Πώς να συναντήσετε τον Μίκυ χωρίς αναμονή

Ο Μίκυ Μάους στο Town Square Theatre ήταν πολύ ψηλά πρόσφατα. Εάν θέλετε να συναντήσετε το ποντίκι και να μην περάσετε μια ώρα στην ουρά, είναι καλύτερο να αναζητήσετε μια εναλλακτική. Και ευτυχώς έχετε TouringPlans για να σας κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Σίγουρα, το Town Square Mickey είναι υπέροχο. Αλλά θα προτιμούσα να μην περιμένω μια ώρα για να τον δω.

Town Square Theatre Wait Times

Ακριβώς όπως οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να συναντήσουν τον Μίκυ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει επίσης να ξεκινήσουν τις διακοπές τους στο Walt Disney World στο Magic Kingdom. Προσθέστε αυτά τα δύο must-do μαζί και αυτό σημαίνει ΠΟΛΛΗ ζήτηση για να δείτε τον Μίκυ στο Magic Kingdom. Και βρίσκεται σε τόσο βολική τοποθεσία στο Town Square Theatre μόλις μπείτε στο πάρκο!

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο αυτή η υψηλή ζήτηση δεν θα δημιουργούσε μεγάλους χρόνους αναμονής είναι εάν μπορούσε να εξισορροπηθεί από την υψηλή προσφορά. Εάν τα παιδιά σας διαβάζουν αυτό, αποσπάστε τους γρήγορα την προσοχή. Η Disney μπορεί να αυξήσει την προσφορά προσλαμβάνοντας περισσότερους καλλιτέχνες Μίκυ και στελεχώνοντας πολλές αίθουσες συναντήσεων και χαιρετισμών στο Town Square Theatre. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Disney δεν έχει ανοσία σε όλα τα προβλήματα προσωπικού και προσωπικού που επηρεάζουν σχεδόν κάθε εταιρεία σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτά τα θέματα προσωπικού είναι μέρος του λόγου για τον οποίο τα γεύματα χαρακτήρων πριγκίπισσας (Akershus and Cinderella’s Royal Table) δεν επιστρέφουν στην κανονική τους κατάσταση πριν από την πανδημία. Και επί του παρόντος επηρεάζουν αρνητικά τον αριθμό των διαθέσιμων Mickey.

Ας κάνουμε λοιπόν τα μαθηματικά μαζί. Υψηλή ζήτηση + χαμηλή προσφορά = υψηλότεροι χρόνοι αναμονής! Πόσο ψηλά; Ας δούμε τα στοιχεία Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου. Για αυτήν τη χρονική περίοδο, μπορούμε να τραβήξουμε τον μέσο όρο των δημοσιευμένων και πραγματικών χρόνων αναμονής για κάθε αξιοθέατο. Για να κάνουμε τα πράγματα δίκαια, θα περιοριστούμε στους μόλις δημοσιευμένους και πραγματικούς χρόνους αναμονής από τις ώρες αιχμής (11 π.μ. έως 5 μ.μ.).

Μέσος όρος αναμονής αναρτήσεων κατά τις ώρες αιχμής στο Magic Kingdom από την 1η Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2022

Έτσι, η συνάντηση με τον Μίκυ θα πάρει, κατά μέσο όρο, περισσότερο χρόνο από το να πάτε στο Splash Mountain ή στην κρουαζιέρα στη ζούγκλα (αυτές οι διαφορές είναι στατιστικά σημαντικές). Αυτά είναι δύο αξιοθέατα που είναι γνωστά για μεγάλες αναμονές. Το να έχετε ακόμη μεγαλύτερη αναμονή από την κρουαζιέρα στη Ζούγκλα δεν είναι πραγματικά σπουδαίο πράγμα. Από την άλλη πλευρά, θα χρειαστεί λιγότερο από χρόνο από το Seven Dwarfs Mine Train ή το Peter Pan’s Flight (αυτές οι διαφορές είναι επίσης στατιστικά σημαντικές). Αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι οι δημοσιευμένοι χρόνοι αναμονής δεν λένε όλη την ιστορία.

Μέσοι πραγματικοί χρόνοι αναμονής κατά τις ώρες αιχμής στο Magic Kingdom από την 1η Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2022

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι ο Μίκυ δεν είναι τόσο κακός όσο η τρίτη υψηλότερη αναμονή. Οι πραγματικοί χρόνοι αναμονής το τοποθετούν στην … τέταρτη θέση κατά την ίδια χρονική περίοδο. Ω… όχι τόσο γρήγορα! Καμία από αυτές τις αναμονές δεν διαφέρει στατιστικά μεταξύ τους λόγω των μικρότερων μεγεθών δείγματος. Και μια αναμονή 43 λεπτών εξακολουθεί να μην είναι θεαματική.

