Πώς να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας στο όχι και τόσο τρομακτικό αποκριάτικο πάρτι του Mickey στο Disney World

Αν αγαπάτε το Halloween και τη Disney, τότε το πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party δημιουργήθηκε μόνο για εσάς. Αυτή η εποχική εκδήλωση έχει αποκλειστική παρέλαση και σόου με πυροτεχνήματα, πολλούς κακούς χαρακτήρες συναντιούνται και χαιρετούν, trick-or-treating γύρω από το Magic Kingdom και πολλά άλλα.

Το όχι και τόσο τρομακτικό αποκριάτικο πάρτι του Μίκυ

Έχουμε πάει σε μερικά όχι και τόσο τρομακτικά αποκριάτικα πάρτι φέτος στο Disney World, οπότε έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να το κάνετε την καλύτερη βραδιά ποτέ. Έχουμε κριτικές για όλα τα σνακ, μια λύση για το αν ο κακός καιρός απειλεί τη νύχτα σας και απαντήσεις σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις σας. Τώρα, επιστρέψαμε για να σας πούμε πώς μπορείτε να ΜΕΓΙΣΤοποιήσετε το χρόνο σας στο μη και τόσο τρομακτικό Halloween Party του Mickey!

Το αποκριάτικο πάρτι είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά δεν είναι φτηνό. Μάλιστα, φέτος είναι η πιο ακριβή χρονιά για τα εισιτήρια για πάρτι, με τα εισιτήρια να κοστίζουν μεταξύ $109 και $199 ανά άτομο. Αυτό το κόστος είναι μόνο για το πάρτι — ακόμα κι αν έχετε εισιτήριο για το πάρκο Magic Kingdom, θα πρέπει να αγοράσετε το εισιτήριο για να μπείτε στο Not-So-Scary. Αν πρόκειται να πληρώσεις τόσα πολλά για να μπεις, θα θέλετε πραγματικά να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε λεπτό.

Είσοδος στο Magic Kingdom

Έχουμε 8 συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να κάνετε ακριβώς αυτό!

Άφιξη ΝΩΡΙΣ

Προτού μιλήσουμε για την αξιοποίηση του χρόνου που έχετε στο έπακρο, ας μιλήσουμε για να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο! Παρόλο που το μη και τόσο τρομακτικό αποκριάτικο πάρτι του Mickey είναι τεχνικά από τις 19:00 έως τις 12:00, Όποιος έχει εισιτήριο για πάρτι μπορεί να μπει στο Magic Kingdom από τις 4 μ.μ την ημέρα του πάρτι.

Πλήθος της ημέρας των εγκαινίων

Έτσι, αν δεν βρίσκεστε ήδη στο Magic Kingdom εκείνη την ημέρα (δηλαδή, δεν έχετε κράτηση εισιτηρίου ή πάσο στάθμευσης — μόνο το εισιτήριο για το Halloween party), Σας συνιστούμε να φτάσετε στην είσοδο του Magic Kingdom πολύ πριν τις 16:00 για να ξεπεράσετε τα πλήθη. Εάν βρίσκεστε εκεί περίπου 45 λεπτά νωρίτερα, θα πρέπει να είστε κοντά στο μπροστινό μέρος της γραμμής για να μπείτε στο πάρκο για το πάρτι.

Πλήθη που περιμένουν να μπουν μέσα

Φυσικά, αν ούτως ή άλλως βρίσκεστε στο Magic Kingdom εκείνη την ημέρα (δηλαδή, έχετε εισιτήριο για το πάρκο και κράτηση), μπορείτε απλά μείνετε μέσα στο πάρκο μόλις ξεκινήσει το πάρτι. Λάβετε υπόψη ότι όσοι δεν συμμετέχουν σε πάρτι θα φύγουν γύρω στις 18:00. (Τα μέλη του καστ μοιράζουν βραχιολάκια στους επισκέπτες του πάρτι για να ξέρουν ποιος έχει και ποιος δεν έχει εισιτήρια για πάρτι.)

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πότε πρέπει να φτάσετε στο Magic Kingdom για το πάρτι.

Δώστε προτεραιότητα στις βόλτες, αλλά μην είστε πολύ νωρίς

Αυτό το αποκριάτικο πάρτι μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε βόλτες με το Magic Kingdom χωρίς πολλή αναμονή. Ακόμη και όταν το πάρτι ήταν εντελώς sold out, είδαμε πολύ χαμηλούς χρόνους αναμονής σε πολλές διαδρομές. Όταν περάσαμε το Splash Mountain σε ένα σημείο, ΔΕΝ υπήρχε καθόλου γραμμή!

