Πώς να κάνετε check-in για την κρουαζιέρα σας στην Disney

Το online check-in είναι παρόμοιο με το ταξίδι πριν από τον COVID, μπορείτε να ξεκινήσετε στις 12:01 π.μ. 30 ημέρες πριν από το απόπλου χρησιμοποιώντας είτε την ιστοσελίδα είτε την εφαρμογή.

Disney Cruise Check-in Ώρα 30 ημέρες πριν την κρουαζιέρα

Εάν δεν έχετε κατεβάσει την εφαρμογή, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε, θα τη χρησιμοποιήσετε για τα περισσότερα πράγματα εν πλω. Η μεγαλύτερη σύσταση είναι να συγκεντρώσετε όλα τα έγγραφά σας και να τραβήξετε όλες τις φωτογραφίες σας ΠΡΙΝ αρχίσετε να συμπληρώνετε τη φόρμαμικρό. Έχετε πληροφορίες για πτήση και ξενοδοχείο.

Επισκόπηση τσεκ-ιν κρουαζιέρας της Disney
Επισκόπηση του check-in της κρουαζιέρας της Disney
Πληροφορίες επισκεπτών για το check in της κρουαζιέρας της Disney
Πληροφορίες για το check-in της κρουαζιέρας της Disney

Πληροφορίες επισκεπτών

Θα χρειαστεί να δώσετε προσωπικά στοιχεία, όπως διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας και επαφή έκτακτης ανάγκης. Θα χρειαστεί να συμπεριλάβετε μια σαφή εικόνα του διαβατηρίου σας ή την απόδειξη υπηκοότητας. Επίσης, θα χρειαστείτε μια φωτογραφία/selfie κάθε επισκέπτη για τη φωτογραφία ασφαλείας του ενσωματωμένου λογαριασμού σας. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι αρχείο εικόνας όπως jpg ή png. Εάν τραβάτε τις φωτογραφίες σας μαζί σας iPhone θα χρειαστεί να εξάγετε τις φωτογραφίες σας ως jσελ.

Πληροφορίες επισκεπτών για το check in της κρουαζιέρας της Disney
Πληροφορίες για το check-in της κρουαζιέρας της Disney
Disney Cruise Check in Διαβατήριο και Μεταφόρτωση Φωτογραφιών
Disney Cruise Check-in Διαβατηρίου και Μεταφόρτωση Φωτογραφιών

Αν Η DCL δεν δέχεται διαβατήριο/απόδειξη υπηκοότητας ή φωτογραφία ασφαλείας θα σου στείλουν email για να σας ενημερώσουμε ότι απαιτείται νέο.

Συμβουλές φωτογραφιών ασφαλείας

Αυτή θα πρέπει να είναι μια πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία σας στραμμένη προς τα εμπρός, από τους ώμους και πάνω, με χωρίς φίλτρα. Το πρόσωπό σας πρέπει να είναι πλήρως και καθαρά ορατό. αφαιρέστε τα γυαλιά που εμποδίζουν τα μάτια σας να φαίνονται και οποιαδήποτε αντικείμενα πάνω από το κεφάλι σας. Θα έπρεπε να είναι δεν περιλαμβάνονται άλλα άτομα ή αντικείμενα στη φωτογραφία. Πήραμε το δικό μας μπροστά σε έναν άδειο τοίχο.

Disney Cruise Check in Εκκρεμείς πληροφορίες επισκεπτών
Disney Cruise Check-in Εκκρεμεί πληροφορίες επισκεπτών

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να αλλάξει το online check-in σας από εκκρεμές σε εγκεκριμένο. Τα περισσότερα εγκρίνονται λίγες μέρες πριν την απόπλου.

Κρουαζιέρα Disney Check in Ενσωματωμένος λογαριασμός
Disney cruise Check-in Ενσωματωμένος λογαριασμός

Ενσωματωμένος λογαριασμός

Θα χρειαστείτε τις πληροφορίες σας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύετε να πληρώσετε για τις χρεώσεις της καμπίνας σας. Οι αριθμοί της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας και οι ημερομηνίες λήξης. Σε αυτό το σημείο, θα σας ρωτήσει ποια μέλη θα έχουν δικαιώματα χρέωσης. Εάν τα μέλη του κόμματός σας πληρώνουν για τις δικές τους χρεώσεις, μπορείτε να εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας τους. Εσείς δεν μπορεί να βάλει όριο σε δολάρια σχετικά με τη χρέωση των προνομίων.

Disney Cruise Check in Πληροφορίες πληρωμής για αγορές εντός του πλοίου
Disney Cruise Check-in Πληροφορίες πληρωμής για αγορές εν πλω
Disney Cruise Check in Ταξιδεύοντας με παιδιά
Disney Cruise Check-in Ταξιδεύοντας με παιδιά

Ταξιδεύοντας με Παιδιά

Παιδιά κάτω των 3 ετών μπορούν να εγγραφούν στο νηπιαγωγείο εάν ταξιδεύετε μετά τον Οκτώβριο του 2022. Εάν ταξιδεύετε πριν από αυτήν την ημερομηνία, θα πρέπει να εγγραφείτε στο νηπιαγωγείο μόλις επιβιβαστείτε. Μπορείτε να εγγράψετε παιδιά ηλικίας 3-12 ετών στο Oceaneers Club/Lab κατά τη διαδικασία του check-in. Για προ-έφηβους και εφήβους, θα εγγραφούν μόλις επιβιβαστείτε στο Edge ή/και στο Vibe.