Είναι λοιπόν η μόνη μας επιλογή να αγοράσουμε το Genie+ και να το χρησιμοποιήσουμε για τη συνάντηση του Μίκυ; Οχι όχι. Έχουμε μια πολύ καλύτερη εναλλακτική!

Ο Μίκυ στο EPCOT

Κοιτάξτε αυτόν τον κλασικό, χαριτωμένο Μίκυ! Ποιος δεν θα ήθελε να περάσει χρόνο μαζί του;

Πριν από τον επανασχεδιασμό του EPCOT και την επακόλουθη κατάρρευση των Innovventions, οι επισκέπτες μπορούσαν να συναντήσουν αξιόπιστα τον Mickey και μερικούς φίλους στο EPCOT Character Spot. Δεδομένου ότι αυτό δεν αποτελεί πλέον επιλογή, είναι λογικό να προστεθεί στο μείγμα μια νέα ευκαιρία συνάντησης και χαιρετισμού.

Ευτυχώς για τους θαυμαστές του Μίκυ Μάους, δεν γνωρίζουν πολλοί για το νέο σημείο του Μίκυ. Πράγμα που είναι λογικό, γιατί είναι κυριολεκτικά χωμένο σε μια άγνωστη γωνία, σε ένα μη δημοφιλές σημείο του πάρκου! Συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε τον Μίκυ να συναντά καλεσμένους ακριβώς μέσα στην είσοδο του θεάτρου που στεγάζει το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Disney & Pixar. Μπαίνεις μέσα στις πόρτες και κάνεις μια απότομη δεξιά.

Μόλις εκεί, θα βρείτε τον Μίκυ με την κλασική του στολή. Και το καλύτερο είναι ότι η αναμονή για να τον συναντήσετε είναι σπάνια περισσότερο από 10 λεπτά. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι στην ουρά πέφτουν πάνω στη συνάντηση και χαιρετούν στο δρόμο τους προς το Φεστιβάλ Κινηματογράφου – το οποίο δεν είναι από μόνο του πολύ δημοφιλές αξιοθέατο.

Οι ώρες για τον EPCOT Mickey δεν είναι τόσο καλές όσο η έκδοση Magic Kingdom, αλλά μπορείτε ακόμα να τον βλέπετε από τις 10-2 και 3-5:30 κάθε μέρα!

Τι σημαίνει αυτό για σας?

  1. Μην εκπλαγείτε από τη μεγάλη αναμονή για τον Μίκυ στο Town Square Theatre. Ακόμη και σε μερικές από τις ημέρες με το χαμηλότερο πλήθος, οι δημοσιευμένοι χρόνοι αναμονής αυξάνονται περίπου μία ώρα στη μέση της ημέρας.
  2. Αντί να ακολουθήσετε το πλήθος και να συναντήσετε τον Μίκυ στο Magic Kingdom, αναζητήστε τον Μίκυ στο EPCOT! Οι χρόνοι αναμονής είναι σχεδόν πάντα κάτω από 10 λεπτά, είναι με το κλασικό του ντύσιμο και δεν θα σας αποτρέψουν γρήγορα για να κρατήσετε τη γραμμή σε κίνηση.
  3. Αυτό το μοναδικό «κόλπο» θα σας εξοικονομήσει κατά μέσο όρο 30 λεπτά. Και ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά, αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ότι σας γλιτώνει από πολλή απογοήτευση και γκρίνια.

Έχετε αντέξει τις μεγάλες αναμονές στο Town Square Theatre πρόσφατα; Ή ήσασταν αρκετά ενημερωμένοι για να παρακολουθήσετε μια συνάντηση του Μίκυ στο EPCOT; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

  • Τα πλήθη επέστρεψαν στο Walt Disney World σήμερα μετά από μερικές ημέρες βροχής και πριν το Eta κατευθυνθεί στη Φλόριντα την Πέμπτη. …

  • Ο υπέροχος χρόνος που τα πάρκα Walt Disney World είναι ήσυχα και άδεια φαίνεται να είναι πίσω μας, τουλάχιστον στις…

  • Magic Kingdom Wait Times για τις 9 Οκτωβρίου 2020 Σήμερα ήταν η πιο πολυσύχναστη μέρα της εβδομάδας μέχρι στιγμής στο Magic…

  • Σήμερα ήταν μια ωραία μέρα χαμηλής έως μέτριας αναμονής σε όλο το Walt Disney World. Ο καιρός ήταν επίσης φανταστικός. Και εμείς…

Leave a Comment