Πώς να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στον κόσμο της Disney για κάτω από 3.000 $

Δεν είναι μυστικό ότι ο προγραμματισμός διακοπών στο Disney World δεν είναι φθηνός – και με τον πληθωρισμό να επηρεάζει σχεδόν κάθε πτυχή της καταναλωτικής αγοράς, ίσως αναρωτιέστε αν είναι ακόμη δυνατό να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στα πάρκα με έναν προϋπολογισμό.

Άγαλμα συνεργατών στο μαγικό βασίλειο

Πού πρέπει να μείνετε; Πόσα πάρκα θα μπορείτε να επισκεφτείτε; Έχετε την πολυτέλεια να στύβετε σε ένα γεύμα σερβις; Κάναμε την έρευνα και σχεδιάσαμε ένα παράδειγμα διακοπών για να σας δείξουμε πώς να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στον κόσμο της Disney για κάτω από $3.000!

Πριν φτάσουμε στο νιφάδες, πρέπει να εξετάσουμε τις παραμέτρους που επιλέχθηκαν για αυτό το υποθετικό ταξίδι. Σε αυτό το σενάριο, σχεδιάζουμε μια διαμονή 3 διανυκτερεύσεων και 4 ημερών στο Disney World για μια τετραμελή οικογένεια — 2 ενήλικες και 2 παιδιά (επιλέξαμε τις ηλικίες 6 και 10 μόνο για διασκέδαση).

Πάμε στο Disney World!

Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτές τις φανταστικές διακοπές από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2022 και έχουμε χαράξει τρεις ημέρες στάθμευσης και μία ημέρα ανάπαυσης για να τις περάσουμε στην πισίνα του ξενοδοχείου. Δεν έχουμε συμπεριλάβει τα έξοδα ταξιδιού σε αυτό το ταξίδι, καθώς τα χιλιόμετρα σας μπορεί να διαφέρουν (κυριολεκτικά). Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι χρησιμοποιούμε τυπικές τιμές για τα πάντα εδώ — χωρίς ετήσιες εκπτώσεις για κατόχους εισοδήματος, κατοίκους της Φλόριντα, στρατιωτικούς ή DVC. Απλά καλές τιμές για το Disney World.

μαγικό βασίλειο

Τώρα ας προγραμματίσουμε τις διακοπές μας!

Ξενοδοχειο

Δεδομένου ότι προσπαθούμε να είμαστε φιλικοί προς τον προϋπολογισμό σε αυτό το ταξίδι, το Value Resorts θα είναι το όνομα του παιχνιδιού. Το Disney’s Art of Animation Resort, τα All-Star Resorts και το Pop Century Resort μπορούν να είναι εξαιρετικές επιλογές για διαμονή στην ιδιοκτησία της Disney World σε χαμηλότερη τιμή.

Το Disney’s Pop Century Resort

Για τις υποθετικές οικογενειακές μας διακοπές, επιλέξαμε το Disney’s Pop Century Resort με 202 $ ανά διανυκτέρευση. Αυτή η τιμή ισχύει για ένα standard δωμάτιο χωρίς αστρική θέα, αλλά θα είμαστε τόσο απασχολημένοι στα πάρκα που δεν θα έχουμε χρόνο στο δωμάτιο για τίποτα άλλο εκτός από ύπνο (και ντους ελπίζουμε!).

Πρόσφατα ενημερωμένα δωμάτια στο Pop Century Resort.

Ένα standard δωμάτιο στο Pop Century μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερις ενήλικες, επομένως δύο ενήλικες και δύο παιδιά μπορούν να τα καταφέρουν μια χαρά. Λάβετε υπόψη ότι οι τιμές των ξενοδοχείων του Disney World Resort μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με την εποχή του χρόνου και τη ζήτηση των επισκεπτών, επομένως μπορεί να διαπιστώσετε ότι η τιμή ποικίλλει λίγο.

