Πώς να κάνετε και να διαχειριστείτε κρατήσεις για φαγητό στην εφαρμογή My Disney Experience

Δείτε την ανάρτηση της Erin.

Πώς να αναζητήσετε κρατήσεις σε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο Disney World
Πώς να αναζητήσετε κρατήσεις σε οποιοδήποτε εστιατόριο Disney World
Πώς να κάνετε κράτηση για φαγητό Disney που βρήκατε
Πώς να τροποποιήσετε μια κράτηση για φαγητό της Disney
Πώς να ακυρώσετε μια κράτηση για φαγητό της Disney
Πώς να κάνετε check-in για την κράτηση για φαγητό Disney
Συχνές Ερωτήσεις

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να κάνετε κράτηση για φαγητό, θα πρέπει να την έχετε εγκαταστήσει. Και είναι καλύτερο να έχετε προσθέσει μια αποθηκευμένη πιστωτική κάρτα ως τρόπο πληρωμής. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας στο προφίλ σας στην εφαρμογή και επιλέγοντας «Τρόπος πληρωμής». Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε στο προφίλ σας στο διαδίκτυο στο My Disney Experience και να επιλέξετε Τρόπος πληρωμής. θα πρέπει να είναι διαθέσιμο και στην εφαρμογή.

Οι κρατήσεις μπορούν να ακυρωθούν έως και 2 ώρες νωρίτερα χωρίς ποινή. Ωστόσο, εάν βρίσκεστε εντός του παραθύρου των ποινών, ορισμένες επιλογές ενδέχεται να μην εμφανίζονται στην εφαρμογή. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας … ως τηλέφωνο. Μπορείτε να καλέσετε απευθείας το εστιατόριο εάν έχετε τον αριθμό ή να επικοινωνήσετε με το Disney Dining στο 407-WDW-DINE (407-939-3463).

Για να κάνετε κράτηση σε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, πρέπει να ξεκινήσετε από την κάρτα αυτού του εστιατορίου, η οποία μπορεί να εμφανίζεται σε πολλές τοποθεσίες, και να την πατήσετε για να ανοίξετε τη σελίδα του εστιατορίου. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις κάρτες στο Tip Board, στη σελίδα του ξενοδοχείου σας στο θέρετρο – πολλά μέρη. Εάν δεν είστε ήδη σε κάρτα για το εστιατόριο που θέλετε, τότε θεωρώ ότι η αναζήτηση είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στη σελίδα. Απλώς κάντε κλικ στο κρύσταλλο και πληκτρολογήστε τα πρώτα γράμματα του ονόματος. Μόλις μεταβείτε στη σελίδα, κάντε κλικ στο “Κράτηση τραπεζιού” για να ξεκινήσετε.

Στη συνέχεια, θα επιλέξετε τον αριθμό των ατόμων στο πάρτι σας, την ημερομηνία και την ώρα που αναζητάτε. Οι ημερομηνίες που είναι διαθέσιμες θα είναι μπλε. εάν δεν μπορείτε να επιλέξετε μια ημερομηνία, τότε μπορεί να κάνετε πολύ μεγάλη αναζήτηση εκ των προτέρων. Πολύ σημαντική συμβουλή: εάν αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο γεύμα όπως το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο, αυτό θα ταιριάζει με τις ώρες γεύματος που εμφανίζονται στην οθόνη πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση. Εάν το μεσημεριανό γεύμα σερβίρεται μόνο μέχρι τις 2 μ.μ., αλλά θα ήσασταν ευχαριστημένοι με μια κράτηση στις 2:30, τότε καλύτερα να βάλετε μια συγκεκριμένη ώρα.

προσθέστε λεπτομέρειες όπως ημερομηνία και ώρα στην αναζήτηση εστιατορίου Disney και επιλέξτε ένα αποτέλεσμα
Οι νέες επιλογές θα συμπληρώνονται στην οθόνη καθώς δίνετε πληροφορίες σε κάθε βήμα.

Εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμες ώρες ή δεν βλέπετε την ώρα που σας αρέσει, αλλάξτε την ημερομηνία ή την ώρα της αναζήτησής σας και τα αποτελέσματα θα προσαρμοστούν αυτόματα. Εάν έχετε βρει μια ώρα που σας αρέσει, επιλέξτε την και κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην ενότητα που σας δείχνει πώς θα ολοκληρώσετε την κράτηση.

Ξεκινήστε από οποιαδήποτε οθόνη και κάντε κλικ στο μεγάλο σύμβολο “+” στην κάτω γραμμή εικονιδίων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Έλεγχος διαθεσιμότητας τραπεζαρίας”. Θα εισαγάγετε το μέγεθος του πάρτι σας και την ημερομηνία και, στη συνέχεια, επιλέξτε την ώρα. Οι ημερομηνίες που είναι διαθέσιμες θα είναι μπλε. εάν δεν μπορείτε να επιλέξετε μια ημερομηνία, τότε μπορεί να κάνετε πολύ μεγάλη αναζήτηση εκ των προτέρων. Μόλις επιλέξετε την ώρα, τα αποτελέσματα αναζήτησης θα συμπληρωθούν παρακάτω. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε στιγμή για να ξεκινήσετε την κράτηση της κράτησης.

οθόνες που δείχνουν πώς να κάνετε αναζήτηση για φαγητό στο My Disney Experience
Οι νέες επιλογές θα συμπληρώνονται στην οθόνη καθώς δίνετε πληροφορίες σε κάθε βήμα.

Επαγγελματική συμβουλή: Εάν επιλέξετε “Μεσημεριανό” ή “Δείπνο” αντί για μια συγκεκριμένη ώρα, αυτό ταιριάζει με το γεύμα που σερβίρει το εστιατόριο. Έτσι, αν ψάχνετε για “Πρωινό” ένα Σαββατοκύριακο, δεν θα δείτε αποτελέσματα από εστιατόρια που σερβίρουν brunch το Σάββατο και την Κυριακή. Να είστε λίγο προσεκτικοί με αυτές τις επιλογές – μερικές φορές είναι καλύτερο να βάλετε σε συγκεκριμένο χρόνο.

Αφού επανέλθουν τα αποτελέσματα αναζήτησής σας, θα δείτε ένα μικρό φίλτρο κάτω δεξιά – αυτό σας επιτρέπει να περιορίσετε τα αποτελέσματα σε ένα συγκεκριμένο πάρκο ή θέρετρο ή να περιορίσετε την κουζίνα. Ή και τα δύο ταυτόχρονα! Το εικονίδιο φίλτρου τείνει να εξαφανίζεται καθώς κάνετε κύλιση. απλώς κάντε κλικ στο χρόνο που αναζητήσατε ξανά για να επαναλάβετε την αναζήτησή σας και να την επαναφέρετε.

κύλιση και φιλτράρισμα αποτελεσμάτων

Αφού επιλέξετε την ώρα που θέλετε να κάνετε κράτηση, θα σας προσφέρεται συχνά (αλλά όχι πάντα) η επιλογή να προσθέσετε μια τούρτα γιορτής. Εδώ, απλώς μεταβώ στην επόμενη οθόνη, όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμής. Από προεπιλογή, αυτά θα συμπληρωθούν από το προφίλ σας στο My Disney Experience, αλλά μπορείτε να τα επεξεργαστείτε όλα. Διαπιστώνω ότι η εφαρμογή τα θυμάται πολύ καλύτερα από ό,τι ο ιστότοπος και αυτό καθιστά πολύ πιο γρήγορη την κράτηση για φαγητό στην εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ανάγκες αλλεργίας ή προσβασιμότητας κάνοντας κλικ στο κουμπί κάτω από τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας.

Αφού συμπληρώσετε όλες τις πληροφορίες σας, φροντίστε να πραγματοποιήσετε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε το πλαίσιο Όροι & Προϋποθέσεις. Το πράσινο κουμπί “Κράτηση τώρα” δεν θα ενεργοποιηθεί παρά μόνο αφού επιλέξετε αυτό το πλαίσιο. Μόλις ενεργοποιηθεί, κάντε κλικ στο κουμπί Κράτηση τώρα. Μετά από αυτό, η κράτησή σας έχει κλείσει! Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης στη διεύθυνση που καταχωρίσατε και μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο “Ενημέρωση πάρτι” για να συμπληρώσετε τα υπόλοιπα εστιατόρια από τη λίστα Φίλων και Οικογένειας, εάν το επιλέξετε.