Splash Mountain

Αν αγαπάτε τις βόλτες, φροντίστε να επωφεληθείτε από αυτές τις χαμηλές αναμονές όσο το δυνατόν περισσότερο. Κατευθυνθείτε στις αγαπημένες σας βόλτες και μη διστάσετε να πάτε πολλές φορές! Αλλά μην ξεκινήσετε σωστά όταν μπείτε στο πάρκο στις 4 μ.

Ειδικοί φωτισμοί και μουσική στο Mad Tea Party

Αντίθετα, περιμένετε μετά τις 18:00, όταν οι επισκέπτες έχουν αποχωρήσει από το Magic Kingdom. Τότε θα μείνουν μόνο οι θαμώνες του πάρτι και τα πλήθη θα πρέπει να σβήσουν αρκετά. Παρακολουθήστε τους χρόνους αναμονής χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My Disney Experience για να δείτε πότε αρχίζουν να πέφτουν. Δεν πρέπει να χάνεις μια ώρα στην ουρά πουθενά — οι χρόνοι αναμονής θα πέσει σχεδόν σίγουρα σε λιγότερο από 30 λεπτά ακόμη και για τις πιο δημοφιλείς διαδρομές.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις επικαλύψεις για το Halloween στο πάρτι!

Κάντε τις πιο δημοφιλείς διαδρομές αργότερα

Τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα (όπως το Seven Dwarfs Mine Train, το Space Mountain και η Jungle Cruise) ενδέχεται να έχουν υψηλότερους χρόνους αναμονής στην αρχή του πάρτι. Για αυτές τις βόλτες, Συνιστούμε να περιμένετε ακόμη περισσότερο για να μειωθούν αυτοί οι χρόνοι αναμονής.

Διαστημικό Βουνό

Όταν ήμασταν στο πάρτι, οι χρόνοι αναμονής σχεδόν συντομεύτηκαν όσο περνούσε η νύχτα. Πολλοί επισκέπτες δεν έμειναν καν όλη την ώρα, έτσι μέχρι τις 23:00 υπήρχαν ακόμη λιγότεροι άνθρωποι στο πάρκο και οι χρόνοι αναμονής ήταν στο χαμηλότερο επίπεδο όλων των εποχών.

Περιμένετε μέχρι αργότερα!

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, παρακολουθήστε αυτήν την εφαρμογή My Disney Experience! Εάν η αναμονή είναι ακόμη μεγάλη για τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα, κατευθυνθείτε πρώτα σε κάποιες άλλες διαδρομές με μικρότερη αναμονή και επιστρέψτε σε αυτά τα μεγαλύτερα αξιοθέατα αργότερα.

Μάθετε πώς μοιάζει το πλήθος όταν το πάρτι του Mickey’s Not-Scary Halloween είναι SOLD OUT.

Κάντε ένα σχέδιο εμπορευμάτων

Μια μεγάλη κλήρωση του Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party είναι το αποκλειστικό εμπόρευμα μπορείτε να βρείτε εκεί. Εντοπίσαμε μπλουζάκια, ένα Spirit Jersey, αυτιά Minnie και πολλά άλλα που μπορείτε να αγοράσετε ΜΟΝΟ αν πάτε σε ένα από τα πάρτι. Αλλά αν θέλετε να αγοράσετε μερικά αναμνηστικά από το πάρτι, θα πρέπει να είστε στρατηγικοί για αυτό.

Mickey’s Not-Scary Halloween Party-Acclusive Ears

Τα αποκλειστικά είδη έχουν ΥΨΗΛΗ ζήτηση και έχουμε δει πολύ μεγάλα πλήθη ανθρώπων που περιμένουν να βγουν τα εμπορεύματα τις ημέρες του πάρτι. Σοβαρά, θα έπρεπε να είχατε δει το Emporium στις 19:00 τη δεύτερη μέρα του πάρτι — ήταν ΓΕΜΕΝΟ.

Είναι πολύς κόσμος

Υπάρχουν 2 επιλογές εδώ για την απόκτηση εμπορευμάτων: Η πρώτη επιλογή είναι να φτάστε νωρίς στο Emporium και προσπαθήστε να κερδίσετε τα πλήθη. Αυτό μπορεί να είναι λίγο άβολο, καθώς πιθανότατα θα πρέπει να κολλήσετε με πολλά άλλα άτομα που θέλουν επίσης το εμπόρευμα. Αλλά είναι πιο πιθανό να βρείτε αυτό που ψάχνετε εάν βρίσκεστε εκεί ακριβώς όταν βγαίνουν τα εμπορεύματα.

