Πώς το “Andor” στο Disney+ θα απευθύνεται στους παλιούς και νέους θαυμαστές του “Star Wars”

Είναι μια υπέροχη στιγμή να είσαι α Πόλεμος των άστρων ανεμιστήρας. Έχουμε το Star Wars: Galaxy’s Edge, το Galactic Starcruiser και το Hyperspace Lounge στο νεότερο πλοίο της Disney Cruise Line, το Wish!

©Disney

Έχουμε περισσότερες εποχές υπάρξεως Πόλεμος των άστρων σειρές που πρέπει να περιμένουμε, καθώς και ΝΕΕΣ εκπομπές που έρχονται στο Disney+! Επιπλέον, έχουμε Μιλώντας για νέες εκπομπές, Έχουμε κάποιες λεπτομέρειες από τα παρασκήνια για να μοιραστούμε μαζί σας για τα επερχόμενα Rogue One σειρά prequel, Andor!

Μας προσκάλεσαν να παρακολουθήσουμε μια εικονική συνέντευξη Τύπου για το Andor σειρά στο Disney+ και είχα την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για την εκπομπή, συμπεριλαμβανομένων νέων λεπτομερειών για το πώς Andor θα απευθύνεται σε μια ευρεία ποικιλία Πόλεμος των άστρων θαυμαστές, νέοι και παλιοί!

©Disney

Αν είσαι υπάρχων Πόλεμος των άστρων θαυμαστής, ίσως αναρωτιέστε γιατί η Disney επέλεξε να κάνει ένα Rogue One σειρά πρίκουελ, δεδομένης της εξέλιξης αυτής της ταινίας (σπόιλερ: ο πλανήτης κάνει μπουμ και τόσο ο Jyn Erso όσο και ο Cassian Andor πεθαίνουν). Γνωρίζουμε ήδη τι συμβαίνει, άρα πώς γίνεται το Andor Η σειρά φέρνει κάτι νέο στο τραπέζι;

Σύμφωνα με Andor εκτελεστικός παραγωγός, συγγραφέας και παρουσιαστής Tony Gilroyμια σειρά prequel δεν ήταν καθόλου αισιόδοξη. Μίλησε για το πώς διαδραματίζεται η ιστορία κατά τη διάρκεια μιας επανάστασης, όταν συμβαίνουν πολλά μεγάλα πράγματα Πόλεμος των άστρων ιστορία.Το γεγονός ότι μπορούσαμε να ακολουθήσουμε κάποιον ως παράδειγμα επανάστασης μέχρι το τέλος», είπε, «Αυτό ήταν το buy-in, η ευκαιρία να το κάνουμε αυτό».

©Disney

Για Andor Ο πρωταγωνιστής Diego Luna, ο χαρακτήρας του Cassian Andor τον στοίχειωσε αφού τον έπαιξε αρχικά Rogue One. Η Λούνα ανέφερε γραμμές από Rogue One σχετικά με την ιστορία του Cassian για την οποία αυτός, ο ηθοποιός, είχε ακόμα ερωτήσεις. «Νομίζω ότι αυτή η ιστορία έχει σημασία», είπε. Αυτή η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα. Και υπάρχει πολύ υλικό εκεί για να παίξουμε. Έτσι ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος που μπόρεσα να πάω σε αυτό το ταξίδι και να δώσω αυτές τις απαντήσεις».

©Disney

Η Genevieve O’Reilly επιστρέφει ως γερουσιαστής Mon Mothma, τον ρόλο που έπαιξε Rogue Oneαν και ο χαρακτήρας εμφανίστηκε στην αρχική τριλογία, καθώς και σε αρκετές Πόλεμος των άστρων σειρά κινουμένων σχεδίων. Ο O’ Reilly μίλησε για το πώς Andor προσφέρει μια νέα οπτική στον γνωστό χαρακτήρα.

Είναι ακόμα πολύ αξιοπρεπής γερουσιαστής», είπε ο O’Reilly, «Αλλά για πρώτη φορά βλέπουμε τη γυναίκα πίσω από τον ρόλο. Μπορούμε να δούμε το ιδιωτικό πρόσωπο του Mon Mothma. Πρέπει να αναδείξουμε όχι μόνο τον γερουσιαστή, όχι μόνο τον επίδοξο ηγέτη της Rebel Alliance, αλλά και τη γυναίκα».