Πώς να κάνετε κράτηση σε εστιατόριο στο My Disney Experience
Δεν θα προσφέρουν όλα τα εστιατόρια την επιλογή γιορτής και εξαρτάται από εσάς αν θα συμπληρώσετε το υπόλοιπο πάρτι σας.

Αυτό είναι απολύτως το αγαπημένο μου κόλπο αν τρέχω πίσω από το πρόγραμμα. Δεν είναι ποτέ εγγυημένο ότι μπορείτε να μετατρέψετε την αντίσταση 6:15 σε 6:30, αλλά δεν βλάπτει να δοκιμάσετε. Είναι επίσης υπέροχο αν κάνετε μια κράτηση λίγο νωρίτερα ή αργότερα από ό,τι θα προτιμούσατε και θα θέλατε να ελέγχετε κάθε τόσο για να βλέπετε αν μπορείτε να την μετακινήσετε σε καλύτερη στιγμή. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσετε: εάν είστε εντός δύο ωρών από την ώρα της κράτησής σας, ενδέχεται να μην μπορείτε να την τροποποιήσετε, οπότε αν πιστεύετε ότι μπορεί να καθυστερήσετε το χρονοδιάγραμμα, μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δοκιμάσετε να αλλάξετε την κράτησή σας.

Βρείτε την κάρτα κράτησης. Εάν είναι η τρέχουσα ημέρα, μπορεί να το βρείτε στην αρχική σας οθόνη και σίγουρα μπορείτε να το βρείτε στο “My Genie Day”. Εάν πρόκειται για μελλοντική ημερομηνία, μπορείτε να τη βρείτε στα μελλοντικά σας σχέδια.

Κάντε κλικ στην κάρτα κράτησης για να ανοίξετε την κράτηση και, στη συνέχεια, πατήστε Τροποποίηση. Επιλέξτε τη νέα ώρα που θέλετε να αναζητήσετε και τα αποτελέσματα αναζήτησης θα συμπληρωθούν παρακάτω. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ώρες. Εάν υπάρχουν φορές που βρέθηκαν, τότε κάνοντας κλικ σε ένα θα μεταφερθείτε στην ίδια διαδικασία κράτησης όπως όταν κάνατε την αρχική κράτηση. Όταν τελειώσετε, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με τη νέα κράτηση.

Πώς να τροποποιήσετε μια υπάρχουσα κράτηση για φαγητό στο My Disney Experience
Εάν είναι διαθέσιμες νέες ώρες, θα εμφανίζονται στο κάτω μισό της οθόνης αφού επιλέξετε την ώρα για αναζήτηση.

Αν και μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία μιας κράτησης με αυτόν τον τρόπο, δεν το προτείνω. Είχα προβλήματα με τις κρατήσεις όπου τροποποίησα την ημέρα να μην εμφανίζεται στα αρχεία του εστιατορίου όταν εμφανίστηκα στη νέα ημερομηνία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, προτείνω απλώς να κάνετε κράτηση για μια νέα κράτηση στη νέα ημερομηνία και να ακυρώσετε την παλιά.

Εάν πρέπει να αλλάξετε το μέγεθος του πάρτι, θα πρέπει να μπορείτε να το μειώσετε διατηρώντας τον ίδιο χρόνο. Για να προσθέσετε άτομα, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το εστιατόριο.