Mickey’s Not-Scary Halloween Party Spirit Jersey

Η άλλη επιλογή σας είναι να περιμένετε και αφήστε τα πλήθη να εξαφανιστούν πριν πάτε για ψώνια. Συνήθως υπάρχουν αρκετά εμπορεύματα για να διαρκέσουν ολόκληρο το πάρτι, αλλά να το έχετε υπόψη σας τα πιο δημοφιλή αντικείμενα – όπως αυτά τα αυτιά Minnie – πιθανότατα θα ξεπουληθούν, οπότε αυτό είναι ένα ρίσκο που θα πρέπει να πάρετε. Εάν δεν ελπίζετε για κάτι συγκεκριμένο και θέλετε απλώς να βρείτε ένα αναμνηστικό από το ταξίδι σας, ίσως είναι καλύτερο να ψωνίσετε αργότερα το βράδυ, όταν τα πράγματα έχουν τακτοποιηθεί.

Δείτε αυτά τα μεγάλα πλήθη εμπορευμάτων εδώ.

Αποφύγετε τα πλήθη — Παρακολουθήστε το δεύτερο σετ ψυχαγωγίας

Αν και υπάρχει μόνο ένα σόου με πυροτεχνήματα (στις 22:15 τα περισσότερα βράδια), υπάρχουν πολλές παραστάσεις Boo-to-You Parades και Hocus Pocus Villain Spelltacular. Αν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, δοκιμάστε να πάτε στο ΔΕΥΤΕΡΟ σετ ψυχαγωγίας αντί του πρώτου. Με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορείτε να χάσετε χρόνο κάνοντας κράτηση θέσης πριν από την ψυχαγωγία, επειδή πιθανότατα θα υπάρχει μικρότερο πλήθος σε αυτές τις μεταγενέστερες παραστάσεις.

Boo to You Halloween παρέλαση

Πολλοί άνθρωποι θα δώσουν προτεραιότητα στην ψυχαγωγία και θα προσπαθήσουν να είναι στις προηγούμενες εμφανίσεις, έτσι θα μπορούσατε να έχετε καλύτερη θέα περιμένοντας για μεταγενέστερες εμφανίσεις. Και ενώ όλοι παρακολουθούν αυτές τις προηγούμενες εκπομπές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο για να κάνετε δημοφιλείς διαδρομές με ακόμη χαμηλότερους χρόνους αναμονής.

Hocus Pocus Villain Spelltacular

Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι θα διατρέχετε τον κίνδυνο να ακυρωθούν αργότερα παραστάσεις ή παρελάσεις λόγω καιρού — παρακολουθήστε την εφαρμογή καιρού για να δείτε αν αναμένεται καταιγίδα ή βροχή αργότερα το απόγευμα. Εάν ο κακός καιρός μπορεί να έρθει στο δρόμο σας, μπορεί να θέλετε να πάτε στις προηγούμενες εμφανίσεις για κάθε ενδεχόμενο.

Γεια σου!

Ακολουθεί μια λίστα με τις ώρες ψυχαγωγίας στο πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party:

 • ο Boo-to-You Parade τρέχει δύο φορές — μία στο 21:15 και πάλι στο 23:15 κάθε βράδυ (καιρού επιτρέποντος)
 • Το Mickey’s Not-So-Spooky Spectacular επίδειξη πυροτεχνημάτων συμβαίνει στο 22:15 στο Κάστρο της Σταχτοπούτας
 • ο Αμπρα κατάμπρα Villain Spelltacular Η παράσταση λαμβάνει χώρα στο Κάστρο της Σταχτοπούτας στο 20:35, 22:45 και μεσάνυχτα. (Αυτοί οι χρόνοι θα αλλάξουν σε 19:40, 20:35, 22:45 και μεσάνυχτα για πάρτι τον Οκτώβριο.)
 • ο Cadaver Dans μπορεί να βρεθεί στο Frontierland στο 19:00, 19:45, 20:30, 21:50 και 22:30.

Μάθετε πώς ένας έλεγχος βροχής μπορεί να ΣΩΣΕΙ τη νύχτα σας.

Ελέγξτε τις τοποθεσίες χαρακτήρων πριν πάτε

Υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες που πρέπει να συναντήσετε στο πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween. Μερικές φορές εμφανίζονται σε απροσδόκητες τοποθεσίες, όμως. Για να μην χάνετε χρόνο περιπλανώμενοι στο πάρκο απλώς ελπίζοντας να συναντήσετε έναν χαρακτήρα, φροντίστε να το κάνετε μάθετε ποιοι θα είναι εκεί και πού θα είναι.

Τόσο θολή!!