©Disney

Μάθαμε επίσης λίγα περισσότερα για μερικά από τα νέα Πόλεμος των άστρων χαρακτήρες που εισάγονται στη σειρά. Για παράδειγμα, Bix, που απεικονίζεται από Η Adria Arjona, η οποία περιέγραψε τον χαρακτήρα ως «ατρόμητο και τολμηρό», αλλά ανέφερε επίσης ότι είναι σαν μια πρόσοψη που βάζει ο Bix. Στη συνέχεια, υπάρχει ο αξιωματικός του Imperial Security Bureau (ISB) Dedra Meero, όπως απεικονίζεται από την Denise Gough, η οποία ανεβαίνει στη σκάλα της Αυτοκρατορίας.

Υπάρχει επίσης ο Syril Karn, τον οποίο υποδύεται ο Kyle Soller, ο οποίος «θα μπορούσε να πάει είτε προς την άλλη πλευρά» και έχει πολλές «γκρίζες περιοχές» ως προς την πλευρά που θα μπορούσε να καταλήξει να εργαστεί.

©Disney

Τέλος, έγινε συζήτηση για το ποιος Andor θα μπορούσε να προσελκύσει – θα ήθελαν άτομα που δεν είναι πραγματικά Πόλεμος των άστρων εκτιμάς αυτή τη σειρά; Η απάντηση είναι ηχηρή, «Ναι!» Ο Γκιλρόι είπε:Αυτό μπορεί να είναι το σημείο εισόδου σας Πόλεμος των άστρων. Θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τα 24 επεισόδια μας – αυτό θα μπορούσε να είναι ο τρόπος σας. Κάνουμε μια εκπομπή που δεν απαιτεί καμία προηγούμενη γνώση για να εμπλακείτε.”

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι Andor δεν θα ικανοποιήσει ούτε τους υπάρχοντες θαυμαστές. Η ελπίδα είναι να έρθουν όλοι σε μια παράσταση που προσφέρει μια ματιά στις πιο μικρές λεπτομέρειες, όπως το τι συμβαίνει με τους χαρακτήρες και τις σχέσεις τους, σε συνδυασμό με «επικές τεκτονικές επαναστατικές ιστορικές στιγμές, όπου οι άνθρωποι πρέπει να πάρουν τεράστιες αποφάσεις».

,

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας! Andor κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 21 Σεπτεμβρίου! Αν ψάχνετε για περισσότερα μεγάλα νέα από το Star Wars, φροντίστε να διαβάσετε για όλα τα πράγματα που ανακοινώθηκαν ότι μπορεί να χάσατε από τη φετινή γιορτή του Star Wars.

Εδώ είναι όλα όσα δοκιμάσαμε στο Star Wars Hyperspace Lounge στο νέο κρουαζιερόπλοιο της Disney – The Wish!

Θα παρακολουθείς Andor όταν θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Αποκάλυψη: Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, οι συγγραφείς και οι φωτογράφοι του Disney Food Blog πληρώνουν το πλήρες τίμημα για τα δικά τους εισιτήρια ταξιδιού, ξενοδοχείου, φαγητού, ποτών και εκδηλώσεων. Το κάνουμε αυτό επειδή είναι σημαντικό για εμάς ως δημοσιογράφους να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι σας δίνουμε αμερόληπτες απόψεις, αλλά και ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε να το πράξουμε, καθώς πληρώνουμε με τον δικό μας τρόπο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν προσκαλούμαστε από μια εταιρεία να παρακολουθήσουμε μια προεπισκόπηση ως μέσα ενημέρωσης και όταν επιλέγουμε να αποδεχθούμε αυτήν την πρόσκληση, θα κάνουμε πάντα εσάς, τους αναγνώστες μας, να γνωρίζετε αυτήν την κατάσταση. Πρόσφατα, προσκληθήκαμε από την Disney+ να παρακολουθήσουμε μια εικονική συνέντευξη τύπου για τον Andor. Λάβετε υπόψη ότι όταν παρακολουθούμε εκδηλώσεις ως μέσα μαζικής ενημέρωσης, 1) Δεν απαιτείται να ελέγξουμε αυτό το συμβάν/φαγητό σε κανένα από τα κανάλια μας και 2) Δεν απαιτείται να αξιολογήσουμε ευνοϊκά αυτό το συμβάν/φαγητό. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο DFB για να σας δώσει μια 100% αμερόληπτη και ειλικρινή κριτική για κάθε εκδήλωση που παρακολουθούμε, φαγητό που τρώμε ή ποτό που πίνουμε. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην Πολιτική αποκάλυψης. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. — AJ

Leave a Comment