Πώς να πετύχετε μια φτηνή κρουαζιέρα της Disney

Μπορούμε απλά να το νιώσουμε. Έχετε φαγούρα για να ξεφύγετε για διασκεδαστικές, χαλαρωτικές διακοπές όπου όλες οι ανησυχίες σας ξεφεύγουν. Ακούγεται ότι ήρθε η ώρα για μια κρουαζιέρα της Disney!

Πάμε κρουαζιέρα!

Ήρθε η ώρα να σαλπάρετε και να εξερευνήσετε όλες τις προσφορές που μπορεί να σας προσφέρει μια κρουαζιέρα της Disney. Το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Disney, το Disney Wish, βαφτίστηκε και απέπλευσε, ενώ το Disney Dream είναι πλέον ελλιμενισμένο στο Μαϊάμι. Αλλά οι κρουαζιέρες της Disney είναι ακριβές, όπως όλοι γνωρίζουμε, οπότε πώς μπορείτε να μειώσετε το κόστος για να κάνετε τις διακοπές των ονείρων σας; Μην ανησυχείτε, έχουμε μια λίστα για εσάς!

Χρησιμοποιήστε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα

Δεν χρειάζεται να κάνετε τον προγραμματισμό μόνοι σας! Η πρόσληψη ενός ταξιδιωτικού πράκτορα για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τις διακοπές σας δεν σας κοστίζει τίποτα επιπλέον, και μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα.

Χρησιμοποιήστε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα και θα μπορούσατε να είστε σε αυτήν την καμπίνα σύντομα!

Σωστά! Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες ενημερώνονται για όλες τις προσφορές και τις ειδικές προσφορές που έχει η Disney Cruise Line. Μερικά από αυτά το ευρύ κοινό δεν μπορεί να τα δει ή πρέπει πραγματικά να τα ψάξει, ενώ ένας ταξιδιωτικός πράκτορας ξέρει ακριβώς πού να ψάξει. Και ο ταξιδιωτικός πράκτορας πληρώνεται από τις εταιρείες στις οποίες σας κάνουν κράτηση για διακοπές — δεν τους δίνεις δεκάρα!

Οδηγήστε μέχρι το Port Canaveral γνωρίζοντας ότι έχετε την καλύτερη προσφορά

Ακούγεται πολύ καλό, σωστά; Προσωπικά προτείνουμε MEI Travel’s Mouse Fan Travel για όλες τις ανάγκες του ταξιδιωτικού σας πράκτορα, επειδή έχουν πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον προγραμματισμό διακοπών της Disney! Εμπιστευτείτε μας, δεν θα μετανιώσετε που χρησιμοποιήσατε τις υπηρεσίες τους.

Δείτε γιατί αγαπάμε το MEI Travel’s Mouse Fan Travel!

Παρακολουθήστε μόνοι σας τις εκπτώσεις

Μην εμπιστεύεστε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα να προλάβει όλες τις προσφορές ή έχετε συνδέσεις ή κόλπα στο μανίκι σας; Στη συνέχεια, με κάθε τρόπο, χρησιμοποιήστε τις δικές σας δεξιότητες για να πετύχετε τις καλύτερες προσφορές. Αλλά αυτό σημαίνει ότι παρακολουθείτε τον ιστότοπο της Disney Cruise Line, καθώς και τον ιστότοπό μας, σαν γεράκι για όλες τις πιθανές προσφορές.

Λογότυπο Disney Cruise Line

Υπάρχει κάποιου είδους συμφωνία για την Disney Cruise Line πολλές φορές, αλλά μερικές φορές δεν είναι προφανείς. Γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να ψάξετε σε αυτόν τον ιστότοπο από πάνω προς τα κάτω για να βρείτε όλες τις εκπτώσεις που μπορείτε και να μετρήσετε τους αριθμούς. Όσο για την ιστοσελίδα μας, μην ανησυχείτε, θα μπούμε κατευθείαν στο θέμα με τις προσφορές!

Δείτε τη λίστα μας με ΟΛΕΣ τις εκπτώσεις του Disney World που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή!

Ελέγξτε Costco και AAA εάν είστε μέλος

Είσαι Μέλος Costco ή AAA? Εάν ναι, τότε μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις ειδικές προσφορές/εκπτώσεις στις κρουαζιέρες της Disney!

Η AAA ή η Costco θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να φτάσετε σε αυτό το πλοίο!

Η AAA και η Costco ισχυρίζονται ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για τις διακοπές σας στην Disney, οπότε αν είστε ήδη μέλος κάποιου από αυτά, φροντίστε να ελέγξετε τι οικονομίες θα μπορούσατε να κερδίσετε στις διακοπές σας στην κρουαζιέρα. (Αλλά αν χρησιμοποιείτε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα, μπορεί να το εφαρμόσει για εσάς… απλά λέγοντας!)

Δείτε πώς τα μέλη της Costco μπορούν να εξοικονομήσουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ στις διακοπές τους στο Disney World!

Κρουαζιέρα στην εκτός εποχής

Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να πουν ότι δεν υπάρχει κακή στιγμή για κρουαζιέρα, για πολλούς ανθρώπους, υπάρχουν μη πρακτικές στιγμές για κρουαζιέρα. Και αν αυτές οι στιγμές δεν είναι πρακτικές για εσάς, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε πολλά στην κρουαζιέρα σας!