Ξεκινήστε βρίσκοντας την κάρτα κράτησης. Εάν είναι η τρέχουσα ημέρα, μπορεί να το βρείτε στην αρχική σας οθόνη και σίγουρα μπορείτε να το βρείτε στο “My Genie Day”. Εάν πρόκειται για μελλοντική ημερομηνία, μπορείτε να τη βρείτε στα μελλοντικά σας σχέδια. Κάντε κλικ στην κάρτα εστιατορίου, μετά επιλέξτε «Ακύρωση» και επιβεβαιώστε στην ακόλουθη οθόνη. Μετά την ακύρωση της κράτησής σας, θα πρέπει να λάβετε ένα email ακύρωσης στη διεύθυνση που χρησιμοποιήσατε όταν κάνατε την κράτηση. Λάβετε υπόψη ότι εάν είστε εντός δύο ωρών από την ώρα της κράτησής σας, ενδέχεται να μην δείτε την επιλογή ακύρωσης – είναι πιθανό να χρειαστεί να καλέσετε.

Πώς να ακυρώσετε μια κράτηση για φαγητό στο My Disney Experience - βρείτε την κράτηση και, στη συνέχεια, επιλέξτε ακύρωση.

Το check in στην εφαρμογή, αντί στο περίπτερο της οικοδέσποινας, είναι μια νέα δυνατότητα που προστέθηκε μετά το άνοιγμα – ονομάζεται Mobile Dine Check-in. Μου αρέσει να κάνω check-in ενώ μπαίνω από το πάρκινγκ ή τον σταθμό του μονοσιδηροδρόμου, μερικές φορές το τραπέζι μου θα είναι έτοιμο ακριβώς καθώς περπατάω στην πόρτα του εστιατορίου! Βρείτε την κάρτα εστιατορίου στην αρχική σας οθόνη ή στην καρτέλα “My Genie Day”. Εάν πλησιάζει η ώρα της κράτησής σας, θα δείτε το κουμπί για να ξεκινήσετε το check in.

Το κουμπί check-in για την κράτηση του δείπνου σας
Δεν θα δείτε το κουμπί για check in εάν είναι πολύ νωρίς.

Θα ξεκινήσετε επιλέγοντας το μέγεθος του πάρτι σας. Εάν κάποια άτομα στην αρχική κράτησή σας δεν είναι μαζί σας, τώρα είναι η ώρα να προσαρμόσετε τον αριθμό. Ακολουθούν ενότητες σχετικά με τις επιλογές προσβασιμότητας, τις αλλεργίες και τις γιορτές – κάντε κλικ εδώ για να δείτε αυτές τις οθόνες. Στο τέλος, θα ερωτηθείτε πώς θέλετε να ειδοποιηθείτε όταν το τραπέζι σας είναι έτοιμο. Οι ειδοποιήσεις push από το MDE είναι αυτόματες, αλλά συνιστώ να επιλέξετε το πλαίσιο για να λάβετε ένα μήνυμα και να εισαγάγετε επίσης τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Πώς να κάνετε check-in για την κράτηση για φαγητό στο My Disney Experience

Εάν ακυρώσω την κράτησή μου στην εφαρμογή, θα χρεωθώ με το τέλος ακύρωσης εάν απέχει λιγότερο από 2 ώρες;

Μέχρι πρόσφατα, οι κρατήσεις έπρεπε να ακυρωθούν μέχρι τα μεσάνυχτα της προηγούμενης ημέρας για να αποφευχθεί η χρέωση. Τώρα μπορείτε να ακυρώσετε χωρίς ποινή μέχρι δύο ώρες νωρίτερα. Εάν είστε λιγότερο από δύο ώρες έξω, η ακύρωση στην εφαρμογή δεν σας εξοικονομεί από τη χρέωση των 10 $ – και ίσως να μην βλέπετε καν την επιλογή ακύρωσης. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να καλέσετε απευθείας το εστιατόριο (ή το Disney Dining στο 407-WDW-DINE) και να δείτε τι μπορεί να γίνει.

