οδηγήσαμε κάτω από τις πινακίδες για το νέο τερματικό…

Πλησιάζουμε

…και πλησιάζαμε όλο και πιο κοντά στον προορισμό μας.

Σχεδόν έτοιμο!

Έχουμε ακόμη μια ωραία ματιά στο μπροστινό μέρος του Terminal C καθώς οδηγούσαμε στο γκαράζ στάθμευσης.

Τερματικό C

Το γκαράζ στάθμευσης, δυστυχώς, δεν είχε ειδικά φώτα που να δείχνουν ανοιχτά σημεία (όπως αυτό στο Disney Springs), αλλά μπορέσαμε να σταθμεύσουμε και να ελέγξουμε λεπτομέρειες σχετικά με το χώρο στάθμευσης και τη γύρω περιοχή.

Η πινακίδα στάθμευσης δείχνει τα διαφορετικά επίπεδα στάθμευσης καθώς και πληροφορίες για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Γκαράζ στάθμευσης

Καθώς περπατούσαμε στον τερματικό σταθμό C, εντοπίσαμε πινακίδες για το νέος σιδηροδρομικός σταθμός Brightline που πρόκειται να ανοίξει στον τερματικό σταθμό C το 2023.

Δείτε το σήμα Brightline;

Και τότε συνέβη κάτι ενδιαφέρον. Δεν μπορέσαμε να μπούμε στο νέο τερματικό. Σύμφωνα με τον φύλακα που μιλήσαμε, Ο τερματικός σταθμός C δεν θα ανοίξει για το κοινό μέχρι αύριο, 20 Σεπτεμβρίου.

Δεν μπορούμε να μπούμε!

Οι διαδικτυακές αναφορές φαίνεται να δείχνουν μικτές ημερομηνίες για το άνοιγμα του Terminal C, με κάποιες να έχουν αναφέρει ότι η ημερομηνία έναρξης είναι η 19η Σεπτεμβρίου και άλλες, όπως το Fox 35 Orlando, πιο πρόσφατα να αναφέρουν ημερομηνία έναρξης της 20ης Σεπτεμβρίου. Φαίνεται ότι, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα εγκαίνια θα γίνουν με την πάροδο του χρόνουαλλά το άνοιγμα στο κοινό ΔΕΝ έχει ξεκινήσει ακόμα.

Δεν τελείωσα ακόμα

Η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της 20ης Σεπτεμβρίου αντιστοιχεί με την άφιξη των πρώτων αεροπορικών εταιρειών στον τερματικό σταθμό C — Aer Lingus και GOL. Άλλες αεροπορικές εταιρείες θα φτάσουν αργότερα στον τερματικό σταθμό C, συμπεριλαμβανομένου του jetBlue στις 27 Σεπτεμβρίου.

© Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Το αεροδρόμιο του Ορλάντο ανάρτησε στο Twitter στις 19 Σεπτεμβρίου ότι θα μείνει μία ακόμη ημέρα μέχρι να ανοίξει ο τερματικός σταθμός C για το κοινό, επιβεβαιώνοντας την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της 20ης Σεπτεμβρίου.

Μόλις ανοίξει πλήρως ο τερματικός σταθμός C, θα διαθέτει επίσης μια ολόκληρη δέσμη νέων σημείων παραχώρησης — συμπεριλαμβανομένων Art Smith’s Sunshine Diner, Summer House, τοποθεσία στο Wine Bar George, μέρη από τους ανθρώπους πίσω από το The Polite Pig και πολλά άλλα.

© Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Θα υπάρχει και μάρκα ΝΕΟ κατάστημα της Disneyένα πράσινο στο PGA Tour & Grill, ειδικές εμπειρίες μέσωνκι αλλα.

Το ΝΕΟ κατάστημα της Disney στον τερματικό σταθμό C του Διεθνούς Αεροδρομίου Ορλάντο.

Αν ψάχνετε για ένα αναβαθμισμένη εμπειρία ασφάλειαςτο Terminal C θα το έχει και αυτό.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Terminal C, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε τις επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτου για το Terminal C, κάντε κλικ εδώ για να δείτε το νέο σύστημα αποσκευών που έρχεται στο Terminal C και κάντε κλικ εδώ για να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό του τερματικού σταθμού.

Νέο σύστημα αποσκευών έρχεται στο Terminal C ©Κάντε κλικ στο Orlando 6

Θα παρακολουθούμε για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με το άνοιγμα αυτού του νέου τερματικού και θα σας ενημερώσουμε για όσα βρίσκουμε.

Εάν θέλετε να κάνετε κάποιο προγραμματισμό πριν από την πτήση σας (ή ακόμα και στο αεροπλάνο!), ελέγξτε το δικό μας Οδηγός DFB για το Walt Disney World Dining. Συγκεντρώσαμε όλες τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ συμβουλές και κόλπα από τα χρόνια ταξιδιού της Disney World σε ένα eBook που μπορείτε να κατεβάσετε στο tablet ή το smartphone σας και να το πάρετε μαζί σας!

Μπορείτε να πάρετε μαζί σας το ebook μας!

Προσφέρουμε στους αναγνώστες μας έκπτωση 25% με τον κωδικό WDW2022, οπότε πάρτε το αντίγραφό σας σήμερα!

,


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα πετάξετε από ή προς το Terminal C σύντομα; Πείτε μας στα σχόλια.

Leave a Comment