©Disney

Υπάρχουν συγκεκριμένες εποχές εντός και εκτός εποχής για κρουαζιέρες. Οι περίοδοι αιχμής για την κρουαζιέρα είναι τα καλοκαιρινά και ανοιξιάτικα διαλείμματα όταν τα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο και οι διακοπές όταν τα παιδιά κάνουν διακοπές και οι γονείς μπορούν να ζητήσουν άδεια από τη δουλειά. Στην πραγματικότητα, η Disney συνιστά στα κρουαζιερόπλοια να κάνουν κράτηση για την κρουαζιέρα τους ένα χρόνο νωρίτερα, εάν κάνουν κρουαζιέρα σε περίοδο αιχμής, για να έχουν την καλύτερη τιμή και διαθεσιμότητα καμπίνας.

Ένα πλήθος στο επάνω κατάστρωμα

Η Disney ταξινομεί τη μεγαλύτερη εκτός εποχής σεζόν της ως τους φθινοπωρινούς μήνες του έτους. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η Disney προσφέρει μερικές φορές περισσότερες εκπτώσεις κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών για να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να κάνουν κρουαζιέρες. Με αυτόν τον τρόπο, εξακολουθούν να κερδίζουν έσοδα κατά τη διάρκεια λιγότερο δημοφιλών εποχών, αλλά εξοικονομείτε χρήματα στο ταξίδι σας!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα δρομολόγια της Disney Cruise Line για το 2023! Εάν μπορείτε να πλεύσετε μόνο την περίοδο αιχμής, το να ξεκινήσετε είναι μια εξαιρετική ιδέα!

Διατηρήστε το απλό στο σκάφος!

Τι εννοούμε με αυτό; Λοιπόν, ορισμένες καμπίνες είναι πιο ακριβές από άλλες και οι πρόσθετες εκδρομές στα λιμάνια σας θα σας κοστίσουν επιπλέον. Επομένως, εάν επιλέξετε την πιο απλή καμπίνα και τηρήσετε τις δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στην τιμή της κρουαζιέρας σας.

Γκούφα στο Castaway Cay!

Στα λιμάνια σας, επιλέξτε να παραμείνετε στις ελεύθερες δραστηριότητες, ή μείνετε στο πλοίο και εξερευνήστε τις πολλές, ΠΟΛΛΕΣ δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε όλες τις ώρες της ημέρας (ή της νύχτας). Μπορείτε επίσης να παραμείνετε σε όλα τα γεύματα που περιλαμβάνονται στην κρουαζιέρα σαςαντί να επιλέγετε να απολαύσετε το καλό φαγητό όπως το Palo ή ο Remy.

Brunch στο Palo

Οι φθηνότερες καμπίνες σε μια κρουαζιέρα της Disney θα είναι οι εσωτερικές καμπίνες. Αν ανησυχείτε μήπως αισθάνεστε κλειστοφοβικοί, να ξέρετε ότι οι εσωτερικές καμπίνες του Disney Cruise εξακολουθούν να έχουν έναν τρόπο για να δείτε έξω.

©Disney

Αυτά είναι τα Magical Portholes, τα οποία έχουν ζωντανή ροή για το τι μοιάζει έξω από το πλοίο, αλλά διαφορετικοί χαρακτήρες της Disney περνούν για να πουν ένα γεια! Η εμμονή στα βασικά της κρουαζιέρας της Disney θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα αρχικά και να μην ξοδέψετε επιπλέον χρήματα ενώ βρίσκεστε στο πλοίο.

Κάντε κλικ εδώ για τον Απόλυτο Οδηγό για τα πλοία της Disney Cruise Line!

Συνεχίστε με το AllEars για κληρώσεις κρουαζιέρας της Disney

Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις κάποια κληρώσεις της Disney να προσφέρουν δωρεάν κρουαζιέρες. Σίγουρα, μπορεί να φαίνεται σαν μια πιθανότητα μία στο εκατομμύριο να κερδίσετε, αλλά γιατί να μην συμμετάσχετε; Αυτοί οι διαγωνισμοί συνήθως δεν κοστίζουν τίποτα για να συμμετάσχετε, οπότε τι έχετε να χάσετε;

©Disney

Παρακολουθήστε το AllEars και θα αναφέρουμε τυχόν κληρώσεις που δούμε σε όλους σας αμέσως, έτσι θα έχετε τις καλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε μπαίνοντας όσες φορές μπορείτε.

Χρειάζεστε ένα παράδειγμα για το τι να αναζητήσετε; Ορίστε!

©Disney

Τι νομίζετε; Νιώθετε έτοιμοι να κάνετε μια κρουαζιέρα της Disney; Ξέρουμε ότι μπορείτε να το κάνετε! Κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού σας, φροντίστε να δείτε πώς συγκρίνονται τα κρουαζιερόπλοια της Disney με άλλες γραμμές κρουαζιέρας για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και την ομάδα σας. Και μείνετε ενημερωμένοι για τις διαδικασίες COVID-19 της Disney Cruise Line, ώστε να μην είστε απροετοίμαστοι. Όπως πάντα, μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για όλα τα νέα σας στην Disney!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΤΕ το Disney World και να πάτε στο νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Disney!


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με 50 συμβουλές για να πάτε σε μια κρουαζιέρα της Disney! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Ποια δραστηριότητα ανυπομονείτε περισσότερο να ζήσετε στην κρουαζιέρα σας στην Disney;

Leave a Comment