Ακολουθεί μια λίστα με μερικούς σπάνιους χαρακτήρες που γνωρίσαμε την πρώτη νύχτα του πάρτι:

 • Στιτς ντυμένος Έλβις (στο Tomorrowland)
 • Madam Renatta (μπροστά από το Haunted Mansion)
 • Tweedle Dee και Tweedle Dum (στη Fantasyland)
 • Η Αλίκη και ο τρελός καπελάς (στη Χώρα του φανταστικού)
 • Jafar, Abu, and Genie (στο Adventureland)
 • The Country Bears (στην Frontierland)
 • Jack and Sally (στο Main Street Theatre)
 • George Sanderson (από Monsters, Inc.)

Δείτε ποιος είναι!

Πολλοί χαρακτήρες μπορούν να φανούν κατά τη διάρκεια της παρέλασης Boo-to-You, όπως η νύφη από το Στοιχειωμένο Μέγαρο, Μαξ Γκουφ ντυμένος σαν Powerline, και ο Ακέφαλος Καβαλάρης. Μην χάσετε αυτή την παρέλαση αν οι χαρακτήρες είναι προτεραιότητα για εσάς!

Μάθετε περισσότερα για τους χαρακτήρες του Halloween party εδώ!

Κάντε ένα σχέδιο σνακ

Τα σνακ είναι πολύ σημαντικά για εμάς και ξέρουμε ότι είναι και για πολλούς από εσάς. Και ξέρετε τι μπορεί να καταστρέψει τη νύχτα σας στο πάρτι; Γεμίστε μέτρια σνακ για να βρείτε μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ απόλαυση αργότερα όταν έχετε ήδη ξοδέψει τον προϋπολογισμό του σνακ σας!

Αυτό είναι ένα ακριβές καλαμπόκι.

Αυτό ακούγεται σαν παρωδία και δεν θέλουμε να συμβεί σε κανέναν. Βεβαιωθείτε ότι ρίξτε μια ματιά σε όλα τα διαθέσιμα σνακ εκ των προτέρων και αποφασίστε ποιες θέλετε να δώσετε προτεραιότητα. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξοικονομήσετε επίσης χρόνο γιατί δεν θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για σνακ ενώ είστε στο πάρτι.

Un Poco Loco Tots

Χρειάζομαι βοήθεια? Μερικά από τα αγαπημένα μας ήταν το Sweet Almond Corn Cake, Worms and Dirt Funnel Cake και το Κακάο Νεράιδα. Αλλά υπήρχαν πολλές καλές επιλογές φέτος – Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε όλες τις κριτικές και τις φωτογραφίες μας!

Δείτε τις κριτικές για ΟΛΑ τα όχι και τόσο τρομακτικά σνακ εδώ.

Λάβετε ΔΩΡΕΑΝ λιχουδιές

Εντάξει, λοιπόν, αυτή η απόλαυση αφορά λιγότερο την εξοικονόμηση χρόνου και περισσότερο την εξοικονόμηση χρημάτων. Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για επιπλέον λιχουδιές, μπορείτε λάβετε ΔΩΡΕΑΝ λιχουδιές κάνοντας trick-or-treating γύρω από το πάρκο! Κάθε καλεσμένος σε πάρτι λαμβάνει μια επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα για κέρασμα που θα τη χρησιμοποιήσει για κόλπα και θα βρείτε σταθμούς σε όλο το πάρκο με μέλη του Cast να μοιράζουν καραμέλες.

Φάρσα ή κέρασμα!

Η καραμέλα σε αυτούς τους σταθμούς είναι συνήθως διασκεδαστική καραμέλα Mars, όπως Twix, Snickers και M&Ms. Τα μέλη του Cast είναι συνήθως αρκετά γενναιόδωρα, ώστε να μπορείτε εύκολα να προμηθευτείτε όλη τη ζάχαρη που χρειάζεστε χωρίς να πληρώσετε δεκάρα.

Ναι, ΜΠΟΡΕΙΤΕ να βρείτε καραμέλες πλήρους μεγέθους στο πάρτι. Να πώς.

Αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την τέλεια βραδιά πάρτι για το Halloween; Δείτε αυτές τις αναρτήσεις:

Συνεχίστε να ακολουθείτε το DFB για περισσότερες συμβουλές καθώς σχεδιάζετε τις επερχόμενες διακοπές σας στο Disney World.

Κάντε κλικ εδώ για τον ΠΛΗΡΗ ΟΔΗΓΟ για το μη και τόσο τρομακτικό αποκριάτικο πάρτι του Mickey!

Απόκριες στο Walt Disney World


Θα πας φέτος στο πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Leave a Comment