Εισιτήρια πάρκου

Επιλέξαμε εισιτήρια βάσης 3 ημερών χωρίς επιλογή χοάνης πάρκου για αυτό το ταξίδι — εξοικονόμηση χρημάτων είναι το όνομα του παιχνιδιού, οπότε αν λειτουργεί για την οικογένειά σας να παραλείψετε ένα πάρκο για να μπορείτε ακόμα να πάτε στο Disney World — Κάνε το! Συχνά διαπιστώνουμε ότι οι συνεχόμενες ημέρες στάθμευσης ΜΕ το park-hopping μπορεί να είναι εξαντλητικές, οπότε η επιλογή αυτής της επιλογής θα βοηθήσει τον προϋπολογισμό μας και πιθανότατα και τις συμπεριφορές μας.

Slinky Dog Dash

Αυτό θα μας αφήσει επίσης χώρο για μια μέρα χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα — μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο στο ταξίδι σας στο Disney World! Δεδομένου ότι η Disney επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδυάζουν κρατήσεις ξενοδοχείων και εισιτήρια στάθμευσης, κάναμε τις επιλογές μας (Pop Century Resort και εισιτήρια βάσης 3 ημερών) που οδήγησαν το σύνολο μας μέχρι στιγμής σε 2.151,22 $.

Disney’s Hollywood Studios

Ξενοδοχειο? Ελεγχος. Εισιτήρια πάρκου; Ελεγχος. Ας μάθουμε τι θα φάμε σε αυτές τις οικονομικές διακοπές.

Τραπεζαρία

Για να είναι τα πράγματα εύκολα και άνετα τις ημέρες του πάρκου, έχουμε προγραμματίσει να φάμε πρωινό στο Everything Pop Food Court του ξενοδοχείου. Φέρνουμε επίσης τα επαναχρησιμοποιήσιμα μπουκάλια νερού μας, ώστε να μην χρειάζεται να πληρώνουμε για ποτά σε κάθε γεύμα. Αυτό εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσε να δαπανηθεί στα πάρκα, και πιθανότατα θα εξοικονομήσει και χρήματα. Το σύνολο είναι λίγο λιγότερο $40 για δύο εισιτήρια για ενήλικες, δύο φαγητά για παιδιά και δύο καφέδες.

Όλα ποπ!

Πηγαίνουμε στο Magic Kingdom για την πρώτη μας μέρα στο πάρκο, και τώρα που έχουμε ήδη πάρει πρωινό και πηγαίνουμε στα πρώτα μας αξιοθέατα, έχουμε ανοίξει αρκετά την όρεξη. Το Magic Kingdom μπορεί να είναι ταραχώδες, επομένως έχουμε προγραμματίσει ένα μεσημεριανό διάλειμμα στο Jungle Navigation Co., Ltd. Skipper Canteen. Έχουμε προϋπολογίσει περίπου $110 για ένα ορεκτικό, δύο φαγητά για ενήλικες, δύο παιδικά, ένα επιδόρπιο και ένα φιλοδώρημα. Το δείπνο θα είναι στο Casey’s Corner (επειδή μας αρέσουν τα ψήγματα καλαμποκιού, εντάξει;) — για δύο γεύματα για ενήλικες, δύο φαγητά για παιδιά και δύο ποτά (περιποιηθείτε τον εαυτό σας) που εξετάζουμε λίγο πιο κάτω $45.

Κυλικείο Skipper στο Magic Kingdom

Για τη δεύτερη ημέρα πάρκου μας, σχεδιάζουμε να ξεκινήσουμε στο Everything Pop! και πάλι πριν κατευθυνθούμε στα στούντιο του Χόλιγουντ της Disney — αυξάνοντας το συνολικό πρωινό μας για την ημέρα περίπου $40 πάλι. Κατευθυνόμαστε στο Woody’s Lunch Box για μεσημεριανό γεύμα, όπου μπορούμε να πάρουμε δύο φαγητά για ενήλικες, δύο φαγητά για παιδιά και δύο τάρτες για μεσημεριανό γεύμα $50. Αποφασίσαμε να δειπνήσουμε σε μια άλλη τοποθεσία γρήγορης εξυπηρέτησης για δείπνο, έτσι ώστε να έχουμε χώρο στον προϋπολογισμό για ένα πρωινό χαρακτήρα, οπότε για δείπνο, θα ξοδέψουμε περίπου $55 σε δύο εισιτήρια για ενήλικες, δύο παιδικά γεύματα και ένα επιδόρπιο στο Docking Bay 7.