Φόρμα αποβίβασης για παιδικό check-in κρουαζιέρας Disney
Φόρμα αποβίβασης παιδικού check-in στην κρουαζιέρα της Disney
Ταξιδιωτικά σχέδια για check in κρουαζιέρας της Disney
Ταξιδιωτικά σχέδια για check-in κρουαζιέρας της Disney

Σχέδια ταξιδιού

Θα χρειαστείτε πληροφορίες για τα σχέδιά σας πριν και μετά την κρουαζιέρα. Εάν πετάτε για την κρουαζιέρα, χρειάζεστε τα στοιχεία της πτήσης σας, συμπεριλαμβανομένων της αεροπορικής εταιρείας, του αριθμού πτήσης, της ώρας αναχώρησης και της ώρας άφιξης. Επίσης, θα χρειαστείτε τα σχέδιά σας για την έξοδο από το λιμάνι και μετά την κρουαζιέρα.

Disney Cruise Check in Πληροφορίες πτήσης
Disney Cruise Check in Πληροφορίες πτήσης
Ώρα άφιξης στην κρουαζιέρα της Disney
Disney Cruise Check-in Ώρα άφιξης στο λιμάνι

PAT (Ώρα άφιξης στο λιμάνι)

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που συμπληρώνετε αυτές τις πληροφορίες στις 12:01 π.μ. και δεν περιμένετε μέχρι το πρωί. Είναι η ευκαιρία σας να επιλέξετε την ώρα άφιξής σας στο λιμάνι.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στο πλοίο και προσπαθούν να αποκτήσουν το νωρίτερο PAT. Στην επερχόμενη κρουαζιέρα μας, το νωρίτερο PAT ήταν 10:45. Παίρναμε το Disney Transfers και λάβαμε την ομάδα επιβίβασης 3 με PAT 11:00 – 11:15. Τα πρώτα PAT εξαρτώνται από το λιμάνι από το οποίο ταξιδεύετε, ορισμένα λιμάνια έχουν τους επισκέπτες να φτάνουν αργότερα από άλλα. Θυρωρός Οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να επιλέξουν PAT.

Ώρα άφιξης στο λιμάνι με κρουαζιέρα της Disney με μεταφορές της Disney
Disney Cruise Check-in Ώρα άφιξης στο λιμάνι με μεταφορά της Disney

Από την Covid, ήταν πολύ πιο αυστηροί σχετικά με την άφιξη στο PAT σας, εάν φτάσετε νωρίτερα, είναι πιθανό θα απομακρυνθείς.

Συμβόλαιο για το check in κρουαζιέρας της Disney
Συμβόλαιο κρουαζιέρας για το check-in της Disney Cruise

Συμβόλαιο κρουαζιέρας και κάρτα επιβίβασης

Διαβάστε και αποδεχτείτε το συμβόλαιο της κρουαζιέρας και εκτυπώστε ή με email το συμβόλαιο. Όταν ολοκληρώσετε, θα σας δοθεί μια κάρτα επιβίβασης με έναν κωδικό QR. Μπορείτε να το προσθέσετε στο apple πορτοφόλι σας.

Θα το χρειαστείτε σε διάφορα στάδια της διαδικασίας επιβίβασης. Καλό είναι να έχετε ένα τυπωμένο αντίγραφο σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε τεχνολογικό πρόβλημα. Ο κωδικός QR θα χρησιμοποιηθεί για την επιβίβαση στο πλοίο, επειδή δεν θα έχετε λάβει ακόμη τις κάρτες σας KTTW, συνεχίστε να διαβάζετε για λεπτομέρειες.

Disney Cruise Check-in Κωδικός QR DCL για Πορτοφόλι
Disney Cruise Check-in Κωδικός QR DCL για Πορτοφόλι

KTTW (Key to the World) Κάρτες και κορδόνια θα σας περιμένουν στην καμπίνα σας στο Fish σας. Δεν θα λαμβάνετε πλέον την κάρτα σας στο γραφείο στο λιμάνι και θα χρησιμοποιείτε τον κωδικό QR για να επιβιβαστείτε στο πλοίο.

Προαιρετικά Έντυπα

Κατά το check-in, θα βρείτε επίσης ορισμένες προαιρετικές φόρμες. Περιλαμβάνουν εξουσιοδότηση για τη διαχείριση ενός epi-pen, έντυπο ειδικών υπηρεσιών και εξουσιοδότηση για ανηλίκους που ταξιδεύουν χωρίς γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα.

Προαιρετικές φόρμες check-in κρουαζιέρας Disney
Προαιρετικές φόρμες check-in κρουαζιέρας Disney

Φέρτε την υπομονή σας. ο ιστότοπος μπορεί να είναι προβληματικός, ειδικά όταν το check-in ανοίγει για πρώτη φορά με πολλά άτομα να προσπαθούν να κάνουν check in. Εάν χρησιμοποιείτε Μεταφορές Disney και είναι δεν ενδιαφέρεται για ένα πρώιμο PAT ίσως είναι καλύτερο να περιμένετε και να κάνετε check in αργότερα.

Δείτε τα άλλα μενού για τα εστιατόρια στο Wish. Βεβαιωθείτε ότι συνεχίζετε να ελέγχετε ξανά ή εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για τα τελευταία νέα της Disney Cruise, όπως η επιστροφή των συναντήσεων χαρακτήρων πριν από την κράτηση, οι τρέχουσες δοκιμές Covid πριν από την κρουαζιέρα, οι φήμες για την κρουαζιέρα της Disney και οι τελευταίες εκπτώσεις.


Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Δηλαδή, ότι αν κάνετε μια αγορά μέσω των συνδέσμων μου, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Leave a Comment