Είμαι εντός 2 ωρών από την ώρα της κράτησής μου: αν την τροποποιήσω σε μεταγενέστερη ώρα ή διαφορετική ημέρα και μετά την ακυρώσω, θα χρεωθώ με το τέλος ακύρωσης;

Από την προσωπική μου εμπειρία, αυτό δεν χρεώθηκε. Αλλά δεν θα το συνιστούσα αυτό παρά μόνο ως έσχατη λύση. Δεν θα λειτουργήσει αν δεν μπορείτε πραγματικά να βρείτε μια ανοιχτή κράτηση για να αλλάξετε την ώρα – κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο για δύσκολα σημεία. Και δεν μπόρεσα να βρω μια επίσημη πολιτική για αυτό, επομένως τα χιλιόμετρα σας μπορεί να διαφέρουν. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να καλέσετε απευθείας το εστιατόριο, εκτός αν θέλετε πραγματικά να διατηρήσετε τη νέα σας ώρα. Λάβετε υπόψη ότι εάν βρίσκεστε εντός του παραθύρου ποινής 2 ωρών, ενδέχεται να μην δείτε καν την επιλογή Τροποποίηση.

Πρέπει να αλλάξω τον αριθμό των ατόμων στην ομάδα μου, αλλά δεν λειτουργεί όταν προσπαθώ να τροποποιήσω την κράτηση. Πώς το κάνω αυτό?

Από την εμπειρία μου, δεν μπορείτε να τροποποιήσετε τον αριθμό των ατόμων στο πάρτι σας τροποποιώντας την κράτηση στην εφαρμογή. Εάν θέλετε να προσθέσετε άτομα, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να καλέσετε το Disney Dining (407-WDW-DINE) ή να σταματήσετε στο εστιατόριο εάν βρίσκεστε ήδη στη Disney. Εάν πρέπει να αφαιρέσετε άτομα, τότε, εκτός εάν πρόκειται για σημαντική αλλαγή, μπορείτε απλώς να προσαρμόσετε τον αριθμό όταν κάνετε check-in για την κράτησή σας.

Θα αργήσω για την κράτηση μου, τι θα γίνει;

Πρώτα απ ‘όλα, πάρτε μια βαθιά ανάσα. Στη συνέχεια, δείτε εάν μπορείτε να τροποποιήσετε την ώρα κράτησης στην εφαρμογή. Εάν όχι, μπορείτε να δοκιμάσετε να τηλεφωνήσετε απευθείας στο εστιατόριο για να τους ενημερώσετε ότι θα αργήσετε. Ακόμα κι αν αυτό δεν είναι δυνατό, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σίγουρα δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα εάν βρίσκεστε εντός 15 λεπτών από την ώρα της κράτησής σας. Και αν είστε αργότερα από αυτό, η εμπειρία μου είναι ότι τα εστιατόρια της Disney World είναι πολύ συνηθισμένα να κάνουν τους επισκέπτες να εμφανίζονται αργά επειδή είχαν κολλήσει στο monorail/λεωφορείο/Διαστημόπλοιο Γη/κτλ. Συνήθως δεν είναι θέμα.

Συνεχίζω να ψάχνω, αλλά δεν βρίσκω χρόνο. Τι μπορώ να κάνω?

Για δημοφιλή σημεία, αυτό είναι ένα κοινό παράπονο. Μπορείτε να δοκιμάσετε το δωρεάν εργαλείο μας Reservation Finder που θα σας αναζητήσει και θα σας ενημερώσει εάν βρεθεί μια κράτηση. Θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε να ελέγξετε την προηγούμενη μέρα. Τα σημεία τείνουν να ανοίγουν την τελευταία στιγμή, καθώς οι άνθρωποι ακυρώνουν την τελευταία στιγμή για να αποφύγουν τη χρέωση.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τη διαχείριση του Disney Dining στην εφαρμογή; Έχετε κάποιο αγαπημένο tip; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

  • Εάν τα ταξίδια σας στο Disney World είναι γεμάτα από σχοινιά για να κλείσετε τα σχέδια του πάρκου, αυτό μπορεί να μην είναι το άρθρο…

  • Σας μιλήσαμε για το πώς να κάνετε online κράτηση ξενοδοχείου Walt Disney World. Εδώ είναι η σέσουλα για το πώς να φτιάξετε…

  • Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε κράτηση για δωμάτιο ξενοδοχείου στο Walt Disney World. Μπορείτε να καλέσετε την Disney στο…

  • Ποιος από εμάς έχει σηκωθεί την αυγή για να προσπαθήσει να δειπνήσει ένα πολυπόθητο Walt Disney World…

Leave a Comment