Τάρτα μεσημεριανού κουτιού φοντάν με φυστικοβούτυρο μπανάνας και Totchos

Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα από τα πάρκα την 3η ημέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει ενθουσιασμός — έχουμε προγραμματίσει ένα πρωινό χαρακτήρα στο Topolino’s Terrace! Δεδομένου ότι το Pop Century και το Riviera Resort της Disney βρίσκονται και τα δύο στο Skyliner, θα είμαστε σε θέση να ανεβοκατεβαίνουμε εύκολα. Για δύο γεύματα ενηλίκων, δύο παιδικά γεύματα και φιλοδώρημα το σύνολο είναι περίπου $163.

Ο Μίκυ στο Topolino’s Terrace για πρωινό

Σήμερα παραγγέλνουμε μεσημεριανό γεύμα δίπλα στην πισίνα από κινητό από το Everything Pop! Και για δύο ενήλικες, δύο παιδιά και δύο ποτά ξοδεύουμε λίγο λιγότερο $50. Μετά από μια κουραστική μέρα στην πισίνα, ανεβαίνουμε στο Skyliner για δείπνο στο Sebastian’s Bistro στο Disney’s Caribbean Beach Resort $100.

Hippie Dippie Pool στο Pop Century

Δεδομένου ότι προγραμματίσαμε για μια μέρα ξεκούρασης, είμαστε έτοιμοι για την τελευταία μας μέρα στο πάρκο — αυτή τη φορά κατευθυνόμαστε στο EPCOT! Αλλά όχι πριν έχουμε το αγαπημένο μας $40 πρωινό στο Everything Pop! Το Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού διεξάγεται κατά τη διάρκεια αυτού του φανταστικού ταξιδιού του Σεπτεμβρίου, οπότε αντί να καθίσουμε για ένα γεύμα το μεσημεριανό γεύμα, τρώμε νόστιμες λιχουδιές στο φεστιβάλ. Έχουμε προϋπολογίσει $100 για αυτό, καθώς πολλά από τα είδη του φεστιβάλ είναι περίπου $7 κατά μέσο όρο.

Τρώει το EPCOT Food & Wine Festival

Παρά το γεγονός ότι τρώμε όλη την ημέρα στο Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού EPCOT, έχουμε προγραμματίσει ακόμη και δείπνο στο La Cantina de San Angel για την περίπτωση που δεν έχουμε χορτάσει. Για δύο εισόδους για ενήλικες, δύο φαγητά για παιδιά και ένα επιδόρπιο, ξοδεύουμε γύρω $54. Και αυτό είναι όλο για τις οικονομικές μας διακοπές στο Disney World!

Συνολικό κόστος ταξιδιού

Λοιπόν, το καταφέραμε; Είναι δυνατόν να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο Disney World για κάτω από $3.000; Λοιπόν, ναι – αλλά υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις. Το συνολικό μας σύνολο για όλα ήταν 2.998,22 $, οπότε τεχνικά μείναμε κάτω από τον προϋπολογισμό. Όμως, τα σχέδιά μας δεν αφορούσαν κανένα είδος ταξιδιωτικού κόστους, αναμνηστικά, πρόσθετα ή αλκοόλ. Ανάλογα με το πού ταξιδεύετε, το κόστος σας μπορεί να αυξηθεί σημαντικά, και αν πρόκειται να χρειαστείτε αυτό το κοκτέιλ στο EPCOT, ίσως θέλετε να δείτε αν μπορείτε να το συμπιέσετε στον προϋπολογισμό σας.

Mimosa Flight

Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι ένα υποθετικό ταξίδι της Disney World που μπορεί να μην λειτουργήσει για εσάς και την οικογένειά σας — οπότε να το έχετε υπόψη σας. Αναζητούμε πάντα τρόπους για να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας στο Disney World χωρίς να διακυβεύσετε τη συνολική εμπειρία σας, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για περισσότερα!

Αυτά είναι τα 8 ΝΕΑ Πράγματα που πρέπει να σχεδιάσετε στο Disney World το 2022

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να κατευθυνθείτε στον κόσμο της Disney — το Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party και το Mickey’s Very Merry Christmas Party είναι προ των πυλών, και μην ξεχνάτε ότι οι εορτασμοί για την 50η επέτειο συνεχίζονται ακόμα δυνατά!


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Σχεδιάζετε διακοπές στην Disney World το 2022; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment